IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> .. Cum Sa Ma Despart ?, .. nu credeam ca o sa ajung sa va intreb asa ceva .. :|
Just_Me18
mesaj Apr 28 2009, 07:24
Trimis la #1

Sniffin' the Field
**

Grup: Membri
Postari: 58
Inregistrat pe: 13-August 08
De la: Brasov
Membrul Nr.: 6.909

Nu credeam ca o sa ajung vreodata sa va cer un sfat ca asta )

Sunt cu o tipa de aprox 2 luni. Am f**uto, nu pot sa zic ca ne intelegem rau , dar vreau sa ma despart de ea. Nu imi place sa ies cu ea .. adica nu imi prea place de ea. Toti zic ca arata foarte bine .. dar parca eu vad numai defectele la ea. Nu stiu de ce dracu .. inainte sa fiu cu ea imi placea la nebunie .. acum pla :|

E in lic cu mine, clasa a 12-a ( ca si mine ).

Ea dupa doua luni, tine foarte mult la mine si nu stiu cum sa fac sa scap de ea .. fara cearta si tam-tam :| In timpul asta sia facut abonament pe orange special sa putem vorbii , si a mai facut o gramada de "sacrificii" pentru relatia asta.

Nu ma gandesc sa ma despart de ea chiar acum .. dar nush in maxim o luna as vrea sa nu mai fiu cu ea .. adica eu nu vad nici un viitor in aceasta relatie .. lucru pe care ea il vede. Imi zice ca vrea sa fim mult timp impreuna .. k ma iubeste si ca s-a atasat foarte mult de mine .. EU NIMIC DIN TOATE ASTEA

Cum as putea sa scap de ea ?? .. sa ii dau de inteles ca nu mai vreau sa fim impreuna. Ar fi indicat sa o fac treptat, ptr ca daca o sa o fac brusc .. va dati seama ca o sa iasa cu taraboi :| .. avem foarte multi prieteni comunii ..mai ales prietene de ale ei si nah .. stiti cum e.

sfatu' si berea :> )

--------------------
[center]This is ten percent luck, twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure, fifty percent pain
[color="#ff0000"][b]And a hundred percent reason to remember the name![/b][/color]

Nu exista bun simt doar buna purtare
[color="#3333ff"][b]Nu exista dragoste , doar senzatie de atasare[/b][/color] [/center]
Go to the top of the page

+Quote Post
Night Dreams
mesaj Apr 28 2009, 08:58
Trimis la #2

Captain Keyboard

Postari: 360
Inregistrat pe: 16-July 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 6.612

nu te mai comporta ca si cum ati fi impreuna.

--------------------
i love this game

+Quote Post
bCtz123
mesaj Apr 28 2009, 11:22
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Postari: 28
Inregistrat pe: 21-April 09
Membrul Nr.: 11.178

nu inteleg de ce dai cu piciorul la sex? spunei ca ai bacu de dat si trebuie sa inveti , si ca nu o sa va mai puteti vedea si merge prin oras , dar o sa faceti sex.

si uite asa ai o fata la care apelezi cand vrei sa iti satisfaci nevoile;)

+Quote Post
huang
mesaj Apr 28 2009, 11:34
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Postari: 28
Inregistrat pe: 16-February 09
Membrul Nr.: 9.402

asa am avut si eu o relatie in liceu cu o colega de clasa.
nu voiam sa mai fiu cu respectiva tipa
i-am zis ca vine bacu si ca pe mine ma intereseaza foarte mult ( desi juma de zi stateam pe terenu de fotbal ) si ca cel mai indicat pentru amandoi ar fi sa luam o pauza
a inteles fata , a venit bacu , am luat bacu , a vrut sa reluam relatia si si-a dat singura seama ca nu mai merge treaba .
nu cred ca a suferit sau daca a suferit problema ei.

+Quote Post
radu1987
mesaj Apr 28 2009, 11:44
Trimis la #5

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

Uite un pont daca vrei sa te desparti de ea, sau mai degraba sa o faci pe ea sa se desparta de tine biggrin.gif : nu mai baga tenta sexuala in interactiunile cu ea. NU te mai culca cu ea. Poarta-te cu ea ca si cum ati fi amici buni. Prinde ideea ea sau iti da ea liber pentru ca te-ai "inmuiat" dar ti se rupe tie biggrin.gif.

Daca vrei sa scapi direct de ea poti sa o iei deoparte sa-i zici ca trebuie sa vb si sa-i explici ca nu mai simti nimic pentru ea in sensul ala. NU iti cere scuze in fata ei, ii spui si atat.Ii zici ca ramaneti amici buni dar ca nu mai esti interesat de ea in sensul ala.
Asta as face EU.

Bafta!

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
Sorin
mesaj Apr 29 2009, 06:29
Trimis la #6

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2.321

Draga mea... din acest moment ne separam...
Nu imi convine X, Y... prefer sa stau singur o perioada si sa inteleg mai bine ce caut...

Daca aveti prieteni comuni, mai umbla si in alte cercuri... sau umblii cu cercul ala dar o ignori complet.

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post
hitman23
mesaj May 8 2009, 09:22
Trimis la #7

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

dar de cand iti trebuie motiv ca sa te desparti ? tongue.gif cand te lasa vreouna ce motiv iti da ? imi pare rau dar nu putem fii mai mult decat prieteni ..asta dupa ce ai f**ut o in toate felurile stiute si nestiute ? wtf (daca n-ai f**ut-o e mai rau) stii eu am pe cineva ? nu ne potrivim ? si astea doar tipa e simtita ..ce plm ..vrei sa te scapi de ea ..spune i ce ai spus si aici

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 00:59