Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 26 2010, 11:54
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Hmm.
Vroiam sa spun multe, dar o sa scurtez. Trec peste detaliile neimportante. Cert e ca sunt in one-it-is, nu ma persecutati, toti ati trecut prin asta sunt sigur, mai mult sau mai putin, de mai multe sau de mai putine ori. Oricum, ma simt bine... e o senzatie placuta sa fi iubit sau cel putin sa crezi ca esti iubit sau sa crezi ca esti iubit in timp ce tu chiar esti iubit! Nu stiu ce sa va spun, dar din septembrie, m-am schimbat. M-am schimbat intr-o varianta mai balanced, mai sentimentala, dar in acelasi timp aroganta, mai elevata, poate chiar putin mai impunatoare, scapand de ghimpii care inainte imi puneau piedica. Am ajuns intr-o lume noua, un nou liceu, alta lume, lume mai buna, acum cand ma uit la fostii mei colegi, vad niste depravati, drogati, alcoolici. Stiu, e aiurea, dar e adevarat. Cu cine sunt in one-it-is ? Pai cu o tipa, HB A, un hb 8.5. E dragutica, dar ce ma atrage la ea mai mult este caracterul ei. Ea m-a facut mai sensibil, mai bun! E copilaroasa si amuzanta, dar in acelasi timp e matura si desteapta, are si ea defectele ei, dar defectele ei ii fac caracterul mai frumos. Ce e cu ea ? Pai habar nu am. Ne-am sarutat prima oara la un concert, pana atunci o consideram EU doar o simpla prietena, nu vroiam mai mult. Acolo am simtit ca vrea sa ma sarute, eu am sarutat-o, doar nu puteam sa las fata nesarutata ? nu ? Dupa imi trimite sms: Ar trebui sa iti spun ca imi pare rau, dar nu imi pare rau... eu ii raspund: Nici mie nu imi pare rau, dar asta nu inseamna ca trebuie sa continuam. ( tot rationamentu imi spunea ca asta trebuie sa fac, ca o relatie f**e o prietenie si nu vroiam sa o pierd doar pentru o relatie ) Povestea a continuat pe aceeasi pagina, numai ca ziua diferea, mai exact imediat a doua zi ne-am intalnit. Am vb ce am vb, mi-a povestit despre copilarie, bla-bla... ne-am sarutat din nou. Amandoi am zis ca trebuie sa ne oprim. Cacat, am zis. Vroiam asta, dar peste putin timp s-a intamplat din nou si din nou si din nou. La scoala ne comportam ca si cum eram impreuna, ne tineam de mana, statea pe mine, ocazional ( recunosc, foarte rar ) ne mai sarutam, aproape niciodata in fata amicilor. D'asta am incercat sa fac un pas in fata, stiind ca nu se mai intelegea bine cu prietenul ei ( a da, are si prieten ), a zis ca ar vrea, dar nu poate... a zis ( citez ): "o sa iti vina si tie randul". Initial mi-a placut ideea, 10 secunde mai tarziu realizez ca nu imi place cum suna. Dupa cateva zile ii zic ca daca e sa fiu pe o lista nu mai vreau sa fiu cu ea. A fost ok, ne-am sarutat si cam atat. Au trecut zile, saruturi, maine puse in locuri perverse, modalitati de excitare classice sau cunoscute. A mai trecut timp si am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine, si i-am zis sa fie sinecra, a zis ca nu stie, o sa imi dea un raspuns zilele astea. Ne-am sarutat inainte sa imi dea raspunsul, dupa imi zice ca a ales sa ramanem doar prieteni. Eu, spun ok cu un zambet pervers. Vine cu mine la teatru simte nevoia sa se faca remarcata ca fiind prietena mea, adica ma tine de mana se urca pe mine, mai avea putin sa ma sarute. ( a mai facut asta odata cand am fost la fosta scoala, unde e si fosta ( pe timpul ala ) momentan prietena mea ) Azi. Azi, de dimineata am simtit ca vrea sa fie sarutata, se uita la buzele mele obsesiv, am sarutat-o rapid. Dupa nu prea s-a mai dat pe langa mine. Nu m-a interesat. La sf zile s-a intalnit cu prietenul ei, de fiecare data cand imi povestea de el spunea ca se cearta cu el, bla-bla. Poate mintea, ca acum cand s-a intalnit cu el nu au avut nimic si se sarutau in fata mea. Nu m-a interesat. Azi vine vorba despre amica ei care se linge cu un amic ( cel mai bun ), suntem in aceeasi situatie. Exact aceeasi! Imi spunea ca ea nu vrea sa se mai sarute cu el, dar o face pentru ca nu vrea sa il raneasca, el fiind un tip mai sensibil. O intreb daca e la fel si cu tine. Si imi zice ca nu se saruta cu mine pentru ca nu vrea sa ma raneasca, dar nici pentru ca vrea, ca cica e ceva ce simte nevoia... Acum nu stiu cum sa fac cu tipa asta. Imi e extrem de greu sa fiu indiferent cu ea... am incercat. Merge. O folosesc incontinuare... dar nu stiu ce sa fac in continuare. Ea vrea sa vb despre asta maine, despre noi, despre ce trebuie sa facem. O sa vrea sa ne oprim. Mi-a mai zis asta de multe ori, dar ne-am sarutat in continuare... I really need some f*cking help! Tin sa precizez ca o sa vina si balul, asta inseamna ca o sa ne mega-ultra lingem pe acolo. Asta mi-a si zis ea. Ca la bal o sa fiu numai a ei. ( dar pe dracu, ca mai e o tipa draguta care imi cam face ochi dulci, si mai e si in clasa cu ea ) -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Jan 26 2010, 19:07
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
nu prea am experienta in de-al de relatii ca nu am avut multe pana acum ..
insa ce m-a invatat seductia pana acum e ca nu intrebi o femeie daca vrea sa fie cu tine , se subantelege daca e sau nu . E copila , nu stie ce vrea si o sa-ti dovedesc : e in limba cu tine , dar sta cu ala ? POFTIM ? my opinion : ii explici ca tu nu stai sa fii ales de ea , ORI TU ori el , daca zice ca tot el , amani orice discutie cu ea , si ADIO BAL CU EA , si adio sarutari , daca te alege pe tine . ok iti continui treaba , altfel NU , tre sa opresti ceea ce ea face rau _________ -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Jan 27 2010, 06:57
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 65 Inregistrat pe: 4-November 08 Membrul Nr.: 7.671 |
CITAT(Cocktail @ Jan 26 2010, 11:54) [snapback]35218[/snapback] Tin sa precizez ca o sa vina si balul, asta inseamna ca o sa ne mega-ultra lingem pe acolo. Asta mi-a si zis ea. Ca la bal o sa fiu numai a ei. ( dar pe dracu, ca mai e o tipa draguta care imi cam face ochi dulci, si mai e si in clasa cu ea ) Dupa ce ai construit in prima parte a postului cateva bariere fictive care te ingradesc intr-un cerc vicios, ai venit cu un final de milioane. De ce-o lasi pe tipa aceea draguta care iti face ochi dulci sa astepte? Faptul ca sunt in aceeasi clasa e un avantaj mare pentru tine, din moment ce orice pas al tau are sanse mari sa ajunga la urechile HB-ului. Din cate ne-ai povestit tu, HB-ul nu are nicio motivatie sa renunte la gagicul ei pentru tine. Ea ar trebui sa sacrifice ceva pentru tine, tu ai avea decat de castigat. In momentul de fata ea joaca la un alt nivel fata de tine. Glumind putin, imi amintesc de o persoana draga mie care-mi spunea cand eram un pici ca: "Trebuie sa cresti mare, fetele nu vor sa umble cu baieti care nu sunt cel putin de aceeasi inaltime cu ele". Indiferenta, daca nu o combini cu ceva gelozie, poate fi considerata cuiar nepasare sau nesimtire. parerea mea... -------------------- Dragă domnişoară, plină de fumuri de la fiţe sau ţigară, proastă, turmentată, eşti doar o bucată de... carne afumată. Întoarce-ţi calea şi fie-ţi drumul bun, căci eu n-am de gând să te consum.
www.vaduvele-negre.com |
|
|
|
Jan 27 2010, 09:04
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 29-October 09 De la: cluj-napoca Membrul Nr.: 13.345 |
dupa atatea sarutari eu zic sa treci la pasul urmator...si vezi pe urma ce rezulta
|
|
|
|
Jan 27 2010, 10:34
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Dragi consăteni, tin sa va anunt ca am descoperit ca toate femeile sunt la fel. Stiu ca mi-ati mai zis, dar eu nu pot sa invat cu adevarat ceva decat din greseli. Am crezut ca tipa asta e diferita, parea diferita. E diferita, dar nu la subconstient. L-a ales pe el, a zis ca intre noi trebuie sa ramana doar prietenia pentru ca nu este bine. I-am raspuns ceva, si i-am zis ca nu ca nu e bine, e imoral. În fine. Am invatat lectia. E bine, dar parca ma doare sufletul sincer. Simt ceva gol in mine, simt nevoia sa o sun sa ii spun ca nu ma simt bine, simt nevoia mainii ei la mine in buzunar si a imbratisarilor ei. V-am zis One-It-Is!
Ma descurc sa trec peste, dar acum trebuie sa vad ce e de facut. Gelozie + indiferenta, stiu ca pot! Spuneti ca la bal nu trebuie sa o mai sarut ? Vaaaai... cat de urat. O sa incerc, dar daca sare la gatul meu nu stiu daca o sa pot sa ii zic nu... Ok. Stiti ce e mai urat ? Ca ma simt al dracu de prost! Stiu ca am gresit totul cu ea. Mai putin faptul ca eram C&F cu ea si cu ceilalti... asta m-a salvat. In fine, still need help. Ce trebuie sa fac in continuare ? Sa o mai bag in seama ? Sa astept sa vina ea la mine ? Tin sa precizez ca eu momentan mai vreau ceva cu ea... Multumesc. Mai e o parte nasoala. Comunicarea dintre mine si ai mei a devenit foarte scazuta, aproape nula. Cu mama nu ma mai inteleg deloc, iar cu tata mai vb cat de cat... dar nu pot sa le spun anumite lucruri si am inceput sa ma cert cu ei din ce in ce mai des. Si ma afecteaza si in viata mea personala chestia asta, sunt trist, mohorat, ganditor, nu mai pot sa zambesc atat de usor... m-am ceratat si cu amicul asta care e in aceeasi situatie cu mine... plm -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Jan 27 2010, 12:14
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
prost nu esti , prost vei fi daca o saruti pe tipa la bal . Atunci vezi cat esti de barbat daca POTI sa te ABTII sau nu , nu ca ai un gol in stomac si kkturi , toti avem cand tinem la cineva , toti avem sentimente , am trecut si eu prin zeci de situatii ca tine , insa ce faci tu acolo la bal face diferenta .
Te vei saruta intens cu amica aia a ta , ii zambesti PERVERS fetei care te-a tradat , o vei ignora in limita bunului simt , o sa se simta mai rau de cat te simti tu , in 2 3 zile o sa-i dea jet aluia , daca nu NU , trebuie sa intelegi . dar acumWOWOWOWO don't stop make it POP tonight your a fighter 2 see the sunlighttttttttt In legatura cu parintii tai nasol , asa eram si eu cu tata cand eram mic , dar ma intelegeam ffff bine cu mama , acum ma inteleg bine cu aman2 , ca sunt barbat si altfel sta problema , in rest nu stiu ce sa zic nu ma bag , la mine lucrurile au venit de la sine , timpul timpul timpul , tik tok .. -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Jan 28 2010, 06:05
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 75 Inregistrat pe: 11-May 09 De la: suceava Membrul Nr.: 11.757 |
Mai e o parte nasoala. Comunicarea dintre mine si ai mei a devenit foarte scazuta, aproape nula. Cu mama nu ma mai inteleg deloc, iar cu tata mai vb cat de cat... dar nu pot sa le spun anumite lucruri si am inceput sa ma cert cu ei din ce in ce mai des. Si ma afecteaza si in viata mea personala chestia asta, sunt trist, mohorat, ganditor, nu mai pot sa zambesc atat de usor... m-am ceratat si cu amicul asta care e in aceeasi situatie cu mine... plm
Cocktail, aceeasi problema o am si eu cu parintii + fratele mai mare cu 1 an. Suntem de acceeasi varsta.Nu stiu nici eu ce am, nu am energie, stau ca mutalau` cateodata la scoala in loc sa "sar pe fete" sau sa vorbesc cu colegii.Zambesc f rar (parearea mea) si acasa acceeasi problema,nu vorbesc cu ai mei aproape nimic, doar "hai la masa" "ok" si intrebari si raspunsuri simple. Cocktail daca reusesti sa rezolvi aceasta problema, sa imi explici si mie. Mult Noroc -------------------- Stai puţin
Stau Bă, mă vezi Te cred Mă crezi Te-aud M-asculţi Te văd Eşti praf |
|
|
|
Jan 28 2010, 12:15
Trimis la
|
|
Băieţi... m-am trezit! Manip*lator & CO din nou în acţiune.
Azi am făcut o fază că nu mă aşteptam nici eu să o fac. Eram la un tonomat de cafea şi lângă mine era tipa asta, imi era frig si ma ia in braţe să mă încălzească. Ok, fac eu puţin Kino, ca deh... şi bang! Vine cu buzele la 1 cm de buzele mele, imi atinge buzele "cu pasiune" cu buzele ei, stau o fracţiune de secundă şi mă îndepartez. Mă uit la ea şi nu imi aduc aminte exact ce am făcut, dar cred că am zâmbit uşor. A mai încercat să mă sarute de 2 ori, dar nu a ajuns atât de aproape... Am fost prost că azi puteam să ma ling cu o tipă de la ea din clasă... era fumată, nu ştiu de ce nu am făcut-o. Dar cred că a fost din cauză că mai era şi tipa aia care imi tot face ochi dulci pe lângă şi nu am vrut să risc. Oricum, cand eşti fumat... spui adevărul, deci pot oricând să mă ling cu ea Hai, vă pupă Cocktailu' Merci! Vă ţin la curent, la 220 PS: Am revenit la vechiul EU, arogant, umor, pervers in draci. Inainte eram pervers numai in cuvinte, acum am început să le mai ciupesc pe fete de cur, ele imi raspund la fel... o palmă usoară când o cer. -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Jan 28 2010, 13:05
Trimis la
|
|
"PS: Am revenit la vechiul EU, arogant, umor, pervers in draci. Inainte eram pervers numai in cuvinte, acum am început să le mai ciupesc pe fete de cur, ele imi raspund la fel... o palmă usoară când o cer "
la 20 ani o sa le bagi mana`n p*zda si ele la p*la -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Jan 29 2010, 07:50
Trimis la
|
|
Azi intr-un interval de 10 minute, tipa a incercat sa ma sarute de 4 ori. Am refuzat-o. Am realizat ca am mai gresit undeva. Eu o tot tineam in brate, faceam kino cu ea, am gresit ca inca mai fac asta...
Am o maaaaaare intrebare. Ea pleaca intr-o tabara, in care vroiam sa merg si eu, mai demult. Vorbisem cu amicul asta al meu sa mergem sa le facem o surpriza. Ar trebui să mai merg ? -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Feb 1 2010, 09:42
Trimis la
|
|
Totuşi, e bine să merg la munte să le fac o surpriză ? Sau e prea needy.
Btw: primesc mesaj de la tipa "Iti e dor de mine ?", eu ii raspund că poate, nu vei sti niciodata. Ma ia tare: "asta e un da?", eu: "nu, asta e un nu vei sti niciodata"m tie iti e dor de mine ? " ... ea: "I f*cking miss you a lot!" -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Feb 4 2010, 15:02
Trimis la
|
|
Până la urmă am fost la munte. Se pare că a fost cel mai bine, în special pentru că ieri nu i-am răspuns la telefon/sms de niciun fel şi am primit un sms de la ea gen: "M-am săturat să te sun şi să nu-mi raspunzi sau să ma suni dupa. Suna-mă când ai chef de mine şi poate o sa vb." Nu i-am raspuns nici de-al dracu., aflu după ca ea făcea la cabana ceva de genul: "Nu ma sunat. Asta înseamnă că nu m-a sunat...", "Ma sunat ? Nu ?", "De ce nu mă suna??? "- era lucrata urât la cerebel
Azi am sunat-o si era pe pârtie, eu eram tot pe acolo, dar i-am zis că sunt acasă, ca ma plictisesc... plm. Aberaţii. Ne vedem, rămâne şocată. Când mă vede sare pe mine, mă pupă pe obraji şi după pe gură. Îi zic că îmi era dor de ea ( ea înainte incerca să ma facă să îi spun că îmi e dor de ea şi eu îi ziceam că poate-mi e, poate nu... ), ne sarutăm din nou. Trece timpu, ne lingem. Ne tachinăm. Ne mai lingem din nou... şi tot aşa. La un moment dat, vine amica ei cu aparatul foto. ( Am uitat să precizez. Am venit cu amicul ăla care vroia să se combine cu prietena tipei - cea care a adus aparatul era tipa cu care vroia amicul asta sa se combine - si ei s-au lins pe acolo, chiar mai mult decat mine... ) Facem cateva poze, si aia doi fac o poză când se sarută şi zice cineva, acum să ii trimit poza lui X ( prietenul respectivei ). Trec 10 sec şi tipa mea ia aparatul şi zice, hai sa-i trimit si eu o poză lu Y şi face poză când se sărută cu mine. La plecare ne mai sarutam odata si cam atat. Pe drum zic "treacă de la mine" şi îi trimti un sms cu "ma crezi ca deja mi-e dor de tine ?". Ea imi raspunde că ma crede, dar ei nu îi ( aşa i-am făcut şi eu înainte să vin să o văd, şi cred că vrea să se răzbune Sfaturi, cum ar trebui să actionez acum, în continuare, la bal şi cam atât Şi feedback -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Feb 5 2010, 03:42
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
pai te-ai dus la munte numa ca sa te linji cu aia ?
sa nu mai faci de astea ..ca ma supar ..daca o f**eai mai avea farmec mesaju asta ..da asa ii demonstrezi ca iti pasa prea mult ,oricum consider ca ai facut un efort prea mare ..sa mergi la munte numa ca sa o vezi ..si ea stie asta . Te intrebi ce e de facut / Simplu mergi mai departe ..zici ca "te-ai lins " cu ea acum fa cumva sa fii singur cu ea ..mai fa si tu aluzii sexuale ..chema o la tine ..la hotel ..la mine daca vrei ..ca i o f** eu |
|
|
|
Feb 5 2010, 09:14
Trimis la
|
|
CITAT(hitman23 @ Feb 5 2010, 03:42) [snapback]35333[/snapback] pai te-ai dus la munte numa ca sa te linji cu aia ? sa nu mai faci de astea ..ca ma supar ..daca o f**eai mai avea farmec mesaju asta ..da asa ii demonstrezi ca iti pasa prea mult ,oricum consider ca ai facut un efort prea mare ..sa mergi la munte numa ca sa o vezi ..si ea stie asta . Te intrebi ce e de facut / Simplu mergi mai departe ..zici ca "te-ai lins " cu ea acum fa cumva sa fii singur cu ea ..mai fa si tu aluzii sexuale ..chema o la tine ..la hotel ..la mine daca vrei ..ca i o f** eu Uite care e faza. Am ajuns sa tin la tipa asta, ea stie asta, si ea tine la mine, mi-a dovedit ca tine la mine, iar acum vrea sa se desparta de ala ca sa fie cu mine, dar nu stie cum sa o faca fara sa-l raneasca. Ea e genul de tipa care se gandeste la ceilalti, nu la ea. De f**ut. Nu aveam cand şi nici unde. Ea era cu o tabara, plm, ghidul nu ma lasa sa intru in cabana. Plus ca stiu ca daca o f** acum, exista o sansa sa f** si relatia. As fi ramas peste noapte, dar nu m-au lasat ai mei. -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:07 |