IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cum S-o Cuceresc ?
manky
mesaj May 29 2009, 10:29
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 2
Inregistrat pe: 23-May 09
Membrul Nr.: 11.983

mai intai de toate sunt la primul meu post pe acest forum si as dorii sa nu-l inchideti si mai bine sa ma ajutati . deci problema este urmatoarea imi place de o fata foarte foarte mult si as vrea sa fiu impreuna cu ea dar aici este buba am inteles ca ea nu ar mai vrea sa fie cu nimeni si chiar nu stiu cum sa procedez ce ar trebuii sa fac ( daca ias spune ca o iubesc si ea nu ar vrea nu cred ca as mai putea da ochii cu ea ) death.gif death.gif vreau cat mai multe pareri si va rog nu inchideti acest topic rolleyes.gif rolleyes.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Cocktail
mesaj May 29 2009, 12:31
Trimis la #2

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(manky @ May 29 2009, 10:29) [snapback]32982[/snapback]
ea nu ar mai vrea sa fie cu nimeni

Mda... si presupun ca nici sex nu vrea, si ca fetitele Powerpuff ( din desenele animate ) exista si ele ?

Bullshit!
O sa iti spun cum o sa decurga, tu nu o sa ma crezi, dar ai sa vezi ca asa o sa fie:
1. Inveti din ce-ti spunem noi ( daca iti spune, ca ne este cam lene + ca mai exista 2000 de topicuri asemanatoare, ba chiar identice)
2. Aplici pe ea
3. Are efect
4. Are efect si pe celelalte colege "mai bune" din clasa ta
5. Tie iti place asta
6. Nu o sa te mai intereseze principalul target
7. Iti bagi pl in ea ( la figurat ) ( sau daca vrei si la propriu, dar putin probabil sa poti ) si te cuplezi cu alta mai buna
8. Aflii ca am dreptate

Nu ai vrea tu sa terminam mai repede si sa nu te mai intereseze tipa, ca pana la urma... asa o sa se intample...
Dar uite, sunt un membru "ingaduitor" si iti ofer sansa sa aflii ca am dreptate (mereu) (vb serios) (nu glumesc ma!)
O sa faci asa... sti cum e sa dai ignore la ID-ul cuiva de mess ? Presupun ca sti. Asa o sa faci si cu ea... nu o mai bagi in seama, dupa fa-o geloasa... mai mult... mai mult... hopa, ca deja exagerezi!
Ai retinut esentialul ? Ingnore si gelozie...
Asta e cheia... acum, e treaba ta cu ce vaca o faci geloasa, dar ai grija sa vada ce faci cu vaca... adica cu femeia, ca doame-fereste sa fi zoofil...

Succes! si daca nu ti-am spus exact ce trebuie sa faci, si tu inca mai esti confuz din cauza ironiei, incearca sa completezi cu anumite cuvinte de la tine...
PS: Din nou succes, desi orice "tigan comunist" poate sa faca asta, dar poate tu ai nevoie... rolleyes.gif

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
shlim
mesaj May 29 2009, 13:35
Trimis la #3

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

CITAT(Cocktail @ May 29 2009, 12:31) [snapback]32984[/snapback]
Mda... si presupun ca nici sex nu vrea, si ca fetitele Powerpuff ( din desenele animate ) exista si ele ?

Bullshit!
O sa iti spun cum o sa decurga, tu nu o sa ma crezi, dar ai sa vezi ca asa o sa fie:
1. Inveti din ce-ti spunem noi ( daca iti spune, ca ne este cam lene + ca mai exista 2000 de topicuri asemanatoare, ba chiar identice)
2. Aplici pe ea
3. Are efect
4. Are efect si pe celelalte colege "mai bune" din clasa ta
5. Tie iti place asta
6. Nu o sa te mai intereseze principalul target
7. Iti bagi pl in ea ( la figurat ) ( sau daca vrei si la propriu, dar putin probabil sa poti ) si te cuplezi cu alta mai buna
8. Aflii ca am dreptate

Nu ai vrea tu sa terminam mai repede si sa nu te mai intereseze tipa, ca pana la urma... asa o sa se intample...
Dar uite, sunt un membru "ingaduitor" si iti ofer sansa sa aflii ca am dreptate (mereu) (vb serios) (nu glumesc ma!)
O sa faci asa... sti cum e sa dai ignore la ID-ul cuiva de mess ? Presupun ca sti. Asa o sa faci si cu ea... nu o mai bagi in seama, dupa fa-o geloasa... mai mult... mai mult... hopa, ca deja exagerezi!
Ai retinut esentialul ? Ingnore si gelozie...
Asta e cheia... acum, e treaba ta cu ce vaca o faci geloasa, dar ai grija sa vada ce faci cu vaca... adica cu femeia, ca doame-fereste sa fi zoofil...

Succes! si daca nu ti-am spus exact ce trebuie sa faci, si tu inca mai esti confuz din cauza ironiei, incearca sa completezi cu anumite cuvinte de la tine...
PS: Din nou succes, desi orice "tigan comunist" poate sa faca asta, dar poate tu ai nevoie... rolleyes.gif

rupe COCTEIUL fashu`n seductie hahahahha

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
manky
mesaj May 29 2009, 13:48
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 23-May 09
Membrul Nr.: 11.983

sa fiu mai exact ea stie ca imi place de ea si chiar o surprind de multe ori ca se uita numai dupa mn , chiar si prietenii mi-au spus asta dar ea nu vrea sa mai fie cu nimeni pur si simplu si asta ma dispera !!!

+Quote Post
radu1987
mesaj May 29 2009, 14:20
Trimis la #5

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

CITAT(manky @ May 29 2009, 21:48) [snapback]32986[/snapback]
ea nu vrea sa mai fie cu nimeni

Ma...du-te direct la ea si-i zici ca o placi si ca voi doi nu o sa fiti amici niciodata. Zii cu incredere, cu feeling. Apoi zii sa iesiti candva. Daca zice nu stii ce-i zici ? "Ok" apoi ITI VEZI DE VIATA. Habar nu ai cate tipe frumoase si singure exista pe lumea asta...si toate sunt dornice sa cunoasca un tip minunat.
Ce-ar fi sa DEVII CEL MAI BUN TU POSIBIL? Si sa nu stai dupa curul unei singure tipe...

Ps nu-i zi la o fata ca o iubesti pana cand nu ai fost cu ea de cel putin 6luni-1 an...pana atunci NU CUNOSTI PERSOANA CU ADEVARAT!

Iti urez bafta in evolutie!

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
Cocktail
mesaj May 29 2009, 15:10
Trimis la #6

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(manky @ May 29 2009, 13:48) [snapback]32986[/snapback]
sa fiu mai exact ea stie ca imi place de ea si chiar o surprind de multe ori ca se uita numai dupa mn , chiar si prietenii mi-au spus asta dar ea nu vrea sa mai fie cu nimeni pur si simplu si asta ma dispera !!!

Citeste din nou ce ti-am zis eu, daca nu ai inteles, nu mai citi si/sau fa ce zice raducu... e bine si cum o face el, el are alta metoda... fiecare cu ce poate tongue.gif ( no offence raducu, dar fiecar se descurca mai bine cum stie, nu ? )

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 01:50