Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 1 2010, 03:47
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 21-May 09 Membrul Nr.: 11.951 |
Am si eu o intrebare.. O sa va zic o mica povestioara si dupa daca sunteti amabili imi veti zice cel putin cum ati actiona voi..
Am intalnit-o la inceputul clasei a 9-a(acum sunt a 10-a) e in aceeasi clasa cu mine, e superba, blonda, ochi albastri nu stiu m-am "indragostit" de ea de cand am vazut-o. La inceput ma dadeam pe langa ea, ne intelegeam super, veneam amandoi acasa ne plimbam, mai multe chestii. Atunci am intrat pe id unui prieten sa vb cu ea si sa o intreb ce parere are despre mine(mai pe ocolite asa) ea a zis ca sunt dragut, dar suntem doar prieteni. Ea nu stia ca vorbea cu mine, am inteles in scurt timp am uitat-o, chiar daca o intalneam in fiecare zi. In vacanta mi s-a facut dor de ea si i-am zis sa ne intalnim una alta.. Ne-am intalnit mai multi (dintr-a 9-a m-am schimbat mult, arat mult mai bine),mai multa experienta cu fetele prin vacante, oricum e mai bine ), am flkirtat noi ca de obicei radeam, ne simteam bine. A inceput scoala si ea mai emreu vine pe langa mine ma pupa, ma ia in brate etc, dar ea in vacanta a fost cu alt tip de care e indragostita si acum, cred, sau cel putin ma enerveaza cand imi zice ca nu-l mai suporta pe tipu ala(cred ca sunt gelos)). Toate bune si frumoase ne intelegeam super, iar unii chiar suspecta ca ne iubim). TOATA LUMEA spune ca ne sta foarte bine impreuna. Ca ar trebui sa fim impreuna etc. Eu nu stiu ce sa zic, parca acum s-a reaprins flacara din mine pentru ea de cand am auzit asta. Prietenii meibaietii) ma bat imi zic sa-i zic si ei ca o plac, pentru ca si ea ma place si sta mereu pe langa mine, prietenele ei imi zic ca si ea ma place(dar nu sunt niste foarte bune prietene in sensul in care sa-si povesteasca absolut totul, isi povestesc multe chestii, chiar vorbesc despre mine), eu nu stiu ce sa fac, daca ii zic as risca sa pierd o prietenie foarte frumoasa, daca nu-i zic as risca sa pierd o iubita foarte frumoasa). Asa in ultimele adica sambata si duminica am jucat adevar sau provocare(lipsa de ocupatie pe la 1 noaptea) ) cu ea si inca vreo 3 colege(eu ma inteleg bine si cu fetele si cu baietii de la mine din clasa parca ar fi repartizati in 2 grupe si eu sunt arbitrul ambelor) ),asa, si in timp ce ne jucam acolo ma intreaba ea cat as da pentru o noapte cu ea), eu pur si simplu am raspuns sincer si am zis ca nu as da nimic, pentru ca nu as cumpara-o niciodata. A ramas surprinsa(nici eu nu stiu cum mi-a venit replica asta) ), dupa au curs intrebarile de o parte pentru ea despre mine, pe de alta parte pentru mine despre ea. Eu chiar nu stiu ce sa mai cred.Dupa joc, Luni si Marti s-a purtat cam ciudat(mai are cateodata faze deastea), e cam ciudatica pentru ca acum nu o mai lasa mama ei dupa 10 seara pentru ca ia note mici(doar un pretext), eu chiar ma bucur pentru ca ea mergea mereu in club cu nsite prietene pitipoance de-ale ei pe care sincer nu le-am cunoscut pe toate, doar cu vreo 2 sunt prieten(ele sunt ok), dar celelalte imi provoaca scarba. Tin sa mentionez ca ieri a fost ziua ei si nu i-am luat nimic:-S... I-am zis doar La Multi Ani la 12 noaptea, dar nu i-am luat cadou pentru ca a fost ziua de nume..nu dau bani pentru cadouri cand e ziua de nume. Pur si simplu nu stiu cum sa reactionez..Nu am mai placut niciodata o fata asa, de obicei ma distram cu fetele.. ieseam o data de doua si dupa le dadeam papucii rapid.. chiar daca aratau foarte bine, pe mine nu ma starneau deloc) .. Nu stiu cum sa reactionez cu fata asta:-?? .. Ceva sfaturi? Multumesc ca ati citit pana aici totul |
|
|
|
Dec 12 2011, 18:26
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
Stii uite la ce m-am gandit eu, ce ai zice daca am incerca sa mergem putin mai departe. Stiu ca acum ceva timp pentru tine eram doar un prieten bun, dar acum parca s-a schimbat ceva, parca simt ceva diferit la tine.Nu vreau sa intelegi situatia ca fiind una "Ori suntem impreuna ori nu mai suntem prieteni". Gandeste-te la asta si da-mi un raspuns cand il ai. Mie imi pari draguta si cred ca ne-am intelege bine, dar important este sa vrei si tu.
Este genul de abordare pe care trebuie sa il ai. Daca ar fi fost o tipa x ai fi putut fi direct si ai vorbi cu raceala dar tinand cont ca iti este colega si amica nu are rost sa strici totul pentru ceva care e posibil doar sa iti para, nu sa si fie. In timpul discutiei evita cuvintele gen "iubit, iubiti, te iubesc, te plac, imi placi, esti frumoasa", cuvinte care sa ii dea de inteles ca tii la ea si ca simti ceva pentru ea. Si foloseste kino in timpul discutiei. Ca prieten nu o sa fie nimic ciudat in a o tine de mana, in a te juca cu degetele prin palma ei, prin a o atinge pe antebrat, eventual si pe cot (in palma si in cot exista niste stimuli care fac creierul sa elibereze endorfine, iar antebratul este plin de stimuli). El Bandolero Later edit Acum am vazut ca este 1-12-2010 si nu 2011 ... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:13 |