Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 9 2011, 10:37
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 16-October 07 Membrul Nr.: 4.943 |
salut...am sa fac o descriere rapida...am cunoscut o tipa de la mine de la faculta acu vreo 1 luna..de pe facebook i-am luat idul si am mai povestit putin pana sa ii obtin nr...
am mai vb prin sms-uri o vreme doar lucruri generale,dupa care tot prin sms-uri am trecut la chestii mai cu subinteles...de precizat ca fata are prieten de vreo 2-3 ani(el e in alt oras,fata e singura aici)de la mesaje am ajuns sa ne int seara la o poveste...int de gen acesta s-au repetat de cateva ori terminandu-se doar c saruturi.fata imi tot scria ca e innebunita dupa mine,ca o atrag f mult..etc cu cateva zile in urma a fost acasa(de unde e si prietenul ei) si cand s-a intors ne-am vazut tot asa ca de obicei seara la o povesste..am obs ca ceva nu e inregula dar a dat vina pe durere de cap si oboseala..in fine seara s-a terminat lafel ca si celelalte..in urmatoarele zile am obs o raceala...nu ma mai cauta prin sms-uri ca inainte doar imi raspunde daca ii scriu...mi-a si spus cv de genul ca trebuie sa vb cv legat de noi si de prietenul ei..nush ca nu am prea inteleso..ce as putea sa fac ? teoretic urmeaza sa ma int cu ea sa povestim care e treaba..merci |
|
|
|
May 6 2011, 15:11
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(Cristiano` @ Mar 9 2011, 10:37) [snapback]36020[/snapback] salut...am sa fac o descriere rapida...am cunoscut o tipa de la mine de la faculta acu vreo 1 luna..de pe facebook i-am luat idul si am mai povestit putin pana sa ii obtin nr... am mai vb prin sms-uri o vreme doar lucruri generale,dupa care tot prin sms-uri am trecut la chestii mai cu subinteles...de precizat ca fata are prieten de vreo 2-3 ani(el e in alt oras,fata e singura aici)de la mesaje am ajuns sa ne int seara la o poveste...int de gen acesta s-au repetat de cateva ori terminandu-se doar c saruturi.fata imi tot scria ca e innebunita dupa mine,ca o atrag f mult..etc cu cateva zile in urma a fost acasa(de unde e si prietenul ei) si cand s-a intors ne-am vazut tot asa ca de obicei seara la o povesste..am obs ca ceva nu e inregula dar a dat vina pe durere de cap si oboseala..in fine seara s-a terminat lafel ca si celelalte..in urmatoarele zile am obs o raceala...nu ma mai cauta prin sms-uri ca inainte doar imi raspunde daca ii scriu...mi-a si spus cv de genul ca trebuie sa vb cv legat de noi si de prietenul ei..nush ca nu am prea inteleso..ce as putea sa fac ? teoretic urmeaza sa ma int cu ea sa povestim care e treaba..merci Ceva de genul am păţit şi eu. Īţi recomand să nu o mai cauţi un timp, şi dacă se poate să o faci geloasă īn timpul ăsta. Dacă o vezi pe stradă, fă īn aşa fel īncāt ea să te observe Cel mai simplu, iar treaba cu prietenul ei... īncearcă să o amāni. Nu miroase a bine... -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
May 9 2011, 07:34
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Nu are incredere in tine.
Pari player... e teama ca o lasi dupa sex Ai facut conexiune profunda cu ea? -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Aug 24 2011, 10:06
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
Intalneste-te cu ea. Discutati ce e de discutat.
Daca vrei ceva serios, spune-i si ea va accepta. Sigur nu vrea vreun player. Daca te afisezi cu alta sigur or sa scada sansele. |
|
|
|
Nov 3 2011, 16:51
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
Imi pare rau de ce s-a ales de forumul asta ... Chiar daca acum intru o data la luna din curiozitate. E pacat ca de o jumatate de an imi apare
"We're switching servers... Please come back in 24 hours. www.seductie.com" Sper ca va avea zile si mai bune ... E pacat de el, pe mine unul m-a ajutat enorm. Si nu doar prin cele invatate, numai faptul ca intram si dadeam peste o mana de oameni plini de incredere era ceva mare ... Si uite asa dezvoltam iar o discutie legata de NLP ... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:07 |