Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 6 2011, 17:13
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
Intru-n pub e prea mult fum, prea mult fum, e prea mult fum
La masa, sormea, cumnatu, si inca un cuplu. Sormea ma intreaba direct "o cunosti pe fata care serveste?", eu "Sorme, cand esti pop*lar asa ca mine te cunoaste lumea pe tine, nu tu pe lume" si zambesc pervers. Vine fata sa-mi i-a comanda, un hb 8, 25 ani cu ochi albastri. "Buna. / Buna, vreau si eu un ceai de fructe, te rog". Vine cu comanda. Eu : Mersi.Hei, i-a uita-te la mine (eye contact). Ce ochi frumosi ai. Ea : Mersi. Eu : Vrei sa te mariti cu mine? Ea : Hi hi, inca nu am ganduri de casatorie. Eu : Nici eu, dar am auzit ca vine 2012, se scufunda planeta si ... se spune ca cine nu planteaza un pom si nu face un copil a trait degeaba, si cu pomul am rezolvat-o ... Ea : Zambeste, roseste si pleaca mai departe. Peste putin timp o chemam iar. Vine cu comanda, Eu : Scuze, am fost cam direct mai devreme. Sa stii ca nu am vrut sa spun ca imi placi si ca as vrea sa te cunosc mai bine, si ca vreau sa iesim la un ceai cald, cafea calda, bere calda, de fapt nu, ca nu e buna, orice dar cald sa fie ca e cam frig afara Ea : Scuze dar am prieten Eu : Nu-i nimic, il luam si pe el, dar lui ii dam o bere rece sa raceasca, sau mai bine calda ca nu e buna Rade si merge mai departe. Alt timp, alta comanda. Eu : Auzi, m-am gandit, ziceai ca ai prieten? Ea : Da. Eu : Perfect, am si eu un prieten si e cam rusinos din fire, nu are pe nimeni, hai sa le facem cunostinta, poate ii combinam. Ea : Eu : Pai nu ma refeream sa-i cuplam, ziceam poate ii combinam sa ne faca cinste Iar rade, iar merge mai departe. Ne pregatim sa plecam, cerem nota, strang banii si ma duc la bar. O ating usor pe umar, se intoarce, iar eye contact. Eu : Poftim Ea : Mersi Eu : Apropo, chiar daca am facut glume toata seara sa stii ca am vorbit serios ca vreau sa te cunosc. Stiu ca auzi de multe ori replica asta dar poti sa-mi dai si mie numarul tau de telefon, si stabilim odata cand ai timp sa iesim? Si zic sa il lasam deoparte pe "prietenul" tau. Ea, se uita la mine, zambeste, se intoarce, i-a un pix si o bucata de foaie, scrie numarul pe ea si mi-o da. Eu : Apropo, eu sunt Florin, si intind mana. Ea : Raluca, imi pare bine. Eu : Si mie. Plec, ajung la usa, deschid usa, ies, ma intorc sa inchid usa, ma uit la ea, zambeste, zambesc si eu inapoi, plec acasa. Toata intamplarea s-a petrecut acum o ora. El_Bandolero |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:19 |