Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 14 2009, 11:26
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 14 Inregistrat pe: 9-May 09 Membrul Nr.: 11.709 |
Da-ti exemple de Openers!!
Dar altceva decat openerurile cu opinii,pareri sau alte chestii des folosite Hai sa fimi creativi si sa inventam noi unele!! Ex: Sa zicem ca sunt pe strada si o formatie e mai sus si canta o piesa (STREET BAND - cantaretii care interpreteaza pe strada pt a castiga nijte marutisi ) !! Fetelor auziti ce misto canta (formatia cutare,cantaretu etc) ! Va place ? (si de aicea pute-ti incepe o conversatie) Ex: Ca sunte-ti in autobuz si urca un controlor si controleaza! Daca controlorul nu a ajuns la fata care o vreti a o aborda, pute-ti zice...Tu ai bilet? si etc alte chestii...toata lumea are imaginatie!! Daca a trecut de fata care o vreti sa o aborda ii pute-ti zice....Tea prins? sau Ai avut bilet ......etc imaginatie va trebuie!! Nu sunt exemple gandite total de mine!! E greu sa gasesti ceva original....dar poti gasii openeruri care le poti modifica acord cu situatia in care te aflii, Locu si timpul!! |
|
|
|
May 15 2009, 02:32
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Openerul n-are nici o magie in el...
Intentia si directia discutiei da... Ai venit doar sa o intrebi daca le place muzica respectiva...? Le pierzi timpul. Ele vor un barbat hotarat ... Ah da sigur poti vorbi depre muzica, si altele... dar doar dupa ce ele stiu foarte clar ca ai venit sa le agati! "Pari o tipa interesanta. Vreau sa te cunosc" "Imi place de tine. Vreau sa te cunosc" Si apoi vorbesti cum vrei tu... dar daca spui ce-am zis mai sus cum trebuie, iar inainte si dupa opener faci ce trebuie... Vei crea scantei ... -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
May 15 2009, 03:25
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 14 Inregistrat pe: 9-May 09 Membrul Nr.: 11.709 |
Deci mai pe romaneste trebuie sa le arati de ce ai intrat in vorba cu ele?
Trebuie sa le arati motivul abordarii? |
|
|
|
May 15 2009, 03:43
Trimis la
|
|
Am cautat si am gasit tot feluri de openeruri!!!
http://www.seductionbase.com/seduction/cat...Opener/313.html | http://www.seductionbase.com/seduction/cat...Opener/314.html | http://www.seductionbase.com/seduction/cat...Opener/315.html -----> Openers Collection I,II,III,IV,V ! http://www.seductionbase.com/seduction/cat...Opener/316.html | http://www.seductionbase.com/seduction/cat...Opener/317.html | |
|
|
|
May 15 2009, 12:48
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-February 09 Membrul Nr.: 9.692 |
CITAT(nekz @ May 15 2009, 11:43) [snapback]32715[/snapback] Am cautat si am gasit tot feluri de openeruri!!! http://www.seductionbase.com/seduction/cat...Opener/313.html | http://www.seductionbase.com/seduction/cat...Opener/314.html | http://www.seductionbase.com/seduction/cat...Opener/315.html -----> Openers Collection I,II,III,IV,V ! http://www.seductionbase.com/seduction/cat...Opener/316.html | http://www.seductionbase.com/seduction/cat...Opener/317.html | sau http://www.theplayersociety.com/openers/ pentru necunoscatorii limbii engleze -> google translate si mai apoi introduceti link-urile , desi le traduce gresit puteti sustrage ideea |
|
|
|
May 17 2009, 04:20
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 130 Inregistrat pe: 18-January 08 Membrul Nr.: 5.365 |
buna! iti place sa primesti complimente de la straini? (da) . si mie.tu prima!
nu=>de ce?ai avut o copilarie nefasta? -------------------- de ce sa fii un om obisnuit cand poti sa fii un om extraordinar!
|
|
|
|
May 17 2009, 06:11
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
abordarile astea C&F pot parea manip*lative sau ca insulta inteligenta lor
cand abordezi direct... ii arati ca esti credibil stii definitia credibilitatii nu? SPUI CE FACI SI FACI CE SPUI cand spui vreau sa te cunosc... inseamna am venit sa ne combinam... si asta si faci -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
May 18 2009, 05:21
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
pun pariu ca daca vei cauta 10 minute, poti gasi sute de replici de abordare. totusi, din toate acelea, atunci cand esti pus fata in fata cu targetul... parca nici unul nu ti se potriveste. stai... te balbai... te gandesti pe care sa il alegi... realizezi ca nu stii cum sa continui apoi daca mergi pe varianta x sau y... etc... targetul a plecat demult... si tu inca te gandesti cum sa o abordezi.
invata ce trebuie sa obtii printr-un opener si construieste-ti-l pe moment. foloseste-ti imaginatia. don juan-ul este un barbat inteligent care isi foloseste acest atu pentru a crea atractie. -------------------- i love this game
|
|
|
|
May 18 2009, 08:39
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(il rey @ May 17 2009, 04:20) [snapback]32744[/snapback] buna! iti place sa primesti complimente de la straini? (da) . si mie.tu prima! nu=>de ce?ai avut o copilarie nefasta? genial! inca mai rad -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Mar 16 2010, 20:01
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 29 Inregistrat pe: 24-October 09 De la: Bucuresti - Regie Membrul Nr.: 13.302 |
CITAT(micutzu @ May 15 2009, 02:32) [snapback]32713[/snapback] "Imi place de tine. Vreau sa te cunosc" ... Dap, cam asta e ceea ce trebuie spus. Arata intentia direct si fara ocolisuri. Dupa replica asta majoritatea tipelor stau 3 secunde sa te analizeze din cap pana in picioare. Atunci se decide daca iti va da unda verde sau unda rosie. In club, atunci cand tipele sunt bine dispuse sau incinse, mai folosesc si: ''Buna, tu esti tipa care a comandat un striper/gigolo? (in functie de situatie)'' Oricare ar fi raspunsul ei, trebuie sa o provoci sa accepte o demonstratie... De aici kino, putin dans si evental kclose. Oricum in cluburile noastre e destul de complicat sa faci raport sau o conversatie decenta din cauza zgomotului. Nu merg openerele complicate din timpul zilei. Succes! -------------------- Cuvintele-mi sunt reci acum
Si noaptea sta sa inece. Scaldat in negru sange scurs Sarutul care trece... |
|
|
|
Mar 23 2010, 11:21
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 75 Inregistrat pe: 18-December 09 De la: Iasi Membrul Nr.: 13.671 |
"imi place de tine, vreau sa te cunosc", nu suna ca a unui om disperat ? functipneaza modalitatea asta?
|
|
|
|
Mar 24 2010, 04:37
Trimis la
|
|
@Andreyy,
Daca o zici ca un disperat, atunci pari disperat... Daca o zi ca si cum ai ales-o... si o provoci sa iti arate cine e E altceva cu totul. -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Feb 19 2011, 18:25
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
CITAT(Sorin @ Mar 24 2010, 11:37) [snapback]35878[/snapback] @Andreyy, Daca o zici ca un disperat, atunci pari disperat... Daca o zi ca si cum ai ales-o... si o provoci sa iti arate cine e E altceva cu totul. Ok, am inteles, tu ai ales stilul direct. Nu te critica nimeni, nu-ti striga nimeni ca nu este bine. Dar lasa persoanele care folosesc indirectul sa-si impartaseasca cunostintele. "Imi place de tine. Vreau sa te cunosc" - si tipa iti raspunde simplu "eu nu" pentru ca nu simte nicio atractie fara de tine si nu este curioasa. Asa ca aici poti folosi stilul indirect si sa o faci sa fie interesata de tine. Pentru mine cel putin seductia nu consta doar in a agata fetele care ma considera interesant sau atragator, ci in a agata orice fata care imi place, indiferent de parerea pe care o are fata de mine. Deci prin urmare o abordare directa nu este mereu cea mai buna, la fel si in cazul indirectei. Am intalnit fete care dupa o perioada de timp imi marturiseau diverse lucruri gen "stii, eu la inceput nu te suportam, imi pareai prea fitos" , "stii, cand te-am intalnit prima data, mi-ai parut un tip banal cu care nu credeam nici in ruptul capului ca o sa am vreo legatura" si lista poate continua. Opener-ul are rolul de a-i arata fetei ca nu esti ceea ce pari, ba din contra ceea ce esti si anume ceva mult mai bun, ceva pentru care trebuie sa lupte, ceva pentru care sa se califice. Candva ziceai ca nu poti avea orice fata vrei, ca atractia trebuie sa fie reciproca. Probabil si acum iti menti afirmatia si te inseli, seductia in asta consta, sa ai ce fata vrei, cand vrei si unde vrei. Partea cu atractia reciproca si restul o poti impartasi elevilor tai, pentru ca de la frica de a spune "Buna" , la sansa de a agata o fata din 10 este un salt enorm. P.S. Sa nu crezi ca te atac sau ca am ceva personal cu tine, doar ca din punctul meu de vedere, ideea ta legata de seductie ingusteaza mult perspectiva acestui forum si in plus este gresita ... Numai bine |
|
|
|
Feb 21 2011, 07:50
Trimis la
|
|
El Bandolero,
Candva ziceai ca nu poti avea orice fata vrei, ca atractia trebuie sa fie reciproca. Probabil si acum iti menti afirmatia si te inseli, seductia in asta consta, sa ai ce fata vrei, cand vrei si unde vrei. Crede-ma ca exista femei care nu te vor place indiferent ce ai face... Ce zici de... O femeie care e extrem de nervoasa pentru ca e la sindromul pre-menstrual... O femeie care e casatorita si il iubeste pe sotul ei... O femeie caruia tocmai i-a murit o ruda apropiata... O femeie care tocmai s-a despartit de un barbat care o insela mereu iar tu pari genul curvar... Chiar crezi ca Seductia te poate face un dumnezeu incat sa ai inclusiv femeile din categoriile de mai sus? Hai sa nu ne mai credem Dumnezei si sa avem empatie si cu ce simt ele... Sunt de-acord ne putem ridica atractia de zece ori peste ce avem initial dar repet... daca o femeie simte 0% atractie pentru tine, just go away Daca simte 5% si aici trebuie sa inveti sa citesti atractia o poti mari la 80% si o poti avea... Eu asta am spus si am simtit in experientele mele... Si femeil au dreptul sa refuze. Si noi avem dreptul sa refuzam. Suntem liberi. PS. O abordare de succes la 10 tipe e prea mica ca rata... ceva faci clar gresit -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Feb 23 2011, 17:19
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
CITAT O femeie care e extrem de nervoasa pentru ca e la sindromul pre-menstrual... Da, ai dreptate, o femeie nervoasa este foarte priculoasa, ar trebui sa fugi din calea ei. Stai putin, e nervoasa, cred ca putina buna-dispozitie nu i-ar strica, deci hai sa i-o acord. Si in plus o femeie cu PMS este cam cea mai vulnerabila, pentru ca trece de la o stare la alta destul de repede. Si mai ales una care este constienta de acest fapt este chiar mai intelegatoare decat celelalte. CITAT O femeie care e casatorita si il iubeste pe sotul ei... Da, si daca este casatorita de mai mult timp este si mai bine, CITAT O femeie caruia tocmai i-a murit o ruda apropiata... Da, corect, daca i-a murit acum o ora, este mai greu, aproape imposibil, daca i-a murit acum 2 zile este putin mai usor, si tot asa scade. Si probabil daca ai fost la vreo inmormantare (daca nu, nici nu iti dorec, nu doresc nimanui) probabil ai mai auzit un raset dintr-o parte, o gluma din alta si tot asa. Toata lumea se mai insenineaza la fata pentru un moment. CITAT O femeie care tocmai s-a despartit de un barbat care o insela mereu iar tu pari genul curvar... PARI, PARI, PARI, tocmai de aceea iti arati ca nu esti. Sau in cel mai rau caz o faci sa creada ca nu esti. Poate faci confuzie si crezi ca a agata o fata inseamna neaparat sa i-o tragi de indata ce ai cunoscut-o. Ca trebuie sa ajungi acolo este partea a 2-a dar un pick-up reusit are 3 mari finalizari : 3. Numarul de telefon, si se afla pe locul 3 pentru ca poate sa nu iti mai raspunda sau sa te evite mai ales daca ai cunsoscut-o pentru foarte putin timp (pe strada, in club in graba , etc) 2. Sarutul si este pe locul 2 pentru ca deja tipa este atrasa de tine. 1. Actul sexual si este pe primul loc pentru ca aici doresti sa ajungi de la punctele 2 si 3. Asa ca avand atatea alternative agatatul nu mai pare asa de greu, nu ca ar fi ... CITAT O abordare de succes la 10 tipe e prea mica ca rata Dar nu imposibila. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:56 |