Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| Mack Daddy |
Apr 1 2003, 17:14
Trimis la
|
|
Guests |
Tu: Vrei sa-ti zic bancul cu Hapsanul?
Ea: Da da da yada yada... TU:mmmmmm...inca nu, ti-l zic mai incolo... Ea:hai mah, hai mah te rog ... ... dupa vreo ora doua ... Ea: Hai ma zi-mi-l ca ma exasperezi Tu: Ok! Hap-sanul (in momentul incare zici hap-sanul, intinzi mana spre una din tatele ei si i-o apuci) E fantastic dupa parerea mea, insa trebuie sa ai grija la cine il faci. |
|
|
|
| ABEL |
Apr 2 2003, 15:33
Trimis la
|
|
Guests |
Asta daca ai 5 ani , poate merge. Kiar si la femeile mult mai mature, doar sa ai sub 10 anishori
|
|
|
|
| Gigolo |
Apr 2 2003, 21:09
Trimis la
|
|
Guests |
Eu am probat-o astazi si a mers foarte bine...
Am intrebat-o daca stie bancul cu hapsanul si dupa raspunsul negativ, i-am spus ca poate i-l voi spune mai incolo ... Dupa 15 minute de intalnire ( si primul sarut ) , i l-am spus ... si Hap sanul |
|
|
|
Oct 30 2007, 15:43
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 13 Inregistrat pe: 27-October 07 Membrul Nr.: 4.989 |
ceva identic am facut ca si gigolo adica i-am zis ca nu e bine sa mergem din prima la ea acasa ....
|
|
|
|
Aug 29 2008, 16:26
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
CITAT(d0d0 @ Oct 30 2007, 15:43) [snapback]22615[/snapback] ceva identic am facut ca si gigolo adica i-am zis ca nu e bine sa mergem din prima la ea acasa .... N1 d0d0 =))))) cred ca ideea asta merge la fetele putin mai mature , daca faci asa cw la o pustoaica incepe sa tipe sau sa-si sune parintzii ;[ -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:25 |