IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cand Cineva Se Da La Iubita Ta, e cam complicata treaba..help
No_name
mesaj May 15 2009, 05:28
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 8
Inregistrat pe: 15-May 09
Membrul Nr.: 11.825

Am dat cautare annoyed.gif dar nu am gasit mare lucru asa ca am deschis acest topic.
Am o relatie la distanta si saptamana asta prietena mea a venit la mine sa ne impacam pt ca ne certasem la telefon (ea a mai venit odata la mine in urma cu 2 saptamani si toti de la mine m-au vazut cu ea atunci).
Cand a venit ea eu nu eram acasa ,iar ea cand a sosit in statie a asteptat-o sormea ,un bun prieten si un cuplu care imi sunt prieteni si ii cunoastem f bine.
Boon...ea cand a sosit ia pupat pe toti pe obraz normal si chiar in acel moment vine unu( tipul de bani gata scund,slabutz,dar cu prea mult tupeu,tatuat,cu cercei te miri pe unde si cu o gramada de prieteni ,unii puscariasi care ''ii tin spatele'') cu scuterul opreste si ii zice:
-dra frumoasa nu ma pupi si pe mine?
ea : nu..
si a plecat mai departe adica spre acasa la mine
eu in timpul acesta eram plecat, cand mam intors m-am dus intai unde ne strangem noi toti si a venit si tipul asta (ne cunoastem dinainte,dar nu prea socializam,avem multi prieteni comuni ,dar nu dintre cei care ii tin lui spatele) si imi zice:
-ai ba venii gagicata aia pe la tine..vad ca nu te prea intereseaza nu mi-o aduci mie?
eu nu prea am stiut cum sa reactionez asa ca nu prea l-am bagat in seama si iam zis doar : eh p*la..
aseara tot in acelasi loc unde ne strangem toti vine si el,eu stateam retras nu prea m-am simtit bine asaeara si cand am plecat si eram cam la 15 metri de grup striga el:
-ai baa plecat nevasta-ta aia? ..gagica-ta/ eu ma oprisem dinainte imi reparam o lanternutza mica si m-am facut concentrat acolo ca si cum nu lam auzit..dar lam auzit cum intreba printre ceilalti daca ea a plecat ,daca mai sta la mine...
NU vreau sa intru in scandal cu rahatu asta..chiar daca il bat pe el ,va venii peste mine in casa cu puscariasi mai mult ca sigur!!
voi cum a-ti reactiona ,ce a-ti face in continuare? nu imi place ce a facut..
p.s: e destul de frumoasa si multor prieteni de ai mei le-a facut ochi dulci (unii se baga in seama altii se multumesc sa o priveasca de la distanta ,mai ales cand se intoarce)...ea se uita la un prieten de-al meu care e insurat si care vine pe la mine cu nevasta lui si care arata fffff bine mult mai bine ca mine.. ea a zis ca e dragutz si ca nevasta lui nu merita de el..(asa e) eu nam zis nimic atunci..dupa ce am fost la disco in urmatoarea seara cu ei in drum spre casa i-am zis:
-am observat ca te cam uiti la "Y" ce zici il luam cu noi in pat diseara ? biggrin.gif
ea : huh.gif biggrin.gif ..nuu eu doar pe tine te vreau...
Go to the top of the page

+Quote Post
No_name
mesaj May 15 2009, 08:05
Trimis la #2

NonTalkative FC
*

nimeni? nimic.. blink.gif

+Quote Post
Nu Azi
mesaj May 15 2009, 13:01
Trimis la #3

Sniffin' the Field
**

Postari: 71
Inregistrat pe: 27-February 09
Membrul Nr.: 9.692

CITAT(No_name @ May 15 2009, 16:05) [snapback]32718[/snapback]
nimeni? nimic.. blink.gif

Prietena ta ti-a zis clar ca te vrea pe tine si nu pe altcineva, asa ca pana in momentul de fata nu ai de ce sa-ti faci griji.Tie iti e mai teama de el decat de faptul ca a abordat-o pe ea. Vrea sa te enerveze pentru faptul ca prietena ta l-a respins.
Raspunde-i cu aceeasi ironie, nu-l mai considera superior tie doar pentru faptul ca are "spate".

+Quote Post
Night Dreams
mesaj May 18 2009, 05:46
Trimis la #4

Captain Keyboard

Postari: 360
Inregistrat pe: 16-July 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 6.612

inainte de toate... eu nu agreez conceptul de relatie la distanta.

in rest... problema ta nu e neaparat legata de siguranta relatiei... ci de cercul tau social. te-ai gasi poate in aceeasi situatie indiferent de motivul pentru care apar tensiunile dintre tine si tipul respectiv.

--------------------
i love this game

+Quote Post
shlim
mesaj May 18 2009, 07:23
Trimis la #5

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

deci tipa te place , TU tre sa fii stapan pe tine in orice situatie , CHIAR DE CADE PAMANTUL .

daca as fi fost in locul tau as fi chemat-o pe tovarasa ta , in fata aluia si i-as fi zis " HEY draga , uita-te la asta se crede brad pitt:)) , se da la tine .. hmm , ati rupe toate normele ,ati fi cuplul anului 2009 hahaha . " si as fi plecat. Asa sa vezi cum venea la tine si ala ramanea cu ea sculata .SCURT NU STAI SA_TI pierzi vremea cu toti labarii tatuatii cercelatii muistii cacatii ratatii . bafta

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
radu1987
mesaj May 19 2009, 16:48
Trimis la #6

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

uite o replica pe care mi-a sugerat-o Itistul si e prea buna ...o folosesti cand se baga asta la ea de fata cu tine :"Uite x (x=numele gagicii) din cate vad asta (sau numele lui Pulica ala) incearca sa te agate. Hai ca eu va las sa va faceti treaba" si PLECI fara sa faci scena sau faze de genu...va veni ea la tine wink.gif Daca nu vine atunci stii ce e de capul ei si asta e un lucru bun, pentru ca stii din start ce fel de tipa e.

Ps la faza asta pe tip il nimicesti - daca e prea prost sa se prinda de faza pe masura ce insista face mai rau smile.gif

Distractie placuta!

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
Nu Azi
mesaj May 20 2009, 02:33
Trimis la #7

Sniffin' the Field
**

CITAT(radu1987 @ May 20 2009, 00:48) [snapback]32812[/snapback]
Uite x (x=numele gagicii) din cate vad asta (sau numele lui Pulica ala) incearca sa te agate. Hai ca eu va las sa va faceti treaba" si PLECI

Daca tipa tine la el s-ar putea sa se simta jignita raaau.

Sa ma lase prietenul meu cu altul si sa-mi spuna "va las sa va faceti treaba" ? No Way! Si sa ma duc dupa el dupa faza asta? ha ha

+Quote Post
radu1987
mesaj May 20 2009, 11:15
Trimis la #8

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

Conteaza tonul pe care zici asta. Nu vb fara sa stii wink.gif

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
No_name
mesaj May 20 2009, 11:45
Trimis la #9

NonTalkative FC
*

CITAT(Nu Azi @ May 20 2009, 02:33) [snapback]32821[/snapback]
Daca tipa tine la el s-ar putea sa se simta jignita raaau.

Sa ma lase prietenul meu cu altul si sa-mi spuna "va las sa va faceti treaba" ? No Way! Si sa ma duc dupa el dupa faza asta? ha ha

dar ce faci ramai cu ala? probabil vei ramane pentru a-l face gelos,dar daca prietenul tau e tare il vei vedea cum la 10 metri va aborda o gagigutza super misto si nu vei mai rade deloc..

+Quote Post
Nu Azi
mesaj May 20 2009, 14:51
Trimis la #10

Sniffin' the Field
**

CITAT(No_name @ May 20 2009, 19:45) [snapback]32828[/snapback]
dar ce faci ramai cu ala? probabil vei ramane pentru a-l face gelos,dar daca prietenul tau e tare il vei vedea cum la 10 metri va aborda o gagigutza super misto si nu vei mai rade deloc..

plec in aceeasi secunda cu el ... in alta directie.

+Quote Post
Slevin
mesaj Jun 5 2009, 06:01
Trimis la #11

Sniffin' the Field
**

Postari: 58
Inregistrat pe: 2-August 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 6.773

Topicul e mort, dar ma-ntreb cat de prost trebuie sa fii ca sa accepti ca prietena ta, venita in vizita la tine, sa le faca ochi dulci prietenilor tai. Si ca aia sa flirteze cu ea.

Apropo: cand o femeie-ti spune despre sotia lui X ca nu-l merita pe X, substratul psihologic este "Dar eu l-as merita.".

In legatura cu cealalta problema: decat sa-l eviti pe tipul ala, mai bine te-mprietenesti cu el. Bine, asta presupune sa nu fii un soricel speriat.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 01:25