Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 23 2008, 05:47
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 23-December 08 Membrul Nr.: 8.379 |
Cum pot face si eu o fata sa vrea sa faca sex,adica amandoi suntem virgini,sau in anumite cazuri,fata e mai experimentata,adica nu mai e virgina,deci cum o pot face sa vrea sa faca sex,amandoi suntem ca zodie raci daca asta ajuta in vreun fel!
|
|
|
|
Dec 23 2008, 06:14
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 42 Inregistrat pe: 21-December 08 De la: Neamt Membrul Nr.: 8.362 |
scorpion-scorpion e mai calumea.
Cum sa o faci? Kino(atingeri). Nu te supara, dar vrei cam mult. Citeste materialele! |
|
|
|
Dec 23 2008, 06:21
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 23-December 08 Membrul Nr.: 8.379 |
CITAT(DonJuan @ Dec 23 2008, 06:14) [snapback]30959[/snapback] Cum sa o faci? Kino(atingeri). Nu te supara, dar vrei cam mult. Citeste materialele! Pai am citit aproape toate materialele,si tot nu stiu cum sa o atrag in asa fel incat sa vrea sa facem sex,eu de fel sunt si timid,si nu stiu daca asta e bine,astept si eu mai multe sfaturi! Ms |
|
|
|
Dec 23 2008, 06:26
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 42 Inregistrat pe: 21-December 08 De la: Neamt Membrul Nr.: 8.362 |
Nu e bine sa fii timid, timiditatea o aplici doar cand crezi ca e tactica buna, dar nu recomand. O sa ai prea multe emotii.
Uite: regula celor trei secunde, apoi cred ca mai stii. Cum o faci sa vrea sex? O exciti. Sa iti dea si ceilalti sfaturi, ma cam satur sa dau la toata lumea:P |
|
|
|
Dec 23 2008, 08:05
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 104 Inregistrat pe: 18-August 08 Membrul Nr.: 6.959 |
Incearca multe atingeri pe sani,in zonele mai intime sau saruturi pe gat,sani dar ai grija cum si cand faci asta cadegeaba o saruti intruna daca nu e momentul potrivit.Fa-o pe ea sa-si doreasca sa fie sarutata.
-------------------- Daca astepti momentul potrivit te intrec altii care nu il asteapta!
“Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te gandesti tot timpul ca vei face una”. |
|
|
|
Dec 23 2008, 10:39
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
lasati treaba cu zodiile. asta foloseste ca sa aburiti femeile, nu ca sa ne aburiti pe noi. femeile sunt la fel. zodia conteaza prea putin.
cum o faci sa vrea sex? mai bine spune-ne in ce stadiu ai ajuns cu ea. dupa ce stabilesti confortul, astfel incat raportul dintre voi sa nu mai fie o problema, poti indrepta discutia catre teme sexuale. poti explora fanteziile ei, poti vorbi despre visele si despre dorintele ei. o poti atinge, mangaia, saruta... etc. -------------------- i love this game
|
|
|
|
Dec 23 2008, 10:59
Trimis la
|
|
|
Am vb pe mess cu respectivul, dar nu a zis prea multe. Cica isi baga ceva in ele, ca nu mai stie ce sa faca:)) Exact, pe tema zodii cam pe toate le tii de vorba mult.
Ultima chestie care mi-a zis-o a fost: e la dus fata si o sa vb dupa. atat. Si eu sunt curios sa mai spuna ceva. A, si a mai spus ca vrea doar sex cu ea, ca arata bine, nu stie cum sa faca, iar cu altele nu este prea timid. Numai asta e mai rea. Il mai astept cu rapoarte. |
|
|
|
Dec 24 2008, 02:40
Trimis la
|
|
|
Multumesc la toti pentru ajutor,acum ma mai framanta ceva,o pot face si cu si fara prezervativ prima data?stiu ca e o intrebare prosteasca
|
|
|
|
Dec 24 2008, 03:17
Trimis la
|
|
|
Foloseste prezervativul. Ma abtin sa comentez mult, dar foloseste. Nu risti mult.
|
|
|
|
Dec 24 2008, 17:51
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 13 Inregistrat pe: 28-April 07 De la: Botosani, RO Membrul Nr.: 4.366 |
Cum faci o fata sa vrea sa faca sex?
R: Ii spui ca esti barbat si ai p*la -------------------- ..You heart will be singing and your spirit will soar!
|
|
|
|
Dec 24 2008, 22:23
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
raspunsul corect pike ..
o singura modificare la raspunsul tau ..daca esti barbat se vede ..ii arati p*la |
|
|
|
Dec 25 2008, 04:12
Trimis la
|
|
|
SmiLe, nu mai ajungi la nimic cu toata chestia asta. Deja incepi sa fii luat la misto, cum sunt luati si altii mai putin maturi, dealtfel.
|
|
|
|
Dec 26 2008, 17:51
Trimis la
|
|
|
nu mai conteaza
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:49 |