Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 21 2009, 15:43
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 17 Inregistrat pe: 15-December 08 Membrul Nr.: 8.303 |
Weekend-ul asta am patit ceva ce ar trebui sa va puna pe ganduri pe toti!(cel putin asa am interpretat eu)Am plecat la vanatoare prin cluburile bucurestene,dar elanul mi-a fost taiat de la inceputul serii cand am abordat 2 fete(singur fara aripa ceea ce-mi este destul de greu)cu 2 deschideri pua nu foarte cunoscute,dar care daca te staduiesti le gasesti pe net.Le mai folosisem cu succes inainte dar acum NU!!!Dupa ce mi-am facut "numarul"fetele mi-au retezat-o scurt:"MAI LASATI-NE NAIBII CU CACATURILE ASTEA PUA :DESCHIDERI,RUTINE,SPARGATORE,CA NU TINE VRAJALA!"
Maiculita maica ...parca mi-a cazut cerul in cap!!!(bine ca era intuneric si nu s-a vazut ca m-am inrosit ca racul).Am incercat sa dreg busuiocul(bineinteles cu o reactie intarziata)adica vezi doamne ca nu stiu la ce se refera(adica spargatoare,pua ,routines)dar mi-au intors spatele!Cred ca noi suntem singura rezistenta a barbatilor impotriva catelelor feministe,ceea ce nu le convine!!!9pt ca nu suntem niste LINGERICA!)CE M-A FRAPAT ESTE FAPTUL CA NE CUNOSTEAU PANA SI LIMBAJUL PUA!!!!!!!CE SE VA INTAMPLA CU NOI PE VIITOR DACA TOTUL ESTE LA DISCRETIA ORICUI PE NET????????????si colac peste pupaza am plecat in alt club (cu coada intre picioare)si ce credeti ca am patit?????????????:ACELAS LUCRU!!!Am abordat 2 si am primit acelas raspuns!!!am inebunit!INTREBARE:ce este de facut?????ar trebui sa ne inventam singuri deschiderile si rutinele??(a.i.sa nu fie gasite pe net sau in alta parte?sau poate ar tebui sa fim un cerc mai restrans cu usile inchise cum spune acum si STYLE?cum sa fim pua fara ca altii sa-si dea seama?va multumesc!ASTEPT CU NERABDARE SFATURILE VOASTRE!CU DRAG SHIVA |
|
|
|
Mar 21 2009, 16:36
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
Ar trebui sa nu mai copiati pe nimeni, asta ar trebui. De dragul vostru, macar, sa aveti pretentia sa ganditi pt voi. Nu sa va multumiti ca au gandit altii si voi sunteti scutiti de asta. Adevaratul succes e al lor, pt ca gandesc. Pe vremuri pe forum umblau idei de la unu la altu cu mentiunea "adapteaza pt tine, pt stilu tau". Azi nu se mai intampla dinastea...
-------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Mar 21 2009, 17:35
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 44 Inregistrat pe: 20-February 08 Membrul Nr.: 5.580 |
De cand tot zic pe aici ca astea nu mai functioneaza. Ele monitorizeaza limbajul corpului cu o precizie inspaimantatoare. Un "buna" cu zambetul care trebuie e tot ce trebuie, parerea mea.
|
|
|
|
Mar 22 2009, 06:28
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(ravenshield @ Mar 21 2009, 17:35) [snapback]32020[/snapback] De cand tot zic pe aici ca astea nu mai functioneaza. Ele monitorizeaza limbajul corpului cu o precizie inspaimantatoare. Un "buna" cu zambetul care trebuie e tot ce trebuie, parerea mea. Mda... ar fi chiar caterinca sa te duci la una si sa-i zici: "Buna" si ea sa-ti raspunda... "Mai lasa-ma dracu cu cacaturile astea de PUA, vino si tu cu ceva nou -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Mar 22 2009, 08:12
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
CITAT(SHIVA @ Mar 21 2009, 22:43) [snapback]32018[/snapback] Weekend-ul asta am patit ceva ce ar trebui sa va puna pe ganduri pe toti!(cel putin asa am interpretat eu)Am plecat la vanatoare prin cluburile bucurestene,dar elanul mi-a fost taiat de la inceputul serii cand am abordat 2 fete(singur fara aripa ceea ce-mi este destul de greu)cu 2 deschideri pua nu foarte cunoscute,dar care daca te staduiesti le gasesti pe net.Le mai folosisem cu succes inainte dar acum NU!!!Dupa ce mi-am facut "numarul"fetele mi-au retezat-o scurt:"MAI LASATI-NE NAIBII CU CACATURILE ASTEA PUA :DESCHIDERI,RUTINE,SPARGATORE,CA NU TINE VRAJALA!" Maiculita maica ...parca mi-a cazut cerul in cap!!!(bine ca era intuneric si nu s-a vazut ca m-am inrosit ca racul).Am incercat sa dreg busuiocul(bineinteles cu o reactie intarziata)adica vezi doamne ca nu stiu la ce se refera(adica spargatoare,pua ,routines)dar mi-au intors spatele!Cred ca noi suntem singura rezistenta a barbatilor impotriva catelelor feministe,ceea ce nu le convine!!!9pt ca nu suntem niste LINGERICA!)CE M-A FRAPAT ESTE FAPTUL CA NE CUNOSTEAU PANA SI LIMBAJUL PUA!!!!!!!CE SE VA INTAMPLA CU NOI PE VIITOR DACA TOTUL ESTE LA DISCRETIA ORICUI PE NET????????????si colac peste pupaza am plecat in alt club (cu coada intre picioare)si ce credeti ca am patit?????????????:ACELAS LUCRU!!!Am abordat 2 si am primit acelas raspuns!!!am inebunit!INTREBARE:ce este de facut?????ar trebui sa ne inventam singuri deschiderile si rutinele??(a.i.sa nu fie gasite pe net sau in alta parte?sau poate ar tebui sa fim un cerc mai restrans cu usile inchise cum spune acum si STYLE?cum sa fim pua fara ca altii sa-si dea seama?va multumesc!ASTEPT CU NERABDARE SFATURILE VOASTRE!CU DRAG SHIVA "wow! chiar stiai replica asta? eu am inventat-o... -------------------- i love this game
|
|
|
|
Mar 22 2009, 08:43
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
CITAT(cosminutzu @ Mar 22 2009, 13:39) [snapback]32024[/snapback] ce-mi place replica asta: toti vor sa gandeasca in locul tau,nu te cred in stare te cred Sandylau. spuse moderatoru care azi e ca unu, maine ca altu, in functie de starea lui de spirit si de ce vrea el sa fie cand o sa fie mare E bine ca totusi ca nu copiezi pe nimeni cand plangi dupa vre-una -------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Mar 22 2009, 13:53
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
eu cred ca nu e timp de facut mistouri pe seama altora , si ceea ce a remarcat SHIVA , POATE PUNE O MARE PROBLEMA !!!!!!!!!!!!!!!!!
cred ca ar trebui ca toate siteurile astea care se rezuma la PU si PUA , sa fie IN SAFE si nu la discretia oricui ( ma refer la cineva care merita si CHIAR SA SE IMPLICE ) SHIVA ai pus foarte bine problema , multi afc rafc invata replicile pe de rost( nu ma refer la tine Multe replici si openuri sunt pe ACEST SITE si nu numai , si din cate vad multi useri afla de el si incep sa invete MECANIC toate chestiile,fara sa se gandeasca la consecinte , din mana in mana se ajunge ca toate astea sa fie intalnite mai la toti baietii(INCEPATORI) , usor .. incetul cu incetul SI .. la randul lor devin aplicabile pe PIELEA FETELOR ( si mai toate HBURILE BUNE au auzit de ele ) Sa va spun cum procedez EU : , invatz catew OPENURI BUNE si le adaptez SITUATIEI , cu continut 50 LA SUTA SCHIMBAT , problema e de imaginatie si nu de memorare mecanica . ASTA DUCE LA SUCCES , sa ai propriul tau stil si propria ta "APARITIE" GOT IT? Acum ca am mai cresut in nivel , MI LE FAC SINGUR si tot eu le corectez , astfel ele devin unice . FRATILOR , tratati cu serios problema si NUMAI COPIATI MECANIC , daca duceti lipsa de imaginatie , cultiva-ti-o , GASITI VOI METODE sincer sa fiu , asta e cel mai interesant TOPIC DE 1 an si ceva , de cand vizitez siteul , respect SHIVA -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Mar 23 2009, 03:20
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
daca ar fi sa limitam forumul doar la cei care practica seductia in mod curent, ar insemna sa ne limitam la 20-30 de utilizatori care probabil ar intra o data sau de doua ori pe saptamana.
consider ca seductia face parte din atitudine, iar ceea ce o defineste ca arta este puterea de a improviza a jucatorului. multi utilizatori confunda acest forum cu borcanul cu miere in care cred ca vor gasi raspunsul suprem care ii va scapa de frustrari. seductia nu consta intr-o serie de replici fidel reproduse si tocmai asta ii ofera suspansul de care unii dintre noi au nevoie. pentru cei care chiar vor sa joace este limpede ca acesta nu este decat un alt banal shit test. nu mi-e teama sa infrunt o tipa care stie despre seductie. din contra, chiar cred ca mi-ar face placere. cred ca o tipa care se documenteaza, citeste si vrea sa isi extinda propria personalitate (la fel ca toti cei de pe forum) este exact ceea ce toti ar numi un HB10. stimate domnule shiva, ai gasit o femeie ravnita de multi si ai ratat-o. nu o data, ci de doua ori! ai doua variante: ori iti revizuiesti atitudinea si continui, iar atunci cand vei gasi o asemenea femeie ii vei seduce fiecare bucatica a sufletului, ori iei un loc pe banca de rezerve. bafta! -------------------- i love this game
|
|
|
|
Mar 23 2009, 06:39
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
coreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeect .
-------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Mar 25 2009, 11:23
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 17 Inregistrat pe: 15-December 08 Membrul Nr.: 8.303 |
CITAT(ravenshield @ Mar 21 2009, 17:35) [snapback]32020[/snapback] De cand tot zic pe aici ca astea nu mai functioneaza. Ele monitorizeaza limbajul corpului cu o precizie inspaimantatoare. Un "buna" cu zambetul care trebuie e tot ce trebuie, parerea mea. OK!MERSI CRED CA AI DREPTATE!DE FAPT ASA AM AGATAT ANI DE ZILE(SI NU PUTINE FEMEI)CU UN SIMPLU BUNA |
|
|
|
Mar 25 2009, 11:43
Trimis la
|
|
|
CITAT(shlim @ Mar 22 2009, 13:53) [snapback]32030[/snapback] eu cred ca nu e timp de facut mistouri pe seama altora , si ceea ce a remarcat SHIVA , POATE PUNE O MARE PROBLEMA !!!!!!!!!!!!!!!!! cred ca ar trebui ca toate siteurile astea care se rezuma la PU si PUA , sa fie IN SAFE si nu la discretia oricui ( ma refer la cineva care merita si CHIAR SA SE IMPLICE ) SHIVA ai pus foarte bine problema , multi afc rafc invata replicile pe de rost( nu ma refer la tine Multe replici si openuri sunt pe ACEST SITE si nu numai , si din cate vad multi useri afla de el si incep sa invete MECANIC toate chestiile,fara sa se gandeasca la consecinte , din mana in mana se ajunge ca toate astea sa fie intalnite mai la toti baietii(INCEPATORI) , usor .. incetul cu incetul SI .. la randul lor devin aplicabile pe PIELEA FETELOR ( si mai toate HBURILE BUNE au auzit de ele ) Sa va spun cum procedez EU : , invatz catew OPENURI BUNE si le adaptez SITUATIEI , cu continut 50 LA SUTA SCHIMBAT , problema e de imaginatie si nu de memorare mecanica . ASTA DUCE LA SUCCES , sa ai propriul tau stil si propria ta "APARITIE" GOT IT? Acum ca am mai cresut in nivel , MI LE FAC SINGUR si tot eu le corectez , astfel ele devin unice . FRATILOR , tratati cu serios problema si NUMAI COPIATI MECANIC , daca duceti lipsa de imaginatie , cultiva-ti-o , GASITI VOI METODE sincer sa fiu , asta e cel mai interesant TOPIC DE 1 an si ceva , de cand vizitez siteul , respect SHIVA ESTI SINGURUL CARE AI INTELES COMPLEXITATEA PROBLEMEI!!!!!NU ERA VORBA AICI NUMAI DE MINE SI DE 2 DESCHIZATOARE DE CACAT PE CARE LE INCERCAM ATUNCI PRIMA OARA!!!CHIAR NU MA CARACTERIZEAZA COPIATUL DE REPLICI IAR 90%SUNT CREATIE PROPRIE CUM SPUNEAI SI TU!AICI VAD CA TOTI TE CAM IAU PUTIN LA MISTO DECAT SA TE AJUTE CU UN SFAT SINCER!PE SITE-UL ASTA SUNT NOU DAR DE SEDUCTIE MA OCUP DE ANI BUNI NESTIIND NICI MACAR CE INSEAMNA PUA!MULTI CARE SE DAU BAIETI PE AICI AS VREA SA-I VAD PE TEREN!!!! INCA O DATA MA BUCUR CA AI INTELES SEMNALUL DE ALARMA!RESPECT SHLIM |
|
|
|
Mar 25 2009, 11:52
Trimis la
|
|
|
CITAT(shlim @ Mar 22 2009, 13:53) [snapback]32030[/snapback] eu cred ca nu e timp de facut mistouri pe seama altora , si ceea ce a remarcat SHIVA , POATE PUNE O MARE PROBLEMA !!!!!!!!!!!!!!!!! cred ca ar trebui ca toate siteurile astea care se rezuma la PU si PUA , sa fie IN SAFE si nu la discretia oricui ( ma refer la cineva care merita si CHIAR SA SE IMPLICE ) SHIVA ai pus foarte bine problema , multi afc rafc invata replicile pe de rost( nu ma refer la tine Multe replici si openuri sunt pe ACEST SITE si nu numai , si din cate vad multi useri afla de el si incep sa invete MECANIC toate chestiile,fara sa se gandeasca la consecinte , din mana in mana se ajunge ca toate astea sa fie intalnite mai la toti baietii(INCEPATORI) , usor .. incetul cu incetul SI .. la randul lor devin aplicabile pe PIELEA FETELOR ( si mai toate HBURILE BUNE au auzit de ele ) Sa va spun cum procedez EU : , invatz catew OPENURI BUNE si le adaptez SITUATIEI , cu continut 50 LA SUTA SCHIMBAT , problema e de imaginatie si nu de memorare mecanica . ASTA DUCE LA SUCCES , sa ai propriul tau stil si propria ta "APARITIE" GOT IT? Acum ca am mai cresut in nivel , MI LE FAC SINGUR si tot eu le corectez , astfel ele devin unice . FRATILOR , tratati cu serios problema si NUMAI COPIATI MECANIC , daca duceti lipsa de imaginatie , cultiva-ti-o , GASITI VOI METODE sincer sa fiu , asta e cel mai interesant TOPIC DE 1 an si ceva , de cand vizitez siteul , respect SHIVA ESTI SINGURUL CARE AI INTELES CU ADEVARAT PROBLEMA!!!PE MINE M-AM DAT EXEMPLU SPECIAL!!CHIAR DACA CUM SPUNEAI SI TU, AM DESCHIDERI COMPUSE DE MINE 70%,DAR PROBLEMA ESTE MULT MAI COMPLEXA PT CINE INTELEGE!!!RESPECT SHKIM |
|
|
|
Mar 25 2009, 14:11
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 64 Inregistrat pe: 23-March 09 De la: Iasi Membrul Nr.: 10.407 |
Mi se pare foarte putin probabil sa dai peste doua fete care stiu ce anume vrei sa faci si cum IN ACEIASI SEARA care sa-ti raspunda la fel.
Nu cunosc numarul fetelor care au acces la comunitatea de seductie insa nu poate sa fie foarte mare. Mi se pare ceva ciudat la mijloc. Cat despre a limita accesul in comunitate, mi se pare o idee venita din frica. Frica ca n-o sa mai mearga. Pai mai fratilor, suntem barbati sau ce suntem? Am abordat cu succes fete care mai avuse parte de acelasi tratament rutinizat si de la altii din comunitate inainte. Am cunoscut fete din comunitate care au fost mai mult decat placut impresionate de "rutinele" mele desi aveau habar de ele Nu e o decizie buna sa restrictionam accesul pe aceste forumuri pentru ca, cu sau fara ca ele sa stie de ce invatam noi aici ar trebui sa avem coaiele destul de mari incat sa le seducem si daca ele stiu cum o facem. Din partea mea n-au decat sa intre destui AFC, Rafc, qafc, dafc, wasfc, jdhbckuegAFC, si mama masii de AFC si toate fetele sa invete in clasa a doua in scoala ce invatam noi aici, pentru ca tot femei sunt si tot emotional gandesc si conduse de hormonii lor catre p*la noastra vor fi. Problema nu e complexa. E cat se poate de simpla... FRICA. Ar trebui sa ne doara in p*la. La naiba, putem agata fetele in cluburi si fara vorbe, texte si pattern-uri. In cel mai rau caz tot ce trebuie sa facem e sa improvizam texte noi originale. Pentru cine nu are imagineatie asta o sa fie o problema. CITAT stimate domnule shiva, ai gasit o femeie ravnita de multi si ai ratat-o. nu o data, ci de doua ori! ai doua variante: ori iti revizuiesti atitudinea si continui, iar atunci cand vei gasi o asemenea femeie ii vei seduce fiecare bucatica a sufletului, ori iei un loc pe banca de rezerve. Ce a zis Night Dreams mai sus e suficient si nu mai cauta pe cineva care sa te inteleaga si sa-ti ia partea, pentru ca nu despre asta e vb. Cu totii ar trebui sa inteleaga cat de tare ar trebui sa ne doara in p*la de ce stiu ele sau cred ca stiu. Oricum situatia asta mi se pare suspecta rau. Cate sanse sunt sa dai peste doua fete in aceiasi seara care sa-ti spuna asta? Nu am acces la statistici insa din cate am cunoscut eu si ce mi-au mai zis alt administratori a forumurilor de genul acesta, sansele sunt reduse, pentru ca numarul femeilor din comunitate nu e chiar asa mare, apoi din cele care au intrat pe forum o data foarte putine au mai revenit, iar din cele care au revenit extrem de putine s-au obosit sa citeasca articolele, iar cele care le-au citit nu ar reactiona asa in nici un caz. Cunosc multe din ele si stiu sigur ca ar reactiona exact pe dos. Ori ai tu un noroc al naibii de chior ori ai mintit. -------------------- eu: Buna, esti draguta si vreau sa te f**.
ea: De cate ori? eu: De trei ori ca ma plictisesc repede. |
|
|
|
Mar 25 2009, 14:13
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
sunt mai multe femei decat barbati, stai calm, nu o sa fi singur.
-------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
"So do you have a plan? Better! I have confidence." King Julien |
|
|
|
Mar 25 2009, 16:28
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 86 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Piatra Neamt sau Bucuresti Membrul Nr.: 5.372 |
Problema la chestia asta se pune asa: cum ar fi daca toate femeile ar stii ca noi vrem sa le agatam cand "vorbim" cu ele pe indirect si ca de cate ori ar auzi pe direct replica: " Imi pari interesanta\draguta\etc si vreau sa te cunosc...
Pentru cei care au prins seductia pana in punctul asta nu le-ar mai fi greu sa improvizeze dar uitati-va la novici...majoritatea stiti ca ei se incurca dupa cateva replici....si probabil ca ar pati ca domnul care a deschis topicul adica shutdown instant...si mai fac si mai pun si jocul hard to get Am putea sa ne trezim si cu replici gen: poti sa fii tu cat de bun ai fi la pat dar eu nu-mi parasesc "provideru" si sa plece din locul ala..ce ati mai face atunci? Sincer desi cred ca ar face femeile mai interesante pentru PUA ganditi-va un pic si la cei mici... Altii mai mari s-au gandit la problema mediatizarii chestiei asteia si au dat de inteles un singur lucru: ca femeile NU ar vrea ca toti sa devina playeri..gaditi-va la cate ar avea de pierdut din cauza asta.. placerea sa fie tinuta in puf de un tip care nici nu ar indrazni sa se uite la alta..mie din punctul asta de vedere mi se pare ca au de pierdut. Mai e o chestie..toate lucrurile pe care noi le facem subtil tehnici de a ne da seama de anumite chestii toate dezvaluite e ca si cum am ramane in fundul gol... Acum sa ma gandesc ca toate pe care le abordez sunt studiate si ma agata ele pe mine |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:18 |