IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce Fel De Fete Gasiti In Astfel De Saloane?
Fedora_1988
mesaj Feb 23 2010, 21:41
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 14
Inregistrat pe: 10-February 10
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 14.064

Buna!
Ce parere aveti despre fetele care practica masajul erotic?
Am auzit ca in fiecare locatie sunt in jur de 15 fete pe fiecare tura, in general alese ptr toate gusturile, blonde brunete, roscate, inalte, scunde, cu sani mari , cu sani mici , siliconate sau nu .
Domnisoarele care ofera masaj erotic detin cursuri de calificare ptr masaj, au experienta si cel mai important aspect ... au analize medicale la zi.
Voi ce credeti, ati fost vreodata la masaj erotic ?
embaressed_smile.gif tounge_smile.gif thumbsup.gif wacko.gif

--------------------
Pentru mai multe informatii, vizitati www.erotic-masaj.ro
Go to the top of the page

+Quote Post
The stalker
mesaj Feb 24 2010, 03:42
Trimis la #2

Sniffin' the Field
**

Postari: 86
Inregistrat pe: 20-January 08
De la: Piatra Neamt sau Bucuresti
Membrul Nr.: 5.372

Ma din cate vad eu asta tot face publicitate mascata la kktul ala de salon de masaj erotic. MAA NU NE INTERESEAZAAA. Crezi ca daca sunt doar baieti aici asta inseamna ca o sa ne intereseze sa mergem la porcariile alea?? Aici nu platim pentru sex.

Termina-te si iesi afara cu saloanele tale erotice cu tot sau daca tot vrei du-te naibii acolo si vezi pe pielea ta.

Fedora numele asta imi suna parca e de tiganca ori italienesc. Dar tind sa cred ca e de tiganca.

Un moderator ban her a$$ !

+Quote Post
ModernTalking
mesaj Feb 24 2010, 09:19
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Postari: 6
Inregistrat pe: 19-February 10
Membrul Nr.: 14.139

Hey , Labish , n-are rost sa te faci ca nu esti interesat si hai recunoaste ca vrei sa te duci.Poate gasesti sustinere pe aici pe forum , se face o cheta si scapi si tu in sfarsit de virginitate.

+Quote Post
shlim
mesaj Feb 24 2010, 10:49
Trimis la #4

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

CITAT(ModernTalking @ Feb 24 2010, 09:19) [snapback]35612[/snapback]
Hey , Labish , n-are rost sa te faci ca nu esti interesat si hai recunoaste ca vrei sa te duci.Poate gasesti sustinere pe aici pe forum , se face o cheta si scapi si tu in sfarsit de virginitate.

asta cine mai e ?

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
The stalker
mesaj Feb 24 2010, 17:28
Trimis la #5

Sniffin' the Field
**

CITAT(shlim @ Feb 24 2010, 10:49) [snapback]35613[/snapback]
asta cine mai e ?

Nu stiu dar se pare ca ma ataca pe mine in speranta ca va castiga un masaj erotic blush.gif

M-ai prins frate de fapt paream tare doar asa de forma si chiar n-am ce f**e...fara femei eu is 0.

Termina-te cu atacurile mai Mr. ModernTalking ca nu ai venit aici sa iti arati maretia luandu-te de mine sau alti tipi de peaci.

+Quote Post
shlim
mesaj Feb 24 2010, 19:28
Trimis la #6

Captain Keyboard

ma de unde p*la mea apar astia , apar ca ca melcii dupa ploaie , bagati-ai ..

la tine modern talking toti is labish ,dar hai baga 5 fru`uri cum ti-ai f**ut tovarasele , ca vreau sa invat si eu de la cineva bun

--------------------

+Quote Post
Fedora_1988
mesaj Mar 5 2010, 11:51
Trimis la #7

NonTalkative FC
*

De ce s-a iscat o furtuna intr-un pahar cu apa? Eram doar curioasa sa aflu parerea barbatilor despre fetele care lucreaza acolo si daca ar accepta ca prietena lor sa lucreze in acest domeniu?
Si apropo, nu sunt tiganca dar daca as fi care este problema, esti rasist?? Problema ta :-))
Pur si simplu nu treb sa rasp la intrebari , am si eu o curiozitate..de ce esti asa de ofensat??
Care este problema daca te-ai duce la un astfel de salon??
Prea multe fitze...pt nimic! Era vb de socializare dar nu ai cu cine, anumiti oameni nu stiu ce este acela bun simt si se cred superiori dar...in realitatea este alta. Asta este !

--------------------

+Quote Post
shlim
mesaj Mar 5 2010, 11:58
Trimis la #8

Captain Keyboard

ba ce porci sunt barbatii astia , nu Fedora ? biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
altcineva
mesaj Mar 5 2010, 12:54
Trimis la #9

NonTalkative FC
*

Postari: 31
Inregistrat pe: 13-January 10
Membrul Nr.: 13.832

CITAT(Fedora_1988 @ Feb 23 2010, 21:41) [snapback]35605[/snapback]
Buna!
Ce parere aveti despre fetele care practica masajul erotic?
Am auzit ca in fiecare locatie sunt in jur de 15 fete pe fiecare tura, in general alese ptr toate gusturile, blonde brunete, roscate, inalte, scunde, cu sani mari , cu sani mici , siliconate sau nu .
Domnisoarele care ofera masaj erotic detin cursuri de calificare ptr masaj, au experienta si cel mai important aspect ... au analize medicale la zi.
Voi ce credeti, ati fost vreodata la masaj erotic ?
embaressed_smile.gif tounge_smile.gif thumbsup.gif wacko.gif

legat de prima ta intrebare,mereu am avut impresia ca fetele alea fac ceva mai mult decat un simplu masaj erotic.dar daca ar as avea o asemenea prietena nu cred ca as mai lasa-o sa mai profeseze.Poate doar in cazul in care as cunosate foarte bine ce se intampla acolo.
Inca nu am fost dar intentionez sa ma duc de curiozitate mai mult smile.gif

+Quote Post
The stalker
mesaj Mar 5 2010, 15:48
Trimis la #10

Sniffin' the Field
**

annoyed.gif
Mama mia Fedora_1988 m-ai dat pe spate... Oare zi-mi tu mie de ce ma simt eu ofensat cand tu vii si faci publicitate la masaj erotic pe UN SITE DE SEDUCTIE?!?!? Hai gandeste-te putin!!!

Acuma ca sa te scoti incet si subtil faci pe inocenta si te intrebi ce ai facut rau daca ai intrebat : oare daca te-ai duce la un astfel de salon unde exista tipe cu marimile xyz la IQ si care sunt asa si pe dincolo si esti curioasa cum e acolo citeste materiale auto-motivante si ia-ti inima in dinti " cu tot cu artere" si paseste in acest taram mistic !!!

Si hai sa iti zic eu ceva de un tip care a aflat ca prietena lui lucreaza la un astfel de salon de "masaj" erotic: tipul o trateaza acuma pe aia ca curul si s-ar da la oricare alta doar sa scape de ea... Sa te vad pe tine stand cu un astfel de tip daca ai putina demnitate in tine. death.gif

Daca stai cu o persoana si tu fiind fata ia impate-ti prietenul cu prietenele sa vedem cat de bine te simti? Probabil el va fi in al 11-lea cer dar tu?

Concluzia: eu unul nu imi impart femeia cu restu din destule motive dar daca as face-o fii tu sigura ca nu as sta prea mult cu ea nu findca nu am respect pt ea ci fiindca nu suport ideea...zi-le prietenelor tale sa isi tina bine secretele... dar de fapt stiu si ele asta.

Prea mult fum!

+Quote Post
ModernTalking
mesaj Mar 8 2010, 18:28
Trimis la #11

NonTalkative FC
*

Postari: 6
Inregistrat pe: 19-February 10
Membrul Nr.: 14.139

CITAT(shlim @ Mar 5 2010, 11:58) [snapback]35693[/snapback]
ba ce porci sunt barbatii astia , nu Fedora ? biggrin.gif

Probabil ca unii chiar sunt porci , ma gandesc ce trebuie sa mai suporte si fetele astea.

+Quote Post
Fedora_1988
mesaj Mar 15 2010, 20:32
Trimis la #12

NonTalkative FC
*

Este un job ca toate celelalte, daca nu face sex nu este nici o problema. Sunt femei care au ales masajul erotic ca pe in al 2-lea job si ma refer la asistente medicale si doame care lucreaza in domeniul bancar (nu ca femei de serv)...etc.
Referitor la ceea ce sp tu despre acea domisoara , cred ca depinde si de mentalitatea barbatului, nu cred ca inainte sa afle unde lucreaza se comporta prea frumos cu ea. Nici o femeie nu se poate injosii atat incat sa stea cu un barbat care nu o respectam sustine, iubeste...decat asa mai bn singura , si cred ca asta este parerea tuturor femeilor.
Poate domnisoara respectiva s-a obisnuit cu rel asta si d-aia nu a terminat-o pana acum .

--------------------

+Quote Post
PuiDeUrs
mesaj Mar 15 2010, 20:55
Trimis la #13

NonTalkative FC
*

Postari: 42
Inregistrat pe: 5-September 08
Membrul Nr.: 7.128

CITAT(Fedora_1988 @ Mar 16 2010, 03:32) [snapback]35793[/snapback]
Este un job ca toate celelalte, daca nu face sex nu este nici o problema. Sunt femei care au ales masajul erotic ca pe in al 2-lea job si ma refer la asistente medicale si doame care lucreaza in domeniul bancar (nu ca femei de serv)...etc.
Referitor la ceea ce sp tu despre acea domisoara , cred ca depinde si de mentalitatea barbatului, nu cred ca inainte sa afle unde lucreaza se comporta prea frumos cu ea. Nici o femeie nu se poate injosii atat incat sa stea cu un barbat care nu o respectam sustine, iubeste...decat asa mai bn singura , si cred ca asta este parerea tuturor femeilor.
Poate domnisoara respectiva s-a obisnuit cu rel asta si d-aia nu a terminat-o pana acum .

mah! lasa-neeeee...culca-teee..si lasa-ne si culca-te

+Quote Post
Sorin
mesaj Mar 16 2010, 07:07
Trimis la #14

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
Membrul Nr.: 2.321

Astea care fac masaj erotic e curve domne...

biggrin.gif

Acu pe bune, saloanele de masaj erotic sunt bordeluri ...

Masaj erotic este un eufemism (cuvant mai dragut) pentru whore-house ...

Iar prostituatele nu simt nimic nici in pat, nici cand le seduci... sunt niste femei cu inima de gheata... care si-au vandut trupul pentru dolarei...

Waste of time.

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post
Fedora_1988
mesaj Mar 16 2010, 20:45
Trimis la #15

NonTalkative FC
*

Din pacate din cauza anumitor saloane, s-a ajuns la aceasa confuzie.
Nu toate femeile sunt curve, nu toate saloanele de masaj sun bordeluri si nici toti barbatii nu sun porci....asa ca nu trebuie sa generalizam, nu-i asa ???

--------------------

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 01:31