IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Analizez Totul !
atimelcim
mesaj Feb 28 2004, 15:12
Trimis la #1

Forum Jockey

Grup: Membri
Postari: 256
Inregistrat pe: 23-July 03
De la: Timisoara
Membrul Nr.: 606

De cand am gasit informatii pe net despre NLP multe s-au schimbat in viata mea.

Cea mai interesanta chestie .. este ca acum ascult mai mult la ce zice lumea , si analizez fiecare cuvand,fiecare propozitie.

Nu stiu ce sa zic .. ar si partile bune chestia asta , dar are si partile ei negative.

Exemplu:

Astazi eram pe teren la fotbal.Erau pe margine inca 4 echipe care asteptau sa intre.Echipa mea .. nu mai iesise de pe teren de cam 45 de minute ( cam de 6 meciuri ).La un momentdat .. am ajuns la 11 metri.Mai multe persoane din jur cand cineva urma sa suteze .. spunea .. hai ca da pe langa/ hai ca o aperi/ etc , asta pentru a-si incuraja partenerii.A ajuns si randul meu sa sutez.La mine nu a zis nimeni nimic ( pentru ca stiu sa impun respect pe teren, si ma pricep la fotbal ), dar in mintea mea imi aduceam aminte de acele fraze .. si le eliminam .. spunand .. uite-o in poarta ... sau ziceam dinainte goool.Dar aceasta tehnica nu merge de fiecare data.

As vrea ca cineva sa imi explice ... ce se intampla in capul unui jucator intr-o astfel de situatie, cand de exemplu este criticat intr-o faza de maxima importanta.

Alta chestie .... tot in aceeasi zi .. pe la sfarsit ... mai trageam la poarta , pentru ca lumea se cam duse pe acasa si nu mai aveam jucatori destui pentru 2 echipe.Unul de pe acolo .. care stie ca sunt mai bun ca el la orice vrea el .. imi spue , dupa ce dau pe langa poarta ... asa la vrajeala.

"X , fotbal nu stii , la fete nu ai success ( pentru ca am luat reject de la un HB9 cu bani si fitze , care acum ar vrea sa ma aiba , dar nu o mai vreau eu) .. esti prost."

Eu nu i-am zis nimic , iar el dupa aceea a spus "Sugestia si autosugestia ... te imping spre sinucidere." Aceste doua propozitii mi-au dat de gandit , si ma framanta.Stiu ca ar trebui sa ieri .. dar tot le am acolo in cap.

Sfaturi !

--------------------
Nu lasa pe maine ce poti face azi ! Lasa pe poimaine, ca pana atunci poate se uita sau nu mai e nevoie.
Cand iti vine cheful de lucru, aseaza-te si asteapta putin.Vei vedea ca o sa-ti treaca.
Go to the top of the page

+Quote Post
hackingforgirls
mesaj Feb 28 2004, 17:23
Trimis la #2

Guests

Poate este ora tarzie, dar eu nu reusesc sa inteleg ce anume vrei.

+Quote Post
terminator
mesaj Feb 28 2004, 18:27
Trimis la #3

Guests

Sugestia si autosugestia ... te imping spre sinucidere

Depinde cu ce te autosugestionezi . sfat: de citit mai bine NLP

"Dar aceasta tehnica nu merge de fiecare data."

Pai tehnica asta nu prea stie mult fotbal. Incearca sa "copiezi " un mare jucator.

Ceva detalii ar mai trebui pe acolo ca sa vedem despre ce e vorba

+Quote Post
hellbuilder
mesaj Feb 28 2004, 18:47
Trimis la #4

Guests

atimelcim, e bine sa analizezi ce zic ceilalti, dar ca shi cand u ai fi intr-o camera shi te-ai uita pe geam la problemele, cuvintele care nu te pot ajunge, care nu iti intra in subconstient. Tu eshti stapanul lor shi le priveshti detashat ca altfel totul iti intra pe sub piele....sper ca ai inteles ce vreau sa spun....

+Quote Post
atimelcim
mesaj Feb 29 2004, 02:50
Trimis la #5

Forum Jockey

Eu sunt ca un burete.Absorb si analizez totul.Iar cand prind anumite fraze , sau cuvinte .. intra si eu le analizez si le framant ceva timp.

--------------------
Nu lasa pe maine ce poti face azi ! Lasa pe poimaine, ca pana atunci poate se uita sau nu mai e nevoie.
Cand iti vine cheful de lucru, aseaza-te si asteapta putin.Vei vedea ca o sa-ti treaca.

+Quote Post
hellbuilder
mesaj Feb 29 2004, 11:45
Trimis la #6

Guests

CITAT
Eu sunt ca un burete

e ca in seductie....depinde de cat crezi in puterile tale..
Ai descoperit NLP-ul da? Atunci foloseshte exercitiile vizuale ( sau ma rog auditive, kinestetice) ca sa nu te mai vezi ca un burete...eventual ca o piatra care nu poate fii modelata decat daca vrea shi modeleaza pe altii prin lovturile ei...

+Quote Post
AlcheMYSTIC
mesaj Feb 29 2004, 12:25
Trimis la #7

Guests

CITAT(hellbuilder @ Feb 29 2004, 06:45 PM)
CITAT
Eu sunt ca un burete

e ca in seductie....depinde de cat crezi in puterile tale..
Ai descoperit NLP-ul da? Atunci foloseshte exercitiile vizuale ( sau ma rog auditive, kinestetice) ca sa nu te mai vezi ca un burete...eventual ca o piatra care nu poate fii modelata decat daca vrea shi modeleaza pe altii prin lovturile ei...

te simti ca 1 burete inseamna ca o ai moale ca 1 burete dar in fata fetelor e tare ... in fata baietilor nu are cum atunci sa fie musq tare... deci ai tot ai mai multe femei si mai mult skill la fotmal (musq tare)
nu ar trebui sa ai probleme...

+Quote Post
AlcheMYSTIC
mesaj Feb 29 2004, 12:32
Trimis la #8

Guests

ma kestia e asa...
aia trebuiau sa dea gol... si ceilalti ziceau "cas!" si greseau normal ca nu stiau NLP si etc...
tu cand era momentu tau era liniste totala si linistea asta te deranja desi ar fi fost normal sa te poti concentra in ea... tu stiai ca ei iti zic "cash!" in gand stiai oarecum era un gand mic in subconstient... si d aia nu a mers... te deranja mai mult lasitatea lor si vb pe la spate... daca ar fi zis in cea mai mare galagie "CAAASHHH! strambbbbb!" ai fi zambit ai fi inkis okii ca in filmele alea cu Jedi Knight si ai fi dat cu okii inkisi gol...
bafta!

+Quote Post
atimelcim
mesaj Feb 29 2004, 13:02
Trimis la #9

Forum Jockey

Dar parca totusi sunt bune si astfel de oameni care sa te critice in acele momente, pentru ca uneori cand auzi un "cas" .. sau altceva de genul asta parca te ambitionezi mai tare ... sa ii demonstrezi ca e asa.

Deci e bine sau nu e bine ... sa fie astfel de oameni in jur ?

--------------------

+Quote Post
AlcheMYSTIC
mesaj Feb 29 2004, 13:10
Trimis la #10

Guests

da
uite cum e :
nivelul 0: esti afc nici nu ai curaju sa joci fotbal
niv 1: esti injurat de toti si toti zic cas cu voce tare cand dai la poarta
niv 2: nu au curaju da te invidiaza ca esti mai bun si zic in gand si se vede p fata lor si simti asta...
niv 3(unde e bosu final de sfarsit de joc): te admira toti!

END.

PS: tu esti intre 2 si 3 cel mai greu
BAFTA!

+Quote Post
hellbuilder
mesaj Feb 29 2004, 16:12
Trimis la #11

Guests

Nu trebuie sa o ai tare ca sa fii tare printre baieti, ideea este sa nu pui la suflet...sa analizzezzzzzzzi shi sa actionezi nu sa te lashi influentat (ca nu merge cu ideea de alpha, dominant male). Procesul de schimbare a mentalitatii e asemanator cu cel din seductie.

Normal ca shi astfel de oameni sunt folositori intr-o anumita masura.

+Quote Post
nothing
mesaj May 15 2004, 16:53
Trimis la #12

Guests

Eu cred ca... ar trebui sa colectionezi timbre smile.gif

+Quote Post
Cocktail
mesaj Dec 2 2007, 17:45
Trimis la #13

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

1. Ce inseamna NPL
2. Si eu analizez fiecare lucru p care il vad sau aud...

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
praXis
mesaj Dec 5 2007, 05:50
Trimis la #14

Forum Jockey

Postari: 240
Inregistrat pe: 6-August 07
Membrul Nr.: 4.673

NLP inseamna Neuro Lingvistic Programing.
Ai un post cu prescurtarile.

Nu trebuie sa analizezi tot, doar esentialul. (in orice situatie: cu femeile, cu angajatii tai, cu proproia ta persoana).

Asta te face alpha.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 01:12