Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 7 2009, 18:15
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 12 Inregistrat pe: 22-October 08 Membrul Nr.: 7.551 |
ok deci ..
esti cu o fata ... vorbiti de ceva timp amandoi .. si vrei sa vezi daca poti sa faci ceva mai mult o intrebi daca are prieten (in caz ca nu poti sa afli altcumva) deci : -Ai prieten ? 1. Da. De ce ? *Ce raspunzi ?* 2. Nu. De ce? *Ce zici ?* ma gandeam la ceva da' vreau sa vad ce spuneti si voi |
|
|
|
Mar 8 2009, 06:50
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 68 Inregistrat pe: 25-February 09 Membrul Nr.: 9.648 |
CITAT(mee @ Mar 8 2009, 01:15) [snapback]31929[/snapback] ok deci .. esti cu o fata ... vorbiti de ceva timp amandoi .. si vrei sa vezi daca poti sa faci ceva mai mult o intrebi daca are prieten (in caz ca nu poti sa afli altcumva) deci : -Ai prieten ? 1. Da. De ce ? *Ce raspunzi ?* 2. Nu. De ce? *Ce zici ?* ma gandeam la ceva da' vreau sa vad ce spuneti si voi in primul rand....nu intreba o fata chestia asta.....pe tine nu te intereseaza prietenul ei, ci fata....daca are prieten e problema ei.... oricum daca iti scapa din gura intrebarea asta...raspunsul meu la "Da. De ce ?" si "Nu. De ce?"...ar fi "aha...jale" si apoi schimb subiectul....daca ea continua sa ma intrebe de ce....ii zic: esti prea insistenta si ma plictisesti....poate ne vedem alta.... si plec |
|
|
|
Mar 9 2009, 06:01
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
e ca si cum ai incerca sa joci poker, cunoscand cartile adversarului. vrei sa stii cand sa pariezi si cand sa te retragi.
nu vad de ce ai intreba-o daca are prieten. in cazul in care chiar insisti sa afli poti incerca un shit test de genul "prietenul tau ce parere are de faptul ca mananci foarte mult seara?" -------------------- i love this game
|
|
|
|
Mar 9 2009, 07:06
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
Asa le zici la toti baietii?
sau Pur si simplu nu bag de seama ce a zis si-mi continui rutina. -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Mar 23 2009, 13:03
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 20 Inregistrat pe: 11-October 03 Membrul Nr.: 802 |
In primul rand, bine v-am regasit! Sunt un membru mai vechi si nu prea am intrat in ultimii 3 ani
On-topic: Nu prea conteaza daca are prieten. In general femeile frumoase au mai intotdeauna prieten, de cele mai multe ori de complezenta, deci daca tu esti mai valoros ca ala te va alege pe tine. Daca zice DA, DE CE? ii zici ca e pacat pentru ca iti place de ea. O intrebi daca il iubeste si vezi ce zice. O sa ezite in 90% din cazuri, asa ca atunci e momentul sa stabilesti cand va mai vedeti. Exista posibilitatea sa incerce in momentul asta sa iti dea cu LJBF, caz in care ii zici ca nu esti convins ca vrei sa fii doar amic cu ea si ca o sa vedeti cand o sa va cunoasteti mai bine. Ideea e sa fii sincer si sa nu incerci sa ascunzi ce vrei de la ea. Adevarul este ca nu stii unde veti ajunge si ca nu poti sa te pronunti inca. Daca pe tine te intereseaza DOAR sex cu ea, poate ca ar fi mai diplomat sa ii zici ca vrei sa o cunosti mai bine Daca zice NU, DE CE? stabilesti direct cand va vedeti. -------------------- ---
nothing |
|
|
|
Mar 27 2009, 17:20
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 7 Inregistrat pe: 26-April 08 Membrul Nr.: 6.025 |
CITAT(nothing @ Mar 23 2009, 20:03) [snapback]32037[/snapback] On-topic: Nu prea conteaza daca are prieten. In general femeile frumoase au mai intotdeauna prieten, de cele mai multe ori de complezenta, deci daca tu esti mai valoros ca ala te va alege pe tine. Daca zice DA, DE CE? ii zici ca e pacat pentru ca iti place de ea. O intrebi daca il iubeste si vezi ce zice. O sa ezite in 90% din cazuri, asa ca atunci e momentul sa stabilesti cand va mai vedeti. Exista posibilitatea sa incerce in momentul asta sa iti dea cu LJBF, caz in care ii zici ca nu esti convins ca vrei sa fii doar amic cu ea si ca o sa vedeti cand o sa va cunoasteti mai bine. Ideea e sa fii sincer si sa nu incerci sa ascunzi ce vrei de la ea. Adevarul este ca nu stii unde veti ajunge si ca nu poti sa te pronunti inca. Daca pe tine te intereseaza DOAR sex cu ea, poate ca ar fi mai diplomat sa ii zici ca vrei sa o cunosti mai bine Daca zice NU, DE CE? stabilesti direct cand va vedeti. Totusi, daca are prieten trebuie sa muncesti un pic mai mult. Cel putin asta e conceptia mea. Si mai sunt si aspectele "morale" sa le zicem. Mi-a placut raspunsul tau. Conversatia mea cu o tipa, tot pe tema asta. Stiam ca are prieten. - Si, ce iti mai face prietenul? - Bine, blah blah - Ah, pacat, speram ca o sa aflu ca te-ai despartit de el. - De ce? - Tu de ce crezi? (smile si EC) Cel mai bine, probabil este sa arati ca esti constientca are prieten, dar ca nu te deranjeaza. Pentru ca oricat ai zice "Sunt destule tipe pe lumea asta, de ce sa ma opresc la alea cu prieten?", asta inseamna mult prea multe ocazii frumoase ratate. Succes. |
|
|
|
Mar 28 2009, 01:16
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
a mai fost pe undeva tot o discutie legata de prietenul fetei.
raman la ideea ca nu trebuie sa aduci vorba despre prieten deloc, iar daca ea nu il baga pe prietenul ei in discutie cu tine de sa fi prost si sa o faci tu? -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
"So do you have a plan? Better! I have confidence." King Julien |
|
|
|
Mar 31 2009, 04:18
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 68 Inregistrat pe: 25-February 09 Membrul Nr.: 9.648 |
daca are prieten cu atat mai bine....ala poate e milog...si tu stii ca esti mult mai bun decat el...si in plus...de ce te-ar interesa daca are prieten sau nu....te-ai dus acolo pentru ea nu pentru prietenul ei....asta e doar o piedica pentru ea pentru a ajunge la tine de care poate sa scape singura...de obicei fetele care nu au chef de discutii iti zic din prima ca au prieten...si zic asta doar din cauza ca te considera ca pe toti ceilalti care ia avut pana atunci si aici tu trebuie sa fii mai insistent....dar cele care au prieten si iti zic asta...ori sunt intro relatie plictisitoare si ar incepe oricand alta de asta si zic asta...pentru a te ambitiona pe tine sa o obtii.....ori sunt fete care chiar isi iubesc prietenii si cu astea poti doar sa discuti...sa o intrebi anumite chestii si sa afli lucruri noi despre femei si relatie....
eu unul niciodata nu intreb o fata daca are prieten....in caz ca imi zice ea ca are prieten ii zic..."da o sa fie o piedica pentru tine sa ajungi la mine...si in plus vroiam sa fim doar prieteni...." sau ceva de genul...nu prea am idei la ora asta..... |
|
|
|
Mar 31 2009, 06:33
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 21 Inregistrat pe: 16-January 09 Membrul Nr.: 8.653 |
sa o intrebi tu daca are prieten nu e bine dupa parerea mea:
1) iti descoperi intentia 2)omori toata spontaneitatea 3)pui in functiune partea logica a creierului iei ...de obicei cand lucrurile avanseaza iar tu nu esti chiar asa prieput,sau esti priceput si ea vrea sa ta testeze iti zice : am un iubit.. fiecare dintre noi avem tendinta de a o influenta sa renunte la el in favoarea ta, sau sa te superi putin si sa pleci.. ei bine cel mai bine e sa fii indiferent,daca relatia ei cu acel baiat era buna nu mai filtra cu tn |
|
|
|
Mar 31 2009, 07:08
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-February 09 Membrul Nr.: 9.692 |
CITAT(RealityVoid @ Mar 27 2009, 17:20) [snapback]32081[/snapback] Cel mai bine, probabil este sa arati ca esti constient ca are prieten, dar ca nu te deranjeaza. Pentru ca oricat ai zice "Sunt destule tipe pe lumea asta, de ce sa ma opresc la alea cu prieten?", asta inseamna mult prea multe ocazii frumoase ratate. Cel mai bine este sa nu te intereseze daca are prieten sau nu.Ai pus ochii pe ea, iti place..o cuceresti, nu stai sa te intrebi daca are prieten sau cati alti baieti o mai plac. Cui pe cui se scoate. "Sunt destule tipe pe lumea asta, de ce sa ma opresc la alea cu prieten? " - Fa o tipa sa-si lase prietenul pentru tine indiferent ce intentii ai cu ea , sa vezi satisfactia ta. "...asta inseamna mult prea multe ocazii frumoase ratate. " - Nu-ti poate garanta nimeni ca ai mai mult succes la cele fara prieten decat la cele cu..cum ar zice cineva pe aici |
|
|
|
Apr 22 2009, 04:58
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
EU nu intreb niciodata daca are prieten sau nu , daca e dispusa sa asculte bine de bine daca nu SPLIT , urmatoarele 10 ! Eventual printr-un shit-test adresat ei " hai draga ca nu s-ar supara prietenul tau daca ai iesi cu mine ^_- "
Azi am fost invitat de 2 tipe sa bem ceva intr-un local , una dintre ele e mai cuminte si ailalta e mai obraznica , ne-am simtit bine , bineinteles .. incepeau sa ma pipae sa`mi faca Kino ele mie .. aia mai obraznica umbla cu 2 tipi odata dar is vai de p**a lor , m-a intrebat de vreo 4 ori daca am prietena Ma gandesc la un manaj a trois :-$ Btw , femeile-s bune de tot , ar vrea mai mult gang bang decat tort -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:06 |