Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jul 19 2008, 12:18
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
... Daca toti de pe forum nu ar mai citi deloc nici o carte de seductie???
Ce ar fi daca ati socializa mai mult, ati fura mai mult din priviri si ati seduce si deveni persoana care va doriti sa deveniti fara ajutorul nimanui? Ce ar fi daca n-ati mai crede pe nimeni care va spune caci cu ajutorul lor veti avea mai mult succes la femei? Ce ar fi daca nu v-ar mai pasa deloc daca sunteti respinsi si ati avea mentalitatea ca puteti sa abordati oricand orice femeie si sa aveti succes cu oricine? Ce ar fi daca v-ati autocorecta singuri? -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Jul 22 2008, 14:36
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 130 Inregistrat pe: 18-January 08 Membrul Nr.: 5.365 |
Ar fi ceva..
-------------------- de ce sa fii un om obisnuit cand poti sa fii un om extraordinar!
|
|
|
|
Jul 23 2008, 02:29
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT ... Daca toti de pe forum nu ar mai citi deloc nici o carte de seductie??? Eu zic ca ar fi mai greu. CITAT Ce ar fi daca ati socializa mai mult, ati fura mai mult din priviri si ati seduce si deveni persoana care va doriti sa deveniti fara ajutorul nimanui? Te-ai simti de 10 ori mai multumit de tine. CITAT Ce ar fi daca n-ati mai crede pe nimeni care va spune caci cu ajutorul lor veti avea mai mult succes la femei? Am avea mai mult timp si bani ( nu am mai da banii pe workshopuri - ex: turbo - nu am mai cumpara carti - chiar daca le luam dupa net - ) CITAT Ce ar fi daca nu v-ar mai pasa deloc daca sunteti respinsi si ati avea mentalitatea ca puteti sa abordati oricand orice femeie si sa aveti succes cu oricine? Ar insemna ca ai ajuns PUA CITAT . Ce ar fi daca v-ati autocorecta singuri? Ar fi ... mai bine ( deoarece am putea sa trecem peste mandria noastra ) -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:30 |