IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Diferite Exemple De Preludiu...
radu1987
mesaj May 28 2008, 05:02
Trimis la #1

Forum Maniac

Grup: Membri
Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

Sincer sa fiu am inceput sa ma plictisesc de a face preludiu...mai ales ca uneori nici nu trebuie (GF reactioneaza la fel cu sau fara) cu toate ca alteori iese mai misto...dar de ce sa nu incerc sa imbunatatesc aspectul asta nu? motivul pentru care am inceput sa ma plictisesc este ca am incercat o gramada de tipuri de preludiu si acum am ramas momentan fara inspiratie...ceva exemple va rog (in detaliu daca se poate) - chestii incercate nu ce ati vazut prin filme si vi s-a parut super sa faceti pe viitor tongue.gif

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU
Go to the top of the page

+Quote Post
nashu
mesaj May 28 2008, 05:47
Trimis la #2

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Hai sa incerc sa-ti dau cateva idei. Dar trebuie sa-ti zic ca din ce am sa insir aici nu a mers la toate fetele, la undele a mers, la unele nu, dar merita sa incerci, ideea e sa nu consideri ca nu merita daca nu vezi efecte spectculoase. smile.gif

Sa o luam cu inceputu. Incearca sa te folosesti de anticipare. "Sa vezi ce-o sa-ti fac in seara asta!"
Un sarut care incepe cuminte dar se termina umed tare si cu limba in gatul partenerului e un inceput, ideea e sa ii mangai putin buzeze cu buzele tale la inceput.
Gatul nu trebuie ignorat, si aici ma refer la tot gatul, nu doar partile laterale. Ca bonus inspira si expira cand o saruti pe corp, alterneaza expiratia calda cu inspiratia rece, reactia ei e mai clara si asa aflii usor care sunt zonele pe care merita sa insisti.

Urechile is iar o zona buna...din experienta mea foarte buna chiar biggrin.gif Sa fii atent daca ai de gand sa-i bagi limba in ureche...pe unele le excita maxim iar pe altele le dispera. Cred ca cel mai bine vezi daca face ea asta cand se joaca cu urechile tale. Daca o face, sigur o sa-i placa si ei. Si de faza asta merita sa tii cont nu doar in cazul urechilor, fii atent la ce face ea, apoi repeta wink.gif

Zona centrala a pieptului, de deasupra sanilor e iar o zona buna, e foarte bine vascularizata in momente de excitatie, merita sa o verifici sa vezi ce parere are prietena ta...

Si uite o chestie care o fost f tare cu o tipa, dar care nu a functionat fantastic si cu altele... zona laterala a abdomenului, sub coaste...imagineaza-ti un cerc in zona aia si urmareste-l cu limba, cu buzele, si merge si cate o muscatura usoara din cand in cand urmata de un sarut.

Ce te mai sfatuiesc sa nu uiti e spatele, coapsele, spatele genunchilor, chiar si talpa daca are picioare frumoase, ingrjite si o igiena ireprosabila.
Coapsele parcurge-le dinspre genunchi inspre zona pubiana. Mergi pana la articulatia superioara a piciorului, zona de intersectie dintre picior si zona pubiana e foarte excitanta. NU te atinge de pasarica, foloseste-te doar de anticipatie! smile.gif

Acu nu mai am timp sa scriu ca-s la lucru, dar cred ca o sa revin.

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
radu1987
mesaj May 30 2008, 14:02
Trimis la #3

Forum Maniac

Haideti fratilor...sa inteleg ca nu stati bine la capitolul asta ?

Ps Sascha nu te baga decat daca ai facut asta pe alta fata tongue.gif

--------------------

+Quote Post
chiu
mesaj Jun 6 2008, 07:32
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Postari: 5
Inregistrat pe: 4-January 08
Membrul Nr.: 5.312

Miere. De aici dezvoltati cum va place si cum vi se nazare. O sa fiti lipiciosi, dulci, alunecosi....
Toarna cativa stropi de miere pe partenera si o sa ai treaba cel putin 20 de minute (asta ca sa nu ai motiv sa nu prelungesti preludiul.... o sa vezi de ce).
Ca idee. punde-o pe spate (dupa ce ai dezbracat-o, normal), de preferat cu lumina stinsa, si dupa 5 min de preludiu "normal", zii "I wanna lick you, baby!. Asteapta o secunda" Iei borcanelu/tubuletul de miere de sub pat sau de langa (cat mai aproape , mai bine) si toarna cativa stropi (care de fapt vor fi niste liniute...) O sa innebuneasca, nestiind ce e, pana nu o saruti. Evita sa o saruti, orice ar face, timp de macar 5 minute.
De preferat ar fi ca mierea sa fie cat mai rece biggrin.gif.

Alte idei?

+Quote Post
hitman23
mesaj Jun 6 2008, 07:41
Trimis la #5

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

"O sa fiti lipiciosi, dulci, alunecosi...." da da apoi mergem sa facem un dus inainte sa facem sex nu ?

"Ca idee. punde-o pe spate (dupa ce ai dezbracat-o, normal), de preferat cu lumina stinsa, si dupa 5 min de preludiu "normal", zii "I wanna lick you, baby!. Asteapta o secunda" Iei borcanelu/tubuletul de miere de sub pat sau de langa (cat mai aproape , mai bine) si toarna cativa stropi (care de fapt vor fi niste liniute...) O sa innebuneasca,"

de ce sa o pun cu lumina stinsa ? e urata pe lumina smile.gif baby i wanna lick you ? smile.gif)

+Quote Post
sascha
mesaj Jun 6 2008, 10:03
Trimis la #6

Forum Jockey

Postari: 324
Inregistrat pe: 2-March 08
De la: bucuresti
Membrul Nr.: 5.665

hitman daca nu ti place ideea puteai sa comentezi mai subtil nu ca baba in piata mare annoyed.gif mie imi place ideea e chiar tare smile.gif good job biggrin.gif

--------------------
I might like u better if we slept together ;)

+Quote Post
hitman23
mesaj Jun 6 2008, 13:45
Trimis la #7

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

lasa tu ca n-am jignit pe nimeni ca aici nu e forum de gay ..sa se planga fiecare din orice
Si normal ca tie iti place ideea ca doar tie iti place orice smile.gif)

+Quote Post
sascha
mesaj Jun 6 2008, 14:57
Trimis la #8

Forum Jockey

Postari: 324
Inregistrat pe: 2-March 08
De la: bucuresti
Membrul Nr.: 5.665

haha =)) biggrin.gif:D:D:D:D:D:D:D:D

--------------------
I might like u better if we slept together ;)

+Quote Post
radu1987
mesaj Jun 6 2008, 16:02
Trimis la #9

Forum Maniac

reveniti la tema topicului va rog... nu aveti si voi ceva sugestii ? wink.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:06