Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| AlcheMYSTIC |
Apr 7 2004, 11:49
Trimis la
|
|
Guests |
"I’m a lesbian trapped in this horrible male body!"
"I'm f*ckble!" "Are u f*ckble tonight?" |
|
|
|
| rusu |
Apr 7 2004, 11:56
Trimis la
|
|
Guests |
hahah..eu am unu negru de azivara de la mare cu "******************"
---------------------------- (post modificat din motive obiective) Acest mesaj a fost editat de rusu: May 5 2004, 11:22 |
|
|
|
| OBSession |
Apr 7 2004, 15:32
Trimis la
|
|
Guests |
hehe, eu am unu de la o companie producatoare de vinuri (nu zic numele sa nu se interpreteze ca reclama) si pe spate scrie "SUNT UN PORC".
Merge bine de tot! |
|
|
|
| Fleosch |
Apr 7 2004, 17:39
Trimis la
|
|
Guests |
Eu am unul pe care scrie www.seductierapida.ro
|
|
|
|
| baza |
Apr 8 2004, 08:52
Trimis la
|
|
Guests |
unul cu "salut" negru pe alb
|
|
|
|
| DOOMneZEU |
Apr 8 2004, 09:22
Trimis la
|
|
Guests |
ALP PE NEGRU cu fonturile alea de la PUSCARIE...
NEMERNIC INSTANT>doar adaugati alcool |
|
|
|
| Sun |
Apr 8 2004, 11:36
Trimis la
|
|
Guests |
Negru , scris rosu:" Devil inside"
|
|
|
|
| Santiago |
Apr 8 2004, 14:05
Trimis la
|
|
Guests |
Se poate scrie orice nebunie de la "atentie caine rau" pana la "long vehicle"
|
|
|
|
| hellbuilder |
Apr 8 2004, 16:17
Trimis la
|
|
Guests |
io as pune ceva de genul " consumul excesiv de <<mine>> provoaca dependenta"
ma rog..mai trebuie lucrat la el... |
|
|
|
Apr 8 2004, 19:25
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 645 Inregistrat pe: 10-December 03 De la: USA Membrul Nr.: 992 |
Eu am unul pe care zice "Girls call me Mr. Dick"
-------------------- Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA
|
|
|
|
Apr 8 2004, 20:54
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 469 Inregistrat pe: 6-March 03 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 398 |
"KILL ME"
-------------------- From Wishes to Eternity
|
|
|
|
Apr 9 2004, 03:26
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 256 Inregistrat pe: 23-July 03 De la: Timisoara Membrul Nr.: 606 |
"You can touch me 4 only 10.000 mii !"
"Daca citesti inseamna ca ma vrei ! " "Opreste-te, si saluta-ma !" "Da-mi beep ,072*****" -------------------- Nu lasa pe maine ce poti face azi ! Lasa pe poimaine, ca pana atunci poate se uita sau nu mai e nevoie.
Cand iti vine cheful de lucru, aseaza-te si asteapta putin.Vei vedea ca o sa-ti treaca. |
|
|
|
| rusu |
Apr 9 2004, 05:32
Trimis la
|
|
Guests |
Orice ar fi sa fie ceva funny. Cu siguranta o sa atraga atentia..in mod pozitiv sau negativ..depinde te text
De exemplu m`am dus la o reprezentanta Orange ca mi`am pierdut mobilul sa`mi dea alta cartela. Si aveam tricoul cu "*****************". Mama da ce s`o ofticat tipa aia de acolo..toata era nervi. Se simtea ofensata, era clar. Da ce p*la mea sa`i fac daca`i proasta De data asta tipa care m`a servit chiar s`a legat de tricoul meu si zicea ca ii plac chestiile astea si ca de unde l`am luat. Am mai conversat putin cu tipa..si cu toate ca puteam sai iau # nu l`am luat. Cred ca eram prea nerabdator sa bag odata cartela in telefon So guys..vedeti ce texte puneti acolo si pe unde umblati cu ele |
|
|
|
| SunShadow |
Apr 10 2004, 04:03
Trimis la
|
|
Guests |
"Sweet dreams are made of this" si sageti in sus si in jos (nu uitati sa folositi dream pattern).
Pana la urma am inscriptionat "AngelicSinner" si jos scrie mic "f*cking curious, aren't we? But if you're already this close why don't you suck my dick?" |
|
|
|
| Santiago |
Apr 10 2004, 05:19
Trimis la
|
|
Guests |
Sun shadow nu stiu daca ar merge toate chestiile alea obscene care le-ai zis tu, mi se par prea vulgare(parerea mea)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:38 |