IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Evolutia Mea, Din greseli invatam :)
zackara
mesaj Oct 31 2009, 19:27
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 6
Inregistrat pe: 29-October 09
De la: Timisoara
Membrul Nr.: 13.347

Am rezolvat...mersi tuturor.

--------------------
Femei frumoase nu sunt multe, ci foarte ,foarte multe ,dar Barbati mai rar !!!

Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului.
Go to the top of the page

+Quote Post
nashu
mesaj Nov 1 2009, 15:31
Trimis la #2

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Esti ok.
Dar incearca sa nu cazi in extrema cealalta, ca ajungi sa nu te mai bucuri de femei.
Incearca sa-ti gasesti un echilibru si stai acolo wink.gif

Multa bafta!

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
Gody
mesaj Nov 2 2009, 03:27
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Postari: 38
Inregistrat pe: 17-March 09
De la: Trentino
Membrul Nr.: 10.171

welcomeani.gif

Mi-a placut povestea,mai ales partea cu '' Ba trezeste-te-n p*la mea'' m-a afectat pentru ca,incepe sa ma plictiseasca indirectul vechi,tot ce e vechi death.gif ori ceva nou,ori pe direct improvizat. Hai sa-ti zic si eu o poveste:

Icarus si tatal lui au facut aripi din pene si ceara ca sa scape din inchisoare.Tatal lui i-a spus sa nu zboare aproape de soare, dar a vorbit degeaba.Icarus a murit si tatal lui a privit.Icarus a murit orbit de succes si prea multa incredere,prea rapid si inconstient ,ignorand feedbackul important.

Morala:verificati tipul de confidenta,daca e normala e ok , dar daca ai confidenta aroganta oarba, te duci de unde ai venit... sau mai rau. ninja.gif

wassat.gif Salut

--------------------
Femei frumoase sunt milioane , dar un barbat adevarat e rar.

+Quote Post
zackara
mesaj Nov 3 2009, 02:02
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Postari: 6
Inregistrat pe: 29-October 09
De la: Timisoara
Membrul Nr.: 13.347

am invatat sa imi controlez emotiile in masura acceptabila ,incat sa nu scad in ochii celor din jur. ma critic singur si ma privesc din alt unghi ca sa vad ce este peste masura...orgoliu imi place sa il folosesc ,mai ales in fata fetelor dar il ador cand il aplic cu 2 sensuri incat sa par si mai misterios. Cred ca in seductie trebuie sa aplicam tot timpul cu 2 sensuri...

CITAT(nashu @ Nov 1 2009, 22:31) [snapback]34282[/snapback]
Esti ok.
Dar incearca sa nu cazi in extrema cealalta, ca ajungi sa nu te mai bucuri de femei.
Incearca sa-ti gasesti un echilibru si stai acolo wink.gif

Multa bafta!

cand nu o sa ma mai bucur de femei inseamna ca nu mai respir tongue.gif...

--------------------
Femei frumoase nu sunt multe, ci foarte ,foarte multe ,dar Barbati mai rar !!!

Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului.

+Quote Post
xxxx
mesaj Nov 20 2009, 05:30
Trimis la #5

NonTalkative FC
*

Postari: 24
Inregistrat pe: 20-July 09
Membrul Nr.: 12.593

nu o mai acuza ca nu te`a apreciat pentru ca nu avea ce sa aprecieze

avocatul familiei?? 12 milioane pe luna la telefon?? shock1.gif shock1.gif greedy.gif greedy.gif ma tu ori esti blindat de bani ori ai fost asa disperat incat ti`ai tras de la gura sa vorbesti cu ea la telefon

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:12