Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| mag19 |
Feb 15 2003, 19:44
Trimis la
|
|
Guests |
propun ca aici sa se posteze cat mai multe exemple de neg hit-uri deoarece sunt foarte utile ,iar unii dintre noi (+subsemnatu) nu le cunosc .da-ti si voi nishte exemple .Io am lasat aici 3 pe care le-am gasit tot pe forum:
-Ce rochie frumoasa ai .cred ca te-am mai vazut p'aici purtai tot rochia asta -Ai nishte unghii deosebite . Sunt adevarate -Imi place modul in care se misca nasul tau cand vorbeshti . Uite , acum se misca din nou |
|
|
|
| eraticlover |
Feb 19 2003, 14:43
Trimis la
|
|
Guests |
Cu tot respectul mag19, dar pe oriunde ma uit, in orice material cu scop informativ in domeniul seductiei, vad aceleasi si aceleasi negative-hits pe care le-ai postat si tu...aceleasi trei...
Doamne ce se intampla cu noi?... nu mai avem gram de imaginatie... ce? trebuie neaparat sa "vorbim" cu fetele folosind cuvintele exacte auzite?... nu crezi ca putina improvizatie nu strica... Si... revenind la replici negative (neghit)... pai te uiti la gagica, ii tragi un scan din cap in picioare (cum faceau aia la reclama de la prezervativul Love Plus) si te iei si tu de inaltimea ei, de parul ei... :Vai draga ...ce tocuri frumoase, nu sunt cam mici pentru tine? :Vai... asta e o peruca?Hmm... foarte dragutza... Some shit like that... Acuma va las ca tre` sa bata Juve pe Manchester... |
|
|
|
Feb 27 2003, 21:04
Trimis la
|
|
![]() The Big Brother ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 101 Inregistrat pe: 10-April 02 De la: Tg. Mures Membrul Nr.: 111 |
- Ai o freza foarte interesanta... Cum se numeste? Maturica?
|
|
|
|
| ABEL |
Feb 28 2003, 07:16
Trimis la
|
|
Guests |
Ce parfum frumos mirositor...... "apa calda cu ratzia" , de la CKlein?
|
|
|
|
| hackingforgirls |
Feb 28 2003, 17:21
Trimis la
|
|
Guests |
Vad ca este la moda atacul podoabei capilare ...
Hmm... e super palmierul tau... L-ai furat din Mamaia ? Hmm... te-ai dat cu fixativ ? Ce fixativ ? A ... Am auzit ca VellaFlex miroase la fel de bine, tine excelent si nici nu itzi sparge varfurile... (de parca varfurile ei ar fi sparte |
|
|
|
| Gigolo |
Mar 1 2003, 00:56
Trimis la
|
|
Guests |
Hai sa zic si eu una despre par.
Ai un par foarte frumos. Sunt sigur insa ca ti-ar sta mai bine daca te-ai vopsi blonda... (in caz ca e bruneta). Analog la restul cazurilor. Una despre cum danseaza Imi place cum te misti... Parca esti o maimutica de pe Discovery Channel...(si zambesti dragalas |
|
|
|
| hackingforgirls |
Mar 1 2003, 19:49
Trimis la
|
|
Guests |
Cat de dragalash ar trebui sa zambesc ?
Pentru ca eu nu cred ca reusesc sa trag un zambet atat de reusit... |
|
|
|
| Gigolo |
Mar 2 2003, 07:56
Trimis la
|
|
Guests |
Sa zambesti , chiar sa razi asa incat sa da-i impresia ca nu ai venit sa-i vorbesti din cauza ca esti interesata de ea , ci doar de faptul ca te amuza cum danseaza... Ca un bebelus care se rade la desene animate : inocent.
Faza asta merge mai ales la femeile care se misca extrem de mult si e destul de greu sa vorbesti cu ele daca se concentreza la dans si nu la tine (atunci cand vorbesti cu ele). |
|
|
|
Mar 13 2003, 19:52
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 469 Inregistrat pe: 6-March 03 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 398 |
-Imi place ceasul tau, nu stiam ca Rolex a facut si ceasuri de plastic
-Misto coafura e natural? Indiferent de raspuns ii spui asa pe un ton mai dezamagit: Da? Iti sta destul de bine oricum. -------------------- From Wishes to Eternity
|
|
|
|
| peritzi |
Mar 17 2003, 02:48
Trimis la
|
|
Guests |
Daca tipa are o geanta sau poseta mai mare:
-CE-i cu gentocul/posetocul asta? Cari cumva vreo arma cu tine sau ceva? Daca are cercei mari(asta e preferata mea): -Stii ce se spune despre fetele cu cercei din astia?..... Ca nu le-au ajuns banii pentru cercei si si-au pus bratarile in urechi. |
|
|
|
| elysyum |
Aug 25 2003, 07:40
Trimis la
|
|
Guests |
O tipa care danseaza pe langa tine(si sa danseze super bine)
-Dansezi marfa...de fapt toate fetele danseaza asa(asta mia venit asa pe loc) Suna a lame..sau mi se pare mie:)? |
|
|
|
Aug 25 2003, 10:01
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 469 Inregistrat pe: 6-March 03 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 398 |
Suna stupid...sau mi se pare mie
-------------------- From Wishes to Eternity
|
|
|
|
| elysyum |
Aug 26 2003, 16:01
Trimis la
|
|
Guests |
ai dreptate...acum imi dau seama:)
ce draq a fost in capu meu... |
|
|
|
| Fleosch |
Sep 6 2003, 19:41
Trimis la
|
|
Guests |
Interesant parfum...ce e?? (pauza)...usturoi??
Frumoasa freza...mai nou iti speli parul in masina de spalat? Ce program folosesti? |
|
|
|
| hackingforgirls |
Sep 7 2003, 05:48
Trimis la
|
|
Guests |
Fleosch, astea nu sunt Neghit-uri. Astea sunt insulte.
Prima poti sa o uitzi. Ar mai merge sa prelucrezi la a doua. Poate iese ceva util. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:55 |