Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 8 2011, 02:49
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Ati observat că atunci cānd ai aşteptări mari, īţi faci planuri pentru o noapte, la un party, la ceva, nu se īntāmplă aproape nimic ? De ce ? Pur şi simplu, parcă tot universul complotează īmpotriva ta.
Dacă te gāndeşti maaamă ce mişto o să fie petrecerea aia, o să fie o seară banală. Dar dacă nu ai aşteptări mari se īntāmplă o grămadă de chestii mişto: fclose cu o tipă, distracţie maximă, etc. Īnţelegeţi unde bat ? De ce se īntāmplă chestia asta ? -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
May 9 2011, 07:36
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Cocktail,
Pentru ca iti doresti acel lucru prea mult... Dorinta puternica trebuie sa fie insotita de detasare la fel de puternica... Obiectivul tau ar trebui sa fie foarte clar insa metoda in a ajunge la acel obiectiv ar trebui sa fie flexibila... in cazul de fata, seara in care partyul, seductia e super sa fie flexibila... Atunci creierul e mai relaxat si mai eficient! -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
May 9 2011, 08:36
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Si cum poţi să faci astfel īncāt să nu existe "planuri" ? Să te relaxezi ?
Pentru că, nu ştiu, mie personal mi se pare oarecum greu. Īn ultimul timp păcălesc "soarta" şi mă gāndesc că o să fie de căcat şi īncerc să nu mă gāndesc la party sau alte chestii... -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
May 10 2011, 03:51
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Simplu...
Te concentrezi pe alte lucruri care te fac sa te simti bine in afara de seductie... Si te bucuri de alea indiferent daca agati sau nu in seara aia... Socializare, discutii interesante, muzica buna, etc. Daca te gandesti asa iese mai bine decat daca zici "tre sa agat, tre sa agat" ... -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:00 |