IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> 1 Approach Hb 10 Si #close Hb 7 Hb 9 In 20 Min
shlim
mesaj Sep 11 2009, 05:19
Trimis la #1

Captain Keyboard

Grup: Membri
Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

Miercuri seara cand jucase Romania m-am hotarat cu un prieten sa ies undeva sa beau ceva , si daca se ivesc ocazii actionez .

Ajuns intr-un local scanez bine zona , mai nimic interesant , peste 20 min se aduna tipe , 3 hburi de 9 50 si 10 se pun in dreapta mea si peste 5 minute alte 3 hburi in stanga mea . HOPAA jocul on.

Una din setul din tipele de 3 din stanga mea o cunosteam , toata entuziasmata ca m-a vazut a venit la mine am vorbit plm , a fost c&f mai mult apoi s-a retras la 2 m la canapeaua ei . Acum studiez David Deangelo , body language iar dupa 2 min mi-am pus bl`ul in aplicare . M-am uitat la tipa pe care o cunostiam mai provocator si am indreptat privirea spre prietenele ei . Ea m-a intrebat ce si eu i-am zis " STII CE TREBUIE SA FACI smile.gif " si atunci si-a dat seama ca vreau sa fac cunostinta cu ele .

GAME ON :

- am facut cunostinta cu tipele , targetu propriu-zis de 9 din setu de 3 tipe din stanga era in orash cu mine la psihologie , si hb`u de 7 numai stiu exact ce si cum , deja aveam subiect de discutie : PSIHOLOGIA .
- am inceput sa leg usor lucrurile pas cu pas , conexiunile bine , am reusit sa fac kino destul de lejer prin rutina inelelor , se vedea ca tipele imi dadeau IOI`uri , erau deja atrase emotional de ce se petrece , imi puneau intrebari etc . La un moment dat hb 9 imi zice ca nu a vazut femei care sa poarte inelul pe degetul aratator . Hmmm , apoi ma uit in dreapta mea si vad HBUl de 10 , hopa avea inelul exact pe degetul aratator , si i-am zis ceva de genul :" buna , vad ca porti inelul pe degetul aratator , acum 2 minute tipa de alaturi , cam naiva asa >:) mi-a spus ca nu sunt femei care poarta inelul pe degetul aratator ". Dupa ce a vazut asta , targetul meu a ramas cam masca . Cam 5 minute le-am lasat pe tipele principale si am vorbit ceva cu hb 10 , cu asta a mers ca la carte , tot kino tot ,insa am aflat ca are tov de 4 ani si sta prin vreo 3 orase .
- m-am folosit si de hb 10 ca sa atrag targetul principal ( HB 9 DIN STANGA MEA ) .
- apoi a urmat cate putin din toate , ba deep inner game ba fluf talk .
- am schimbat putin discutia spre zodie ,si asta a mers perfect , aveam un frame puternic si cred ca m-a ajutat BL~UL foarte mult .
- am folosit Neg&hit , tachinari , radeam de tipa cu psihologia ca ea o sa atraga clientii aratandu-le fundul si etc, jocuri banale da spuse cum trebuie .
- AM INCHEIAT prin luarea id`ului de mess , tipele refuzand sa-mi dea numarul , ca au zis ca inca nu ma cunosc si plm
- acum urmeaza sa le dau add si sa duc jocul mai departe

hb de 10 avea 24 ani , iar celelalte intre 19 20 .

- partea fun din toata aceasta seara a fost ca ceilalti din jurul meu se uitau la mine ca la un GOD smile.gif) , asa de bine au mers lucrurile

Vacanta asta am studiat mult , approaching women , bl`ul , day game o gramada ,+ iesit pe teren, , oricum cam peste 60 % mi-am imbunatatit jocul si approachingul , sincer sunt multumit de mine

--------------------
You got what you need , I get what I want !
Go to the top of the page

+Quote Post
xxxx
mesaj Sep 13 2009, 04:15
Trimis la #2

NonTalkative FC
*

Postari: 24
Inregistrat pe: 20-July 09
Membrul Nr.: 12.593

bravo, chiar se vede ca ai progresat
imi place la tine ca dupa ce ai invatat ceva teorie o pui si in aplicare
tine`o tot asa si continua sa citesti david`deangelo ......are de departe cele mai bune metode de a evolua

era sa uit, las`o mai moale cu criticile la user`ii mai noi (mai bine da`le un sfat nu mai fi asa agresiv), si te rog eu schimbati poza , daca intra un gay pe forum fi sigur ca pe tine te ia in vizor primul

+Quote Post
shlim
mesaj Sep 13 2009, 17:29
Trimis la #3

Captain Keyboard

CITAT(xxxx @ Sep 13 2009, 04:15) [snapback]33809[/snapback]
bravo, chiar se vede ca ai progresat
imi place la tine ca dupa ce ai invatat ceva teorie o pui si in aplicare
tine`o tot asa si continua sa citesti david`deangelo ......are de departe cele mai bune metode de a evolua

era sa uit, las`o mai moale cu criticile la user`ii mai noi (mai bine da`le un sfat nu mai fi asa agresiv), si te rog eu schimbati poza , daca intra un gay pe forum fi sigur ca pe tine te ia in vizor primul

1.multumesc frumos , cu userii sunt cam sever , si daca cineva cu care am vorbit ,i-am vorbit mai aspru, probabil si-a revenit si a facut ce trebuie . Sunt cativa de pe forum , nu dau nume , ii las sa posteze exact ei ,cu care am vorbit in privat si la telefon , i-am luat tare , si pana la urma au reusit sa faca ceva .

2.daca ma vezi ca Moderator , sa nu crezi ca lui Ovi i-a placut de abdomenul meu .

3.chiar doresc sa intre un gay pe mine , sa fac misto de el si sa postez discutia si sa ne amuzam impreuna .

xxxx , toate cele bune

--------------------

+Quote Post
twisterbm
mesaj Sep 14 2009, 07:48
Trimis la #4

Sniffin' the Field
**

Postari: 71
Inregistrat pe: 27-August 09
Membrul Nr.: 12.916

CITAT(shlim @ Sep 14 2009, 00:29) [snapback]33811[/snapback]
1.multumesc frumos , cu userii sunt cam sever , si daca cineva cu care am vorbit ,i-am vorbit mai aspru, probabil si-a revenit si a facut ce trebuie . Sunt cativa de pe forum , nu dau nume , ii las sa posteze exact ei ,cu care am vorbit in privat si la telefon , i-am luat tare , si pana la urma au reusit sa faca ceva .

Cum a fost de exemplu cu mine, a fost un pic mai aspru si mia zis totul direct si pe fatza ! asta e un lucru bun pt mine !! si sunt sigur ca la multi dintre voi in general nu neaparat de pe forum, v'ar prinde bine sa fie careva langa voi si cand gresiti sa va ia mai tare si unoeri chiar la shuturi in fund.ca data viitoare sa nu mai faceti aceea greseala si e bine de stiu pe viitor si SA VA TREZITI ! .... sa reveniti cu picioarele pe pamant.
Chiar acum cateva zile am vorbit cu shlim la telefon si mi'a zis unele chestii si chiar daca au fost pe fatza sau nu.nu conteaza asta.important e ce vreau eu si ca vreau sa schimb ceva la mine, si ca e cineva care imi zice "STOP nu e bine ce faci ! STAI, WRONG, etc. prinde bine un ajutor de la cineva

Deci RESPECT shlim, faci o treaba buna ! rolleyes.gif

O zi buna !

--------------------
"Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"

+Quote Post
shlim
mesaj Sep 14 2009, 08:38
Trimis la #5

Captain Keyboard

merci , asa cum eu sunt ajutat , si il respect pe acel cineva , si eu va ajut si va rog sa ma respectati , nimic mai mult

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 01:01