IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Curaj, Curajul de a vana ;)
crisss
mesaj Jan 23 2008, 12:10
Trimis la #1

Talkative Guy

Grup: Membri
Postari: 140
Inregistrat pe: 4-January 08
De la: Ardeal
Membrul Nr.: 5.314

Propun sa facem niste exercitii kre sa ne fak mai increzatori in fortele proprii si sa ne stimuleze inteligenta si imaginatia. Avem de rezolvat urmatoarea sarcina:

Maine mergem prin oras si facem rost numai de 4 adrese de mail de la fete p care nu le cunoastem sau le stim doar din vedere. Poimaine...adik vineri veniti cu experientele voastre k sa le impartasim impreuna despre ziua de maine. Inclusiv eu. E ceva si dak faceti rost doar de o adresa de mail de la o necunoscuta. Puteti incerca prin magazine, statii de autobuz, scoala...etc. Succes si pe maine - poimaine wink.gif

--------------------
Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe
Go to the top of the page

+Quote Post
nashu
mesaj Jan 23 2008, 14:08
Trimis la #2

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Se pune dak cer la 4 colege de servici id-u? tongue.gif ...ca nuj dak o sa am chef sa ma obosesc prin magazine, statii de autobuz, scoala..

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
Alynho
mesaj Jan 23 2008, 15:12
Trimis la #3

Sniffin' the Field
**

Postari: 78
Inregistrat pe: 21-January 08
Membrul Nr.: 5.380

tongue.gif am sa incerc sh asta...e bine venit topicul asta sh cred k merita incerkt. eu asa voi face...deci bafta baietzi faceti rost d kt mai multe adrese...wink.gif

--------------------
Alynho...forcing the laws of seduction....

+Quote Post
el_bandolero
mesaj Jan 23 2008, 18:05
Trimis la #4

Forum Jockey

Postari: 331
Inregistrat pe: 9-April 07
De la: Prin zona
Membrul Nr.: 4.277

CITAT(crisss @ Jan 23 2008, 19:10) [snapback]23750[/snapback]
Propun sa facem niste exercitii kre sa ne fak mai increzatori in fortele proprii si sa ne stimuleze inteligenta si imaginatia. Avem de rezolvat urmatoarea sarcina:

Maine mergem prin oras si facem rost numai de 4 adrese de mail de la fete p care nu le cunoastem sau le stim doar din vedere. Poimaine...adik vineri veniti cu experientele voastre k sa le impartasim impreuna despre ziua de maine. Inclusiv eu. E ceva si dak faceti rost doar de o adresa de mail de la o necunoscuta. Puteti incerca prin magazine, statii de autobuz, scoala...etc. Succes si pe maine - poimaine wink.gif

Suna interesant propunerea ta, dar uite, sa fim siguri ca nu se vor da id-uri de prietene/colege/verisoare/surori/etc , facem asa (asta daca va tine). "A" face rost de id-uri (2 zic ca sunt de ajuns) "B" ii aranjeaza intalnirea lui "A" (o convinge pe tipa sa iasa si bla bla) , "A" iese la intalnire, si revine aici, si spune ce sa intamplat.

DECI!!!! va bagati?

Eu sunt pentru. De indata ce incepe oficial "competitia" va furnizez si id-urile .
Si ca sa fie ceva frumos, se ofera si puncte - just date - 1 punct (ai avut curajul sa iesi la o intalnire programata) , kclose - 2 puncte (1 date-ul, 1 kiss-ul) , fclose - 3 puncte (date , k, f) .Neavand cum sa sa demonstram finalul, va trebui sa mergem pe incredere. Deci, cine crede ca nu se poate abtine de la mintit, este rugat sa se retraga. (Daca mintiti, va mintiti pe voi, faptul ca ai avut un F close sau un K close nu cresti in ochii nostri , NU SUNTEM FETE).

Pareri & Sugestii....astept

+Quote Post
crisss
mesaj Jan 24 2008, 16:10
Trimis la #5

Talkative Guy

CITAT(nashu @ Jan 23 2008, 21:08) [snapback]23754[/snapback]
Se pune dak cer la 4 colege de servici id-u? tongue.gif ...ca nuj dak o sa am chef sa ma obosesc prin magazine, statii de autobuz, scoala..

Se pune doar dak le stii din vedere si nu ai vb cu ele dekt ''salut'' tongue.gif

Eu deja am intrat in vb cu o tipa total necunoscuta si i-am cerut adresa de mail.
Din pacate azi, nu am reusit sa strang toate cele 4 adrese dar pana maine, knd se incheie practica, sper sa fac rost. Nu e foarte greu dar nici usor. Tre sa ai un pic de curaj si niste replici greu de procurat tongue.gif . Azi de ex, am ajuns in statia de autobuz... kteva HB de notele 7-9 asteptau... dar nu prea am avut chef si starea necesara de a ma baga in vb cu ele oricum vine buzu, ma sui in el, vad un loc gol langa o tipa HB7,50 si ma asez. Dupa ceva vreme o intreb dak buzu opreste in cutare loc...si uite asa am aflat k suntem vecini de cartier, am facut cunostinta si i-am cerut si emailul... la nr de tel nu m-am bagat k nu mi-a venit pe moment o replica.... dar pe urma mi-a venit ''Dak vrei sa mai vb poti sa-mi dai nr de telefon'' tongue.gif

Veniti si voi cu ceva experiente asemanatoare, maine dupamasa se incheie, si incepem altceva...wink.gif

--------------------

+Quote Post
el_bandolero
mesaj Jan 26 2008, 18:13
Trimis la #6

Forum Jockey

CITAT(crisss @ Jan 24 2008, 23:10) [snapback]23773[/snapback]
Se pune doar dak le stii din vedere si nu ai vb cu ele dekt ''salut'' tongue.gif

Eu deja am intrat in vb cu o tipa total necunoscuta si i-am cerut adresa de mail.
Din pacate azi, nu am reusit sa strang toate cele 4 adrese dar pana maine, knd se incheie practica, sper sa fac rost. Nu e foarte greu dar nici usor. Tre sa ai un pic de curaj si niste replici greu de procurat tongue.gif . Azi de ex, am ajuns in statia de autobuz... kteva HB de notele 7-9 asteptau... dar nu prea am avut chef si starea necesara de a ma baga in vb cu ele oricum vine buzu, ma sui in el, vad un loc gol langa o tipa HB7,50 si ma asez. Dupa ceva vreme o intreb dak buzu opreste in cutare loc...si uite asa am aflat k suntem vecini de cartier, am facut cunostinta si i-am cerut si emailul... la nr de tel nu m-am bagat k nu mi-a venit pe moment o replica.... dar pe urma mi-a venit ''Dak vrei sa mai vb poti sa-mi dai nr de telefon'' tongue.gif

Veniti si voi cu ceva experiente asemanatoare, maine dupamasa se incheie, si incepem altceva...wink.gif

Nu se mai baga nimeni?

+Quote Post
crisss
mesaj Jan 27 2008, 13:22
Trimis la #7

Talkative Guy

Mai, cred k nu ati facut rost de adrese de mail tongue.gif De asta nu veniti cu experiente... wink.gif Chiar dak nu ati luat vre-o adresa...e bine sa spuneti kre credeti k a fost cauza esecului, asa mai invatam si noi... Oricum, se intampla sa nu ai in acea zi starea de spirit sau curajul necesar....sau e prea multa lume in jurul ei...etc... Dak nu ai curaj, poti sa incerci urmatoarea chestie kre t va distra... Incepi sa saluti fete pe strada din 100 in 100 de metrii.. tongue.gif . Eu am facut asa... si te obisnuesti dupa kteva saluturi...Binenteles k 99% din fete nici nu o sa se uite la tine dar iti da curaj sa poti vb cu o fata necunoscuta... kiar dak e monolog salutu' tau... tongue.gif. Succes si curaj cu bun simt wink.gif

--------------------

+Quote Post
el_bandolero
mesaj Jan 27 2008, 18:15
Trimis la #8

Forum Jockey

CITAT(crisss @ Jan 27 2008, 20:22) [snapback]23811[/snapback]
Mai, cred k nu ati facut rost de adrese de mail tongue.gif De asta nu veniti cu experiente... wink.gif Chiar dak nu ati luat vre-o adresa...e bine sa spuneti kre credeti k a fost cauza esecului, asa mai invatam si noi... Oricum, se intampla sa nu ai in acea zi starea de spirit sau curajul necesar....sau e prea multa lume in jurul ei...etc... Dak nu ai curaj, poti sa incerci urmatoarea chestie kre t va distra... Incepi sa saluti fete pe strada din 100 in 100 de metrii.. tongue.gif . Eu am facut asa... si te obisnuesti dupa kteva saluturi...Binenteles k 99% din fete nici nu o sa se uite la tine dar iti da curaj sa poti vb cu o fata necunoscuta... kiar dak e monolog salutu' tau... tongue.gif. Succes si curaj cu bun simt wink.gif

=)) smile.gif) come on, omule, asta trebuie sa faci din obisnuinta, nu ca sa castigi incredere in tine....daca nu zic "buna" unei fete care trece pe langa mine, nu ma simt bine......bineinteles ca tipa tre sa arate bine biggrin.gif

+Quote Post
crisss
mesaj Jan 28 2008, 15:18
Trimis la #9

Talkative Guy

CITAT(el_bandolero @ Jan 28 2008, 01:15) [snapback]23813[/snapback]
=)) smile.gif) come on, omule, asta trebuie sa faci din obisnuinta, nu ca sa castigi incredere in tine....daca nu zic "buna" unei fete care trece pe langa mine, nu ma simt bine......bineinteles ca tipa tre sa arate bine biggrin.gif

Sa stii k celor mai multi oameni le este destul de greu sa salute o fatuca tafnoasa kre mai e si cu nasu pe sus. 99% poti sa fii sigur k nici nu te baga in seama ptr k e satula de smecheri kre le saluta p strada si mai fac si misto de ea... tongue.gif Desi salutu asta e mai mult target practice important e sa vb mai multe cu ea cu tupeu si haz tongue.gif Asa mai poti obtine ceva...dar numa cu un salut,..never wink.gif. Eu le salut doar k sa ma mai distrez sa vad ce fate fac, park le-ai fi injurat... Ar putea sa-ti raspunda politicos... dar, din cauza unor fraieri ele sufla si in iaurt knd vine vb de un salut... dak e ceva mai mult atunci alta e treaba vb cu tine si vad k nu esti k aia kre nu stiu altceva dekt 2 cuvinte ''ce faci?'' tongue.gif

--------------------

+Quote Post
GabrielIdol
mesaj Jan 31 2008, 17:23
Trimis la #10

Captain Keyboard

Postari: 474
Inregistrat pe: 22-April 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 4.339

Nu e chiar asa...
Am un reply la topicul "pe strada"...look into it wink.gif

--------------------
Femeile...matze in permanenta cautare de sex.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 01:55