Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 23 2009, 08:18
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 10 Inregistrat pe: 23-December 09 Membrul Nr.: 13.710 |
am avut un LTR de 3 ani si 10 luni cu o tipa mai mare decat mine cu 3 ani (29 ani) (este vecina cu mine,stam in aceasi scara,stiu nu tre sa te caci acolo unde mananci) aspect fizic nota 7 in prezent,cand ne-am cunoscut era un 5 ,am schimbat-o f mult.la inceput eram detasat nu eram f implicat in relatie ,mai mult ea era cea care iubea(mi-a scris si o scrisoare la 5 luni in care imi spunea cat de mult ma iubeste) momentele frumoase au inceput sa curga timp de un an,totul era perfect.dupa un an au inceput sa apara contradictiile,mici certuri,dupa inca un an au inceput sa apara certurile mari,despartiri temporare,dupa fiecare despartire eu veneam sa ne impacam,au fost momente cand datorita sentimentelor am si plans in fata ei,am lasat garda jos f mult.a profitat de asta,am ridicat-o in slavi,o tineam mult prea sus,o iubeam,inca o mai iubesc,a profitat de sentimentele mele si a facut ce a vrut din mine,acum o luna ne-am certat dintr-un rahat,n-am vrut sa ma duc sa i-au niste covrigi si sa-i aduc la ea la birou(eram prin zona) asta dupa ce mersesem pe jos f mult si ma grabeam sa ajung la munca,iar ea fusese cu masina.cearta a continuat pe mess si a inceput sa ma amentinte cu despartirea,mereu facea asta,era arma ei suprema,nu faci ca mine ne despartim si in acel moment mi-am bagat picioarele si i-am zis ca imi bag Pxla in ea de relatie ca m-am saturat sa fiu sclavul ei .dupa 3 zile au inceput regretele ,am inceput sa o caut,sa imi cer scuze,sa-i dau dreptate,sa ii zic ca si eu daca as fi in locul ei as proceda la fel,dar hai sa o luam de la 0 sa uitam ce a fost ,sa lasam o perioada in care sa ne linistim si incetul cu incetul sa te recuceresc,nu si nu,foarte incapatanata(berbec) foarte rece,nu ma suna deloc ,numai eu o sunam,o cautam ,o asteptam la bloc cand venea din oras,seara de seara a inceput sa iasa in oras cu prietenele(cu care in mod normal daca se vedea o data pe luna era bine)sau cand iesea cu cainele afara ,i-am scris pana si o scrisoare de dragoste pe care i-am lasat-o in usa,m-am facut de tot rahatul pana in ultimul moment,am cazut mai jos decat penibil.dupa 2 saptamani imi zice ca a iesit cu unu,am crezut ca zice la misto,apoi la vreo 4 zile o pun pe o prietena comuna sa-i zica ca am iesit de mos niculae cu o tipa noua,s-a aratat f curioasa,vroia mai multe detalii,pe mine m-a intrebat dupa vreo saptamana daca mi-am gasit pe cineva ,i-am zis ca nu ,dar ca in weekend nu am fost in oras (stia ca urmeaza sa plec in weekend cu noua tipa,din alte motive n-am mai plecat cu ea,dar am iesit in oras) dupa imi spune ca f bine ai facut ca asa trebuie sa ne continuam viata fiecare pe drumul sau,plm,la cateva zile imi zice ca a mai iesit cu ala si ca inurmatoarea zi iese iar cu el,si ce e drept a fost plecata(nu avea masina in parcare) acu nu stiu daca cu ala sau nu,ca m-am intalnit cu ea cand a venit si nu prea era aranjata,seara i-am dat sms in care ii uram sa fie fericita alaturi de noul iubit.au mai trecut 2 zile in care nu prea am mai bagat-o in seama,mi-am sters pozele cu ea de pe hi5 ,apoi dupa 2 zile le sterge si ea ,timp de o luna de zile a putut sa le tina , si mai lasase 2 in care apaream intamplator si i-am zis sa termine treaba sa le stearga si p'alea 2 si am inceput sa fac urat ,ca in timp ce era cu mine in pat se gandea la altu ,ca si-a cautat pe altu in timp ce era cu mine,chiar daca nu s-au intalnit si nu cred ca s-au intalnit pt ca 90 % din timp il petreceam impreuna ,dar nu exclud nici aceasta varanta.ne-am certat f urat,am ajuns ca toata dragostea pe care i-o purtam sa o transform in ura,i-am zis in nenumarate randuri ca nu mai inseamna nimic pt mine ca e un 0.am sters-o de peste tot,am strans toate lucrurile care ma legau de ea din casa intr-o cutie pe care vreau sa i-o fac "cadou " de mos craciun
urmeaza ziua unei prietene comune,din partea grupului meu de prieteni si e invitata si ea,o sa vina singura,singur o sa vin si eu,are atata tupeu si nesimtire incat vine si ma sfideaza in fata prietenilor mei,vreau sa ma duc ,stau 5-10 min ii dau niste flori sarbatoritei,isi deschide cadoul,beau un cico si ma ridic si spun ca nu mai pot sa stau la aceasi masa cu o tradatoare,cu cineva care mi-a inselat increderea timp de 3 ani si am sa plec. in momentul de fata nu ne bagam in seama,vroia sa ramanem amici si sa ne salutam si sa vb cand ne vedem.i-am zis ca nu merita asta de la mine,i-am dat ignore total. Dupa toate astea totusi am multe framantari,ii vad masina ca nu e in parcare,ma intreb pe unde e,ce face,ma gandesc la ea f mult,de fapt ma gandesc la diverse scenarii ce ar fi trebuit sa fac sau bine ca s-a terminat,in esenta ma gandesc la aceasta relatie.Vreau sa nu mai fac asta ,sa incetez sa ma mai gandesc la ea,la tot ce a insemnat. Ce am putut observa la mine e ca dupa despartire ,singurele momente cand am reusit sa ma detasez au fost atunci cand m-am vazut cu tipa noua,dar nu pot sa ma vad tot timpul cu tipa noua deoarece e cuplata cu unu deja de 2 ani ,destul de instabila relatia ,se vad cam o data pe saptamana,nu sta in buc tipul , ea e destul de nemultumita de el si ma enerveaza ca a inceput sa ma vada ca pe un amic ,ca pe o prietena si nu vreau asta,vreau mai mult. intrebari: Cum sa fac sa trec peste fosta relatie cum sa fac sa o fac pe fosta sa se simta mizerabil,sa-i platesc pt tot ce mi-a facut,mai ales ca m-a pus sa suport toate rahaturile astea in pragul sarbatorilor (stiu mare parte din vina e a mea,trebuia sa pun capat cand au inceput certurile,dar am tot sperat,vroiam mai mult de la aceasta relatie,si nu trebuia sa ma umblu dupa ea luna asta dupa despartire,trebuai sa-i dau ignore) cum sa ies din ljbf cu tipa noua(imi este colega de munca dar la alt sediu din oras)tipa e de nota 9,e exact ce caut la o femeie,si din pct de vedere al aspectului fizic si al modului de gandire. vreau sa incep sa cunosc alte tipe sa simt ca traiesc,in plm sunt tanar si altele sunt necazurile vietii ,nu un rahat de despartire,dar am uitat cum se face ,mi-am iesit din mana,tot timpu cand am fost cu ea n-am incercat nimic,tot timpul mi l-am dedicat ei,unei nulitati,vreau sa ma apuc de dansuri latino sa cunosc mai multa lume,sunt si un tip mai timid ,dar fizicul ma ajuta ,stau prost la tehnici de agatat. nu sunt un prost,sunt baiat istet,am o masina decenta,un job bunicel,locuiesc aproape singur(mai vine maicamea pe la mine la apartament si mai doarme acolo dar nu ma incomodeaza) stiu ca pot ,am incredere in mine dar imi lipsesc tehnicile. |
|
|
|
Dec 23 2009, 13:35
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 10 Inregistrat pe: 23-December 09 Membrul Nr.: 13.710 |
vreau sa-i fac cadou cutia de pantofi cu cadourile ei,si cu o scrisoare langa ,in care ii reamintesc ca e o tradatoare si ca nu inseamna nimic pt mine si ii urez multa nefericire si esecuri si dezamagiri. e o idee buna sau nu?sa arunc alea pur si simplu sau sa i le pun la usa?asa macar o fac sa sufere putin
valoare pentru a fi vandute nu au,deci ori le arunc ori le pastrez ori i le dau ei.de pastrat nu vreau pt ca imi aduc aminte de ea |
|
|
|
Dec 23 2009, 14:38
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
Du-te si ia o carte din biblioteca. Nu are importanta daca ai citit-o sau nu. O citesti acum.
Ocupa-ti timpul cu altceva. -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
"So do you have a plan? Better! I have confidence." King Julien |
|
|
|
Dec 23 2009, 17:54
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 29-October 09 De la: cluj-napoca Membrul Nr.: 13.345 |
la tine ii ceva grav ce eu o numesc obsesie
ii klar ca tre sa-ti ocupi timpul cu altceva s sa incerci sa uiti de ea, adica sa nu-ti pese de nimic ce era legat de dansa legat de chestiile alea a ei aruncale la gunoi daca ii le trimitei sau ii tot spui cat ii de tradatoare mai tare te complici si tot tu suferi...deci nu merita efortul.....in locul tau sa locuiesc singur.....ce tare ar fi |
|
|
|
Dec 23 2009, 22:21
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
eu zic asa ..
nu te mai obosi sa ii returnezi amintirile ,arunca-le. schimba ti nr de tel ..si sterge nr ei .. nu mai vb cu ea pe mess ..fa-ti alta adresa ..si cea veche rogi un prieten sa o stearga .. de hi5 nu mai uzez tastatura.... si iti spun astea ..pt ca din ce ai scris ..nu te poti abtine sa nu o contactezi.. stai linistit ca e vorba doar de obisnuinta ..cred ca tie mai bine asa apuca te de un sport nu mai sta in casa ..iesi ,si asta zilnic oriunde cu amicii tai . Cu totii am trecut prin asa ceva mai mult sau mai putin ..mie imi pare personal bine ca am trait asa ceva..pt ca stiu ca alta nu se mai intalneste cu comportament de lake din partea mea ..Chiar daca la inceput a fost greu ..a venit alta ..si alta si altele ..si mi-am dat seama ca fosta nu avea nimic in plus ..Si sa stii ca jocul nu incepe doar la inceput pana f**i o tipa ..daca ai o relatie el continua ..cu diferite joculete din partea ei ..tre sa fii barbat ..cum incearca cacaturi cu tine ..cum o pui la punct ..totul vine totul trece ...fii barbat ..ce e porcaria aia de scrisoare ? mai sunt astfel de persoane ? mie imi pari genu exagerat de romantic si posesiv ..schimba atitudinea asta |
|
|
|
Dec 24 2009, 00:46
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Renunta complet la ea ti-a mancat atatia ani din viata, chiar simti tu ca nu meriti ceva mai bun ? O idee ar fi sa te muti naibii de langa ea! Stai in acelasi bloc cu obiectul obsesiei tale...nu ti se pare o situatie a dracu de periculoasa? Schimba pe cat posibil prietenii comuni (tradus renunta la ei) ma indoiesc ca au ei asa mare importanta in viata ta! Apuca-te naibii sa iesi cu mai multe pizde deodata...doar nu crezi cu adevarat ca numai cate o fata poti duce deodata? Respecta-te indeajuns de mult cat sa nu mai intri ca prostu in ala relatie fara sa te bucuri de libertate Iesi mai mult cu prietenii - prietenii adevarati sunt mult mai valorosi decat o p*zda. Si nu in ultimul rand lucreaza la propria persoana! Invata sa conduci altfel vei fi condus si toate femeile din cale ori iti vor da LJBF ori vor deveni niste scorpii frustrare cand o sa fie cu tine pentru ca nu stii ce sa le dai. Uite iti dau un exemplu uita-te la filmul "My best friend`s girl" sa vezi o diferenta intre un tip cu succes si unul fara . -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Dec 24 2009, 01:34
Trimis la
|
|
|
de mutat nu am de gand sa ma mut din cauza ei,insa ma deranjeaza ca are locul de parcare langa al meu si inevitabil vad cand nu are masina in parcare si cand da,si atunci imi vin in minte intrebari "pe unde umbla curva?" ii place acu sa se distreze ,tot felul de kkt-uri d'astea,stiu ca nu sunt ok fata de mine cu acest comportament si ca trebuie sa mi-l schimb,e singurul lucru care mai imi aminteste de ea,trebuie sa vad cum o sa fac ca sa o fortez sa isi schimbe locul de parcare.daca voi reusi sa fac asta stiu ca totul se va schimba in bine pt mine si ca voi inceta sa ma mai gandesc la ea.
legat de cutie parca e totusi un efort cam mare din partea mea sa ma duc sa i le duc la usa si s-ar putea ca in final tot ea sa abie satisfactie gen " fraieru inca sufera" si nu vreau sa-i arat asta pentru ca pt mine nu mai reprezinta nimic,nu o mai bag in seama,trec pe langa ea ca si cand nu ar fi acolo. legat de ocuparea timpului liber ,da am inceput sa mi-l ocup destul de mult,ma intalnesc cu un prieten zilnic,citesc o carte deja, m-am apucat de renovarea camerei,urmeaza din ianuarie sa ma duc la cursuri de dans unde am sa cunosc mai multe persoane si am sa-mi fac mai multi prieteni si ca sa-mi ocup timpul si mai mult am sa ma duc si la o sala de forta sa-mi descarc energiile negative. nu consider ca e o obsesie,pentru ca au fost aproape 4 ani,in care faceam totul impreuna,99% din timp ni-l petreceam impreuna(ori unul in prezenta celuilalt,ori la telefon,ori pe mess)a fost o relatie prea intensa si brusc totul s-a terminat,am ramas cu curu in balta. |
|
|
|
Dec 24 2009, 18:17
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa te muti!
Daca esti incapatanat ca un catar n-ai decat sa te sabotezi singur cat vrei ca tu - in ritmul asta n-ai sa treci tu peste in urmatoru an ... -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
|
|
|
Dec 24 2009, 20:31
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
O alta femeie in viata lui?? daca ati trecut prin asta inseamna ca va dati seama ca nu are oki pentru alta (ceva timp)...
Timpul le rezolva pe toate. O sa treci pesta problema asta in maxim 2 luni daca incepi sa fi mai optimist. De ce sa te muti tu? lasa sa se mute ea. Nu te mai framanta atat ca ce face unde se duce sau cacaturi de genu asta. Eu de exemplu cand am avut eu prima si ultima relatie de genu asta, am inceput sa beau, pana cand mia dat CINEVA o palma dupa cap si a spus "Trezestete in plm odata la realitate". Uitooo sa dusss... -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Dec 25 2009, 04:07
Trimis la
|
|
|
am trecut oarecum peste,nu complet insa,mai am un pic dar voi face si pasul ala,ce-i drept cel mai greu a fost in prima luna ,apoi incetul cu incetul totul a decurs de la sine.
nu i-am mai facut niciun "cadou",cutia am bagat-o intr-o debara si acolo v-a ramane,nu merita atata osteneala din partea mea e simplu sa spui cuiva muta-te,dar pe vremurile astea iesi mai mult in pierdere si in fond si la urma urmei de ce sa fug eu?trebuie doar sa trec peste si sa reprezinte pt mine doar o persoana oarecare. |
|
|
|
Dec 26 2009, 08:31
Trimis la
|
|
"Schimbarile bune au loc in timp, schimbarile grozave au loc peste noapte" -
George83 parca ziceai ca tipa asta noua cu care "iesi" ti-a dat ljbf . Ar merge o schimbare in viata ta, altfel vei avea aceleasi rezultate cu femeile. Am mai auzit de un caz ca al tau - un cuplu sta ani buni impreuna ( vreo 4-5 ani) si se despart la un moment dat. Ajung sa stea in acelasi bloc. Tipul gaseste pe alta si tipa se combina cu altcineva. Trec anii si astia se casatoresc cu noii lor parteneri dar pe ascuns tot se plac. Fac copii cu noii parteneri dar...tot se plac si apare din ce in ce mai multa tensiune si discomfort - afectandu-le desigur relatia cu actuala lor familie. Nu degeaba se zice "Nu te caci unde mananci" daca a iesit o mizerie mare cu tipa asta cel mai bine e sa o lasi in urma ta. -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:11 |