IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Despre Sadomasochism
un_mare_luzar
mesaj Apr 26 2008, 11:50
Trimis la #1

Sniffin' the Field
**

Grup: Membri
Postari: 99
Inregistrat pe: 17-March 08
Membrul Nr.: 5.740

Am un fetis pentru tipele imbracate in piele si vreau sa gasesc o domnisoara care sa ma trateze ca pe un sclav, sa ma biciuiasca, sa ma umilieasca, sa-mi induca durere... in fine nu are rost sa prezint pe larg fanteziile mele erotice. Dar de cate ori incerc sa conving o tipa sa se poarte asa cu mine, incepe sa se uite la mine ca si cum as fi nebun si incepe sa ma evite. Ati reusit vreodata sa convingeti o fata sa faca asa ceva? Daca da cum? Asta pretinde sa fi avut o relatie de ceva vreme buna cu respectiva?
Go to the top of the page

+Quote Post
el_bandolero
mesaj Apr 26 2008, 12:43
Trimis la #2

Forum Jockey

Postari: 331
Inregistrat pe: 9-April 07
De la: Prin zona
Membrul Nr.: 4.277

CITAT(un_mare_luzar @ Apr 26 2008, 19:50) [snapback]25709[/snapback]
Am un fetis pentru tipele imbracate in piele si vreau sa gasesc o domnisoara care sa ma trateze ca pe un sclav, sa ma biciuiasca, sa ma umilieasca, sa-mi induca durere... in fine nu are rost sa prezint pe larg fanteziile mele erotice. Dar de cate ori incerc sa conving o tipa sa se poarte asa cu mine, incepe sa se uite la mine ca si cum as fi nebun si incepe sa ma evite. Ati reusit vreodata sa convingeti o fata sa faca asa ceva? Daca da cum? Asta pretinde sa fi avut o relatie de ceva vreme buna cu respectiva?

Am avut si eu una, cu o asistenta, si am rezolvat-o (si fantezia si asistenta biggrin.gif )

+Quote Post
hitman23
mesaj Apr 26 2008, 21:36
Trimis la #3

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

sunt destule ,n-ai intalnit pe cine trebuie biggrin.gif eu nu vreau sa fiu biciuit ..vreau sa biciuesc biggrin.gif iar faza cu asistenta ...hmm toata lumea o are ...in afara de mine ..eu am cu politista biggrin.gif

+Quote Post
un_mare_luzar
mesaj Apr 27 2008, 02:28
Trimis la #4

Sniffin' the Field
**

nici eu n-am avut cu asistenta... eu cu scolarita

Probabil ca eu nu mi-am ales momentul potrivit de ai spune despre fanteziile mele. Eu ii spun cu prima ocazie cu care devenim mai intimi. Poate ar trebui s-o las pana cand o duc in dormitor?

+Quote Post
hitman23
mesaj Apr 27 2008, 08:04
Trimis la #5

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

clar ca ii spui dupa ce o freci ..nu dupa ce o saruti

+Quote Post
un_mare_luzar
mesaj Apr 27 2008, 09:54
Trimis la #6

Sniffin' the Field
**

CITAT(hitman23 @ Apr 27 2008, 16:04) [snapback]25731[/snapback]
clar ca ii spui dupa ce o freci ..nu dupa ce o saruti

Pai din moment ce s-ar presupune ca ii stapana si eu sclavul placerea mea sexuala ar fi ultima prioritate.... nici sa o sarut n-as avea voie, doar pantofii... desi poate pot incerca sa conving niste prietene sa faca asta.

+Quote Post
sascha
mesaj Apr 30 2008, 14:25
Trimis la #7

Forum Jockey

Postari: 324
Inregistrat pe: 2-March 08
De la: bucuresti
Membrul Nr.: 5.665

cred ca trebuie sa astepti pana cand o tipa iti impartasesti ea fantezii din astea wink.gif nu e de mirare ca toate te au crezut nebun and stuff...nu toate sunt deschise la experimente din astea smile.gif
ar trebui sa ti gasesti o tipa mai dominanta...daca tot iti place sa fii dominat smile.gif

--------------------
I might like u better if we slept together ;)

+Quote Post
sarcastic
mesaj Apr 30 2008, 15:10
Trimis la #8

Sniffin' the Field
**

Postari: 56
Inregistrat pe: 27-May 07
Membrul Nr.: 4.463

BDSM

BDSM este un concept foarte des intalnit si foarte rar inteles.
B, D, S si M sunt initialele a diferite tipuri de comportament sexual, ce pot fi vazute din mai multe perspective, in diverse combinatii, dupa cum urmeaza:

* B&D - Bondage and Discipline
* D&S - Domination and Submission
* S&M - Sadism and Masochism (Sado-Masochism)

Caracteristici de baza

* BDSM-ul poate implica sau nu sex de orice natura
* BDSM-ul poate implica sau nu joc de roluri cu tenta sexuala
* Masura in care o persoana este dominanta sau submisiva in viata de zi cu zi nu indica neaparat ce rol va juca aceasta intr-o sedinta sau intr-un raport BDSM

Multe dintre practicile specifice BDSM-ului sunt dintre cele ce pot fi considerate neplacute, abuzive si de nedorit, in conditiile in care ar fi desfasurate fara asentimentul partilor.
De aceea, activitatile BDSM se afla sub semnul urmatoarelor concepte:

SSC - Safe Sane Consensual

* Safe - Siguranta, in sensul atentiei deosebite acordate identificarii si prevenirii riscului de a afecta in vreun fel sanatatea persoanelor implicate in activitati BDSM
* Sane- Sanatos, in sensul intreprinderii de activitati BDSM in conditiile integritatii starii mintale a persoanelor implicate.
* Consensual - toate activitatile BDSM trebuie sa implice consimtamantul tuturor partilor implicate

RACK - Risk Aware Consensual Kink

* Risk - Riscul: am reflectat asupra acestui fapt si sunt de acord cu orice fel de risc
* Aware - Constient: sunt constient/a de ceea ce fac si de riscurile implicate
* Consensual - Consensual: m-am informat si sunt de acord sa particip
* Kink - Sex alternativ

PRACTICI BDSM

Ageplay
este o forma regresiva de Roleplay, in care un adult adopta rolul unui copil. Aceasta practica poate fi pur regresiva, cu scopul de a retrai copilaria intr-un sens fara incarcatura sexuala, sau poate avea forma sexuala, implicand simularea unei relatii copil/adult in cadrul raporturilor sexuale.

Bloodplay (Blood Fetish, Vampire Fetish, Hematolagnia, Haematophilia)
reprezinta un fetish pentru sange si, de asemenea, un mijloc de a stabili o legatura intima cu o persoana. Anumiti fetisisti sunt stimulati sexual de cele mai multe ori la vederea sangelui sau a persoanelor goale sau semi-goale, pe cand altii sunt excitati la simpla vedere a sangelui.

Bondage (Vincilagnia)
implica legarea unei persoane, in scopul imobilizarii complete sau a unor parti ale corpului acesteia.

Breast Bondage
Legarea Sanilor este o tehnica ce difera de majoritatea tehnicilor de bondage prin faptul ca nu are ca scop imobilizarea directa a persoanei legate. Totusi, poate avea indirect acest efect, atunci cand este combinata cu alte tehnici. Se pot prinde si clipsuri pe sfarcuri sau in alte zone, pentru si se pot folosi mai multe metode de torturare a sanilor pentru a obtine un efect erotic mai mare.

Breathplay (Autoerotic asphyxiation, asphyxiophilia, breath control play)
este o practica ce implica reducerea intentionata a cantitatii de oxigen ce ajunge la creier in timpul stimularii sexuale, pentru a amplifica placerea provocata de orgasm.

Flogging (Flagellation)
Biciuirea cu un cat o'nine tail.

Gunplay
Aceasta practica presupune folosirea unor arme de foc veritabile sau doar imitatii, intr-o scena BDSM. Motivatia difera de la o persoana la alta, insa multi folosesc arme ca o metoda suplimentara de a induce si a controla teama, in timp ce altii vad in puterea unei arme un simbol al dominarii.

Humiliation play (Erotic humiliation)
implica folosirea consensuala a umilirii intr-un context sexual, aceasta ducand la excitarea unei persoane, datorita trairilor puternice provocate de umilire si injosire sau de umilirea altei persoane. Umilirea poate fi verbala sau fizica, in particular sau publica.

OTK - Over The Knees
indica pozitia "peste genunchi" (persoana submissive este asezata pe genunchii persoanei dominante, cu fata in jos), folosita de obicei pentru Spanking.

Rape role-play (Consensual force fantasy, Ravishment, Rape fantasy)
este o fantezie sexuala care presupune participarea la un viol, o poveste fictiva despre un viol sau o scena de simulare a unui viol, intre doi adulti care au consimtit acest lucru.

Scat (Coprophilia)
este un fetish ce presupune obtinerea de placere sexuala prin contactul cu fecale.

Sensation Play
se delimiteaza de formele psihologice ale jocurilor erotice, precum transferul de putere sau jocul de roluri, prin faptul ca reprezinta o serie de activitati menite sa induca partenerului senzatii fizice. In cazul cuplurilor care nu se considera activi in BDSM, Sensation Play implica folosirea esarfelor de matase, a penelor, ghetii, uleiurilor pentru masaj si a altor obiecte asemanatoare pentru obtinerea placerii fizice. Sensation Play se poate desfasura si pe plan sado-masochist, presupunand aplicarea de stimuli atent controlati, astfel incat corpul uman sa reactioneze ca si cum ar fi fost ranit. Desi poate provoca durere, aceasta practica este folosita de obicei in scopul emanarii de endorfina, ceea ce poate provoca o placere asemanatoare cu cea a orgasmului.

Sensory Deprivation
Privarea de simturi presupune reducerea sau inlaturarea deliberata a stimulilor unuia sau mai multor simturi. Pot fi folosite metode simple, precum legarea la ochi cu o esarfa sau purtarea unei glugi/cagule si a dopurilor pentu urechi, pentru a priva persoana submisiva de vedere, respectiv de auz. In afara de acestea, se pot folosi si metode mai complexe pentru a o priva de simtul tactil, gustativ, termic sau olfactiv.

Spanking
Aceasta practica presupune lovirea persoanei submissive cu palmele, cu o cravasa, o perie de par, curea sau cu un cordon de piele/material textil.

Tease and Denial (T&D; Orgasm denial)
implica stimularea sexuala a unei persoane, pentru a o aduce intr-o stare de excitare intensa, fara a-i provoca insa orgasmul. Se foloseste de obicei pentru a crea persoanei stimulate sentimentul puternic de frustrare sexuala si placere, aducand-o pana in pragul orgasmului, dar refuzandu-i orgasmul.

Tickle Torture
este o forma de tortura care presupune gadilarea unei persoane timp indelungat. In majoritatea cazurilor, persoana submisiva este imobilizata, astfel incat sa nu se poata feri, apoi ii sunt identificate punctele de pe corp in care gadilatul are cel mai mare impact, dupa care persoana este
gadilata de-a lungul a cateva minute sau chiar ore.

Urophilia (Urolagnia, Undinism)
reprezinta un fetish care presupune obtinerea placerii sexuale prin urinare sau contactul cu urina.

Wax Play
este o forma de joc senzual, in care se picura ceara calda sau fierbinte (de ex. din lumanari) pe pielea unei persoane.

Whipping
Biciuirea cu o cravasa sau un bullwhip.

--------------------
P.S. i love you

+Quote Post
Cocktail
mesaj May 6 2008, 00:23
Trimis la #9

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(sarcastic @ Apr 30 2008, 15:10) [snapback]25749[/snapback]
BDSM

Bloodplay (Blood Fetish, Vampire Fetish, Hematolagnia, Haematophilia)
reprezinta un fetish pentru sange si, de asemenea, un mijloc de a stabili o legatura intima cu o persoana. Anumiti fetisisti sunt stimulati sexual de cele mai multe ori la vederea sangelui sau a persoanelor goale sau semi-goale, pe cand altii sunt excitati la simpla vedere a sangelui.

Chiar nu am stiut ca sunt persoane care se excita cand vad sange... acum ii inteleg pe aia care-si taie venele smile.gif)

Wow... mi se pare ciudat ca un alpha sa se lase dominat... nu ar mai fi alpha nu !? Fiecare cu dorintele/fanteziile lui

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
sascha
mesaj May 6 2008, 05:20
Trimis la #10

Forum Jockey

Postari: 324
Inregistrat pe: 2-March 08
Membrul Nr.: 5.665

si mie mi se pare ciudat..e prima oara cand aud un barbat ca vrea sa se lase dominat...totusi sunt de parere ca asta poate si excitant chiar daca esti obisnuit sa domini unsure.gif

--------------------
I might like u better if we slept together ;)

+Quote Post
un_mare_luzar
mesaj May 6 2008, 06:57
Trimis la #11

Sniffin' the Field
**

Sunt destui care vor sa se lase dominati, chiar si in viata de zi cu zi. Nu eu, totusi, si de-aia nu apelez la domine (femeile care sunt dominante contra cost...totusi din cateva conversatii cu una am inteles ca ele cer in timpul sedintelor ca asa zisii sclavi sa se supuna si la alte porunci care nu au nici o legatura cu sexul). Ma refer cam la ceea ce zice si sarcastic. Desigur nu vreau sa consum fecale si urina... ma gandeam la ceva de genu sa o las pe domnisoara sa se plimbe pe mine in timp ce sunt legat sau sa ma gadile si sa ma biciuiasca si sa foloseasca tot felul de cuvinte jignitoare.

De-asemenea doar pentru ca joci un joc erotic nu inseamna ca nu poti fi mascul alfa si in plus cine zice ca eu sunt alfa?

+Quote Post
Gody
mesaj Sep 15 2009, 00:52
Trimis la #12

NonTalkative FC
*

Postari: 38
Inregistrat pe: 17-March 09
De la: Trentino
Membrul Nr.: 10.171

Omul e creat sa emane atractie,formata din 2 categorii:feminina si masculina.Toti le avem acestea,unii mai mult sau mai putin,un dominat(baiat cu atractie feminina mare..ladys man) care se lasa unei femei dominante(atr.masculina mare,fata baietoasa)Dominanta fetei predomina in toata relatia..

Daca baiatul e dominatorul,e clar ca are o atractie masculina mare si e acel alfamale dar si acestia au picul de atractie feminina ce le provoaca fantezii sexuale despre sclavie,legare,izolare,pedeprire(Pedepseste-ma preoteasa(stapana),iar am pacatuit)

Un nice guy(afc) e un sclav permanent dominat de amicele hb 8-10,dominat de hb 7 in relatie chiar dominat de hb 5-6 fiind in oneits prin pedeapsa si rasplata.
Credeti ca un venusian ar accepta asa ceva?NU!Amicele sunt ca si catelusele cu lesa,in relatie el e puterea,hb 5-6?are un statut de pastrat.

Fantezia mea:3some cu 2 HB8-10 guerilla sau uniforma navi seal:D

--------------------
Femei frumoase sunt milioane , dar un barbat adevarat e rar.

+Quote Post
Sorin
mesaj Sep 15 2009, 08:09
Trimis la #13

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
Membrul Nr.: 2.321

Ooo ce destainuiri... smile.gif

Asa ceva pe forum nu ma asteptam sa citesc prea curand tongue.gif

Intai incearca sa ai o relatie de cateva luni cu ea macar, sa prindeti incredere unul in altul si apoi sa va dati drumul la fantezii...

E posibil sa ai rata de succes mai mare asa smile.gif

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post
Gody
mesaj Sep 15 2009, 14:04
Trimis la #14

NonTalkative FC
*

Postari: 38
Inregistrat pe: 17-March 09
De la: Trentino
Membrul Nr.: 10.171

Mercy Sorine ca mi-ai amintit o chestie importanta.
A se crea comfort in timp,bucurandu-te de fantezie impreuna cu ea(nu poti fi pasiv,abuzand de ea indeplinindu-ti fantezia)
Nu te scuza pentru fanteziile care le ai cand "prietena" se mira sau se plange ca esti prea kinky(am muscat shit testul acesta nu 1 data)unele zic ca esti abuziv(Shit test)altele au anxietate in ce priveste fantezia,iar voi sunteti cheia pentru a da drumul imaginatiei sexuale ce le predomina unele vise.(ati observat ca,atunci cand prietena zice nu sexului in perioada ciclului se trezeste dimineata uda de tot si ametita?incercati asta ca e fun,e un grad maxim de tachinare[teasing]sa zica NU si sa o excitati evitand zonele x)

V-am pupat biggrin.gif

--------------------
Femei frumoase sunt milioane , dar un barbat adevarat e rar.

+Quote Post
Sorin
mesaj Sep 16 2009, 03:24
Trimis la #15

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
Membrul Nr.: 2.321

Increderea e de maxima importanta aici...

In primul rand e vorba de incredere pentru ca ei este teama ca:

1. Vei crede ca e usuratica daca-ti spune fanteziile ei secrete/adanci
2. Nu o vei mai aprecia daca iti ofera totul pe tava, si poate nu mai ai ce descoperi apoi...
3. Ii e teama ca o vei judeca pentru comportamentul ei...

Daca tu demonstrezi prin fapte, cuvinte, timp petrecut ca nu vei face nici una din cele 3... totul e ok smile.gif

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:04