IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Foarte Important
Agatat femei pe messenger
Vreti sau nu sa se mai posteze discutii de pe mess?
DA [ 4 ] ** [30.77%]
NU [ 9 ] ** [69.23%]
Total Voturi: 16

itistul
mesaj Feb 4 2008, 04:30
Trimis la #1

Forum Jockey

Grup: Membri
Postari: 210
Inregistrat pe: 13-February 07
De la: Sibiu
Membrul Nr.: 3.933

OK... cam asta vroiam sa fac de mult dar cum eram singurul care credeam ca ma gandesc la asta, dar acum daca vad ca s-a mai sesizat cineva in acesta privinta nu pot sa nu fac poll-ul.
Vreau sa voteze DOAR cei EXPERIMENTATI nu toti incepatorii care se pierd cand vad o femeie alta decat mama si normal ca le e usor sa incerce sa agate de pe net.
In concluzie cine voteza si nu are raspunsuri sau post-uri relevante prin care sa dovedeasca faptul ca are habar despre seductie nu mai are ce cauta pe forum dupa ce e depistat. Eu sincer m-am saturat de convorbiri de messenger puse pe site, de scris cu nush shi dak q si altele. Asa ca baieti incepe curatarea forumului pentru ca la altii se poate si la noi a ajuns mai mult mess talk si cacaturi. Uitato-va si voi de cand nu s-a mai poastat ceva RELEVANT in sectiunea de Field Reports (in afara de faza cu Praxis care e mai mult o reactie a prieteni). Prefer sa ramanem 500 din 2000 useri da sa fie CALITATE in ceea ce se intampla aici!

--------------------
"Don't hate the player, hate the game!"
Go to the top of the page

+Quote Post
itistul
mesaj Feb 4 2008, 05:08
Trimis la #2

Forum Jockey

dupa mine ar trebui sa voteze neaparat (si cam doar ei): sorex, budylove, hitman, nashu, cosminutu, gabriel, praxis, soulthief, arnold si ceilalti moderatori(ca se stie de ce au fost alesi).

--------------------

+Quote Post
BuddyLove
mesaj Feb 4 2008, 10:05
Trimis la #3

Talkative Guy

Postari: 144
Inregistrat pe: 22-May 06
De la: Vestul Salbatic
Membrul Nr.: 2.976

da hai sa incercam sa eliminam discutiile de tip messenger pentru ca nu sunt relevante si nu-si au rostul pe un forum de seductie. Care inca mai crede in seductie pe messenger sa si-o pastreze pentru el, nu cred ca este nevoie sa fie postate aceste conversatii. Si aici intra si limbajul de messenger (vezi noua regula postata de itistul), care este deja mai mult decat enervant. Cei care nu pot tasta normal, sunt rugati sa se abtina de la comentarii.

--------------------
Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up.

+Quote Post
nashu
mesaj Feb 4 2008, 10:11
Trimis la #4

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Subscriu si eu, pt ca in discutiile pe mess nu exista eye contact, atitudine, body language...chestii care alcatuiesc 70-80% din comunicarea interumana, sa porti discutii pe mess e ca si cum, in mod constient, ti-ai diminua sansele de a realiza ceva (maxim o intalnire) la 20%. Sa fim seriosi si sa ne ocupam de seductie smile.gif

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
hitman23
mesaj Feb 4 2008, 10:26
Trimis la #5

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

da si eu tot asta cred vrajeala de pe messenger n-are nici o legatura cu seductia chiar daca esti bun pe mess sa agati o tipa ..sa o faci sa iese cu tine in oras...si esti plictisitor dupa aia n-are farmec nu prea poti schimba multe in lumea virtuala
Deci parerea mea ...cine mai pune discutii de pe mess aici si cere pareri banip ..sau cum se da tongue.gif
In al doilea rand cei sub 15 ani sa renunte in a posta la unele topicuri va rog postati doar la sectiunea sfaturi si incepatori nu mai va scrieti parerea in legatura cu chestii pe care doar le-ati auzit ..
In al 3 lea hai sa punem fiecare cate o poza cu noi sau un link daca nu se poate asa o sa vedem cine are 14 ani tongue.gif cei care pun poze cu alte persoane sa stiti ca nu tre sa ne impresionati devil.gif cine nu isi pune poza cu el se pare ca nu e de pe forum nu ? tongue.gif si are cont degeaba

+Quote Post
GabrielIdol
mesaj Feb 4 2008, 11:26
Trimis la #6

Captain Keyboard

Postari: 474
Inregistrat pe: 22-April 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 4.339

Un mare NU din partea mea si two thumbs up for you Itistule

--------------------
Femeile...matze in permanenta cautare de sex.

+Quote Post
SoReX
mesaj Feb 4 2008, 12:57
Trimis la #7

Suspect

Postari: 150
Inregistrat pe: 23-February 07
De la: Your mind
Membrul Nr.: 4.004

E OK din partea mea. Vad ca deja s-a votat. Comunitatea are nevoie de Field Works - Field Raports, nu de texte megakilometrice.

--------------------
Nu e important ce spui. Important e CUM O SPUI!

+Quote Post
hitman23
mesaj Feb 4 2008, 13:00
Trimis la #8

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

Am gresit votul bagamias smile.gif)) am apasat pe DA din greseala

+Quote Post
crisss
mesaj Feb 4 2008, 13:06
Trimis la #9

Talkative Guy

Postari: 140
Inregistrat pe: 4-January 08
De la: Ardeal
Membrul Nr.: 5.314

Desi si eu incercam sa agat pe net, adevaru e ca dimensiunea scrisului ne perturba si ne limiteaza modul de exprimare si de intelegere a sentimentelor. Dupa parerea mea sunt 3 dimensiuni principale de comunicare: 1).cea a scrisului, 2). cea a sunetului sau vorbitul la telefon, si 3).dimensiunea live, face to face. Toate acestea dau perceptii diferite asupra persoanei cu care comunici. Dimensiunea cea mai importanta e cea face to face si le depaseste pe celelalte 2 dimensiuni, pentru ca asta e cea mai complexa. Deci si eu sunt deacord sa nu se mai posteze discutii de pe mes... Poti sa mai scoti o femeie in oras daca ai agatat-o pe net dar cand esti face to face poti sa fii praf de tot si sa nu te mai intalnesti cu ea never.

--------------------
Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe

+Quote Post
itistul
mesaj Feb 4 2008, 13:36
Trimis la #10

Forum Jockey

sa citit si noile reguli de la sectiunea de comunitate si reguli

--------------------

+Quote Post
soulThief
mesaj Feb 4 2008, 14:09
Trimis la #11

Sniffin' the Field
**

Postari: 61
Inregistrat pe: 22-June 07
Membrul Nr.: 4.553

eu cred ca nu discutile pe mess sunt problema desii nu le suport si ma bucur ca o sa fie interzise
pe mine personal ma deranjeaza cei care pun aceleasi intrebari care au mai fost puse de n ori si incepatorii care nu posteaza in sectiunea in care se incadreaza topicul si care dupa ce citesc scrisorile seductiei incep sa dea sfaturi altor incepatori care au aceeasi probleme pe care le aveau ei inainte sa ii "lumineze" scrisorile

--------------------
A.C.A.B

+Quote Post
itistul
mesaj Feb 4 2008, 14:24
Trimis la #12

Forum Jockey

da..... azi am mutat pe putin vro 10-15 topicuri la incepatori

--------------------

+Quote Post
itistul
mesaj Feb 4 2008, 15:09
Trimis la #13

Forum Jockey

Bun hai sa clarificam ceva ca nu m-am exprimat bine in intrebarea de la poll. Ideea e ca daca nu vrei sa se mai posteze alegi NU daca vrei sa se mai posteze alegi DA. Am vazut ca majoritatea au inteles ce am vrut sa zic lucru confirmat si prin post nu doar prin vot in poll! Sper sa fie clar acum pentru toti

--------------------

+Quote Post
el_bandolero
mesaj Feb 4 2008, 17:56
Trimis la #14

Forum Jockey

Postari: 331
Inregistrat pe: 9-April 07
De la: Prin zona
Membrul Nr.: 4.277

CITAT(itistul @ Feb 4 2008, 22:09) [snapback]23934[/snapback]
Bun hai sa clarificam ceva ca nu m-am exprimat bine in intrebarea de la poll. Ideea e ca daca nu vrei sa se mai posteze alegi NU daca vrei sa se mai posteze alegi DA. Am vazut ca majoritatea au inteles ce am vrut sa zic lucru confirmat si prin post nu doar prin vot in poll! Sper sa fie clar acum pentru toti

Am revenit smile.gif
Desi am avut cateva posturi tip messenger aici, acum imi dau seama ca nu prea isi au rostul.....
Deci inca un NU din partea mea.

Later Edit....

Ok, deci sa clarificam...CE SE INTAMPLA CU FORUMUL????? Avem 2 competitii si nimeni in ele...(una e cam lame death.gif dar cum ramane cu cealalta?)
Vad ca multi din cei "vechi" s-au retras....Ne confruntam mereu cu aceleas probleme , aceleasi intrebari, acum mai rau, o luam pe discutii de mess....
Oameni noi .. 1-2 pe luna...Oare am devenit cu totii PUA???
Propuneti ceva, sa scapam de monotonie cumva....devine letala.
Deci nu mai tine.Trebuie sa gasim subiecte cat mai concrete si foarte multe exemple (exclus messenger).Am luat vacanta, sper ca in spt asta sa pot aduce cel putin 3 exemple reale si noi, despre cum am abordat fete.Daca va fi mai mult, voi posta...Pana atunci dati si voi idei.

+Quote Post
nashu
mesaj Feb 5 2008, 03:03
Trimis la #15

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Ceea ce se intampla acu cu forumu, dupa parerea mea, e ca scade media de varsta a userilor...sunt din ce in ce mai multi copii, iar noi cei mai mari cred ca devenim din ce in ce mai ocupati, sau stam mai mult pe afara.
Problemele apar cand cei mici au nevoie de sfaturi, iar sfaturile vin tot de la ei, si atunci se creeaza un cerc vicios.
Sau mai rau e cand vin eu si intreb cum ma descur cu una care o avut vre-o 20 de prieteni si i-o facut pe toti la psihic si primesc sfaturi de la copii care intreaba ce trebuie sa faca sa sarute o fata death.gif
Ar fi o idee inteleaga si cei mici ca pt a da sfaturi ai nevoie de experienta mai intai, iar daca ar fi posibila o ierarhizare a userilor cred ca forumul s-ar putea dezvolta exact in sensul in care a fost creat.

Multumesc.

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:16