Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 31 2009, 19:27
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 6 Inregistrat pe: 29-October 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 13.347 |
Am rezolvat...mersi tuturor.
-------------------- Femei frumoase nu sunt multe, ci foarte ,foarte multe ,dar Barbati mai rar !!!
Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului. |
|
|
|
Nov 1 2009, 15:31
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
Esti ok.
Dar incearca sa nu cazi in extrema cealalta, ca ajungi sa nu te mai bucuri de femei. Incearca sa-ti gasesti un echilibru si stai acolo Multa bafta! -------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Nov 2 2009, 03:27
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 38 Inregistrat pe: 17-March 09 De la: Trentino Membrul Nr.: 10.171 |
Mi-a placut povestea,mai ales partea cu '' Ba trezeste-te-n p*la mea'' m-a afectat pentru ca,incepe sa ma plictiseasca indirectul vechi,tot ce e vechi Icarus si tatal lui au facut aripi din pene si ceara ca sa scape din inchisoare.Tatal lui i-a spus sa nu zboare aproape de soare, dar a vorbit degeaba.Icarus a murit si tatal lui a privit.Icarus a murit orbit de succes si prea multa incredere,prea rapid si inconstient ,ignorand feedbackul important. Morala:verificati tipul de confidenta,daca e normala e ok , dar daca ai confidenta aroganta oarba, te duci de unde ai venit... sau mai rau. -------------------- Femei frumoase sunt milioane , dar un barbat adevarat e rar.
|
|
|
|
Nov 3 2009, 02:02
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 6 Inregistrat pe: 29-October 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 13.347 |
am invatat sa imi controlez emotiile in masura acceptabila ,incat sa nu scad in ochii celor din jur. ma critic singur si ma privesc din alt unghi ca sa vad ce este peste masura...orgoliu imi place sa il folosesc ,mai ales in fata fetelor dar il ador cand il aplic cu 2 sensuri incat sa par si mai misterios. Cred ca in seductie trebuie sa aplicam tot timpul cu 2 sensuri...
CITAT(nashu @ Nov 1 2009, 22:31) [snapback]34282[/snapback] Esti ok. Dar incearca sa nu cazi in extrema cealalta, ca ajungi sa nu te mai bucuri de femei. Incearca sa-ti gasesti un echilibru si stai acolo Multa bafta! cand nu o sa ma mai bucur de femei inseamna ca nu mai respir -------------------- Femei frumoase nu sunt multe, ci foarte ,foarte multe ,dar Barbati mai rar !!!
Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului. |
|
|
|
Nov 20 2009, 05:30
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 24 Inregistrat pe: 20-July 09 Membrul Nr.: 12.593 |
nu o mai acuza ca nu te`a apreciat pentru ca nu avea ce sa aprecieze
avocatul familiei?? 12 milioane pe luna la telefon?? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:12 |