Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 4 2009, 23:16
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 41 Inregistrat pe: 21-January 09 Membrul Nr.: 8.724 |
Am si eu o nelamurire/problema/nu stiu ce decizie sa iau..
Sa incep cu inceputul..prietena mea,ltr de 5 luni(sapt trecuta am fost f aproape de fklose..mia spus k nu e ink pregatita..dar oricum eram la un prieten acasa iar in camera alaturata mai erau persoane ..cred ca asta e si motivul..nu vreau k dupa 5 luni sa ma despart fara klose si tocmai d aceea am nelamuriri),a avut recent banchetul si si-a pus pe hi5 o poza in care un coleg de clasa(ea mia mai spus de mai demult ca e cel mai bun prieten..k se intelege f bine..iar eu sunt iubitul ei..)asa deci acest coleg o tine in brate..dar nu asta ma deranjeaza ci faptul ca are la descriere "il ador[:x] si nu imi pasa ce zice lumea" ..inteleg poza ca a fost banchetul..dar totusi plm il ador? In cazu in care suntem intrun ltr.. Acum ce ar trebui sa fac?sa o intreb ce ii cu descrierea aceea?sau next?(cum sa ii zic next a i sa mai am sanse la fkose.) habar nu am cum sa reactionez fata de ea..va rog un sfat bafta |
|
|
|
Jun 5 2009, 00:24
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 44 Inregistrat pe: 20-February 08 Membrul Nr.: 5.580 |
Mingea NU e in curtea ta de data asta. Asteapta o oportunitate favorabila sau creeaz-o singur.
Pastreaza cu sfintenie contactul cu ea si incearca sa o vezi de mai multe ori decat poti. |
|
|
|
Jun 5 2009, 00:32
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 41 Inregistrat pe: 21-January 09 Membrul Nr.: 8.724 |
CITAT(ravenshield @ Jun 5 2009, 08:24) [snapback]33091[/snapback] Mingea NU e in curtea ta de data asta. Asteapta o oportunitate favorabila sau creeaz-o singur. Pastreaza cu sfintenie contactul cu ea si incearca sa o vezi de mai multe ori decat poti. pana la urma daca o intreb ce e cu descrierea aceea..ca nu vreau sa pic de fraier si ori se termina odata cu porcariile astea pentru totdeauna sau poate sa uite ca am existat..e bun asa? |
|
|
|
Jun 5 2009, 00:53
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 28 Inregistrat pe: 21-April 09 Membrul Nr.: 11.178 |
Cristy , eu am un ltr de ceva vreme si inca are poze cu ex-u pe hi5 , dar crezi ca ma intereseaza?
Nu te mai agita la lucruri de genu. |
|
|
|
Jun 5 2009, 03:24
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
Macar poze cu tine are? sub care sa scrie "iubitu" sau ceva de genu?
Mie mi se pare ciudat ca isi permite, probabil e ceva in neregula cu atitudinea ta. Poate i se rupe, mai ales daca stie ca esti genu care inghite faze de genu fara sa le aduca in discutie. Ai grija la atitudine! -------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Jun 5 2009, 05:07
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
ignora complet acest aspect.
nu te intereseaza ce face pe hi5. important e ce face in viata de zi cu zi. -------------------- i love this game
|
|
|
|
Jun 5 2009, 05:56
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 58 Inregistrat pe: 2-August 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.773 |
Nu vad de ce-ai da next si nu vad de ce-ai face o criza. Ma rog, lasand la o parte faptul ca stai de 5 luni cu o tipa si inca n-ai facut sex cu ea.
|
|
|
|
Jun 6 2009, 04:01
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 28 Inregistrat pe: 21-April 09 Membrul Nr.: 11.178 |
CITAT(Night Dreams @ Jun 5 2009, 05:07) [snapback]33096[/snapback] ignora complet acest aspect. nu te intereseaza ce face pe hi5. important e ce face in viata de zi cu zi. Mare dreptate ai! Cristy retine ce a scris night dreams! scrie pe o foaie si lipeste foaie de perete daca altfel nu intelegi! Bafta |
|
|
|
Jun 6 2009, 12:46
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
cristi nu esti tipul ala care prietena ta a facut poze cu altu ? ai mai facut un topic ..daca e vorba tot de tipa aia ..ce sa mai zic decat ca ii se rupe de tine ..
|
|
|
|
Jun 7 2009, 12:07
Trimis la
|
|
|
Ms de sfaturi am prins ideea
bafta |
|
|
|
Jun 7 2009, 18:38
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
ai prins pe dracu ..de eram langa tine iti dadeam si o palma
|
|
|
|
Jan 7 2010, 18:22
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 78 Inregistrat pe: 21-January 08 Membrul Nr.: 5.380 |
+1 de la mine hitman
Nu cumva el e tot baiatul cu care a facut pozele? daca da, f*te-o nene ca ti-o f*te ala inainte ori o f*ti, ori dai NEXT. [EDIT] Si aici la fel O intrebi de ce are poze cu ala si nu cu tine scriind la descriere " il ador...". Pana la urma e mai important un coleg/amic decat tine? revino-ti.... -------------------- Alynho...forcing the laws of seduction....
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:08 |