Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 23 2007, 15:04
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 23-February 07 De la: Your mind Membrul Nr.: 4.004 |
Iti trebuie Adobe Reader pentru a o deschide. Sper sa-ti placa. Eu nu am avut timp sa o termin de citit.
Fisiere Atasate
-------------------- Nu e important ce spui. Important e CUM O SPUI!
|
|
|
|
Oct 9 2007, 08:52
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 5 Inregistrat pe: 6-October 07 Membrul Nr.: 4.901 |
sarumana
|
|
|
|
Mar 2 2008, 09:43
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
cartea asta e super faina...si m-a ajutat enorm la inceput pentru ca pune accentul pe propria persoana si nu pe "tehnici"...e foarte buna pentru incepatori
-------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
May 22 2008, 05:34
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 3 Inregistrat pe: 22-May 08 Membrul Nr.: 6.163 |
salut la toti. Sunt noua pe aici, si am nevoie de ajutorul vostru. Stie cineva de unde pot copia gratis, in limba romana, cartea lui Allen Carr "Easy weight to lose weight" sau o alta carte psihologica pentru a putea slabi, sau ceva de tipul autocontrolului? Va rog ajuatatima, daka puteti. Papa
|
|
|
|
May 22 2008, 05:35
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 3 Inregistrat pe: 22-May 08 Membrul Nr.: 6.163 |
Salut sorex! pot sa stiu despre ce este cartea John_Alexander___How_To_Become_An_Alpha_Male.pdf?
|
|
|
|
Jun 1 2008, 13:16
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 28-May 08 De la: !!! Membrul Nr.: 6.197 |
Buna. Sunt nou aici si as vrea sa stiu daca merita sa citesc cartea aceasta(sau daca nu, ce imi recomandati) si daca chiar v-a ajutat sa va dezovltati calitatile de barbat/baiat whatever.
|
|
|
|
Jun 1 2008, 13:20
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 28-May 08 De la: !!! Membrul Nr.: 6.197 |
Buna. Sunt nou pe acest forum si as vrea sa stiu daca merita sa citesc cartea aceasta ( daca nu , recomandati-mi alta) si daca intr-adevar v-a ajutat sa va dezvoltati calitatile de alpha male .
|
|
|
|
Jul 4 2008, 11:30
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 41 Inregistrat pe: 26-June 08 Membrul Nr.: 6.452 |
Pentru ViKutsa, carti bune sunt:"Spre culmile succesului"(ceva de genu)de Pavel Corut, fa rost de "the secret" filmul.Acestea doua te ajuta, nu nu mai sa slabesti, ci si in viata.Un sfat de la mine(daca vrei sa slabesti)ar fi sa nu mai consumi paine(nu deodata, ci treptat si incearca sa o inlocuiesti pe cea alba cu cea neagra sau semi),incearca sa consumi cat mai multe fructe, salate(si asa e vara), redu carnea in special cea de porc, si incearca macar de doua ori pe saptamana(15-20 de min, cat vrei si poti) sa faci ce gen de miscare vrei tu, dar care te face sa transpiri.
P.S:nu mai consuma nimic dupa ora 7.Mesele sa fie mici si dese. Succes! |
|
|
|
Mar 31 2009, 06:05
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 21 Inregistrat pe: 16-January 09 Membrul Nr.: 8.653 |
o are cineva tradusa?
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:40 |