IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Din Rau In Mai Rau.....f*ck Me :(, ajutati-ma cu niste sugestii,sfaturi!!!!
XXL
mesaj May 4 2010, 02:28
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 8
Inregistrat pe: 14-November 09
Membrul Nr.: 13.443

Salut tuturor!Dupa cum probabil v-ati obisnuit iar am o problema biggrin.gif,dar asta chiar ma roade grav!!!Sa incepem:Sunt cu o fata de ceva vreme...asta nu conteaza ,dar am inceput sa tin la ea,totul era roz dar kam de pe 1 mai s-a cam racit.....bine ea a avut un ltr de 10 luni cu unu care a lasat-o pt una mai mica ,dar care conducea bine"masina".....,dar el a aflat ca il inseala si nu mai are prietena,problema este urmatoarea....daca mai tine la el?Nu as fii intrat la banuieli daca nu avea urmatorul sttus pe messenger citez:Nu inteleg,nu jdiu si uneori aj vrea sa uit...ce mi-ai facut...de ce esti in mintea si visele mele!dami noptile de neliniste inapoi,si oprestemi lacrimile cu un sarut.kand prima stea se va stinge de pe cer atunci si eu te voi uita,te rog nu pleca iar...o poveste in doi,o poveste creata de finaluri neterminate,o poveste in care doar noi putem traii...alege sa ramai sau fa-ma sa te uit...
Poate cuvintele subliniate mai sus m-au dus cu gandul la asta ,nu stiu in tot cazul ,dar cam ce ar fii de facut!
Nu postati de dragul de a posta!
Ms anticipat si astept sfaturile voastre!
Go to the top of the page

+Quote Post
nashu
mesaj May 4 2010, 12:02
Trimis la #2

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Intuitia nu minte niciodata.
Deci, daca vrei ia-ti jucariile si pleaca...sau f**e-o bine, adica mai bine ca ala laugh.gif si apoi pleaca.
Ideea e ca daca simti ca inca mai tine la ala, tu te cam bati cu morile de vant. Asa ca decizia iti apartine si te reprezinta.

Bafta,
Nashu

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
PuiDeUrs
mesaj May 4 2010, 16:58
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Postari: 42
Inregistrat pe: 5-September 08
Membrul Nr.: 7.128

Aprob treaba cu f**aiul.Abia apoi merita sa-ti storci putin creierii privind o relatie cu tipa asta.

+Quote Post
HGT
mesaj May 4 2010, 17:17
Trimis la #4

Sniffin' the Field
**

Postari: 65
Inregistrat pe: 4-November 08
Membrul Nr.: 7.671

Dezaprob si idea cu f**utul si "relatia" ta cu ea. Te vad o fire mai emotiva, in locul tau nu m-as juca cu focul.

Daca incerci sa te culci cu ea ai sanse mari sa te respinga si, chiar daca reusesti, ai sanse la fel de mari sa fii inselat in acelasi timp.

Stii cate ceva despre relatia lor din prezent? Cam ce fel de discutii poarta, daca se mai intalnesc, eventual daca si-o mai si pun din cand in cand...

Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci: ia diavolul de coarne si trage-l de coada. Vorbeste cu ea despre subiectul asta (fii ferm, nu face acuzatii sau reprosuri, dar nici sa nu-ti fie frica sa-ti exprimi punctele de vedere) si las-o sa stie ca nu accepti sa fii inselat. Comunicarea este cheia, iti va deschide multe usi inchise. Poate, cu ocazia asta, se vor mai incalzi si relatiile dintre voi.

O a doua solutie ar fi sa reincepi sa o cuceresti: putina gelozie, putina indiferenta, cateva jocuri (stii si tu..), dar daca are o obsesie pentru ex-ul ei, o sa te lupti cu morile de vant.

Anunta-ma ce faci, sunt chiar curios.

Salve! innocent.gif

--------------------
Dragă domnişoară, plină de fumuri de la fiţe sau ţigară, proastă, turmentată, eşti doar o bucată de... carne afumată. Īntoarce-ţi calea şi fie-ţi drumul bun, căci eu n-am de gānd să te consum.

www.vaduvele-negre.com

+Quote Post
PuiDeUrs
mesaj May 4 2010, 18:32
Trimis la #5

NonTalkative FC
*

Comunicarea nu aduce nimic bun,daca nu e una constructiva care atrage dupa sine o partida de sex.Daca vei face pe mama ranitilor intrand in detalii despre status si alte discutii care-l aduc in prezent pe celalalt,risti sa rascolesti neplaceri care cu greu le suporta.Fi tu insuti,fara sa-ti pese de statusuri si alte chestii care trezesc amintiri.Eventual daca te angrenezi intr-o discutie pe tema status,risti sa devii un tata spiritual al ranitelor,umarul caruia va plange,un confesor..pe cand altii ii taie respiratia cu orgasm dupa orgasm.

Antreneaza-ti mintea cu ceva benefic,atinge-ti obiectivul.Vorba din popor " f**i nu f**i vremea pulii trece"

Ce obsesie? Nu exista obsesie la nesfarsit.Am trecut prin genu' asta de experienta si am plecat cu temele facute.Subscriu inca o data..cheia spre o conexiune intre voi este sexul..Daca ajungi la punctul culminant...restul,poate vine de la sine.

De ce spun asta? pai,am trecut prin genu' asta de experienta cu o tipa care dramatiza despre un ex,iar in tot timpul asta eu ii ascultam aberatiile si-ncercam s-o consolez cu atingeri care n-au adus nimic bun,fiindca se destainuise mie ca la un prieten,iar eu ii ofeream sfaturi incurajatoare despre ce-ar putea sa faca sa treaca mai usor peste momentele grele.

Drept urmare... s-a combinat cu unuul,apoi cu altul..si cu altu' si lista continua...

Deci,in general..o femeie poate depasi cu usurinta un hop de genul,pe cand latura masculina afc se complace pe termen lung pana sare gardu. wink.gif

+Quote Post
radu1987
mesaj May 9 2010, 13:53
Trimis la #6

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

XXl ce varsta ai ? deasemeni tipa pare sa fie de clasa a doua daca baga asa status pe mess, sta pe mess si e asa sensibila...

Daca ai 14-15 ani atunci chestii de genu "ia si o f**e ma indoiesc ca merg" , inca ceva mi se pare complet ridicole sfaturile de genu "ia si o f**e" - oricum noi baietii gandim toti la fel , daca am fi in stare am f**e tot ce misca...

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
PuiDeUrs
mesaj May 9 2010, 16:10
Trimis la #7

NonTalkative FC
*

CITAT(radu1987 @ May 9 2010, 20:53) [snapback]35960[/snapback]
XXl ce varsta ai ? deasemeni tipa pare sa fie de clasa a doua daca baga asa status pe mess, sta pe mess si e asa sensibila...

Daca ai 14-15 ani atunci chestii de genu "ia si o f**e ma indoiesc ca merg" , inca ceva mi se pare complet ridicole sfaturile de genu "ia si o f**e" - oricum noi baietii gandim toti la fel , daca am fi in stare am f**e tot ce misca...

Hey Johny Bravo..reciteste ce detaliaza baiatu' si dupa aia umple pagina cu flegme.Si mai las-o dracului de expresie " daca..pica drobu de sare,daca are mai multi cm in p*la de cat ai tu ani" death.gif

+Quote Post
radu1987
mesaj Jan 14 2012, 10:51
Trimis la #8

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

PuiDeUrs vad ca esti un Gica- contra prin excelenta - bravo tie dar sincer nu ma intereseaza un meci de box virtual pe un forum pe care in ciuda tonului meu uneori mai taios incerc sa ajut nu sa par mare seducaret ca tine.
Si daca ti-ai scote capul din fund ai realiza ca are o relevanta intrebarea vis-a-vis de varsta.(e un wake-up call pentru ca aparent iti incarci ego-ul dand replici "smechere" pe un forum de seductie unde scopul este sa ajuti nu sa fii zmeu la dat replici.)

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:07