Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| Flip-ONE |
Aug 9 2004, 12:45
Trimis la
|
|
Guests |
Apropo, da' cum fac si eu o urare k lumea pt. o tipa???
Nu vreau cine stie ce aberatie sau minunatie k nu vreau sa o abordez (un motiv bine intemeiat ar fi k mi-e ruda), dar ceva C&F... M-am gandit la ceva d genu 'sa creshty mare si voinica si sa ti se inbunatateasca viata sexuala' Dar nu suna asa cum m-am gandit eu....Help?????Anybody??????? |
|
|
|
| AlcheMYSTIC |
Aug 22 2004, 07:13
Trimis la
|
|
Guests |
Sa cresti mare si voinica
Si barbatu ce-ti va fi sa nu-o aibe mica! |
|
|
|
| zero cool |
Aug 16 2005, 09:30
Trimis la
|
|
Guests |
Sa cresti mare si voinica
Sa ai parte d'aia mica !! |
|
|
|
| gUNoi |
Aug 25 2005, 14:00
Trimis la
|
|
Guests |
sa cresti mare si voinica si sa-ti placa doar a mea"
|
|
|
|
| AlcheMYSTIC |
Aug 30 2005, 04:35
Trimis la
|
|
Guests |
Ce-i mai mica si mai mica decat putza de furnica?
|
|
|
|
| SickK |
Sep 3 2005, 10:42
Trimis la
|
|
Guests |
putza de bacterie
|
|
|
|
| God |
Nov 2 2005, 15:03
Trimis la
|
|
Guests |
lol...
bv chiar mia placut...cum draq de va vin asa in cap |
|
|
|
Dec 22 2008, 06:45
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 42 Inregistrat pe: 21-December 08 De la: Neamt Membrul Nr.: 8.362 |
Tare ce ati scris. Eu spun simplu: Buna! La multi ani! si plec mai departe (sa ai grija si la tonul cum ii spui si la felul cum te comporti). Dar acum depinde. Tin minte ca recent era ziua la o colega, motiv bun pentru un pupic.
|
|
|
|
Dec 24 2008, 22:15
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
Cand a venit sa ma serveasca, am pupat-o pe amandoi obraji, apoi am facut o gluma pe seama prajiturelor care le avea. Nici nu se astepta sa fac asa ceva. Nici eu, de altfel, dar regula celor 3 secunde merge. Oare ce s-a gandit ea?: ce fraier si asta, vrea sa ma agate. Apoi ne aruncam priviri unul altuia, dar eram prea confuz, totul a fost pe moment.
moammaaaa ai facut o gluma pe seama prajiturilor ..esti tare ...si culmea nu se astepta sa ii faci tu asa ceva .. =)) |
|
|
|
Dec 25 2008, 04:15
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 42 Inregistrat pe: 21-December 08 De la: Neamt Membrul Nr.: 8.362 |
Inseamna ca ma voi abtine de la postari. Ms mult de sfat. Tu cu experienta ta, eu cu a mea.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:25 |