IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Ejacularea
Condorul
mesaj Aug 6 2008, 17:33
Trimis la #1

Sniffin' the Field
**

Grup: Membri
Postari: 55
Inregistrat pe: 23-May 08
De la: Micu' Paris
Membrul Nr.: 6.173

ok ... mie rusine sa zik da am o MARE problema ... acu o luna am inceput o relatie cu o tipa in grecia in vacanta .. acelasi liceu .. ea mai mik ca mine cu 2 ani ... toate bune si frumoase a trecut o luna am facut sex ... era virgina ... ma rog am urcat-o pe toti peretii am dezvirginat-o intr-un happy ending pentru mine ... nu mi-am dat drumu ( desi trecusera 2 ore ) ... dupa vreo 3-4 zile o facem iarasi ... o ora jumate ... si nimik din partea mea .. adik i-am tras-o dar nu am ejaculat ... azi vreo 45 de min si iar nimik ... stiu ca unii se plang de ejaculare prematura dar eu nu ejaculez deloc dupa partide lungi si nu stau la bancuri

a mai avut cineva problema asta stie vreun leac

chestia este ca eu port prezervative si ma gandeam ca de la alea sunt ... ea nu vrea fara ... pana la urma am ajuns la comun acord ca o sa mergem la ginecolog sa ia pastile ca nu pot cu ... dar nu sunt sigur ca este de la prezervativ

a mai avut cineva ? ... sau stiti din auzite vreun leac miraculos auzit pe la altii ?

am folosit durex sensitiv parca ... chestia este ca mi-a dat si o replica de genu "incep sa cred ca sunt eu de vina" si nu cred ca are ea vina ... sper sa primesc un rasp in urm 7 zile ca e ea plecata la mare
Go to the top of the page

+Quote Post
Condorul
mesaj Aug 6 2008, 18:29
Trimis la #2

Sniffin' the Field
**

CITAT(cosminutzu @ Aug 6 2008, 18:13) [snapback]27891[/snapback]
Este greu de imaginat orgasmul la barbati fara ejaculare. Barbatul simte orgasmul in timpul ejacularii, dar el este diferit de la barbat la barbat. Povestile despre barbati care au un orgasm unul dupa altul sunt iluzii. Tinerii sub 25 de ani au nevoie de cel putin 3 minute sa se odihneasca si a se reenergiza...

Toti barbatii sanatosi ejaculeaza. Numai in cazul unor anumite boli (probleme la nivel cerebral sau diferite infectii), acestia pot fi lipsiti de ejaculare chiar daca au erectie. In cazul barabtilor circumscrisi, lipsa preputului ii face pe acestia sa aibe un act sexual mai lung datorita faptului ca penisul, de faptul glandul, devine mai putin sensibil.

In general, nu se poate spune ca intensitatea orgasmului la barbati difera in functie de pozitia sexuala. In timp ce la femei se poate vorbi de o diferentiere in functie de zonele erogene stimulate mai mult, la barbati conteaza foarte mult si efectele vizuale. Din acest motiv, multi barbati se declara mai satisfacuti atunci cand femeia sta cu spatele si aplecata pe coatele din fata.

Barbatii pot obtine orgasmul atat in urma sexului oral cat si vaginal. Normal, unii barbatii prefera una dintre cele doua variante mai mult decat cealalta.

Femeile nu beneficiaza de orgasm de fiecare data cand fac sex si nu este nimic anormal. In cazul in care barbatii isi aduc partenerele aproape de cele mai inalte culmi ale placerii si se opresc, adica nu ejaculeaza, inseamna ca este ceva in neregula si trebuie mers la un doctor. ohmy.gif

La ejaculare, sperma poate iesi ca un glont din penis sau se scurga usor. De obicei, prima ejaculare este mai puternica decat urmatoarele.

stiu teoria biggrin.gif dar ma gandeam poate a mai experimentat cineva asa ceva unsure.gif deja incep sa fiu eu "spooked out" adik am orgasm dar nu am avut cand am fost cu ea

sexul il facem numai normal dar nah nush ... a mai avut careva probleme cu caciulitele de genu asta sau nush ... nu as merge ink la doctor sper ca fara caciula sa existe daca nu o sa merg la doctor death.gif

+Quote Post
el_bandolero
mesaj Aug 7 2008, 05:04
Trimis la #3

Forum Jockey

Postari: 331
Inregistrat pe: 9-April 07
De la: Prin zona
Membrul Nr.: 4.277

CITAT(Condorul @ Aug 7 2008, 01:33) [snapback]27890[/snapback]
ok ... mie rusine sa zik da am o MARE problema ... acu o luna am inceput o relatie cu o tipa in grecia in vacanta .. acelasi liceu .. ea mai mik ca mine cu 2 ani ... toate bune si frumoase a trecut o luna am facut sex ... era virgina ... ma rog am urcat-o pe toti peretii am dezvirginat-o intr-un happy ending pentru mine ... nu mi-am dat drumu ( desi trecusera 2 ore ) ... dupa vreo 3-4 zile o facem iarasi ... o ora jumate ... si nimik din partea mea .. adik i-am tras-o dar nu am ejaculat ... azi vreo 45 de min si iar nimik ... stiu ca unii se plang de ejaculare prematura dar eu nu ejaculez deloc dupa partide lungi si nu stau la bancuri

a mai avut cineva problema asta stie vreun leac

chestia este ca eu port prezervative si ma gandeam ca de la alea sunt ... ea nu vrea fara ... pana la urma am ajuns la comun acord ca o sa mergem la ginecolog sa ia pastile ca nu pot cu ... dar nu sunt sigur ca este de la prezervativ

a mai avut cineva ? ... sau stiti din auzite vreun leac miraculos auzit pe la altii ?

am folosit durex sensitiv parca ... chestia este ca mi-a dat si o replica de genu "incep sa cred ca sunt eu de vina" si nu cred ca are ea vina ... sper sa primesc un rasp in urm 7 zile ca e ea plecata la mare

exista la farmacie un gel numit lubrifiant.
te ungi cu ala si te arunci cu totul in pasarica biggrin.gif .
crede-ma se simte diferenta wink.gif

+Quote Post
radu1987
mesaj Aug 7 2008, 10:37
Trimis la #4

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

Ba frate am patit si eu la inceputul relatiei mele cu gagica mea chestia asta. Recomand sa incerci exercitii Kegel si tu si ea...Te ajuta ENORM. si inca ceva EXTREM de important. EXPLICA-I URGENT tipei ca nu e vina ei. Altfel o sa lege sentimentul de vinovatie de actul sexual si numai asta nu cred ca vrei tu wink.gif bafta!

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
Lestat
mesaj Aug 7 2008, 11:26
Trimis la #5

Talkative Guy

Postari: 131
Inregistrat pe: 9-June 08
Membrul Nr.: 6.303

Am si eu o problema asemanatoare...
O f** cu 2 amici pe una, fata e venita recent din Spania, e nimfomanca. SI oricat as f**e-o nu-mi pot da drumu, nici cand face blowjob.
Faza e ca atunci cand o f** nu ma risc fara prezervativ, sa fie d'aia? E si cam larga-n p*zda.. plm :-??

--------------------
Nimic nu ma distruge, sunt ca soarele. Rasar si luminez totul!

+Quote Post
Illegal
mesaj Aug 7 2008, 16:21
Trimis la #6

Suspect

Postari: 160
Inregistrat pe: 3-September 06
Membrul Nr.: 3.075

Nu stiu sigur, dar cred ca o laba ti-ar raspunde la intrebare.
Daca ejaculezi inseamna ca nu ai nici o problema fizica shi ca altceva e buba, nu?

+Quote Post
Condorul
mesaj Aug 7 2008, 19:08
Trimis la #7

Sniffin' the Field
**

CITAT(Illegal @ Aug 7 2008, 16:21) [snapback]27906[/snapback]
Nu stiu sigur, dar cred ca o laba ti-ar raspunde la intrebare.
Daca ejaculezi inseamna ca nu ai nici o problema fizica shi ca altceva e buba, nu?

problema fizik nu am ... cand sunt cu ea nu vine si nu prea vad dc adik imi place tipa ... nu sunt dezgustat numai ca astept prea mult de devine si ea " huh.gif mai terminam azi ? "

sper sa dea solutii partea cu kegel si fara capishon

+Quote Post
Condorul
mesaj Aug 9 2008, 17:40
Trimis la #8

Sniffin' the Field
**

CITAT(cosminutzu @ Aug 9 2008, 12:07) [snapback]27936[/snapback]
Nepotrivire de caracter..nu-i calda Piranda! biggrin.gif

i-as zice da i-am dat mel sa o asculte si stie reply si pana acuma nu stiu ce reply sa ii dau mai mult decat " ai vrea tu sa te ling in p*zda "

pt cine e curios de reply uitati-va la sectiunea spam topicul injuraturi al 4-lea reply acela cu sacha smile.gif

+Quote Post
radu1987
mesaj Aug 12 2008, 04:02
Trimis la #9

Forum Maniac

Ma incearca faza cu exercitiile Kegel.(fa exercitii Kegel ZILNIC si tu si Gagica - iti zic eu ca termini mult mai repede cand o simti pe ea cum te strange wink.gif Daca nu merge atunci iti recomand sa faci rost de ceva material de la David Shade. E prea tare gagiul...te invata cum sa faci sex la telefon, cum sa-ti folosesti vocea , cum sa o faci pe tipa sa termine la comanda...etc Ps am testat ,am avut rezultate foarte buna asa ca imi permit sa recomand wink.gif Incearca orice ca sa vezi ce ar merge. Ps daca nu esti dispus sa incerci sa rezolvi problema (lene sau mai stiu eu ce ) atunci nu te mai plange tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Condorul
mesaj Aug 12 2008, 05:26
Trimis la #10

Sniffin' the Field
**

CITAT(radu1987 @ Aug 12 2008, 04:02) [snapback]27993[/snapback]
Ma incearca faza cu exercitiile Kegel.(fa exercitii Kegel ZILNIC si tu si Gagica - iti zic eu ca termini mult mai repede cand o simti pe ea cum te strange wink.gif Daca nu merge atunci iti recomand sa faci rost de ceva material de la David Shade. E prea tare gagiul...te invata cum sa faci sex la telefon, cum sa-ti folosesti vocea , cum sa o faci pe tipa sa termine la comanda...etc Ps am testat ,am avut rezultate foarte buna asa ca imi permit sa recomand wink.gif Incearca orice ca sa vezi ce ar merge. Ps daca nu esti dispus sa incerci sa rezolvi problema (lene sau mai stiu eu ce ) atunci nu te mai plange tongue.gif

kegel am inceput sa fac smile.gif ... David Shade am toate materialele lui ... am citit pana acuma da ink mai am .... peste 2 zile vine gagica sa vad ce rezultate da biggrin.gif

ms mult smile.gif

+Quote Post
radu1987
mesaj Aug 12 2008, 08:44
Trimis la #11

Forum Maniac

Ideea este nu sa lecturezi...ci sa PUI IN PRACTICA...atunci ai sa internalizezi acea mentalitate de amant bun... acel grad distinct de incredere in sine... Intelege ca ideea nu este sa memorezi cuvant cu cuvant ce zice el...ci sa preiei din materialul lui orice te-ar ajuta pe tine (si afli ce anume merge in cazul tau punand in PRACTICA) lasand desigur deoparte ce nu merge la tine ... Dar recomand sa lesi deoparte ceva ce ai incercat si nu a mers dupa a 10-a incercare lipsita de rezultate pozitive...tine minte nimic bun nu vine peste noapte...

Ps consider ca "Incompatibilitatea sexuala" este doar un mod delicat de a zice ca unul din parteneri nu agreeaza actul sexual/ in considera un act murdar sau pacatos/nu este dispus sa se implice in adevaratul sens al cuvantului intr-o relatie sexuala (sa se lase dus/a de val, sa incerce lucruri noi/etc)...

Performantele in dormitor cand esti intr-o relatie, vin in timp... Oricine stie ca prima data o sa fie de cacat, sau chiar primele dati...pentru ca practic nu sunteti obisnuiti unul cu celalalt, nu va cunoasteti corpurile, nu stiti ce place sau displace celuilalt partener.

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:10