Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 29 2009, 06:09
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 73 Inregistrat pe: 9-February 08 Membrul Nr.: 5.517 |
Salutare,
Acum vreo 3 saptamani o colega a zis ca ar vrea sa-mi faca cunostinta cu o prietena de-a ei. Mi-a dat nr de tel, id-ul de mess (nu prea am vb, decat la tel) si a ramas ca o sa o sun eu. Am sunat-o abia dupa cateva zile, si nu m-am aratat deloc disperat sa ne intalnim, sau needy... Nu i-am cerut nici poze, nimic. Am zis ca o sa vad live care-i treaba. Cat am vorbit la telefon pana sa ne vedem, am aflat ca are 19 ani (mi se pare cam mica... ma rog) mi-a zis ca are o relatie de 3 ani, de care nu mai este deloc multumita, si ca nu mai stie ce vrea, ca ar vrea sa se desparta, bullshits... ma bombarda cu sms-uri, dandu-mi detalii despre tot ce face ea (ex: sunt la cumparaturi, draci laci..), la care uneori ii raspundeam, alteori nu... Am mai aflat ca e balerina de performanta, si ca pleaca de multe ori in turnee, etc In fine, a trecut ceva timp in care eu nu am mai dat vreun semn, si-a pierdut rabdarea intr-o zi si m-a invitat ea, acum vreo saptamana. Am stabilit sa ne intalnim, dar cu o ora inainte i-am zis ca nu mai pot, ca a intervenit ceva si ca o sa o sun eu in zilele urmatoare sa stabilim o noua intalnire. Alaltaieri i-am dat un sms "daca vrei, ne putem vedea maine" (adica luni).... Raspuns: "e ok maine, dar nu stiu sigur ora, ca o sa trebuiasca sa merg la vlad seara" (vlad fiind ala cu care e de 3 ani). Ieri ma suna si ma intreaba daca mai e valabila invitatia, i-am spus ca da si ne-am intalnit. Am fost surprins oarecum, ca ma asteptam, nu stiu de ce, sa fie mai urata. In realitate, este destul de ok, un 7.5 i-as da asa... Am incercat sa fiu destul de funny, am bagat si cateva neghituri, dar sincer, la un moment dat,dupa vreo 2 ore si cva, ma plictisisem destul de tare, ca incepuse sa-mi povesteasca de turneele ei. Moment in care am intrebat-o "ok, cerem nota? m-a cam luat o durere de cap". La care ea, surprinsa: "vrei sa cerem nota ? hmm, ok, cum vrei...". Am dus-o in fata blocului ei, moment in care se uita la mine si parca nu stie ce sa-mi zica. Imi spune zambind "Mi-a facut placere, mai vb...". Eu, o privesc in ochi, o iau de gat si o pup pe obraz, apoi raspund: "si mie, pa-pa" Cand ajung acasa, imi da mesaj "eu m-am facut comoda, mi-am facut niste paste, am un pahar de vin si ma uit la film. Ai vazut Awake? vezi ca e pe protv "... Ii raspund abia dupa vreo jumatate de ora, spunandu-i sa nu mai saliveze dupa hayden christensen (protagonistul din awake). Imi mai da cateva mesaje, raspund doar la unul, apoi ma culc. Noaptea pe la 2:00 imi trimisese inca unul, spunandu-mi ca "butonez televizorul si am dat de o emisiune interesanta... daca dormi, sper ca nu te trezesc. te pup". Ma rog, azi am mai schimbat niste mesaje, bla bla Acum, sincer nici nu stiu ce sa fac. Sa o mai scot undeva? Sa-i mai propun ceva? Sao astept pe ea? Sau sa ma dau "lovit" vreo saptamana si abia apoi sa o sun sa mai iesim? Din cate vad, tind sa cred ca m-a placut, altfel nu cred ca mai dadea aiurea mesaje... Doar ca mai e un impediment: ala cu care e de 3 ani. Astept pareri cva... Mersi! |
|
|
|
Dec 29 2009, 10:37
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
CITAT(rattlesnake @ Dec 29 2009, 13:09) [snapback]34850[/snapback] Salutare, Acum vreo 3 saptamani o colega a zis ca ar vrea sa-mi faca cunostinta cu o prietena de-a ei. Mi-a dat nr de tel, id-ul de mess (nu prea am vb, decat la tel) si a ramas ca o sa o sun eu. Am sunat-o abia dupa cateva zile, si nu m-am aratat deloc disperat sa ne intalnim, sau needy... Nu i-am cerut nici poze, nimic. Am zis ca o sa vad live care-i treaba. Cat am vorbit la telefon pana sa ne vedem, am aflat ca are 19 ani (mi se pare cam mica... ma rog) mi-a zis ca are o relatie de 3 ani, de care nu mai este deloc multumita, si ca nu mai stie ce vrea, ca ar vrea sa se desparta, bullshits... ma bombarda cu sms-uri, dandu-mi detalii despre tot ce face ea (ex: sunt la cumparaturi, draci laci..), la care uneori ii raspundeam, alteori nu... Am mai aflat ca e balerina de performanta, si ca pleaca de multe ori in turnee, etc In fine, a trecut ceva timp in care eu nu am mai dat vreun semn, si-a pierdut rabdarea intr-o zi si m-a invitat ea, acum vreo saptamana. Am stabilit sa ne intalnim, dar cu o ora inainte i-am zis ca nu mai pot, ca a intervenit ceva si ca o sa o sun eu in zilele urmatoare sa stabilim o noua intalnire. Alaltaieri i-am dat un sms "daca vrei, ne putem vedea maine" (adica luni).... Raspuns: "e ok maine, dar nu stiu sigur ora, ca o sa trebuiasca sa merg la vlad seara" (vlad fiind ala cu care e de 3 ani). Ieri ma suna si ma intreaba daca mai e valabila invitatia, i-am spus ca da si ne-am intalnit. Am fost surprins oarecum, ca ma asteptam, nu stiu de ce, sa fie mai urata. In realitate, este destul de ok, un 7.5 i-as da asa... Am incercat sa fiu destul de funny, am bagat si cateva neghituri, dar sincer, la un moment dat,dupa vreo 2 ore si cva, ma plictisisem destul de tare, ca incepuse sa-mi povesteasca de turneele ei. Moment in care am intrebat-o "ok, cerem nota? m-a cam luat o durere de cap". La care ea, surprinsa: "vrei sa cerem nota ? hmm, ok, cum vrei...". Am dus-o in fata blocului ei, moment in care se uita la mine si parca nu stie ce sa-mi zica. Imi spune zambind "Mi-a facut placere, mai vb...". Eu, o privesc in ochi, o iau de gat si o pup pe obraz, apoi raspund: "si mie, pa-pa" Cand ajung acasa, imi da mesaj "eu m-am facut comoda, mi-am facut niste paste, am un pahar de vin si ma uit la film. Ai vazut Awake? vezi ca e pe protv "... Ii raspund abia dupa vreo jumatate de ora, spunandu-i sa nu mai saliveze dupa hayden christensen (protagonistul din awake). Imi mai da cateva mesaje, raspund doar la unul, apoi ma culc. Noaptea pe la 2:00 imi trimisese inca unul, spunandu-mi ca "butonez televizorul si am dat de o emisiune interesanta... daca dormi, sper ca nu te trezesc. te pup". Ma rog, azi am mai schimbat niste mesaje, bla bla Acum, sincer nici nu stiu ce sa fac. Sa o mai scot undeva? Sa-i mai propun ceva? Sao astept pe ea? Sau sa ma dau "lovit" vreo saptamana si abia apoi sa o sun sa mai iesim? Din cate vad, tind sa cred ca m-a placut, altfel nu cred ca mai dadea aiurea mesaje... Doar ca mai e un impediment: ala cu care e de 3 ani. Astept pareri cva... Mersi! nu e ala impedimentul. ai incercat kclose? -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
"So do you have a plan? Better! I have confidence." King Julien |
|
|
|
Dec 29 2009, 11:51
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 73 Inregistrat pe: 9-February 08 Membrul Nr.: 5.517 |
CITAT(aleks10 @ Dec 29 2009, 10:37) [snapback]34855[/snapback] nu e ala impedimentul. ai incercat kclose? n-am incercat, desi, acum cred ca daca incercam, nu refuza... ma rog. Intr-adevar, nu ala e impedimentul, impedimentul sunt eu insumi, ca nu stiu ce vreau exact si nu stiu ce sa fac acuma si ca astept mereu un semn de la ea, eu nu ii dau nimic (sms/sunat) daca nu da ea. Doi la mana, sincer, vara asta eu zic ca m-am distrat destul, nu mai vreau f*ck buddies, ca de un an numai asta am... As vrea un ltr, nu cu prea multe sentimente, ca m-am lecuit si de alea, dar sa am pe cineva langa mine, nu numai dpdv fizic. De-asta am zis sa mai astept cu ea, ca nu as vrea nici sa-mi bat joc. Pe de alta parte, ma gandesc ca fiind balerina, are repetitii mereu, turnee, spectacole, draci laci, o sa ne vedem mai rar probabil, in plus, e mai mica cu 5 ani decat mine, abia a terminat liceul... si nu prea stii cum e cu pustoaicele astea... |
|
|
|
Dec 29 2009, 15:01
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
CITAT(rattlesnake @ Dec 29 2009, 11:51) [snapback]34858[/snapback] n-am incercat, desi, acum cred ca daca incercam, nu refuza... ma rog. Intr-adevar, nu ala e impedimentul, impedimentul sunt eu insumi, ca nu stiu ce vreau exact si nu stiu ce sa fac acuma si ca astept mereu un semn de la ea, eu nu ii dau nimic (sms/sunat) daca nu da ea. Doi la mana, sincer, vara asta eu zic ca m-am distrat destul, nu mai vreau f*ck buddies, ca de un an numai asta am... As vrea un ltr, nu cu prea multe sentimente, ca m-am lecuit si de alea, dar sa am pe cineva langa mine, nu numai dpdv fizic. De-asta am zis sa mai astept cu ea, ca nu as vrea nici sa-mi bat joc. Pe de alta parte, ma gandesc ca fiind balerina, are repetitii mereu, turnee, spectacole, draci laci, o sa ne vedem mai rar probabil, in plus, e mai mica cu 5 ani decat mine, abia a terminat liceul... si nu prea stii cum e cu pustoaicele astea... Eu zic sa incerci o relatie cu ea. si lasa orgoliu mai usor ca poate se satura ea. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Dec 29 2009, 16:40
Trimis la
|
|
|
Azi mi-a trimis ultimu' mesaj pe la 15.30, de atunci nimic
Deocamdata nu prea s-a prins cat de orgolios sunt, am decis sa nu-i mai raspund la sms-uri, pt k nu am de gand s-o ard aiurea si sa pic in LJBF. Astept sa treaca Anul Nou, pentru ca impreuna cu ea nu am cum sa-l fac indiferent ce as face (eu am platit deja o rezervare si nu s-ar mai putea face nimic, in plus si ea are deja stabilit), si apoi o sa o contactez eu, chiar daca ea n-o sa mai dea vreun semn. Daca e sa fie ceva, bine, daca nu, asta e... Merci... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:19 |