Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 18 2006, 11:46
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 3 Inregistrat pe: 18-September 06 Membrul Nr.: 3.093 |
sal..all, am cam aceeasi problema ca 1 baiat dupa forum insa la mine e ceva mai diferita problema sa va spun;incerc sa ma bag pe o fata care imi place la nebunie si nu vreau sa o scap,ne cunoastem de ceva timp si acum recent am avut intalnire,ne-am simtit destul de bine amandoi dar cand a venit vorba de sansele mele de a fi cu ea acolo sa rupt ceva si sa va spun de ce,inainte umblam cu mai multe fete si ea stie asta am incercat sa-i explic ca nu mai sunt ca inainte dar pur si simplu nu vrea sa ma creada sunt disperat ptr ca eu chiar vreau o relatie serioasa cu ea,totusi sanse sunt cateva deoarece i-am propus sa ne mai intalnim si nu a refuzat...in cazul asta sunt cam depasit de situatie,ce sa fac sa o cuceresc si sao fac sa ma creada ca m-am schimbat???va rog nu ma evitati
|
|
|
|
| Razvan.S |
Sep 20 2006, 17:52
Trimis la
|
|
Guests |
Simplu nu ii mai spune ca vrei sa fii cu ea cel putin inca 1 saptamana 2 , in acest timp invito in oras , aratai ca tii la ea dar nu prin vorbe , asta faci numai prin fapte , si daca esti destul de convingator o sa prinda incredere in tine si pe urma o sa iti fie mult mai usor , Tu trebuie doar sa castigi increderea ei , sa ii arati ca o vrei langa tine si in scurt timp : Succes !!
Bafta |
|
|
|
| Dumi |
Sep 22 2006, 09:39
Trimis la
|
|
Guests |
ok .. man ... auzi putin ... eu unul din cate cunosc ... nici o tipa nu accepta o a doua intalnire dak nu e interesata ... do what you r doing in continuare dak isi face efectul ... inceark sa ai some solid evidence la ceea ce incerci sa-i zici tipei .. adik degeaba ii zici k te-ai schimbat .. dak urmatoarea zi te vede vb cu alta prin parc... oricum
|
|
|
|
Sep 23 2006, 08:01
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 3 Inregistrat pe: 18-September 06 Membrul Nr.: 3.093 |
merci mult baieti,ptr sfaturi si am sa incerc sa fac cum imi spuneti voi,si in legatura cu a doua intalnire cu ea speer sa o conving k nu sunt asa cum crede ea
|
|
|
|
| kikilove |
Feb 26 2007, 12:28
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(vendeta @ Sep 23 2006, 08:01) merci mult baieti,ptr sfaturi si am sa incerc sa fac cum imi spuneti voi,si in legatura cu a doua intalnire cu ea speer sa o conving k nu sunt asa cum crede ea [snapback]20781[/snapback] Sau poti sa faci asa: www.axevice.com Ar fi frumos sa fie asa de simplu pentru voi, nu? Eu cred ca tot ce trebuie sa faci este sa zambesti mult si sa dai replici inteligente. A, da si sa mirosi bine de tot: ) Succes! |
|
|
|
Apr 28 2007, 01:02
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 18 Inregistrat pe: 11-April 07 De la: Romania Membrul Nr.: 4.290 |
Ceea ce tu nu realizezi e ca ai face cea mai mare greseala sa o convingi ca nu mai umblii cu fete multe. Faptu ca umblii cu mai multe fete deodata, reprezinta ca stii cum sa te comporti cu o fata, ca ai experienta, si ca esti cool. E dovada scoaiala... Si o face si sa se simta mai sigura in tine ptr. asta. Iar siguranta conteaza mult ptr. o fata!
|
|
|
|
Apr 28 2007, 02:50
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 23-February 07 De la: Your mind Membrul Nr.: 4.004 |
Zice bine, UnspokenFascination si ar mai fii de completat ca trebuie sa existe concurenta intre ele. Las-o pe ea sa lupte pentru tine. Nu-i mai da atentie cateva zile si incearca sa umblii cu cele mai bune fete pe care le stii, si o sa vezi ca vine ea la tine.
aaa, buuunnnn Daca a zis ca vrea sa va intalniti, asta nu inseamna ca o sa si vina. Atunci cand o sa o suni sa va intalniti te bombardeaza cu shitt-uri, asa ca ai grija cum treci peste ele. Efectiv sa te doara in p*la de ele, scopul tau este sa o scoti in oras. E o arma puternica sa umblii cu altele dupa ce o scoti pe ea in oras, si o sa vrea sa te puna la punct la urmatorul date. Insista pe ce-ti doresti si nu-ti cere scuze niciodata pe ce-ti doresti(in general). Fluke! -------------------- Nu e important ce spui. Important e CUM O SPUI!
|
|
|
|
Apr 28 2007, 23:39
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 18 Inregistrat pe: 11-April 07 De la: Romania Membrul Nr.: 4.290 |
Si inca ceva... atat timp cat ii atribui titlu de CEA MAI X, unde X = ceva positiv, ai multe sanse sa iti ratezi scopul, ptr. ca o divinizezi, si nu trebuie sa ii faci asta cuiva care nu a facut nimic ca sa aiba asemenea frumusete fizica; e doar mostenire genetica. De asemenea, banuiesc ca ai trata-o diferit fata de cum le-ai tratat cu succes pe celelalte fete pana acum, din cauza ca e CEA MAI X, ... Si asta o sa te faca sa pici, ptr. ca nu numai ca nu esti congruent cu cine esti tu de fapt, ci de asemenea, ca ai da pe apa sambetei tot ce ai facut bun la celelalte fete.
Sper ca a facut sens ce am zis. |
|
|
|
Apr 11 2009, 15:41
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 20-February 09 Membrul Nr.: 9.511 |
in primul rand eu zik sa nu o mai stresezi atat, lasa-i cateva zile sau cateva sapt si incearca pe urma sa te intalnesti ku ea.din ce ai spus tu am inteles k ai rugat-o de cateva ori sa iasa ku tine, iar dak te respinge si akum mai bine o lasi.sunt destule fete, nu cred k ai d c sa iti faci probleme. esti baiat si cred k te descurci sa agati o femeie
sper sa iti fie de folos sfatul meu.... bye bye |
|
|
|
Apr 12 2009, 00:58
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
CITAT(ropsy @ Apr 11 2009, 23:41) [snapback]32318[/snapback] in primul rand eu zik sa nu o mai stresezi atat, lasa-i cateva zile sau cateva sapt si incearca pe urma sa te intalnesti ku ea.din ce ai spus tu am inteles k ai rugat-o de cateva ori sa iasa ku tine, iar dak te respinge si akum mai bine o lasi.sunt destule fete, nu cred k ai d c sa iti faci probleme. esti baiat si cred k te descurci sa agati o femeie sper sa iti fie de folos sfatul meu.... bye bye au trecut anii peste el si peste fata. -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
"So do you have a plan? Better! I have confidence." King Julien |
|
|
|
Apr 13 2009, 12:59
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
mama ce ma amuza threadu asta , cum sa te schimbi pentru ea ? da cine pm e ea ? eu m-as schimba doar pt RIHANNA
daca te intreabaa " a da cu cine ai iesit sapt trecuta ? " TU: " pai .. cu cateva nu multe .. vreo 2 sau 3 .. hai draga crezi ca te mint ? -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Apr 21 2009, 04:47
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 28 Inregistrat pe: 21-April 09 Membrul Nr.: 11.178 |
daca nu ai reusit sa o cuceresti din prima , nu mai are rost a 2-a oara , alta!
scz acum am vazxut ca e din 2006 postu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:54 |