IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Forum Moderat, Chiar e nevoie?
Credeti ca este neaparat necesar ca forumul sa fie moderat?
Nu puteti sa vedeti rezultatul sondajului pana nu votati in acesta. Va rugam sa va autentificati si sa votati pentru a putea vedea rezultatele acestui sondaj.
Total Voturi: 29
Vizitatorii nu au voie sa voteze 
slick000
mesaj Oct 25 2004, 06:28
Trimis la #1

Guests

De cand e forumu` moderat..cam bate vantu` pe aici.
forumul vecin nu e moderat si mare chestie cu flame-urile nui..mai apare din cand in cand cate unul..dar pana la urma oamenii se simt si o termina cum au inceputo
personal nu vad rostul
eu propun sa se treaca pe sistemul vechi
decizia o ia magic
Go to the top of the page

+Quote Post
Xtremkid
mesaj Oct 25 2004, 07:15
Trimis la #2

Guests

sters

+Quote Post
slick000
mesaj Oct 26 2004, 09:41
Trimis la #3

Guests

1.trebuia sa fie 3 la 3..am votat din greseala cu da death.gif ..da..lipsa de somn incepe sa se vada wacko.gif
2.trebuia sa pun pe la off-topic pollu` ca pe aici nu prea intra multi..deci nu voteaza multi
3.azi m-am uitat si eu la topicu` minighid de ltr.cine a citit stie despre ce e vorba gun2.gif .m-am convins acum de rostul moderarii rolleyes.gif
pacat.pacat de aia care intra numa` ca sa se scuipe/laude/rada de altii pe forum..deah online2long.gif
concluzia mea:moderarea..rau, da` rau necesar totusi.asta e

+Quote Post
herrOn
mesaj Aug 19 2005, 17:59
Trimis la #4

-Pick`Up Pr0-

Grup: Membri
Postari: 607
Inregistrat pe: 26-June 03
De la: .
Membrul Nr.: 553

"forumul este moderat" ... si de (pfuuuu)

Magic tin minte ca era o vreme cand ma agitam atat de tare pentru forumul asta,si la cata ambitie aveam eu in mine atatea fumuri aveai in cap,puteam sa te ajut sa te ridici , dar mia-m facut site-ul meu in colaborare cu inca o persoana care e cel mai bun la ora actuala,ce e drept am renuntat la admin fiindca renunt si la a mai intra pe site-uri in curand,dupa ce imi voi termina cartea evident.(p.s. e gratuita)

Partea proasta Magic e ca tu ai incercat constant sa faci bani din site-ul tau,si acum uite unde a ajuns.

(apropo in curand o sa va ceara bani sa fiti useri)

Totusi pentru o singura faza iti multumesc, pentru ca ai facut sa se uneasca niste oameni si sa plece pe alt site.

Sansele de a fii banat dupa acest post sunt de aproape 100%

Gandeste-te ca o data cu plecarea mea vei avea de pierdut.

Esti un infrant, recunosti huh huh?

(daca vrei sa dai dovada de un bun leader o sa dai reply si o sa imi dai dreptul la reply)

ce pot sa va spun la toti?
exista si lucruri mai bune, veti realiza asta

pa pa

bye1.gif

--------------------
These Words That I Write Keep Me From Total Madness

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:17