IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cineva Sa-mi Dea Doua Palme..., tentativa de LTR, nu am cum sa profit de asta :((
HGT
mesaj Aug 17 2009, 15:38
Trimis la #1

Sniffin' the Field
**

Grup: Membri
Postari: 65
Inregistrat pe: 4-November 08
Membrul Nr.: 7.671

Hai sa incepem de la inceputuri.. Daca aveti rabdare sa cititi tot o sa va amuzati putin pe seama mea... oricum nu prea e mare activitate pe forum, deci o poveste lunga mi se pare bine-venita biggrin.gif

Preistorie:

http://forum.seductie.com/index.php?showtopic=3528&st=0

Istorie:

Nu am reusit ceea ce mi-am propus in topicul de mai sus, deci mi-am cam bagat p^l@ in ideea de a fi cu Mimi. V-am zis ca nu eram one-its si aveam la vremea aceea destule intalniri cu alte fete.

Una dintre ele, Adriana (hb 8+ as zice eu) avea o relatie de un an si ceva cu un AFC, relatie de care mi se tot plangea... Pe mine nu m-a interesat fata prea mult, dar voiam sa scap de tentatia de a o curta pe Mimi. In cateva zile, dupa doua intalniri am convins-o pe Adry (cu un sarut spontan) sa renunte la iubitul ei de atunci pentru mine. Nu aveam sentimente pentru ea, deci m-am putut juca usor, ca un PUA in devenire. Rezultatul: ea s-a indragostit de mine (poate prea mult), eu nu dam 2 bani pe ea... Imi continuam intalnirile cu toate celelalte fete din viata mea (mai putin Mimi). Cu timpul Adry incepuse sa devina prea posesiva, mult prea geloasa, prea plangacioasa etc pentru gusturile mele si i-am dat papucii. Nu mai aveam de ce sa stau cu ea: nu o iubeam, nu puteam sa ma culc cu ea (fusese violata pe la 16 ani si facea ca trenul pe asfalt cand incercam sa o ating), pur si simplu imi pierdeam timpul si nervii. Am stat cu Adriana o luna si ceva...

Revenind putin in timp, cu cateva zile inainte de a incepe relatia cu Adriana, Mimi era ferm convinsa ca relatia noastra de prietenie va rezista ani buni. I-am zis ca daca unul dintre noi isi va face iubit/iubita noi nu vom mai putea fi asa de apropiati, a inteles asta... A refuzat cativa baieti in perioada aia doar pentru a ramane amica cu mine (sau asa zicea ea). Pe mine m-a lasat rece toata atitudinea ei si in cateva zile mi-am facut prietena, poate in speranta de a o face geloasa, poate din alte motive... Mimi a luat foc cand a auzit, mi-a reprosat cate-n luna si-n stele ca pun in pericol amicitia noastra "pentru o fufa". A incetat sa ma mai caute, nu mi-a mai raspuns la putinele semne de viata pe care i le dam eu... Asa am reusit eu sa ies din LJBF, am trecut de la amici la nimici death.gif Nu prea inteleg eu de ce a reactionat asa, m-as fi asteptat sa devina putin geloasa si sa incerce sa ma castige de partea ei, nu sa se schimbe atat de radical... Poate cineva sa-mi explice?

Trecem peste... Tin sa mentionez ca prietenii mimozei (Mimi) nu-mi mai vorbeau din motive doar de ei stiute... Singura care a continuat sa-mi vorbeasca a fost Raluca (hb 8.5, 19 ani, eu 18, implicata intr-o relatie de 2 ani cu un tip de 21 de ani care se mutase intr-un oras apropiat din cauza facultatii si al serviciului, colega de banca cu Mimi si cea mai buna prietena a ei in ultimii 2 ani...) Cele doua s-au mai certat in trecut tot din cauza mea... Raluca ma avea oarecum la suflet si imi lua apararea in fata mimozei de cate ori avea ocazia... Si de data asta a facut acelasi lucru: a ales sa-mi ramana mie prietena desi asta a facut-o sa-si piarda cea mai buna prietena a ei... Poate cineva sa-mi explice de ce a renuntat la cea mai buna prietena a ei pentru mine? blink.gif

Prezent:

In prezent Raluca e iubita mea de o luna jumate, s-a indragostit de mine, de jocurile mele si de toate problemele pe care i le-am creat cu prietenii si iubitul ei. A renuntat (si ea devil.gif ) la relatia ei de 2 ani pentru a fi cu mine, lucru la care nu m-am asteptat... Oricum la inceput am fost destul de PUA, daca ma gandesc bine nu-mi vine sa cred ca mi-am jucat cartile asa de bine dar pe masura ce avanseaza relatia parca-mi pierd indemanarea. Incepe sa se observe ca sunt putin gelos din fire (de exemplu nu nuport ca ea sa iasa in discoteca la tara cu cunostintele ei de pe acolo, fara mine...) si nu prea-mi place asta... E normala gelozia in situatia asta sau nu?

De cand s-au despartit si pana acum, fostul ei se tine de Raluca ca un catelus, ii da mesaje siropoase zilnic, o mai suna din cand in cand si nu-si fac decat nervi pentru ca vorbesc numai despre ceea ce a fost intre ei... ajung sa se certe iar apoi el isi cere scuze ca un milog... Raluca i-a cerut de cateva ori sa n-o mai deranjeze, dar tipul e prea incapatanat sa-si recastige iubita annoyed.gif La inceput am inteles ca ei inca mai vorbesc si se mai cearta, dar pe masura ce a trecut timpul am devenit din ce in ce mai deranjat de situatie. Acum vreo 3 saptamani cand s-au intalnit la ea la tara tipul a sarutat-o (cu forta sustine Raluca - bullshit). Mustrata de constiinta Raluca mi-a zis asta iar eu am facut crize, am fost la un pas sa-i dau papucii pe loc si la cateva minute de a ma duce peste idiot sa-i sparg fata. Am trecut peste asta, desi nu stiu daca am facut bine... In ultima vreme Raluca imi ascunde faptul ca mai vorbeste cu el doar ca sa nu ne mai certam pe tema asta, dar parca ma deranjaza si mai mult asta dry.gif Cum puii mei ar trebui sa reactionez in situatia asta? Imi e destul de greu sa raman indiferent cand ii mai vad cate un mesaj siropos sau cand el o suna cand sunt cu ea si ne strica tot cheful death.gif

Trecend peste, mai am o problema: eu sunt virgin blush.gif , ea nu mai e... Stie si ea asta si parca o face sa se simta superioara. Sincer m-as fi asteptat sa inscriu pana acum cu ea, dar m-am lovit de o problema destul de mare: nu avem un cuibusor de nebunii... La ea acasa nu se poate pentru ca are parinti comunisti rau de tot, la mine (intr-un apartament cu 2 camere) sunt tot timpul mama si sora acasa, de hotel/motel nu am bani, in public nu vrea ea... Ma ajuta cineva cu vreo idee geniala sau cu o camera in craiova 2-3 ore? blush.gif
Pana la Raluca nu am mai avut pe nimeni cu care sa simt ca pot sa ma culc, dar acum e diferit: am cu cine, am cu ce dar nu am unde death.gif Astept sfaturi...pareri...critici...

Da cosminutzu, de dragul tau o s-o f^t...imediat ce gasesc un loc in care sa o duc rolleyes.gif

ps: Mimi s-a impacat cu fostul ei. Ala se jura ca o sa se razbune pe mine pentru cate i-am facut, Mimi incearca periodic sa o convinga pe Raluca ca nu e nimic de capul meu, fostul Ralucai mi-a promis ca o sa curga sange etc. In conditiile date, ce sanse are relatia mea sa reziste in timp? online2long.gif

Toate cele bune! Sper ca nu v-am plictisit de moarte unsure.gif

--------------------
Dragă domnişoară, plină de fumuri de la fiţe sau ţigară, proastă, turmentată, eşti doar o bucată de... carne afumată. Īntoarce-ţi calea şi fie-ţi drumul bun, căci eu n-am de gānd să te consum.

www.vaduvele-negre.com
Go to the top of the page

+Quote Post
shlim
mesaj Aug 19 2009, 17:23
Trimis la #2

Captain Keyboard

Grup: Membri
Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

fostii ei o sa te omoare precum turcii pe romani la Plevna .

CONTROLeaza-te frate ,da-ti 2 palme si gandeste-te la ce-ti spun acum . Ia toata gelozia pe care i-o porti ei in GLUMA , TOT TIMPUL C&F si cand pleaca undeva si mai ales cand vorbeste cu afcistul ala

Cand pleaca in discoteca : heey raluca , in seara asta am si eu timp de studiat ( oare ce studiaza asta ) , ma bucur , vrea sau vad cati tipi ai sa agati in seara asta si sa mii prezinti si mie a 2`a zi .(TOTUL C&F) HOPAAAAAAAAAAAAAAA unde ai mai auzit tu asta de la un gayfriend ?

cand vb cu fostul ei sau cu CINEVA CARE TE DERANJEAZA , ai 2 oportunitati , ORI O IGNORI COMPLET , ori razi pe seama aluia : hey draga iar vorbesti cu fat-frumos ? sa stii ca toti caii albi i-am luat eu , si masinile scumpe inca nu avem sansa sa ne permitem , da lasa ca mai sunt Trabanturi , ii dau voie sa te curteze (C&F)

controleaza-te , controleaza-te , tu nu trebuie sa o controlezi pe ea, ci relatia dintre voi . Scrie asta deasupra capului unde dormi . Din cate am invatat pana acum o FEMEIE face ce simte , un BARBAT face ce trebuie , tu nu esti femeie , sau da ?

--------------------
You got what you need , I get what I want !
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 01:41