Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 12 2010, 00:37
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 11 Inregistrat pe: 5-April 09 Membrul Nr.: 10.762 |
LTR daca ii pot spune asa, de 2 luni si 2 saptamani. Dupa o saptamana a prins incredere in mine in asa fel incat indiferent la ce ora ii ceream masina imi dadea cheile fara sa intrebe altceva. Am "jucat" foarte bine , as putea zice cel mai bun game de pana acum.telefoane, sms , mailuri, iesiri, sexul, toate bine gandite si facute astfel incat la 2 saptamni dupa ce ne-am cunoscut avea impresia ca ma iubeste. Sa nu credeti ca e vreo visatoare , chiar din contra e o fata frumoasa , cu capul pe umeri cand vine vorba de relati, dar are un defect : e foarte figuranta!(tipa era obisnuita sa faca ce vrea ea din barbati, sa-i umileasca(faze gen se punea exu in genunchi in club la cerut iertare pt. faze banale) ... cu multi care stau "la coada". Ne-am mai certat de 3 ori si dupa o zi maxim doua ne impacam, pana acu 3 zile cand a pus mana pe telefon si mia trimis mesaj de despartire. De ce? pentru ca eu de revelion am plecat din tara la un prieten si prin coincidenta in orasul respectiv locuieste si ex-ul meu despre care ea stia ca ma suna inca. Cand am plecat am vrut sa o iau cu mine , ea a refuzat din motive financiare, iar eu luasem deja hotararea si nu am dat inapoi tocmai pentru ai arata ca sunt o persoana hotarata!
De cand am venit innnapoi a inceput sa fie mai rece si mia zis ca nu poate sa se prefaca ca e totul ok cand nu e. Am incerct de cateva ori sa-i reamintesc cum a fost situatia dar tot degeaba ca ea tot pe a ei o tinea sus si tare :"ai plecat si mai lasat de sarbatori singura". Am renuntat la comportamentul meu Alpha si am devenit un Good boy ca sa zic asa pt. 1 zi sa vad daca da rezultate, aveam impresia ca are nevoie de mai multa afectiune. Evident ca nu ba chiar mai rau sa accentuat respingerea care o simteam. Dupa mesajul respectiv eu am incercat sa mai scot inca o noapte de amor , logic nu am reusit, mia aruncat "nu sunt salteaua nimanui". Am luat-o de buna si i-am spus sa inceteze cu telefoanele si sms-uri ca imi face probleme (iam batut apropo ca mai am pe altcineva) la care ma facut mincinos. Nu am mai cautat-o in schimb imi trimite mesaj ea a doua zi "Deranjez? " .Nu iam raspuns nimic dupa care ma cauta seara pe net : ea (22:52): da nu mai vorbesti cu mine ? ea (23:08): pana acuma ma certai ca nu ee voie sa nu vorbim...acuma esti tu cel care nu mai vb cu mine EU (24:19): potolestete ea (24:24): naaa EU (24:34): vorbesc cu tine cand AM timp , da ? ea (24:46): ai luat ceva pastile? ea (24:50): okay ea (25:03): da salutu e dat de la D-zEU ea (25:04): ocupatule ea (26:17): ff urat te comportzi oricum ea (26:25): nu asha ..ar trebuiii sa ..fie EU (26:42): asta e una din previziunile tale ? ea (27:01): de la tine am invatat codul bunelor maniere EU (27:16): uita-ma si uitale EU (27:22): nu te prinde EU (27:39): glumesc ... ea (27:55): tot esti o gluma azi EU (29:20): auzi .. EU (29:21): ai o problema, de fapt mai multe ea (30:37): ..tziam dat mesaj azi ..teai facut ca ninge afara EU (31:08): cand te operezi ? ea (31:14): miercuri ea (31:32): in fine...EU te intrebam alceva EU (32:06): o sa mori ? ea (32:15): nu, sunt tanara ea (33:50): ma gandeam ca imi raspunzi la mesaj ea (34:17): nici nu ma gandeam la posibiliatatea de a nu raspunde ea (35:36): cei cu indiferenta asta la tine ? ea (35:50): cred ca si cu strainu de pe strada vb mai... ea (35:52): in finee nu ca ar conta.. EU (36:00): ti chiar asa vital sa sti ? ea (36:01): da ee voeba de politete ea (36:10): ai auzit macar de asha ceva? ea (36:28): ..oricum bagari cu tine de seama no sa mai am ea (37:01): atata sti ea (37:03): sa Razi EU (37:47): e un pacat sa razi ? ea (37:53): nu Voi continua sa fiu indiferent sa vedem ce iasa. Orice alte sfaturi sunt binevenite. |
|
|
|
Jan 12 2010, 09:44
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 29-October 09 De la: cluj-napoca Membrul Nr.: 13.345 |
EU (31:08): cand te operezi ?
ea (31:14): miercuri ea (31:32): in fine...EU te intrebam alceva EU (32:06): o sa mori ? am crezut ca mor de ras baga si o poza sa vdm ce fizic are in raport cu fitzele salut |
|
|
|
Jan 12 2010, 11:57
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
Fa in asa fel incat sa vada ca ai trecut rapid peste ea.
Iesi cu altele, distreaza-te, nu-i mai raspunde... O sa te caute ea, nu o sa suporte ca ai reusit sa treci peste -------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Jan 12 2010, 15:26
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 11 Inregistrat pe: 5-April 09 Membrul Nr.: 10.762 |
CITAT(Fol @ Jan 12 2010, 16:44) [snapback]35089[/snapback] baga si o poza sa vdm ce fizic are in raport cu fitzele salut Pozele sunt irelevante...tipa e foarte sexy! si draguta... as zice un 8,5 (1,74 inaltime). Merge la sala fitness, solar, curata, se intretine si o prinde bine orice haina. CITAT(nashu @ Jan 12 2010, 18:57) [snapback]35090[/snapback] Fa in asa fel incat sa vada ca ai trecut rapid peste ea. Iesi cu altele, distreaza-te, nu-i mai raspunde... O sa te caute ea, nu o sa suporte ca ai reusit sa treci peste Prin indiferenta se presupune ca observa ca am trecut de ea. De iesit, ies dintotdeauna doar ca am incercat sa nu ma afisez pe cat se poate. Plus ca am LTR pe langa ea de ceva vreme. Ideea e ca "figuranta" deocamdata imi e cea mai "la inima". LTR eram pe cale sa il termin daca mergea tot cum ma gandisem eu. Lucrurile nu ies intotdeauna bine din prima, asa cum ne dorim! |
|
|
|
Jan 13 2010, 19:57
Trimis la
|
|
A cedat ce-i drept cam repede...cu binecunoscutul " ce mai faci?". Am purtat o discutie putin seaca, printre altele ma intrebat daca mie dor de ea(am evitat raspunsul), ca nu ne-am vazut de mult (4 zile) dupa care ... mi-a pus sa ascult o manea(nu e cocalara dar mnoah asa ia venit ei . eu NICI asa nu sunt) . la care iam zis "cand am scapat de tine am scapat si de manele " . Si brusc am incheiat conversatia. Probabil so fi suparat cand am zis ca "am scapat de ea" dar imi e egal. A fost prea dura replica , ca mie nu mi se pare ? Oricum mai departe ce atitudine sa adopt, ce sugerati?
|
|
|
|
Jan 15 2010, 02:51
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
Cosmosiko nu ai voie sa postezi conversatii de-aste ca pe mess
-------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Jan 17 2010, 08:10
Trimis la
|
|
CITAT(shlim @ Jan 15 2010, 09:51) [snapback]35120[/snapback] Cosmosiko nu ai voie sa postezi conversatii de-aste ca pe mess Am sa citesc inca o data regulamentul in speranta ca voi gasi paragraful despre care scri. |
|
|
|
Jan 17 2010, 12:08
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(Cosmosiko @ Jan 17 2010, 08:10) [snapback]35131[/snapback] Am sa citesc inca o data regulamentul in speranta ca voi gasi paragraful despre care scri. Aici gasesti paragraful -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Jan 29 2010, 19:41
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Conversatia aia pe mess macar a transmis ceva - majoritatea conversatiilor pe mess nici nu zici ca-s in limba romana de la prescurtari , jargou si asa mai departe...
Cosmosiko tu ce vrei de la tipa asta ma? Te-a lasat ea pe tine si acum nu mai poti de doru ei? Daca tot tii sa fii din nou cu ea ia incearca metoda lui Mircea Badea -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Jan 31 2010, 19:28
Trimis la
|
|
Intre timp lucrurile sau schimbat in sensul ca ea sa impacat cu un fost "din tinerete" baiatul e posesiv mi se plange fata la telefon, clar ca sunt pasiv. Saptaman trecuta am cazut de acord sa mergem la hotel (2 zile) sa facem sex, am mers i-am oferit un sex pe masura asteptarilor asa cum am invatat-o, ea fiind inca in relatie cu baiatul respectiv. Dupa asta nu ne-am mai vazut timp de 1 saptamana in care imi zicea prin telefon sa am rabdare ca nu stie inca ce vrea. Am lasat dupa ea cat am crezut eu de cuviinta (1 saptamana) la care iam zis ca trebuie sa vorbim neaparat .Astazi I-am explicat cum sta treaba ca eu vreau relatie cu ea si sa imi zica ce vrea de la mine. Relatie nu am reusit asa ca am scoso de f*ck buddy |
|
|
|
Feb 14 2010, 04:58
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 63 Inregistrat pe: 4-July 06 Membrul Nr.: 3.012 |
Au trecut doua saptamani de la ultima postare ...nu ne mai spui nimic ?
Cum vad eu lucrurile : tipa pare destul de sigura pe ea ...stie si ce vrea... La faza cu ex-ul pe care il punea sa stea in genunchi in club era supernesimtita , dar probabil ca si respectivul era varza daca se supunea, era un WBAFC.Apropo , facuse sex cu el ? Acum , in ce te priveste , momentul de racire a relatiilor a fost de revelion . Dupa cum se stie , unui LTR este greu sa-i spui ca faci revul fara ea , si sa nu se supere .Poate trebuia sa dai mai mult vina pe ea la faza asta , in sensul ca ea nu a putut veni. In plus , de unde a stiut ca in orasul respectiv era exa ta si de ce a trebuit neaparat sa afle lucrul asta ? Dupa ce ai venit zici ca a a fost mai rece si tu ai abandonat comportamentul de Alpha pt. o zi. Aici ai gresit un pic , pt. ca se putea interpreta ca te simti vinovat sau ca iti e frica sa nu se supere. Dar -------------------- I am a social robot
|
|
|
|
Feb 14 2010, 20:23
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Feb 18 2010, 20:12
Trimis la
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:14 |