Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| AlcheMYSTIC |
Apr 11 2004, 16:57
Trimis la
|
|
Guests |
Ii povesteam Alchemistul (sperca ati citit cartea daca nu , pana nu o cititi nu mai cititi posturile mele sa vad ca ma respectati) si ii ziceam de ideea filosofica ca daca iti doresti ceva mult de tot si ai credinta ca se v a intampla se intampla... M'am gandit sa ii exemplific cumva si i'am zis de ex. daca vreau sa iasa cap la o moneda o sa iasa... din toata treaba asta a iesit ca daca iese cap ma saruta ea daca nu nu... si am dat cu banu de 3 ori si a iesit cap.. apoi impresionata a incercat si ea: am puso sa se gandeasca 'O sa iasa cap , trebuie sa iasa cap, o sa ma sarute pt ca o sa iasa cap!' si ne am sarutat a 4 a oara!
PS: paranteza era 1 gluma |
|
|
|
| Santiago |
Apr 12 2004, 11:12
Trimis la
|
|
Guests |
In afara de noroc n-ai avut nimic, aaa.... ba da, o victima
|
|
|
|
| White Trash |
Apr 12 2004, 18:08
Trimis la
|
|
Guests |
AlcheMYSTIC ma indoiesc ca poti influenta o moneda la fel de mult pe cat ma indoiesc ca te poti transforma in vant
Side note: un AFC a facut ceva asemanator cu zarul... pana a dezbracat-o de tot si a ajuns ff aproape de fclose; daca nu era AFC continua. Nu sunt eu, la momentul respectiv eram mai AFC decat el, si n-as fi avut curaj ~White Trash |
|
|
|
| atreides |
May 1 2004, 15:18
Trimis la
|
|
Guests |
Chiar e adevarata chestia aia cu povestea ca daca itzi doresti ceva foarte mult chiar se intampla? Ca am mai auzit vorbindu-se despre asta... si din cele spuse si de tine... mai mai ca incep sa cred si io
|
|
|
|
| atreides |
May 1 2004, 15:21
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(AlcheMYSTIC @ Apr 11 2004, 11:57 PM) Ii povesteam Alchemistul (sperca ati citit cartea daca nu , pana nu o cititi nu mai cititi posturile mele sa vad ca ma respectati) De cine e scrisa cartea asta si ce contzine? Nu de alta, dar m-ai facut curios |
|
|
|
| AlcheMYSTIC |
May 1 2004, 17:35
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(atreides @ May 1 2004, 10:21 PM) CITAT(AlcheMYSTIC @ Apr 11 2004, 11:57 PM) Ii povesteam Alchemistul (sperca ati citit cartea daca nu , pana nu o cititi nu mai cititi posturile mele sa vad ca ma respectati) De cine e scrisa cartea asta si ce contzine? Nu de alta, dar m-ai facut curios e scrisa de mine jessus nu ai auzit d cartea asta? Paulo Coelho - Alchimistul cel ami mare scriitor contemporan, nu e cine stie ce dar nota 10 pt ca e iubit d atata lume - citeste-o ! cat despre daca e adevarata sau nu povestea iti pot rasp ca nu conteaza - irelevant stiu dar atunci cand o sa afli destule despre acest subiect si o sa l intelegi cu adevarat lafel o sa i rasp si tu unuia care iti va pune aceeasi intreb. bafta! |
|
|
|
| atreides |
May 2 2004, 09:51
Trimis la
|
|
Guests |
Vad ca te-a marcat rau de tot cartea asta pe tine
|
|
|
|
| White Trash |
May 8 2004, 14:54
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(atreides @ May 2 2004, 04:51 PM) La fel cum m-a marcat pe mine seria DUNE scrisa de Frank Herbert! Nu pare sa te fi facut totusi mai intzelept in ale politicii... ~White Trash |
|
|
|
| White Trash |
May 31 2004, 16:32
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(atreides @ May 1 2004, 10:18 PM) Chiar e adevarata chestia aia cu povestea ca daca itzi doresti ceva foarte mult chiar se intampla? Ca am mai auzit vorbindu-se despre asta... si din cele spuse si de tine... mai mai ca incep sa cred si io E adevarata. Uite, majoritatea noastra ne dorim foarte mult sa scapam de AFC-ism. ~White Trash |
|
|
|
| Nebunici |
May 31 2005, 09:12
Trimis la
|
|
Guests |
Stii tu cum ai patzit? am facut odata cu tov mei cand aveam chef de baut... si fiecare se certa care si cum k nu ii mai trebuie (facusem 1 pariu kre se imbata primul mai cumpara un bax de bere
|
|
|
|
| greerasu |
Jun 5 2005, 07:58
Trimis la
|
|
Guests |
na, uite ca la asta nu m-am gandit.... ma pun sa dau niste telefone sa-mi fac si eu rost de o moneda de aia cu cap pe ambele fetze.....
|
|
|
|
Oct 30 2007, 14:59
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 13 Inregistrat pe: 27-October 07 Membrul Nr.: 4.989 |
baieti ..... deoarece eu sunt un baiat foarte sociabil si va doresc binele =)) va recomand un film .. THE SECRET ... asa ii zice sau SECRETUL in romaneste .. nu a fost difuzat la cinema dar va zic ca nu o sa regretati ca vati uitat .. ! VA SCHIMBA MODU DE GANDIRE IN BINE .. mie mi l-a schimbat .. is mai happy acuma
|
|
|
|
Jul 6 2008, 06:02
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 29-November 07 Membrul Nr.: 5.153 |
am vazut The Secret mai demult ..si mi sa parut interesant numai ca pare cam greu de pus in practica
|
|
|
|
Jul 6 2008, 08:19
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 41 Inregistrat pe: 26-June 08 Membrul Nr.: 6.452 |
Cum am mai spus-o si in alt topic: in "The Secret", este vorba de psihologie, de autosugestionare si sugestionare si nu de o forta invizibila(D-zeu, prietenul nostru invizibil).Daca iti este greu de aplicat, fa rost de carte lui Pavel Corut, "Spre culmile succesului", e foarte buna carte.Iti vorbeste de psihologia preactica si te ajuta se intelegi mult mai bine filmul si viata.O poti cumpara, cartile sale fiind foarte ieftine in comparatie cu restu'.
Si daca am postat aici, hai sa spun o replica haioasa.O foloseste un prieten:"imi place buricul(urechiusa, buzisoarele,etc)tau, nu-mi dai sa mi-l pun la chei?"mie nu mi-se pare cine stie ce, dar are efect, am vazut-o cu ochii mei Succes! |
|
|
|
Dec 23 2009, 10:47
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 10 Inregistrat pe: 23-December 09 Membrul Nr.: 13.710 |
faza cu banu ar merge facuta in felul urmator
cu o moneda oarecare pe care o poate verifica si ea ca are 2 fete diferite stabiliti fata norocoasa si miza si o arunci in aer,prinzi moneda in palma,nu in pumn.daca e fata care iti trebuie te opresti aici si kclose,daca e cealalta o iei si o pui pe masa sau antebratul mainii opuse.cu alte cuvine intorci fata si sustii ca ai castigat. probabil o sa zica ca nu e corect ca ai intors moneda atunci ii spui ca in dragoste totul e permis iar kclose merge? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 01:59 |