IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> De Ce E Importanta Conexiunea Profunda Cu O Femeie?
Sorin
mesaj Mar 24 2010, 10:09
Trimis la #1

Forum Jockey

Grup: Membri
Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2.321

Adesea sunt intrebat daca este strict necesar ca un barbat adevarat sa stie sa creeze o conexiune profunda cu o femeie…

Sunt intrebat daca nu cumva e de-ajuns sa stii trucuri, smecherii, replici interesante, povestioare care sa o amuze, distreze, intrige…

Repet o data pentru totdeauna…

Un barbat are obligatia de a sti sa creeze o conexiune profunda si autentica cu o femeie daca el vrea sa o seduca pe aceasta… Fara o conexiune puternica, 80% dintre femei nu vor face sex cu tine din simplul motiv ca nu simt ca te cunosc… si nu simt ca pot avea incredere in tine.

Cu alte cuvinte daca nu ai creat o conexiune profunda cu ea tocmai ai convins-o ca dupa o noapte de sex o vei parasi neoferindu-i relatia pe care ea o cauta …

Odata ce inveti sa faci conexiune profunda vei deveni un om deschis, relaxat, interesant nu doar pentru femei ci si pentru barbati… Bineinteles emotiile pe care te conectezi sunt diferite la barbati fata de femei, dar asta este o alta poveste…

Iata un articol din Ziarul National care intareste ideile mele de mai sus:

“Conversaţiile nefolositoare sau rare te pot face nefericit, în timp ce discuţiile profunde cresc nivelul de fericire, arată un studiu. Psihologii americani au cercetat dacă diferenţa dintre oamenii fericiţi şi cei nefericiţi constă în tipurile de conversaţie în care se angajează.

Voluntarii au purtat timp de patru zile un reportofon pentru a înregistra discuţiile avute cu prietenii şi colegii în acest timp, completînd şi un chestionar cu privire la personalitatea lor şi nivelul de fericire. Apoi, cercetătorii au catalogat înregistrările fie ca discuţii minore, fie ca unele pline de substanţă.

Cei mai mulţumiţi participanţi la studiu au petrecut 25% din timp singuri şi au acordat cu 70% mai mult timp discuţiilor. De asemenea, oamenii de ştiinţă au descoperit şi că tipul conversaţiei în care s-au implicat oamenii le-a afectat nivelul fericirii.

Cei mai veseli participanţi au avut de două ori mai multe discuţii interesante şi doar o treime conversaţii plictisitoare, comparativ cu cei nefericiţi.

Concluzia psihologilor este că discuţiile profunde îi fac pe oameni mai fericiţi.”

Asadar draga prieten, iti doresc conexiune placuta cu ceilalti stiind ca doar asa poti fi fericit si ii poti face pe ceilalti fericiti in prezenta ta …

Succes in relatiile tale!

PS. Daca nu te descurci inca cu conexiunea profunda, citeste articolele mele de la categoria CONEXIUNE si pune-mi intrebari in comentarii.

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
Go to the top of the page

+Quote Post
shlim
mesaj Mar 27 2010, 08:38
Trimis la #2

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

dupa mine conexiunea puternica leaga totul , o consider cireasa de pe tort

azi dupa ce-am venit dintr-un loc , am facut cunostinta cu un hb de peste 9 dupa notele mele , stiu ca pentru unii e irelevant , dar e femeie de revista .

sa spun in mare , prima data cand m-am dus in grupu ala , s-a bagat in seama la mine si mi-a intins mana sa facem cunostinta , oricum multe chestii subtile ale limbajului ei o dadeau de gol ca era atrasa de mine .

Tipa tare-n gura , tipul de femeie de bani gata cu ficuri , pusa pe tachinari grave , nici eu nu m-am lasat mai jos si am incercat sa-i dau cat de mult jos bariera sociala care era destul de puternica . Poate am reusit poate nu , oricum NICI EU nu m-am lasat mai prejos , + si orgoliul meu masculin . Da`mi placea ca se tinea tare , m-a ofticat la-nceput ca era genu de pitipoanca . Chiar mi-a zis odata " ce vezi sa nu plangi , ti-ai pierdut cumva dominanta masculina ? smile.gif) mi-a placut faza asta insa mi-am pastrat calmul si i-am zis ceva de genu " in fata ta ? NICIODATA smile.gif ( pe un ton mai de drac ) "

Bun asta in mare cu tachinarea si cat de puternica e bariera sociala la unele , asa-s la toate femeile de peste 9 , cred smile.gif

Ei bine dupa ce ne-am intors acasa printr-un mijloc comun , jumatate din drum EC puternic , semne mai mult si etc , nu am vorbit deloc cu ea ci totul a fost body language .

Unde vroiam sa ajung e legat de articolul lui Sorin cel cu CONEXIUNEA PUTERNICA . Partea funny e ca in seara asta mergem multi intr-un local , o sa fie si ea prezenta smile.gif

Va dati seama , GAME ON de la primul contact , e timpul sa las genul de tachinari puternice , bazate mai mult pe orgoliul amandurora ( cel ce-a fost ) si sa ma axez bineineles pe o buna CONEXIUNE si EMOTII puternice .

Pt ca faza care a fost cu tachinatu , poate m-a considerat un tip mai tupeist si nimic mai mult , totul pana la emotii smile.gif !!

Oricum daca o sa fie interesant si o sa`mi iese , o sa scriu FR detaliat , sa vedeti cum socializez eu cu HBURILE 9 + smile.gif

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
PuiDeUrs
mesaj Mar 27 2010, 16:42
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Postari: 42
Inregistrat pe: 5-September 08
Membrul Nr.: 7.128

Cel putin ai renuntat la Pr1n7z3s3 si ai revenit cu picioarele in gramatica noastra.Loool laugh.gif

+Quote Post
Sorin
mesaj Mar 30 2010, 03:28
Trimis la #4

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2.321

Shlim,

Te asteptam sa ne povestesti cum a mers smile.gif

E ok ca prima oara sa tachinezi daca a fost cazul...

Dar continuarea e obligatoriu sa fie in conexiune!

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:01