Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 10 2009, 21:21
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Despartirile sunt la fel de importante intr-o relatie ca si inceputul acestieia. Am decis sa pun in discutie tema asta pentru ca prea des observ in jurul meu persoane care raman intr-o relatie distructiva cu un partener nociv sau pur si simplu o relatie moarta emotional si o lalalie la nesfarsit zicand ca "o sa treaca si faza asta"...Stati linistiti ca nu numai fetele se gasesc in postura asta ...din pacate
1)Tu ii indeplinesti nevoile partenerei tale ? Oricare ar fi astea :stabilitate,emotii, conexiune,etc 2)Ea iti indeplineste tie nevoile? 3)Nevoile celor doi parteneri au caracter pozitiv ? (Ma refer aici la cupluri unite de tendinte distructive : El- persoana agresiva, dominatoare si geloasa care cauta o victima pentru a-si demonstra in mod continuu masculinitatea ; Ea- victima vesnica care la un anumit nivel nu considera ca merita ceva mai bun si tanjeste inconstient sa fie victimizata ) Optional O intrebare pentru cei care o lalaie intr-o relatie de 1-5 ani : merge relatia asta intr-o directie? Sau pur si simplu o lalai din frica de a ramane singur? Cateodata cel mai bun lucru pentru unul din parteneri este despartirea, cateodata despartirea poate capata un aspect pozitiv pentru ambii parteneri. -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Apr 11 2009, 04:22
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 104 Inregistrat pe: 18-August 08 Membrul Nr.: 6.959 |
Pentru cei care duc lipsa de fete si sunt intr-o relatie care "nu prea merge" si nu accepta despartirea doar de frica de a nu ramane singuri cea mai proasta alegere este de a continua relatie.Incercati,iesiti la abordat si nu va fie frica sa spuneti STOP
-------------------- Daca astepti momentul potrivit te intrec altii care nu il asteapta!
“Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te gandesti tot timpul ca vei face una”. |
|
|
|
Apr 21 2009, 12:32
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 28 Inregistrat pe: 21-April 09 Membrul Nr.: 11.178 |
Mircea Badea , in una din emisiunile sale spunea ceva de genu despre desapartiri.
citez "Daca fata vine la tine si iti spune , nu mai vreau sa fiu cu tine. Tu ce faci? Pai iti zic eu , ii spui , bine si pleci sau pleaca dupa cum este cazul. Si un maxim , ar fi sa ii zic , fata mea , gandeste-te ca dai cu picioru la o relatie misto , chair vrei asta? , asta ar fi maxim!" A si am mai zis in alte emisiuni radio sau tv nu mai stiu : "Daca nu te-ai despartit niciodata de o fata , tu ca barbat , trebuie sa te duci pe strada sa ii spui unei buna , si dupa ii spui vreau sa ne departim" Este critit , sa suferi , sa te desparti , sa pui tu stop sa puna ea , si dai tu next , pentru ca astea sunt experiente alte vietei , daca tu nu sti cum e sa spui unei fete PA PA PA PA nu o sa sti niciodata. |
|
|
|
Apr 22 2009, 05:24
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
CITAT(bCtz123 @ Apr 21 2009, 20:32) [snapback]32369[/snapback] Si un maxim , ar fi sa ii zic , fata mea , gandeste-te ca dai cu picioru la o relatie misto , chair vrei asta? , asta ar fi maxim!" La faza asta ai ajunge sa negociezi cu ea, ceea ce e RAU. Daca se decide sa se desparta de tine cel mai nasol lucru pe care il poti face e sa tragi de ea in vreun fel sau altul. Mai degraba "Pa si la revedere" decat sa faci mai mult rau...gandeste-te ca va intalniti din nou peste 6 luni-1 an si tipa vrea sa fiti din nou impreuna ptr ca te-a vazut ca ti-ai continuat viata si nu ai stat ca prostu sa plangi dupa ea -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
|
|
|
Apr 22 2009, 07:07
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 28 Inregistrat pe: 21-April 09 Membrul Nr.: 11.178 |
asta ar fi umiliea maxima sa ii zici ca dai cu picioru la o relatie misto, a explicat omu frumos si il admir pt asta!
dar totusi daca ai stat 3 ani cu ea si ti-e greu sa ii zici pa , deja sa te rogi de ea la modu hai te rog nu pleca , nu pot trai fara tine , te iubesc etc etc etc etc mai bine ii zici chestia cu dai cu picioru la o relatie misto .. |
|
|
|
Apr 22 2009, 14:37
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-February 09 Membrul Nr.: 9.692 |
Inceputul unei relatii este intotdeauna minunat dar de ce nu exista intotdeauna si o continuitate la fel de minunata? Cred ca se ofera totul de la inceput.
Iti place, te atrage, te cucereste si vrei sa-ti petreci cat mai mult timp posibil cu partenerul sau partenera.Dai totul si nu ma refer la sex ci la sentimente de orice fel, incredere, timp, impartasesti secrete, calitatile si defectele tale, orice. Se ajunge prin a cunoaste persoana de langa tine ca pe propriul buzunar si in timp nu mai ai nimic de descoperit, nimic care sa te atraga.Se ramane unul langa celalalt doar din obisnuinta, din comoditate, de dragul amintirilor sau momentelor petrecute impreuna, din reticenta fata de schimbare. Motivele rupturii pot fi N...certurile, neintelegerile, dorinta de altceva, vorbele care ranesc, unul sau ambii parteneri simt nevoia sa aiba mai mult spatiu si sa stea deoparte unul de altul in ideea de a-si clarifica viitorul relatiei insa pauza e intotdeauna pretextul despartirii defintive. Insa despartirea vine intotdeauna muuult mai tarziu decat ar trebui.Si nu stiu cate persoane o fac din teama de a nu ramane singur sau din obisnuinta. Cu ceva timp in urma prietena mea cea mai buna s-a despartit de fostul ei prieten si-l plangea nevoie mare.Pentru ea venise sfarsitul lumii.Si ce a pierdut? Un drogat notoriu, violent pana a rupe hainele de pe ea in mijlocul strazii, betiv, etc.Lipsa de comunicare totala, jigniri la fiecare doua cuvinte..si totusi au "lalait-o" 4 ani. Am intrebat-o ce anume plange din relatia cu el tinand cont ca nu-i oferea nimic.Raspunsul? - "Obisnuinta de a face lucruri comune cu el, plang amintirile.Am impartit cu X si bune si rele, stia tot despre mine, ne creasem un limbaj al nostru, cu el imi permiteam sa vorbesc oricum, sa-i spun orice, nu ma interesa cat timp stateam cu el ci momentele de fericire pe care le aveam cand il vedeam, mi-ar fi greu sa incep o alta relatie, s-o iau de la capat cu altcineva, dupa suferinta asta mi-ar fi greu sa-mi pun increderea in altul, sa simt ceva la fel de puternic." ...si inca il mai cauta, si inca mai plange dupa el, si inca se mai cearta in speranta ca il aduce inapoi iar cand o refuza da vina pe el.Luasera o pauza care nu s-a incheiat nici acum. Ar fi minunat daca am sti cand sa ne eliberam de lucrurile care ne fac rau si ar fi si mai minunat daca am putea sa facem chestia asta evitand sa avem orice sentiment de vina, de remuscare sau de suferinta, sau din contra sa dam toata vina pe celalalt, considerandu-ne victime.Sa stii sa renunti cand vezi ca lucrurile nu mai merg e un act de demnitate.Sa te agati de persoana langa care ai stat un timp si de trecutul impreuna nu poate decat sa te infunde si mai tare. "De aceea consider ca un set de reguli de baza ar trebui aplicate in orice relatie.Ma refer la o relatie POZITIVA ,SINCERA si CONSTRUCTIVA unde AMBII parteneri sunt dedicati succesului cuplului." Regula de aur : Evitarea cresterii in graba a relatiei. Evitarea monotoniei, discutiilor normale, iesirile in acelasi loc care nu fac decat sa dea nastere unei relatii normale, plictisitoare care nu creeaza experiente extraordinare.Evitarea petrecerii timpului impreuna in exces care nu poate aduce cu sine decat saturatia.Cu cat te agati mai tare de partener, cu atat mai mult comunicarea afectiva devine imposibila, la fel si independenta care nu stimuleaza dragostea, dar prea putina o inabusa.Evitarea impartasirii continue a gandurilor si sentimentelor, evitarea mentalitatii "nu rezist fara el/ea", sau "are ceva ce n-am mai intalnit". Pff..mi-au obosit degetele |
|
|
|
Apr 23 2009, 06:02
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
in cele mai multe cazuri asa zisa dragoste se traduce prin obisnuinta.
aparenta retinere pe care o au unii de a iesi dintr-o relatie pe motiv ca "iubesc" se traduce prin comoditatea acestei obisnuinte. pentru a ajunge in acest stadiu este nevoie de o perioada relativ lunga de timp (cativa ani in unele cazuri). oamenii se agata de aceste relatii tocmai pentru ca sunt constienti ca pentru a ajunge la acelasi nivel cu o alta persoana este nevoie de aceeasi perioada de timp. fii sincer cu tine. invata sa deosebesti dragostea adevarata de obisnuinta si actioneaza dupa cum iti spune inima nu dupa cum iti spune lenea din tine. trezirea! -------------------- i love this game
|
|
|
|
Apr 23 2009, 07:16
Trimis la
|
|
Ma eu nu stiu de voi dar eu sunt o persoana lenesa din fire. Si sincer iubesc la nebunie momentele in care lenevesc cu gagica langa mine...indiferent unde si cand s-ar intampla asta: dupa sex, in parc pe o banca sau la un picnic sau chiar in casa pur si simplu. Ma bucur de prezenta ei strangand-o in brate, simtind-o langa mine, giugiulind-o sau pur si simplu impartind momentul meu de relaxare cu ea.
Dragostea fiecare sa si-o defineasca in felul lui. Pentru mine dragoste fata de un amic poate insemna si sa-i iau viata daca are parte de o moarte lenta si dureroasa provocata de o boala incurabila, evident numai daca imi cere. -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:01 |