Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| slick000 |
Oct 25 2004, 06:28
Trimis la
|
|
Guests |
De cand e forumu` moderat..cam bate vantu` pe aici.
forumul vecin nu e moderat si mare chestie cu flame-urile nui..mai apare din cand in cand cate unul..dar pana la urma oamenii se simt si o termina cum au inceputo personal nu vad rostul eu propun sa se treaca pe sistemul vechi decizia o ia magic |
|
|
|
| Xtremkid |
Oct 25 2004, 07:15
Trimis la
|
|
Guests |
sters
|
|
|
|
| slick000 |
Oct 26 2004, 09:41
Trimis la
|
|
Guests |
1.trebuia sa fie 3 la 3..am votat din greseala cu da
2.trebuia sa pun pe la off-topic pollu` ca pe aici nu prea intra multi..deci nu voteaza multi 3.azi m-am uitat si eu la topicu` minighid de ltr.cine a citit stie despre ce e vorba pacat.pacat de aia care intra numa` ca sa se scuipe/laude/rada de altii pe forum..deah concluzia mea:moderarea..rau, da` rau necesar totusi.asta e |
|
|
|
Aug 19 2005, 17:59
Trimis la
|
|
![]() -Pick`Up Pr0- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 607 Inregistrat pe: 26-June 03 De la: . Membrul Nr.: 553 |
"forumul este moderat" ... si de (pfuuuu)
Magic tin minte ca era o vreme cand ma agitam atat de tare pentru forumul asta,si la cata ambitie aveam eu in mine atatea fumuri aveai in cap,puteam sa te ajut sa te ridici , dar mia-m facut site-ul meu in colaborare cu inca o persoana care e cel mai bun la ora actuala,ce e drept am renuntat la admin fiindca renunt si la a mai intra pe site-uri in curand,dupa ce imi voi termina cartea evident.(p.s. e gratuita) Partea proasta Magic e ca tu ai incercat constant sa faci bani din site-ul tau,si acum uite unde a ajuns. (apropo in curand o sa va ceara bani sa fiti useri) Totusi pentru o singura faza iti multumesc, pentru ca ai facut sa se uneasca niste oameni si sa plece pe alt site. Sansele de a fii banat dupa acest post sunt de aproape 100% Gandeste-te ca o data cu plecarea mea vei avea de pierdut. Esti un infrant, recunosti huh huh? (daca vrei sa dai dovada de un bun leader o sa dai reply si o sa imi dai dreptul la reply) ce pot sa va spun la toti? exista si lucruri mai bune, veti realiza asta pa pa -------------------- These Words That I Write Keep Me From Total Madness
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:17 |