IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cum Sa Merg Mai Departe?
Floar
mesaj Nov 30 2009, 12:04
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 2
Inregistrat pe: 17-November 09
Membrul Nr.: 13.472

Salut tuturor, un sfat am nevoie si eu:

Acum cateva saptamani pe cand eram intr-o delegatie am sunat o tipa care mi-era cunostinta si era studenta chiar unde ma aflam eu in deplasare. Imi era o cunostinta destul de departata, careia ii promisesem ca o sa o vizitez cand vin pe acolo. Ea este studenta de cateva luni acolo si e noua in oras, are prieten acasa cu care se vede cam lunar (practic e destul de singura acum).

In fine, eu nu prea ma pricep la agatat si probabil majoritatea dintre voi ma depasiti complet din acest pct de vedere. Am citit putin pe net (in special scrisorile de aici, care mi-au fost de folos) si am reusit sa ma calmez putin (hmm eram destul de nervos la inceput), am iesit la o pizza, am invitat-o la hotel sa stam de vorba, un pahar de vin, un masaj samd.

Dar nu a iesit sex. Pt ca era la ciclu (a zis ea si cred ca asa era, cel putin purta absorbant - sper ca nu de efect), mi-a zis ca are si prieten si ca nu ar vrea sa gandesc cine stie despre ea (presupun ca nu vroia sa cred ca e curva). Una peste alta a fost putin ciudat pt ca eram pe 3 sferturi dezbracati, dar nu puteam face sex (daca era la ciclu eu nu aveam chef sa fac asa ca nu am insistat). Am stat asa in pat juma de noapte si am povestit o mie de chestii, in final am dormit impreuna, iar cand ne-am despartit am stabilit ca ne intalnim data viitoare (asta va fi peste 2 saptamani). Desi nu am facut sex m-am simtit destul de bine stand de vorba cu ea, la fel a parut si ea (era mai bine daca ar fi fost mai mult, dar nu a fost sa fie acum). Am sunat la vreo 2 saptamani dupa sa vad ce face, am vorbit amandoi foarte bine-dispusi (si ea a avut o atitudine foarte pozitiva la tel), am mentinut nu prea lunga discutia si atat (nu insist cu telefoane, nu vreau sa par disperat).

Acum intrebarea mea e urmatoarea: cum ma sfatuiti voi sa procedez cand ne intalnim? Sa o scot la o pizza sau la un club sa bem ceva, sa o chem direct la mine la hotel? Habar nu am, ce ziceti voi ca ar trebui sa fac, pls help me, orice idee e bine-venita. Ceea ce doresc eu sa obtin este sex si eventual sa mai iesim uneori seara, insa nimic mai mult.
Go to the top of the page

+Quote Post
d@ny
mesaj Nov 30 2009, 12:15
Trimis la #2

Sniffin' the Field
**

Postari: 75
Inregistrat pe: 11-May 09
De la: suceava
Membrul Nr.: 11.757

-dar ce mai astepti? invit'o la hotel + ca a mai venit 1 data .. nu cred ca va fi o problema a2a oara
- daca nu e pe ciclu si a acceptat invitatia o sa iasa cu sex ..presupun

--------------------
Stai puţin
Stau
Bă, mă vezi
Te cred
Mă crezi
Te-aud
M-asculţi
Te văd
Eşti praf

+Quote Post
Floar
mesaj Nov 30 2009, 15:41
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 17-November 09
Membrul Nr.: 13.472

CITAT(d@ny @ Nov 30 2009, 19:15) [snapback]34535[/snapback]
-dar ce mai astepti? invit'o la hotel + ca a mai venit 1 data .. nu cred ca va fi o problema a2a oara
- daca nu e pe ciclu si a acceptat invitatia o sa iasa cu sex ..presupun

Ok, am inteles, dar intrebarea mea era, mai are rost sa o duc intai in oras undeva (la o pizza, o bere sau altceva)? Sau sa o chem direct la mine? Mi-e sa nu ma misc prea rapid si sa o sperii, mi-ar mai lua inca o luna de asteptare pana la urmatoarea intalnire cand as putea corecta (si nu mai am rabdare sa astept mad.gif ).

+Quote Post
d@ny
mesaj Nov 30 2009, 16:12
Trimis la #4

Sniffin' the Field
**

Postari: 75
Inregistrat pe: 11-May 09
De la: suceava
Membrul Nr.: 11.757

asta faci cum vrei tu ... daca vrei poti sa o duci la un suc/bere/ce vrei in orash si dupa sa o inviti la tine acasa sau poti sa ii zici pur si simplu "hai la mine sa vedem un film" sau inventezi u ceva

succes

--------------------
Stai puţin
Stau
Bă, mă vezi
Te cred
Mă crezi
Te-aud
M-asculţi
Te văd
Eşti praf

+Quote Post
shlim
mesaj Dec 7 2009, 17:28
Trimis la #5

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

FLoar vezi tu problema , sunt de parere ca prima data ai invitat-o la hotel pt sex , si te-a refuzat , a 2`a oara daca o sa o chemi direct la hotel ,o sa-si de-a seama ca daca nu ti-a iesit cu ea prima data , mai vrei si a 2`a oara , si sunt sunt sanse sa te refuze .( ea fiind constienta ca iar vrei doar sex de la ea ) .

gandeste-te la altceva si posteaza , analizam

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 01:53