Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Nov 10 2009, 04:53
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Salut, cred ca este primul meu FR complet care se termina cu fclose.
Cateva detalii pe care mi le-am adus aminte despre fata asta. Sper ca o sa aveti rabdare sa cititi pentru ca o sa scriu relativ mult. Cum a inceput Totul a inceput acum 6 ani ( da! 6-7 ani ) unde am cunoscuta pe tipa asta HB A ( in prezent 9,5 ). Nu stiam eu ce sunt fetele la varsta aia, deci nu m-a interesat. Dupa 3 ani m-am mutat la alta scoala si ghici ce! Am picat in clasa cu fata aia ( eram clasa a 6-a, aveam idee de fete, dar nu stiam cum ), cand am aflat i-am zis unui amic: "O mai sti pe Tip A ? Sunt in clasa cu ea. Trebuie sa o am!". Totul a fost ok, numai ca eu nu m-am mai gandit la ce i-am zis amicului meu, si intre timp mi-am pierdut interesul fata de ea, cazand in one-it-is cu o tipa. Povestea clasica a oricarui AFC, si asa am intrat eu pe forum. Cum a continuat Dupa ani, respectiv 2, am inceput sa ne intelegem foarte bine, eu considerand-o cea mai buna prietena a mea, iar ea credea la fel ( lfbf, credeam eu... deci nu m-am chinuit ). La inceputul verii ( acesteia ) ea a inceput sa imi faca vizite, venea pe la mine, ne uitam la un film, la niste poze cu colegii, p*la mea eram prieteni. Dar aici a inceput ceva ciudat... In timpul unui film ea s-a asezat confortabil pe mana mea, pe parcursul filmului ea a ajuns pe umarul meu, eu eram putin confuz ( am fost un mare prost ca nu am sarutat-o atunci, imi daduse atatea ioi-uri! ma oftic, nu am actionat cand trebuie si cum trebuie ), dar am acceptat asta. De atunci a inceput sa imi placa, nu ii aratam asta, dar imi placea de ea, am vrut sa o sarut, dar de fiecare data cand o vedeam parca nu mai aveam curajul ala cu care ma gandeam la actiune cu cateva minute sa intre ea pe usa. Am fost un mare prost la faza asta, nu trebuie sa imi spuneti, o stiu! Macar acum am scapat de frica asta de a o saruta pe fata ( oricare ) fara sa dea declaratie. Cum a degenerat Postul de aici: Sunt gelos si nu ma pot abtine Cum a degenerat II Il mai tineti minte pe Tip P ? Eh, el s-a combinat cu ea pana la urma, iar eu am trecut peste ea, a fost mai usor decat credeam. Eh, am fost invitat la balul lor, ca deh, eram piesa de rezistenta a clasei ( Tipa nu era virgina, dar tipa de parca era... de doua ori s-a trezit amicu ala al meu, dar s-a culcat repede la loc cand a vazut ce se intampla. Ea a adormit sub mine avand doar chilotii si sutienul. Al 3-lea amic nu stiu cum dracu, dar a facut rost de cheie si s-a bagat si el la somn langa noi! A doua zi eu aveam un zambet pervers pe fata si toate fetele m-au intrebat de ce sunt asa fericit. Cand am ajuns in Bucuresti, ne-am intalnit cu Tip P si el s-a mozolit nitel cu HB A, dar eu aveam in continuare zambetul ala gen: "ti-am f**ut prietena, ce mai vrei ?" Daca ar fi sa fi invatat ceva din toata asta, ar fi faptul ca daca te indragostesti, nu trebuie sa lasi sentimentele sa te domine, trebuie sa para ca ele te domine, dar defapt tu sa ai controlul. Trebuie sa treci peste orgolii sau alte cacaturi si sa te concentrezi pe tinta ta. Am invatat de asemenea ca trebuie mereu sa actionezi, mereu! Pentru ca altfel risti sa pierzi mult, cum am pierdut eu. Daca o sarutam atunci, poate acum nu mai eram in ltr, dar tot stateam ceva cu ea si cred ca puteam sa scot mai mult de 1 fclose. Oricum. Eu sunt mandru de mine, si o sa continui in a seduce fete. Succes! Cockail, do you ? -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Nov 10 2009, 16:56
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
imi place sa vad cum cresti in ochii mei
sa vad ce zambet o sa ai cand o sa zambeasca altul ca tine dai de una ii place cum esti ..incepi sa o placi si tu ,incepi sa ai incredere mai lasi de la tine (fara sa realizezi) apoi dupa un timp ea o sa iti spuna ca nu mai esti ca la inceput si ca nu va mai intelegeti etc bla bla si suferi ca un tampit .. nu e cazul meu ..am trecut prin asta..acum am ajuns la chestia aia pasiva ..nu merge te-n mataaa (no love & shit ) sunt un egoist si bine fac..ma gandesc doar la mine ..bine fac ! referitor la femei ..pt ceilalti le-as da si ultima tigare ! |
|
|
|
Nov 13 2009, 08:23
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Hehe, ce chiestie! Inca un capitol, scurt.
Cum urmeaza sa degenereze Uite ca tipa a venit pe la mine, pacat ca a venit cu prietenul ei, ca daca nu venea, o mozoleam grav. De ce ? Pentru ca tipa a baut putina palinca si dintr-un paharel nu mai stia de ea, se vedea pe fata ei. Se uita la mine ca "drogatul la liniuta". Am avut posibilitatea de a o saruta si eram sigur ca nu ar fi deranjat-o cand prietenul ei s-a dus la baie, dar cred ca nu am facut-o din respect pentru el sau pentru ca imi era frica ca o sa se intoarca din secunda in secunda. Oricum, la sf am intrebat-o daca vine luni si a zis ca probabil, dar daca nu vine saptamana viitoare tot va veni. Ea deobicei vine la mine cu prietenul ei, dar de asemenea vine mai devreme decat el... aici intervin eu. Sper sa imi iasa ce vreau eu sa fac, daca nu... asta e, mai sunt si altele pe pamant. LE: Cum ma ?? Cum ma ? Cum sa te apuce apendicita ? Spune-mi, de ce sa imi distruga planurile un cacat de apendic ? Ba sa-mi bag! -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Nov 16 2009, 12:30
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
CITAT(Cocktail @ Nov 13 2009, 08:23) [snapback]34375[/snapback] Hehe, ce chiestie! Inca un capitol, scurt. Cum urmeaza sa degenereze Uite ca tipa a venit pe la mine, pacat ca a venit cu prietenul ei, ca daca nu venea, o mozoleam grav. De ce ? Pentru ca tipa a baut putina palinca si dintr-un paharel nu mai stia de ea, se vedea pe fata ei. Se uita la mine ca "drogatul la liniuta". Am avut posibilitatea de a o saruta si eram sigur ca nu ar fi deranjat-o cand prietenul ei s-a dus la baie, dar cred ca nu am facut-o din respect pentru el sau pentru ca imi era frica ca o sa se intoarca din secunda in secunda. Oricum, la sf am intrebat-o daca vine luni si a zis ca probabil, dar daca nu vine saptamana viitoare tot va veni. Ea deobicei vine la mine cu prietenul ei, dar de asemenea vine mai devreme decat el... aici intervin eu. Sper sa imi iasa ce vreau eu sa fac, daca nu... asta e, mai sunt si altele pe pamant. LE: Cum ma ?? Cum ma ? Cum sa te apuce apendicita ? Spune-mi, de ce sa imi distruga planurile un cacat de apendic ? Ba sa-mi bag! Oai ce tare ai fost... ai mozolit o tipa beata ... mare seducator. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Nov 17 2009, 12:52
Trimis la
|
|
CITAT(Master20 @ Nov 16 2009, 12:30) [snapback]34394[/snapback] Oai ce tare ai fost... ai mozolit o tipa beata ... mare seducator. 1. nu stiu cat de beata era, pentru ca o cunosc de ceva timp si e posibil sa se fi prefacut... 2. macar eu am un fr. 3. daca ai ceva de spus care nu are legatura cu tema topic-ului, exita pm -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Nov 18 2009, 05:45
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
CITAT(Cocktail @ Nov 17 2009, 12:52) [snapback]34402[/snapback] 1. nu stiu cat de beata era, pentru ca o cunosc de ceva timp si e posibil sa se fi prefacut... 2. macar eu am un fr. 3. daca ai ceva de spus care nu are legatura cu tema topic-ului, exita pm Multa bafta si lasa alcolul. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Nov 18 2009, 18:27
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
da ce e rau in ALCOOL micutule? nu el a baut..ci presupusa
ai gustat alcool? stii ca un chef fara bautura nu e chef ? stii ca alcoolul ajuta la relaxare daca e consumat in proportii moderate ? stii ca face bine la sanatate in proportii moderate? stii ca o bere e mai sanatoasa ca un cola ? ca un pahar de tuica inainte de masa face mai bine decat o cutie de vitamine ?? plus ca iti da si pofta de mancare? tu vb din ce ai auzit de la mami ..ca nu e bine sa bei ..hai salut |
|
|
|
Nov 19 2009, 07:34
Trimis la
|
|
CITAT(hitman23 @ Nov 18 2009, 18:27) [snapback]34406[/snapback] da ce e rau in ALCOOL micutule? nu el a baut..ci presupusa ai gustat alcool? stii ca un chef fara bautura nu e chef ? stii ca alcoolul ajuta la relaxare daca e consumat in proportii moderate ? stii ca face bine la sanatate in proportii moderate? stii ca o bere e mai sanatoasa ca un cola ? ca un pahar de tuica inainte de masa face mai bine decat o cutie de vitamine ?? plus ca iti da si pofta de mancare? tu vb din ce ai auzit de la mami ..ca nu e bine sa bei ..hai salut hahaha auzi la el Hitman decat sa imi fi spus chestile astea mai bine iti bagai un batz in cur. Stiu ca esti incantat de el, dar nu esti tare daca te combini cu o tipa beata si o f**i.daca nu o f**i tu o f**e altu si tot kktu ala este. Asta nu e seductie. Ps. mai bine beau cateva energizante si cu o gashca "zurlie" chiar e mai relaxant. parerea mea e ca daca ai un anturaj tare nu ai nevoie de alcool sa fi relaxat sau kkturi dinastea. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Nov 19 2009, 17:27
Trimis la
|
|
|
bai copile esti cam obraznic ,,
viata nu se rezuma la seductie ..da de unde sa stii tu ... ai tu gasca ta nebuna (aia doi vecini ai tai mici urati si cu cosuri ,care vb tot timpul de calculatoare) wow ..si mai bine bei energizante eu vorbeam de relaxare,tensionare ..stii tu atunci cand risti ceva si nu iti iasa cum ai planuit ,,bani etc ...da tu de unde sa stii sunt sigur ca inca mai ceri bani de la mata |
|
|
|
Nov 20 2009, 04:51
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 24 Inregistrat pe: 20-July 09 Membrul Nr.: 12.593 |
cel mai fain te distrezi cand bei si te droghezi
|
|
|
|
Nov 20 2009, 05:43
Trimis la
|
|
CITAT(hitman23 @ Nov 19 2009, 17:27) [snapback]34418[/snapback] bai copile esti cam obraznic ,, viata nu se rezuma la seductie ..da de unde sa stii tu ... ai tu gasca ta nebuna (aia doi vecini ai tai mici urati si cu cosuri ,care vb tot timpul de calculatoare) wow ..si mai bine bei energizante eu vorbeam de relaxare,tensionare ..stii tu atunci cand risti ceva si nu iti iasa cum ai planuit ,,bani etc ...da tu de unde sa stii sunt sigur ca inca mai ceri bani de la mata Nu am 15 ani sa crezi ca nu stiu despre ce vorbesti... In primul rand sunt student, departe de casa si ma descurc cat pot singur, normal ca ma ajuta si parintii.chiar nu vreau sa ma contrazic cu tine pt ca tu ai ideei putine dar fixe ce nu cred ca ti le poate schimba cineva. "cel mai fain te distrezi cand bei si te droghezi " Sunte-ti genu de persoane ce nu stiu sa se distreze fara sa bea. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Nov 20 2009, 11:54
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 65 Inregistrat pe: 4-November 08 Membrul Nr.: 7.671 |
Master nu te mai chinui, am impresia ca te lupti cu morile de vant
Lasa-i sa fie fericiti in mizeria lor, poate intr-o buna zi isi vor dori sa evolueze din mai multe puncte de vedere, nu doar in relatiile cu turmentate... Cocktail e un Demiurg in ochii nostri, a reusit sa f^ta o tipa beata CITAT("hitman23") viata nu se rezuma la seductie ..da de unde sa stii tu ... seduction... it's about building a life CITAT("hitman23") eu vorbeam de relaxare,tensionare ..stii tu atunci cand risti ceva si nu iti iasa cum ai planuit Ca sa inchei cu o parere: alcoolul e un atentat grav la notiunea de "control". Fie ca e vorba de autocontrol, fie ca e vorba de controlul circumstantelor, un BARBAT si un SEDUCATOR (asa cum va place voua sa va numiti) va dori intotdeauna sa-l detina. Atunci cand pierzi acest control, mai ales controlul de sine, nu esti cu nimic mai presus decat o planta sau un animal peace -------------------- Dragă domnişoară, plină de fumuri de la fiţe sau ţigară, proastă, turmentată, eşti doar o bucată de... carne afumată. Întoarce-ţi calea şi fie-ţi drumul bun, căci eu n-am de gând să te consum.
www.vaduvele-negre.com |
|
|
|
Nov 20 2009, 16:07
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
n-am putea sa reducem discutia asta filosofica la o singura intrebare cu 2 raspunsuri scurte:
bei bauturi alcoolice? da nu eu nu beau si nu am vreo problema cu cei care beau (in schimb, cu cei care fac "urat" la bautura am o problema pentru ca ei cauta scandal.) -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
"So do you have a plan? Better! I have confidence." King Julien |
|
|
|
Nov 21 2009, 06:59
Trimis la
|
|
CITAT(aleks10 @ Nov 20 2009, 16:07) [snapback]34430[/snapback] n-am putea sa reducem discutia asta filosofica la o singura intrebare cu 2 raspunsuri scurte: bei bauturi alcoolice? da nu eu nu beau si nu am vreo problema cu cei care beau (in schimb, cu cei care fac "urat" la bautura am o problema pentru ca ei cauta scandal.) Da, beau ocazional = petreceri, tabere, cand ies cu gasca. NU fac urat cand beau, pentru ca nu ma imbat. -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Nov 25 2009, 17:00
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 104 Inregistrat pe: 18-August 08 Membrul Nr.: 6.959 |
Si eu beau,nu foarte mult dar beau la ocazii si ma distrez si fara sa ma imbat.Mai stiu unii care daca nu bea la un chef nu pot sa aiba o discutie cu o fata pentru ca nu au curaj,bea si cand se imbata incepe distractia pentru ei.....nu e bine nici asa.
PS:scuza-ti exprimarea dar este o ora tarzie sunt obosit si imi este somn. -------------------- Daca astepti momentul potrivit te intrec altii care nu il asteapta!
“Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te gandesti tot timpul ca vei face una”. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:19 |