Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 23 2010, 16:39
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 131 Inregistrat pe: 6-July 03 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 566 |
In primul rand sarbatori fericite si multa sanatate !
De curand am cunoscut o fata la facultate care sta in camin si sunt colegul ei de 2 luni si ceva, de cand am inceput scoala,aceasta fata invata foarte bine acest lucru nu conteaza..iar mie mi-a venit o idee cand plecam de la facultate sa-i las niste flori la poarta iar portarul sa i le trimita la ea in camera deoarece mi-a zis ca e o fata linistita si nu prea iese cu baieti, langa flori i-am trimis un mesaj ca sa-si dea seama de la cine sunt .In fine am fost la scoala se uita la mine foarte rusinata dar nu a zis nimic iar a doua zis de dimineata i-am trimis un tort pe care am specificat cine sunt si craciun fericit ,le-a primit si pe acestea. Vinerea trecuta cand m-am dus la scoala a lasat capul in jos si nu a zis nimic ,atunci m-am enervat si am plecat iar cand am ajuns acasa i-am luat si numarul de telefon de la cineva si am sunat-o si i-am zis buna ce faci eu ti-am trimis florile si tortul si ea mi-a zis ca am facut un lucru foarte dragut din partea mea dar are prieten si ramanem doar colegi si atat, eu i-am zis ce faci maine ..ea mi-a zis ca se vede cu prietenul iar eu i-am zis nu vrei sa mergem la un film ea tot a zis ca nu poate si i-am zis ca vorbim maine cand mergem la scoala , ea mi-a spus bine , o seara buna si la revedere eu ..dar nu m-am mai dus deoarece nu avea rost sa mai atarn ca un catel pe acolo..ca oricum nu prea ma duceam eu asa la scoala..si am lasat-o balta . Acum intrebarea .Am facut un lucru frumos? ..are o impresie buna de mine .chiar daca stiu ca sanse numai sunt ..cand o vad sa nu o mai bag in seama sa-mi vad de treaba mea..poate doar asa daca imi da un mesaj de craciun dar nu prea cred , daca o fi salvat numarul mel de tel dar cred ca da..pe mine ma intereseaza cum a apreciat acest gest ca sunt sigur ca nu a mai patit asa si mai ales ca erau colegele de camere langa ea ,poate i-a spus o vorba buna de mine , poate sunt curioase ele sa ma cunoasca pe mine Astept un raspuns Va multumesc! PS:Asa fata dintr-o bucata nu am mai vazut in viata mea.,eu am facut aceste gesturi deoarece se uita la mine mai special si am crezut ca iese ceva dar uite ce s-a intamplat..nu mai inteleg deloc fetele astea ! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:12 |