Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 23 2008, 12:10
Trimis la
|
|
|
Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 140 Inregistrat pe: 4-January 08 De la: Ardeal Membrul Nr.: 5.314 |
Propun sa facem niste exercitii kre sa ne fak mai increzatori in fortele proprii si sa ne stimuleze inteligenta si imaginatia. Avem de rezolvat urmatoarea sarcina:
Maine mergem prin oras si facem rost numai de 4 adrese de mail de la fete p care nu le cunoastem sau le stim doar din vedere. Poimaine...adik vineri veniti cu experientele voastre k sa le impartasim impreuna despre ziua de maine. Inclusiv eu. E ceva si dak faceti rost doar de o adresa de mail de la o necunoscuta. Puteti incerca prin magazine, statii de autobuz, scoala...etc. Succes si pe maine - poimaine -------------------- Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe
|
|
|
|
Jan 23 2008, 14:08
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
Se pune dak cer la 4 colege de servici id-u?
-------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Jan 23 2008, 15:12
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 78 Inregistrat pe: 21-January 08 Membrul Nr.: 5.380 |
-------------------- Alynho...forcing the laws of seduction....
|
|
|
|
Jan 23 2008, 18:05
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
CITAT(crisss @ Jan 23 2008, 19:10) [snapback]23750[/snapback] Propun sa facem niste exercitii kre sa ne fak mai increzatori in fortele proprii si sa ne stimuleze inteligenta si imaginatia. Avem de rezolvat urmatoarea sarcina: Maine mergem prin oras si facem rost numai de 4 adrese de mail de la fete p care nu le cunoastem sau le stim doar din vedere. Poimaine...adik vineri veniti cu experientele voastre k sa le impartasim impreuna despre ziua de maine. Inclusiv eu. E ceva si dak faceti rost doar de o adresa de mail de la o necunoscuta. Puteti incerca prin magazine, statii de autobuz, scoala...etc. Succes si pe maine - poimaine Suna interesant propunerea ta, dar uite, sa fim siguri ca nu se vor da id-uri de prietene/colege/verisoare/surori/etc , facem asa (asta daca va tine). "A" face rost de id-uri (2 zic ca sunt de ajuns) "B" ii aranjeaza intalnirea lui "A" (o convinge pe tipa sa iasa si bla bla) , "A" iese la intalnire, si revine aici, si spune ce sa intamplat. DECI!!!! va bagati? Eu sunt pentru. De indata ce incepe oficial "competitia" va furnizez si id-urile . Si ca sa fie ceva frumos, se ofera si puncte - just date - 1 punct (ai avut curajul sa iesi la o intalnire programata) , kclose - 2 puncte (1 date-ul, 1 kiss-ul) , fclose - 3 puncte (date , k, f) .Neavand cum sa sa demonstram finalul, va trebui sa mergem pe incredere. Deci, cine crede ca nu se poate abtine de la mintit, este rugat sa se retraga. (Daca mintiti, va mintiti pe voi, faptul ca ai avut un F close sau un K close nu cresti in ochii nostri , NU SUNTEM FETE). Pareri & Sugestii....astept |
|
|
|
Jan 24 2008, 16:10
Trimis la
|
|
|
Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 140 Inregistrat pe: 4-January 08 De la: Ardeal Membrul Nr.: 5.314 |
CITAT(nashu @ Jan 23 2008, 21:08) [snapback]23754[/snapback] Se pune dak cer la 4 colege de servici id-u? Se pune doar dak le stii din vedere si nu ai vb cu ele dekt ''salut'' Eu deja am intrat in vb cu o tipa total necunoscuta si i-am cerut adresa de mail. Din pacate azi, nu am reusit sa strang toate cele 4 adrese dar pana maine, knd se incheie practica, sper sa fac rost. Nu e foarte greu dar nici usor. Tre sa ai un pic de curaj si niste replici greu de procurat Veniti si voi cu ceva experiente asemanatoare, maine dupamasa se incheie, si incepem altceva... -------------------- Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe
|
|
|
|
Jan 26 2008, 18:13
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
CITAT(crisss @ Jan 24 2008, 23:10) [snapback]23773[/snapback] Se pune doar dak le stii din vedere si nu ai vb cu ele dekt ''salut'' Eu deja am intrat in vb cu o tipa total necunoscuta si i-am cerut adresa de mail. Din pacate azi, nu am reusit sa strang toate cele 4 adrese dar pana maine, knd se incheie practica, sper sa fac rost. Nu e foarte greu dar nici usor. Tre sa ai un pic de curaj si niste replici greu de procurat Veniti si voi cu ceva experiente asemanatoare, maine dupamasa se incheie, si incepem altceva... Nu se mai baga nimeni? |
|
|
|
Jan 27 2008, 13:22
Trimis la
|
|
|
Mai, cred k nu ati facut rost de adrese de mail
-------------------- Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe
|
|
|
|
Jan 27 2008, 18:15
Trimis la
|
|
CITAT(crisss @ Jan 27 2008, 20:22) [snapback]23811[/snapback] Mai, cred k nu ati facut rost de adrese de mail =)) |
|
|
|
Jan 28 2008, 15:18
Trimis la
|
|
|
CITAT(el_bandolero @ Jan 28 2008, 01:15) [snapback]23813[/snapback] =)) Sa stii k celor mai multi oameni le este destul de greu sa salute o fatuca tafnoasa kre mai e si cu nasu pe sus. 99% poti sa fii sigur k nici nu te baga in seama ptr k e satula de smecheri kre le saluta p strada si mai fac si misto de ea... -------------------- Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe
|
|
|
|
Jan 31 2008, 17:23
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
Nu e chiar asa...
Am un reply la topicul "pe strada"...look into it -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:55 |