IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Imi Vine Sa O Omor!
SangreLatino
mesaj Oct 28 2009, 17:02
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 21
Inregistrat pe: 24-October 09
De la: Galati
Membrul Nr.: 13.301

Ce sa zic baieti am si eu o problema .....care incepe asa: ....am avut o relatie de 1 an si 6 luni ...in fine o poveste in care totul a fost frumos, am fost unul pentru celalat ...bla bla.....in timpul relatiei mia marturist ca un prieten de al meu se da la ea ...lucru confirmat de ceilalti amici ....fata la refuzat...relatia a continuat,apoi la ceva timp a intervenit intre noi monotonie ...la partidele de sex nu ma mai simtzeam excitat,ne chinuiam...nu mai era nimic frumos ....sentimentele parca au fost aruncate in neant ...mai exista doar grija unul fata de celalat ....insa o monotonie totala ...am decis sa ne despartim...,undeva la 3 zile dupa ce am avut discutia despartirii,tipul a actionat a dat un baieram la care pe mine nu ma invitat(deoarece noi am avut o cearta mai demult,referitor tot la relatia mea),si acum sunt impreuna ....a inceput sa ma doara ,imi vin momentele frumoase cu ea si nu pot sa scap de ele cu toate ca nu o mai iubesc,am vrut sa ma rup de tot dar tipul sta la mine in cartier si e dificil,am sters numarul ei,pozele cu ea,totul sa dispara,sunt amici care din rusine probabil nu mi au spus dar cu toate ca stiau.E nasol ca nu am un job deocamdata sa mi ocup timpul.....nu stiu ce sa fac ,cum sa gandesc,astept sfaturi de la voi. Multumesc anticipat!!! Al vostru SangreLatino.

P.S: Am arme prin care ia-s face rau,gen: a ramas tot anu 2 la facultate iar parintii nu stiu.Mar face sa ma simt mai bine sau as deveni o persoana meschina.Voi ce spuneti?
Go to the top of the page

+Quote Post
huang
mesaj Oct 28 2009, 17:23
Trimis la #2

NonTalkative FC
*

Postari: 28
Inregistrat pe: 16-February 09
Membrul Nr.: 9.402

las-o frate
n-are rost sa te razbuni in niciun fel

next smile.gif

+Quote Post
aleks10
mesaj Oct 29 2009, 08:21
Trimis la #3

Suspect

Postari: 166
Inregistrat pe: 20-September 08
Membrul Nr.: 7.269

CITAT(SangreLatino @ Oct 29 2009, 00:02) [snapback]34256[/snapback]
Ce sa zic baieti am si eu o problema .....care incepe asa: ....am avut o relatie de 1 an si 6 luni ...in fine o poveste in care totul a fost frumos, am fost unul pentru celalat ...bla bla.....in timpul relatiei mia marturist ca un prieten de al meu se da la ea ...lucru confirmat de ceilalti amici ....fata la refuzat...relatia a continuat,apoi la ceva timp a intervenit intre noi monotonie ...la partidele de sex nu ma mai simtzeam excitat,ne chinuiam...nu mai era nimic frumos ....sentimentele parca au fost aruncate in neant ...mai exista doar grija unul fata de celalat ....insa o monotonie totala ...am decis sa ne despartim...,undeva la 3 zile dupa ce am avut discutia despartirii,tipul a actionat a dat un baieram la care pe mine nu ma invitat(deoarece noi am avut o cearta mai demult,referitor tot la relatia mea),si acum sunt impreuna ....a inceput sa ma doara ,imi vin momentele frumoase cu ea si nu pot sa scap de ele cu toate ca nu o mai iubesc,am vrut sa ma rup de tot dar tipul sta la mine in cartier si e dificil,am sters numarul ei,pozele cu ea,totul sa dispara,sunt amici care din rusine probabil nu mi au spus dar cu toate ca stiau.E nasol ca nu am un job deocamdata sa mi ocup timpul.....nu stiu ce sa fac ,cum sa gandesc,astept sfaturi de la voi. Multumesc anticipat!!! Al vostru SangreLatino.

P.S: Am arme prin care ia-s face rau,gen: a ramas tot anu 2 la facultate iar parintii nu stiu.Mar face sa ma simt mai bine sau as deveni o persoana meschina.Voi ce spuneti?

depinde. o mai vrei inapoi sau vrei sa te bagi pe o prietena de a ei?

daca nu, poti sa te razbuni.

daca da, nu faci nimic.

--------------------
"Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."

"So do you have a plan?
Better! I have confidence." King Julien

+Quote Post
shlim
mesaj Oct 29 2009, 09:16
Trimis la #4

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

daca vrei sa te razbuni te rog sa parasesti comunitatea smile.gif . Nu asa se procedeaza , ce rezolvi daca te razbuni ? Crezi ca o faci sa-ti vina din nou in p*la si sa te excite mai tare ? pt ce vrei sa te urasca toata viata ?

-o faci geloasa cu alte tipe , iesi cu altele si nu`i pune intrebari de prietenul iei , iesi cu altele in asa fel in cat ea sa stie lucrul asta si sa-si dea seama ca esti mai bun decat blegul ala de amic al tau .

- nu`i mai da nici1n semn de viata , fii mai indiferent

problema e , o mai vrei sau nu ? totul are un sfarsit .. si stiu cum e cu iubirea , e nasoala la sfarsit , si eu am fost indragostit ca un rafc , deci sunt de acord cu sentimentele tale , dar vezi-ti de viata , life goes on dude

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
SangreLatino
mesaj Oct 30 2009, 17:31
Trimis la #5

NonTalkative FC
*

Nu baieti,nici nu mai incape vorba sa o mai intorc inapoi.....am respect de sine..si orgoliu,insa doar vroiam sa ma "simta" sub actiunele mele.

+Quote Post
shlim
mesaj Nov 1 2009, 17:21
Trimis la #6

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

bravo sangrelatino , cred ca ai procedat corect , e bine sa stii cand sa te opresti , si felicitari ca nu exasperezi dupa ea , good job

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
Gody
mesaj Nov 2 2009, 03:57
Trimis la #7

NonTalkative FC
*

Postari: 38
Inregistrat pe: 17-March 09
De la: Trentino
Membrul Nr.: 10.171

Iti propun sa citesti The Game by Nail Strauss,Nine Ball - Jeffy Allen , BadBoy Lifestyles,Annihilation Method by Style, Rds tactical manual,Diary of a PUA care sunt nenumarabile,Deepest-Inner-Game-Secrets etc.

De exemplu Jeffy care e Jlaix intro situatie aproape similara : I will bang all Heather's friends smile.gif,ai putea sa-ti faci o lista cu prietenele ei si bang... , sau cel mai usor e sa sargezi cu wings sau singur , tot una e si sa faci cat de multe appr. #close fclose.

Alt exemplu e sa iesi la sarge cu o fbuddy care ii plac si fetele (3some baby) ... fosta ta prietena chiar nu va conta dupa experientele noi.

Hai ca poti,esti baiat mare si descurcaret smile.gif

Seee(csh)

--------------------
Femei frumoase sunt milioane , dar un barbat adevarat e rar.

+Quote Post
SangreLatino
mesaj Nov 3 2009, 15:48
Trimis la #8

NonTalkative FC
*

Ok baieti....promit ca ma pun pe studiu..,nu numai in a micsora numarul greselilor ci si din dorinta de a deveni un PUA!!!!! Ce vroiam sa mai spun ....cu toate ca ma roade si imi mai aduc aminte de ceea ce a fost cu ea ...e mai putin important ...si incerc sa-mi canalizez atentia asupra mea , tacticile de " survive " dupa o situatie ca a mea au fost urmatoarele: HAIOS SI CU TUPEU.....ati ramane uimiti sa vedeti cat stau pe chat ohmy.gif:O:O am agatat tipe si de 28 de ani(insa nu orice femeie)iar rezultatele le voi relata aici! Va multumesc mult inca o data pentru sprijinul aratat!!!!

+Quote Post
twisterbm
mesaj Nov 3 2009, 16:37
Trimis la #9

Sniffin' the Field
**

Postari: 71
Inregistrat pe: 27-August 09
Membrul Nr.: 12.916

CITAT(SangreLatino @ Nov 3 2009, 23:48) [snapback]34298[/snapback]
Ok baieti....promit ca ma pun pe studiu..,nu numai in a micsora numarul greselilor ci si din dorinta de a deveni un PUA!!!!! Ce vroiam sa mai spun ....cu toate ca ma roade si imi mai aduc aminte de ceea ce a fost cu ea ...e mai putin important ...si incerc sa-mi canalizez atentia asupra mea , tacticile de " survive " dupa o situatie ca a mea au fost urmatoarele: HAIOS SI CU TUPEU.....ati ramane uimiti sa vedeti cat stau pe chat ohmy.gif:O:O am agatat tipe si de 28 de ani(insa nu orice femeie)iar rezultatele le voi relata aici! Va multumesc mult inca o data pentru sprijinul aratat!!!!

Faza cu PUA, ca doresti sa devii e ok. Dar in Romania nu stiu sa existe vreun PUA adevarat...nu am auzit sa fie vreunul.
Nu vreau sa crezi ca as avea intentia de a te descuraja. Chiar iti doresc sa ajungi !

Imi place ca esti baiat interesat si vrei sa te pui pe treaba, sper sa faci ceea ce ai scris si sa te tii !

Din partea mea toate cele bune,spor si BAFTA !

cius'

--------------------
"Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"

+Quote Post
Sorin
mesaj Nov 5 2009, 05:16
Trimis la #10

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2.321

Sangre,

Daca te razbuni, nu faci nimic bun. Abtine-te... Si pe viitor incearca sa diminuezi latura asta a ta pentru ca ai nevoie sa maximizezi laturile frumoase si puternice din tine nu cele de om slab si frustrat... ok? smile.gif

bun... de ce a aparut monotonie in relatie? ce dracu inseamna asta?
cui i s-a luat de cine? de ce nu te mai excita?

de ce nu-i spuneai fanteziile, visele si dorintele tale?

de ce nu aveai o conexiune frumoase de incredere incat sa reziste relatia?

si daca tu ai decis sa va despartiti, de ce te doare ca e cu altul?
a vrut sa treaca mai departe... o doare stai tu linistit... dar prefera sa fie cu ala 3-4 luni pana ii trece...

si apoi cauta altceva... decat sa stea singura ca tine si sa se gandeasca tongue.gif

Fa si tu ca ea... Treci la agatat smile.gif

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post
SangreLatino
mesaj Nov 6 2009, 06:44
Trimis la #11

NonTalkative FC
*

Baieti sa va relatez ce s-a intamplat cu o seara in urma: eram cu un amic ne plimbam prin oras, si reusim sa agatam in plictiseala noastra trei domnisoare undeva la HB5, mai mult sa treaca timpu..mergem la o cafea...iar cand sa iesim pe cine vad ? pe fosta cu tovarasul meu la brat,au inmarmurit amandoi,iar ea o HB8,5 lea studiat pe HB5 din cap pana in picioare,in cele cateva secunde care sau scurs ,eu am incercat sa schitez un "buna seara"insa nu am primit nici un raspuns annoyed.gif ,am plecat ....ne-am indepartat ....iar pe mine ma framanta ceea ce ea a gandit,oare credea ca am sa ma inmormantez in casa?ia picat bine?de retinut ca avem undeva la 2 saptamani de cand nu mai vorbim....singurul meu regret e ca cele 3 domnisoare nu erau undeva la HB9 pentru a reteza orice semn de intrebare .....voi ce spuneti?

+Quote Post
Cocktail
mesaj Nov 6 2009, 09:14
Trimis la #12

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(SangreLatino @ Nov 6 2009, 06:44) [snapback]34328[/snapback]
Baieti sa va relatez ce s-a intamplat cu o seara in urma: eram cu un amic ne plimbam prin oras, si reusim sa agatam in plictiseala noastra trei domnisoare undeva la HB5, mai mult sa treaca timpu..mergem la o cafea...iar cand sa iesim pe cine vad ? pe fosta cu tovarasul meu la brat,au inmarmurit amandoi,iar ea o HB8,5 lea studiat pe HB5 din cap pana in picioare,in cele cateva secunde care sau scurs ,eu am incercat sa schitez un "buna seara"insa nu am primit nici un raspuns annoyed.gif ,am plecat ....ne-am indepartat ....iar pe mine ma framanta ceea ce ea a gandit,oare credea ca am sa ma inmormantez in casa?ia picat bine?de retinut ca avem undeva la 2 saptamani de cand nu mai vorbim....singurul meu regret e ca cele 3 domnisoare nu erau undeva la HB9 pentru a reteza orice semn de intrebare .....voi ce spuneti?

eu zic sa astepti, cred ca o sa incerce sa te contacteze.
e gelozie, nu ai ce sa ii faci

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
radu1987
mesaj Nov 6 2009, 21:57
Trimis la #13

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

SangreLatino vezi ca o dai in frustrare. Tu ia si f**e ceva cat mai repede ca o iei razna dupa o p*zda care nici nu a fost in stare sa te tina interesat de ea. Treci odata peste si gata.

Ps exista HB5 ? Cum p*la mea ?smile.gif))) sincer dupa mine ar fi 3 tipuri de fete : hade de care nu te-ai atinge in veci si puriri, medii si alea rare da` bune. HB5 cum naiba arata?smile.gif))) Sau vb lui Sorin : fetele ar merge impartite in 2 categorii - "as f**e-o" sau "nu as f**e-o". Oricum dupa standardul asta 99% din pop*latia feminina ar intra in prima categorie la ce disperati is barbatii in general...

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
Cocktail
mesaj Nov 7 2009, 04:14
Trimis la #14

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(radu1987 @ Nov 6 2009, 21:57) [snapback]34334[/snapback]
SangreLatino vezi ca o dai in frustrare. Tu ia si f**e ceva cat mai repede ca o iei razna dupa o p*zda care nici nu a fost in stare sa te tina interesat de ea. Treci odata peste si gata.

Ps exista HB5 ? Cum p*la mea ?smile.gif))) sincer dupa mine ar fi 3 tipuri de fete : hade de care nu te-ai atinge in veci si puriri, medii si alea rare da` bune. HB5 cum naiba arata?smile.gif))) Sau vb lui Sorin : fetele ar merge impartite in 2 categorii - "as f**e-o" sau "nu as f**e-o". Oricum dupa standardul asta 99% din pop*latia feminina ar intra in prima categorie la ce disperati is barbatii in general...

Cred ca se referea la nota, si a pus acolo si HB. Deci tipe de nota 5, si ca sa despicam firul in patru, HB poate sa insemne ca fac parte din prima categorie ( vrea sa le f**a, desi nu arata prea bine )

Succes

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
SangreLatino
mesaj Nov 7 2009, 08:48
Trimis la #15

NonTalkative FC
*

Ceva de genu CocKtail ...mersi de ajutor....acele tipe au primit nota asa mica datorita faptului ca nu prea gandeau ...de aratat ca dracu nu aratau,asta a fost conjunctura...credeti-ma si pe mine dupa un an si jumatate,primele victime ,dar nu inseamna ca standardul propiu e diminuat,am si spus eram intr-o mare plictiseala si asa s-a nimerit,multumesc pentru ideile voastre peace.gif

P.S: Radu creca tipele intrau undeva la nivel mediu!

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:29