IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Another One - Pentru #close?
LoveKey
mesaj Aug 24 2008, 18:35
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 38
Inregistrat pe: 24-April 08
Membrul Nr.: 6.012

Deci mi-a venit in minte inca o chestie haioasa...sper sa fie primita mai bine ca ultima death.gif

Deci esti undeva cu o fata...ai construit ceva atractie si apoi o intrebi.
Ai jucat vreodata spanzuratoarea cu cifre?
Ea: Nu...
Tu: Uite....(desenezi o spanzuratoare si zece lini ) ...(apoi zici) eu zic o cifra si daca se afla in numarul tau de telefon o sa o pui acolo unde se afla daca nu o parte din mine ajunge in spanzuratoare..deci: ori ma spanzuri tu ori eu iti iau numarul!

Ce ziceti? rolleyes.gif

--------------------
She: You've changed!
He: Oh, you noticed.
She: I don't like change.
He: Change is good. Change is eternal.
Go to the top of the page

+Quote Post
oo7vip
mesaj Aug 24 2008, 19:42
Trimis la #2

NonTalkative FC
*

Postari: 18
Inregistrat pe: 21-May 08
Membrul Nr.: 6.161

Daca ai construit atractie nu mai e nevoie de joc,
Jocul tau este undeva in limitele obisnuitului...

Si daca tot vrei sa folosesti jocul, schimba spanzuratul cu dezbracatul,
si ca sa ii arati ca esti al draq spui numai 0 peace.gif

Offtopic : Bine ca nu sunt toate femeile sadice, inca biggrin.gif

--------------------
Building...

+Quote Post
radu1987
mesaj Aug 25 2008, 01:45
Trimis la #3

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

Man... uite ce lucreaza la atitudinea pe care o ai fata de femei si de esec.
Uite o povestioara interesanta:

Anul trecut inainte sa aflu cine stie ce despre Mystery Method(oricum acuma stiu cateva chestii generale) m-am bagat in seama la doua fete in Mall. M-am bagat in seama cu o replica invatata dinainte si eram emotionat ca naiba. Cand am vazut ca tipa la care m-am bagat in seama nu a reactionat i-am zis direct :"Ok, o zi buna!" si iti zic sincer ca am plecat cu zambetul pe buze chiar daca am fost respins...pentru ca eu mi-am facut partea, teapa ei daca nu a continuat jocul...

Ideea era urmatoarea : nu iti bate capul prea tare cu o fata pentru un numar de telefon, daca vezi ca e cu curu`n sus las-o in plata Domnului si treci la urmatoarea pentru ca nu faci decat sa pierzi timpul cu fete de genul asta, timp care l-ai putea folosi combinand alta fata wink.gif Bafta

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
LoveKey
mesaj Aug 25 2008, 02:36
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Hey radu...spre deosebire de ce crezi, nu am nici o problema in a cere numarul de telefon, dar imi place sa mai inventez si chestii funny pentru ca dupa cum stii la fete le place umorul...

CITAT(oo7vip @ Aug 25 2008, 03:42) [snapback]28370[/snapback]
si ca sa ii arati ca esti al draq spui numai 0 peace.gif

good one 007vip laugh.gif

--------------------

+Quote Post
nashu
mesaj Aug 25 2008, 03:19
Trimis la #5

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Hai sa incepem de undeva, is doua lucruri principale pe care le vrem de la o fata: sex sau o relatie.
Oricare dintre astea le vrei la un moment dat, nu vii la o fata cu jocuri de gradinita!
E bine sa ai umor, da' umoru tre sa-ti reprezinte varsta!
Si inca ceva: umoru tre sa te ajute sa fii "charming", nu sa pari un distrus cu mintea unui virgin de 14 ani, ok?

In principiu ca sa ajungi sa te placa o fata tre sa fii mai tare ca ea, sa stii mai multe si mai bine, s-o faci sa te aprecieze, sa tanjeasca iar eu inca n-am intalnit una care sa tanjeasca dupa un tip care da impresia de retard.

Imi cer scuze celora pe care i-am "jignit" laugh.gif

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
radu1987
mesaj Aug 25 2008, 15:03
Trimis la #6

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

Bine zis Nasule wink.gif ... prietene LoveKey ai FOARTE MARE DREPTATE cand ai zis ca simtul umorului este important DAR intreaba-te ce fel de umor folosesti ? Tonul pe care comunici ceva va face INTOTDEAUNA diferenta.
Scuza-ma ca nu am explicat in detaliu ce anume considerasem eu ca era in neregula la textul pe care l-ai gandit tu :

"Deci esti undeva cu o fata...ai construit ceva atractie si apoi o intrebi.
Ai jucat vreodata spanzuratoarea cu cifre?
Ea: Nu...
Tu: Uite....(desenezi o spanzuratoare si zece lini ) ...(apoi zici) eu zic o cifra si daca se afla in numarul tau de telefon o sa o pui acolo unde se afla daca nu o parte din mine ajunge in spanzuratoare..deci: ori ma spanzuri tu ori eu iti iau numarul!"

citeste-l macar O DATA cap-coada si vei observa ca DIN PRIMA i-ai dat EI puterea si tu prin umorul tau nu faci decat sa te dai pe langa ea, Poti sa zici ce vrei dar CREDE-MA cand iti zic ca vei fi privit intr-o situatie de genul asta de majoritatea fetelor ca un fraier sau "baiat bun"(adica tradus pe limbajul baietilor = nu m-as f**e cu el nici daca ar fi singurul mascul de pe planeta).
Ps sa nu mai zic de ultima parte :"ori ma spanzuri tu ori eu iti iau numarul!" - asta denota DISPERARE. Frate ideea este ca nu tre sa fie asa de mare branza pentru tine sa faci rost de un nr de telefon. Trebuie sa ti se rupa daca iti da o tipa nr ei sau nu, pentru ca niciodata un nr de telefon nu va duce in 100% din cazuri la dezchilotzarea gagicii pentru un f**ai cu tine ok ? Un numar de telefon nu denota atractie fata de tine!(unele tipe isi dau numarul asa sa scape de gura fraierilor, altele ptr ca le place atentie, etc).

Uite ceea ce cred EU. Ar trebui sa inveti sa pui mai mult pret pe TINE decat pe o tipa, decat pe ORICE alta tipa. Sa te respecti pe tine mai mult decat ideea ca o sa ai parte de putza intr-o seara daca esti "baiat dragut" cu una! Comportamentul de "baiat bun" ne condamna pe noi barbatii la mult prea multi ani de singuratate si LABA.

Si inca ceva, fii dispus sa o pierzi pe tipa cu care vrei sa te combini pentru a o cuceri.Daca nu e genul de persona pe care o doresti langa tine, iti face faze nasoale si asa mai departe DA-I PESTE BOT FARA FRICA (adica zii direct in fata - nu da in ea wink.gif ) Daca nu a prins ideea ii mai atragi inca o data atentia si a treia oara ii dai NEXT. Reciteste ultima fraza pana o intelegi ideea.

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
LoveKey
mesaj Aug 25 2008, 17:52
Trimis la #7

NonTalkative FC
*

Allright..am prins ideea...Am scris asta inainte sa o gandesc mai bine....thanks! dry.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 01:13