Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 26 2008, 00:16
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
ar fii bun un chat pe pagina ...zic eu ..acum stiu ce ziceti ca nu ar mai fii nimic pe forum ,dar unele probleme chiar nu merita dezbatute pe forum
|
|
|
|
Sep 27 2008, 19:58
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
sunt contra
de ce ? pentru ca ar deveni un sitte de matrimoniale, cand o sa vina chat-ul, o sa vina si alti vizitatori, majoritatea o sa fie cocalari, printese si alte dude, imagineaza-ti ce ar iesi! Inafara de o era a cocalarului seducator, forumul ar deveni un playground. -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Sep 28 2008, 02:46
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 144 Inregistrat pe: 22-May 06 De la: Vestul Salbatic Membrul Nr.: 2.976 |
Treaba asta cu chatu, este echivalentu conferintelor pe care ati vrut voi sa le faceti pe mess si ati mai facut un topic despre asta, evident rezultatul a fost 0 barat, sau poate ma insel?
-------------------- Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up.
|
|
|
|
Sep 28 2008, 02:59
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
nu cred ca te inseli
-------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Sep 29 2008, 14:39
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
poti sa zici ce vrei ..treaba cu chatul mi se pare ok ..se poate abera in voie ..topicuri stupide am o colega de clasa nu stiu cum sa ...o sa dispara .. acum .trea` voastra
|
|
|
|
Oct 2 2008, 04:15
Trimis la
|
|
Bine - bine ... dar ... cati membri gasesti tu pe forum ? Cel mai mult am vazut eu ( cu ochisorii astia ai mei
-------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:37 |