Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 22 2009, 17:09
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 8 Inregistrat pe: 19-October 08 Membrul Nr.: 7.516 |
Salutare tuturor.
In primul rand as vrea sa multumesc baieti ca datorita replicilor date de voi am cunoscut aceasta fata in club.... In al doilea rand vreau sa va povestesc ce se intampla.... Cum am zis am cunoscut o fata in club , am discutat , i-am cerut nr de tel si dupa ceva timp a plecat acasa. Peste vreo 2 zile , fac rost si de id ei de mess si am inceput sa vorbim...Ne intelegeam bine, ea ma lua cu baby , eu cu draga etc. Urmatoare seara o sun si ajungem sa stam vreo 3 ore la telefon Dupa aceea o chem la un suc, ea accepta invitatia dar inainte de ora intalnirii ma suna ca nu o lasa parintii...din pacate are niste parinti comunisti care nu o lasa sa iasa seara din casa La inceputul intalnirii ne-am pupat , si la sfarsit ne-am despartit cu pupici si imbratisare.... Mai tarziu ma suna fata ca ar avea nevoie de ceva cd cu muzica... ii duc cd-ul , sta vreo 15 min , k mama ei nu o lasa si o iesit din casa pe motivul k merge pana la vecina , noh mai discutam , era tare energica fata k numa zambea si nu putea sa stea in loc si cand ne despartim , cum stateam pe scari vrea sa ma pupe si dintro data se lasa pe mine....Ce-i drept mi-o placut...Si dupa aia a plecat. Ganditiva ca parintii nu o lasa pe fata sa vina in orash la suc , in club , la un biliard..... In fine....sa trecem la subiect.. In mine s-a format un sentiment fata de fata asta pe care nu l-am avut fata de celelalte, si nu stiu cum sa ii zic ca imi place la nebunie de ea. Ce-i drept mie frica si de refuz sau ca nu va mai vorbi cu mine. Ce ma sfatuiti? Sa o bat la cap pana se combina cu mine? ...sau sa o las sa vad dak ii trec prin gand... Am uitat sa mentionez k am intrebat-o pe fata despre primul pas intr-o relatie, si ea mi-a spus ca ii place ca baiatul sa faca primul pas.... Cum ar trebui sa fac primul pas? Astept sfaturi, pareri , sugestii... |
|
|
|
Aug 23 2009, 03:33
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
primul pas ..o f**i punct.. dupa te gandesti la relatii
|
|
|
|
Aug 23 2009, 04:05
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
"Ganditiva ca parintii nu o lasa pe fata sa vina in orash la suc , in club , la un biliard....."
gandeste-te ca esti cam afc : dupa ce ai stat 3 ore cu ea la telefon , OMG , te-a refuzat, dar tu tot vroiai sau te-ai dus pe strada ei ca sa o vezi (needy) , dupa ce ti-a cerut un CD , si TU NU I_AI CERUT NIMIC IN SCHIMB , i l-ai dat in genul ( let's gest be friends ) , nu let's f*ck in here,tot o ridici pe ea in slavi ca parintii ei sunt plm si mai pui si sentimente . Lucrurile aproape se fac exact pe dos daca vrei sa o ai . "Am uitat sa mentionez k am intrebat-o pe fata despre primul pas intr-o relatie, si ea mi-a spus ca ii place ca baiatul sa faca primul pas...." "Cum ar trebui sa fac primul pas?Astept sfaturi, pareri , sugestii..." Pai asta e un gram de aur pt tine , deja ti-a dat mura-ngura ce sa faci , ce mai astepti ? Du-o intr-un loc intim si provoac-o , apoi arata-i cum ii excaladezi psihicu sarutand-o . -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Aug 23 2009, 04:56
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 8 Inregistrat pe: 19-October 08 Membrul Nr.: 7.516 |
M-am exprimat gresit....fata a venit cu ideea sa ne intalnim pe strada ei..nu eu...
Da shlim prietene, zimi cum trebuia facute lucrurile....Si apoi cum sa o provoc? Sa invat un pattern? Auzi nush ce loc intim as gasi intr-un oras de 14.000 de locuitori |
|
|
|
Aug 23 2009, 05:07
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 46 Inregistrat pe: 4-March 08 Membrul Nr.: 5.675 |
bah hotarestete... o lasa sau nu in cluburi? zici ca ai intalnito in club, si dupaia ca ai ei no lasa.
Sa zicem ca la un suc sa o scoti, sa vb, si sa o saruti nu merge..ok. Hai altfel. Mai mergi pe la ea ca sa vorbiti..ii zici ca vrei sa vorbesti ceva important. Gaseste ea o scuza ca sa iasa(vrea sa isi ieie un suc si merge pana la magazin..dar waw ce coada era..). O iei cu vorbe aiurite... si la un moment dat (poate chiar cand te intreaba"nah, ce ai vrut sa vb?") o iei si o saruti. Asa pe nepregatite. ( Altii o sa iti zica sa o lasi pe ea sa te contacteze, dar eu sincer cred ca ei ii place deja de tine, atractia e acolo. Doar sa nu fi chiar un catelus.) |
|
|
|
Aug 23 2009, 06:09
Trimis la
|
|
|
aha goofy.....acu am vb cu ea si a spus k ne intalnim intro jumatete de ora.....apoi om vedea
|
|
|
|
Aug 23 2009, 07:28
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 85 Inregistrat pe: 16-October 07 Membrul Nr.: 4.941 |
da' frate, incearca sa nu mai pari asa de needy. dak zici k esti nebun dupa ea, asa se intampla in prima saptamana de obicei -sa fii mai disperat- insa dupa vreo cateva intalniri pune picioru` in prag si nu mai fa totu` moca. baga-i replici de genu`: 'si eu ce castig?' sau 'si u ce dai?'. n-o mai suna tu tot timpu`. baga-i NEGuri la greu da` sa nu-ti fie jena sa-ti ceri scuze cand e nevoie. dak vrei sa o faci prietena ta, fii mai posesiv cand iesi cu ea, tine-o de mana, linge-te cu ea pe terasa, pune-i picioru intre picioare cand stati pe banca in parc etc. si dak n-o sa se considere automat gagica-ta, pandeste-i sentimentele si cand vezi k e cu garda jos intreab-o dak vrea sa aiba o relatie serioasa cu tine. restu` km vine de la sine.
succes! -------------------- dak nu porti fes,
te scarpini des. |
|
|
|
Aug 23 2009, 07:57
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
eu ti-am spus cum esti si ce tre sa faci in MARE , sunt miiiiiii de metode de a o seduce , da tre sa ai si ceva studiu in cap , asa ca studiaza sau uita-te pe forum .
loc intim : ori intr-o dim.seara la rasarit.apus pe o banca doar voi 2 , de preferabil seara , intr-un loc mai intunecat si retras , nu`ti suna a romantism ? gandeste-te ai cap -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Aug 23 2009, 11:05
Trimis la
|
|
|
Mai inainte m-am intalnit cu fata in fata locuintei ei,am povestit putin , cand am avut sansa am sarutato....si m-a intreabat" ce a fost asta ? eu te consideram cel mai bun amic"..... am lasato acolo si gata....
Da...deja inteleg unde am gresit... Ms baieti...oricum tre sa i-au o noua atitudine fata de fete... |
|
|
|
Nov 11 2009, 06:42
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
CITAT(AssHunter @ Aug 23 2009, 11:05) [snapback]33653[/snapback] Mai inainte m-am intalnit cu fata in fata locuintei ei,am povestit putin , cand am avut sansa am sarutato....si m-a intreabat" ce a fost asta ? eu te consideram cel mai bun amic"..... am lasato acolo si gata.... Da...deja inteleg unde am gresit... Ms baieti...oricum tre sa i-au o noua atitudine fata de fete... WOW ce schimbare Nu ii mai da atentie. Si spunei clar ce crezi, fi arogant cu ea. NU TREBUIE SA II SPUI CA ESTI NEBUN DUPA EA, o sa profite de tine. In locu tau ias aminti de faza cand ne sarutam sau ias spune la tel sau pe mess: Nu te vreau ca amica! Iesim deseara si vorbim. si acolo "o seduci" o saruti o faci sa te placa, Daca vrea sa iasa bine daca nu,nu. Nare sens sa disperi dupa ea. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Nov 19 2009, 03:56
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
E bine sa treci la partea fizica cat mai rapid in intalniri...
Sarut la prima intalnire obligatoriu... pe la mijloc undeva ... (la inceput n-ai tupeu inca - faceam asta de multe ori; la sfarsit - se asteapta si va fi defensiva) Inainte de sarut oricum deja va tineti de mana... pentru ca ai insistat sa o atingi pe mana cand vorbesti cu ea... Iar discutiile pe mess le tii la minimum... mai ales pana o saruti... si ajungeti la excitare, etc... Nu de alta dar daca discuti prea mult inainte sa fie ceva fizic, incepe sa te vada ca pe un amic lucru care s-a si intamplat. -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:54 |