IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cateva Cuvinte De Inceput
badass
mesaj Sep 13 2004, 15:29
Trimis la #1

Guests

Am sa va prezint un lucru pe care fiecare nou venit si nu numai ar trebui sa-l aiba in vedere..

sa incepem cu o poveste..

totul se petrece in Manhattan..cu ceva timp in urma
Intr-o familie instarita se naste un copil. Ca la orice nastere..parintii se bucura si sunt in culmea fericirii. Pe masura ce crestea acestia au observat ca este debil si foarte bolnavicios..avea astm,probleme cu ochii si incredibil de slab. Parintii lui nu credeau ca o sa supravietuiasca
La varsta de 12 ani tatal lui i-a spus:"Esti inteligent..dar corpul nu te ajuta,si mintea nu poate ajunge departe fara ajutorul corpului.Trebuie sa-ti creezi un corp". Si asta a facut. A inceput sa aiba grija de corpul lui in fiecare zi,a lucrat cu greutati,a urcat pe munte,a mers la vanatoare, a vaslit, a calarit si a facut box.

Mai tarziu a absolvit Harvardul si era pregatit sa intre in politica.

Multi ani mai tarziu in timpce se pregatea sa tina un discurs a fost impuscat in piept. Cu o coasta rupta si un glont in piept a insistat sa-si tina discursul de o ora inainte de a fi dus la spital

Acel om nu este nimeni altul decat presedintele Franklin Theodore Rosevelt

Daca el a reusit sa ajunga presedinte consider ca oricare dintre voi e in stare de lucruri marete.

Dar sa nu credeti ca Rosevelt a ajuns un conducator renumit peste noapte..Drumul sau spre presedintie a fost unul lent dar care s-a dezvoltat permanent. Fara efort nu exista reusita. De asta consider ca practica constituie cheia spre succes.

Il admir pe Rosevelt si este un exemplu pentru mine. Era un barbat de actiune si un adept al vietii dinamice.Intr-una din zile un ambasador francez l-a invitat la o plimbare prin padure. Cand cei doi au ajuns pe marginea unui rau, care era prea adanc pentru a fi traversat pe jos Rosevelt si-a scos hainele , asteptandu-si insotitorul sa faca la fel pentru a putea trece inot pe partea cealalta. Pentru Rosevelt nu existau obstacole.

Cum spuneam..daca el a putut sa se schimbe oricine din toata comunitatea asta poate. Am incredere in voi.

Bafta
Go to the top of the page

+Quote Post
uniq_danyy_4u
mesaj Apr 21 2006, 03:34
Trimis la #2

Talkative Guy

Grup: Membri
Postari: 145
Inregistrat pe: 5-April 06
Membrul Nr.: 2.922

tare chestia mia crescut moralu cu vreo 2% e ceva wink.gif

+Quote Post
dumars000
mesaj Apr 26 2007, 14:39
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Postari: 3
Inregistrat pe: 25-April 07
Membrul Nr.: 4.356

adica daca eu ash avea, sa zicem 25-30 de ani, ochelarist, cu o slujba la biblioteca baroului bucuresti, sa ma astept ca dupa ce gasesc saitul seductie, sa mai stau cativa zeci de ani k sa ma pot intalni cu femeile caremi plac? acest timp fiind dedicat muncii pt dezvoltarea increderii, unui creier de casanova, si poate unui corp bine facut etc. cum a facut rosevelt(respect pentru el dc e realitate)

+Quote Post
ZaBoy
mesaj Jun 23 2007, 01:05
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Postari: 17
Inregistrat pe: 22-June 07
Membrul Nr.: 4.554

Interesant asta asa e cu putina ambitie poti face lucruri marete cool.gif treaba e k tre` sa crezi in ceva anume si sa nu te lasi batut pana knd nu ai optinut acel ceva... tongue.gif

+Quote Post
Nenicu
mesaj Nov 13 2007, 04:08
Trimis la #5

NonTalkative FC
*

Postari: 11
Inregistrat pe: 13-November 07
De la: Prahova
Membrul Nr.: 5.081

cata vointa fratilor ... mult respect ... devil.gif

--------------------
E greu, da' e posibil !!! MULTA BAFTA >:) !!!

+Quote Post
Lkickurcat
mesaj Nov 27 2007, 01:02
Trimis la #6

NonTalkative FC
*

Postari: 30
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Calarasi
Membrul Nr.: 5.139

deci...cred ca o sa imi petrec ceva timp pe aici:D

e interesant forumu`

+Quote Post
NoComment
mesaj Dec 9 2007, 14:47
Trimis la #7

NonTalkative FC
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 9-December 07
Membrul Nr.: 5.200

super tare povestea..... adevarat om un adevart model in viatza

+Quote Post
NerV
mesaj Dec 13 2007, 15:20
Trimis la #8

NonTalkative FC
*

Postari: 6
Inregistrat pe: 13-December 07
Membrul Nr.: 5.222

CITAT
Interesant asta asa e cu putina ambitie poti face lucruri marete treaba e k tre` sa crezi in ceva anume si sa nu te lasi batut pana knd nu ai optinut acel ceva...

Trebuie sa ai incredere in tine! Dak nu ai asta deja poti sa iesi dp forum si sa te intalnesci cu (citez) "Manuele Labis si cele 5 prietene ale ei". U esti singurul care trebuie sa te motivezi, si cand vezi cate o tipa buna pe strada cu care ai face stii tu ce:P sa te gandesti: Dak nu mi s-ar inmuia picioarele m-as duce sa vorbesc cu ea!
Parerea mea e k dak nu exersezi foarte des mai bine nu exersezi deloc.

+Quote Post
EVOLUTION87
mesaj Aug 1 2008, 17:59
Trimis la #9

NonTalkative FC
*

Postari: 6
Inregistrat pe: 1-August 08
De la: Ploiesti
Membrul Nr.: 6.764

CITAT(dumars000 @ Apr 26 2007, 14:39) [snapback]21481[/snapback]
sa mai stau cativa zeci de ani k sa ma pot intalni cu femeile caremi plac?

Trebuiesc zeci de ani (mai multe de 10 nu cred ca e nevoie.. deoarece David DeAngelo cam in 10 ani a reusit dar el s-a documentat mult mai mult... nu avea carti deja scrise cum trebuie sau late chestii dastea). Da ai nevoie de 10 ani pentru a deveni profesionist in ceea ce faci, sa poti sa vorbesti cu o fata fara probleme si sa sti ce e de facut si ce nu e de facut.
Cu fetele care iti plac poti iesii si peste cateva zile sau saptamani.. dar e posibil sa nu iti iasa totul asa cum trebuie (fie c anu reusesc sa le atragi pe toate (cu toate ca pana si Mystery- cel mai bun PUA al momentului- a avut destule faze in care nu reusea sau facea o greseala), fie ca reusesti sa atragi pe toate dar nu prea iti iese asa cum ar trebuii si o sa le pierzi usor sau nu ajungi unde vrei tu cu relatia dintre tine si ea/ele).
Deci stai calm ca si in cateva saptamani poti sa obtii o fata pe placul tau dar trebuie sa inveti lucrurile esentiale (cum ar fi body language care e cel mai important.. adica s anu stai cocosat.. sa sti cum sa te misti.. a da.. si tonul vocii la fel.. si sa nu uitam de kino care eu consider ca e cel mai important lucru si am invatat asta pe pielea mea cand a reusit sa imi ofere ce imi doresc mult mai repede si mult mai mult decat vorbele).
Eu iti urez succes si nu iti face griji ca in toate meseriile chiar daca sti deja ce e de facut si faci acel ceva bine ai nevoie de antrenament pentru a face acel ceva si mai bine.
La fel ca si povestea de la inceput.. trebuie sa iti repari defectele si sa incerci din toata vointa si forta ta sa faci asta deoarece trebuie sa duci mai i ntai o lupta cu tine inainte de a duce o "lupta" cu fetele. (bine normal ca am exagerat cu lupta.. ca nu e o lupta ci mai degraba o noua personalitate.. ceva ce face p arte din tine.. asa cum un jucator de fotbal simte ca acela e locul lui, pe teren, sa joace fotbal asa si tu trebuie sa consideri ca acolo e locul tau.. pe strada, cluburi, magazin, petrecere etc etc etc.. la agatat fete.. la facut rost de nr de telefoane, la facut rost de id-uri... si orice iti doresti tu de la ele).
Iti urez succes.. si nu uita.. nimic nu e greu atata timp cat iti face placere sa il faci. Sa fim seriosi.. cui nu ii place sa agate fete? (bine.. aici excludem barbatii gay si fetele carora nu le plac fetele). Asa cum unui jucator bun de fotbal ii place sa joace fotbal asa si tie ar trebuii sa iti placa sa agati fete (sa inveti sa agati fete) si sa devii un PUA. Poate cine stie.. te vad ca devii un fel de Mystery al Romaniei .. sau poate un David DeAngelo al Romaniei. tongue.gif Nimic nu e imposibil daca incerci indeajuns de mult sa faci acel imposibil sa devina posibil.

+Quote Post
Slevin
mesaj Aug 2 2008, 08:59
Trimis la #10

Sniffin' the Field
**

Postari: 58
Inregistrat pe: 2-August 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 6.773

BL-ul nu este cel mai important. Increderea in propria persoana este importanta, dar numai atunci cand si faci ceva.

Sa luam niste exemple:

1. Ai BL de Alpha (trebuie sa ma gandesc la un cuvant care sa-l inlocuiasca pe acesta). Esti pe strada cu prietena. Este seara. Se iau 2 tigani de voi. BL-ul te va ajuta? Nu prea cred. Daca ai destul curaj, poti sa vorbesti si sa-i pui in banca lor. Daca ai tupeu si stii sa dai 2 pumni, poti sa-i pui pe fuga. Daca ai doar BL, fata va vedea ca acel baiat sigur pe el si care sta drept reprezinta doar o masca.

2. Te afli in statia de autobuz si vezi o tipa draguta. Esti constient c-ai putea s-o agati si, poate, sa ajungi in seara asta in patul ei. Ce faci? Nu mergi sa vorbesti cu ea. Te multumesti cu gandul c-ai putea.

Cu alte cuvinte: cel mai important este sa faci ceva. Sa incerci. Sa gresesti. Sa incerci iar. Sa reusesti. Sa incerci iar. Si tot asa.

+Quote Post
Yes
mesaj Nov 16 2008, 14:16
Trimis la #11

NonTalkative FC
*

Inregistrat pe: 1-November 08
Membrul Nr.: 7.646

In mod sigur aia este atitudinea potrivita pe care ar trebui sa o aiba toti, mai ales cei care se invart in comunitatea asta

+Quote Post
Florian
mesaj Sep 2 2009, 20:58
Trimis la #12

NonTalkative FC
*

Inregistrat pe: 2-September 09
Membrul Nr.: 12.964

Am citit majoritatea scrisorilor....si acm incep ptn si pe forum..sunteti tari fratilor, o sa umblu pe aici un timp..smile.gif.
Acm e 5:00...dar maine dupa amiaza o sa incep sa va studiez site'ul mai indeaproape. smile.gif

+Quote Post
style21
mesaj Nov 7 2009, 07:31
Trimis la #13

NonTalkative FC
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 7-November 09
Membrul Nr.: 13.400

..super tare, chiar se poate invata ceva de aici..

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 01:30