IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Intr-o Vineri Seara
arnold
mesaj Feb 17 2010, 19:37
Trimis la #1

Sniffin' the Field
**

Grup: Membri
Postari: 63
Inregistrat pe: 4-July 06
Membrul Nr.: 3.012

Un FR mai vechi , dar poate ajuta ....

Vorbisem pe messenger cu un amic de-al meu mai vechi , cu care nu ma mai vazusem de vreun an si stabilisem sa ne intalnim vineri la ora 20 intr-un punct din centrul Bucurestiului unde era terasa la care iesea el cu prieteni de-ai lui(el obisnuieste sa iasa in fiecare vineri si sambata , la terasa sau in bar , cu un grup mai mare de prieteni) .
La ora 20 ajung la punctul de intalnire , ii dau beep , vine si mergem la terasa, care era pe niste stradute. La masa erau trei tipi si o tipa .Fac cunostiinta cu ei … astept un pic sa vad cam despre ce se vorbeste , apoi incep sa devin sociabil , ma implic in discutii.
Dupa vreo ora deja discutam cu toti si ei se simteau comfortabil cu mine .Despre tipa care era la masa am aflat ca era cuplata cu unul dintre tipi , care a si plecat cu ea destul de devreme .Ramanem deci : eu , amicul meu si inca doi tipi.
Ceva mai tarziu, pe la ora 22 a aparut o alta tipa , o tipa care era cam de 7,5 si de varsta un pic peste 30 de ani. Se aseaza langa unul din tipi , ii spune sa se dea mai la o parte ca sa-i faca ei loc . Vorbeste mult ,tare, se lauda cu diverse lucruri , mai ales cu cunostiintele ei. O las a vorbeasca , nu intervin ,vreau sa o pot incadra intr-o categorie.
La un moment dat se uita la mine , facem eye contact , iar dupa asta face cumva si aduce vorba despre tipul langa care se asezase si spune despre el ca este fratele ei . Mai tarziu strecoara niste precizari ca este fratele ei in sensul de ruda.
Incep sa vorbesc cu ea…creez ceva atractie , da diverse semne de interes .Apoi fac ceva rapport …gasesc puncte comune …aduc la un moment dat vorba despre cluburi , baruri etc…Aflu ca merge in cateva cluburi , o parte le cunosc . Ce nu-mi place deloc la ea este ca se lauda mereu cu faptul ca ii cunoaste pe patronii cluburilor si pe barmani . Mi se pare ca incearca sa se califice . Alt lucru pe care l-am observat a fost ca tipa bea cam multe beri… In fine , vine vorba despre un club in care merge ea si frate-sau si in care mergeam si eu intr-o vreme. Imi spune ca respectivul club nu mai este unde steam eu , ca s-a mutat intr-o noua locatie unde are si spatiu mai mare…Ii spun ca n-am fost acolo , ca as fi interesat sa merg si eu sa vad cum e noua locatie …
In timpul discutiei , amicul meu tot pleca si mergea sa stea la alta masa unde mai erau doi prieteni de-ai lui , apoi revenea . De la noi de la masa mai pleaca un tip , asa ca raman doar eu cu tipa asta si cu fratele ei. Pe frate-sau il bag in seama destul de des , ca sa ma imprietenesc oarecum cu el… Amicul meu tot facea naveta intre cele doua mese si aveam senzatia ca nu-i convenea ca vorbesc eu cu tipa asta…Imi zice sa vin si eu la cealalta masa , ca vrea sa-mi faca cunostiinta cu tipii de acolo . Realizez ca-i o faza cam aiurea ( ce treaba aveam eu cu tipi aia ) si ca poate vrea sa ma ia de la masa…Stau vreo zece minute cu el si amicii lui de vorba , dar raman cu ochii pe masa mea. Vad ca tipa il ia pe frate-sau si se ridica de la masa , trec pe langa masa unde eram eu si spun : noi am plecat in barul x ( cel care se mutase) , v-am pupat , pa ! . In momentul ala zic ca n-are rost sa ratez ocazia sa merg si eu si sa vad ce-i cu tipa asta , asa ca o prind pe tipa de mana si zic : “Luati-ma si pe mine !’’
Tipa zice “Hai “ , asa ca iata-ma la inceputul unei noi distractii !
Luam un taxi …constat ca pe drum tipa incepe sa se valideze si mai mult . La un moment dat frate-sau zice ceva legat de bunici si spune “ La noi la tzara” si ea se oftica si ii spune sa nu mai zica asa , ca doar nu sunt tzarani . Apoi iar vorbeste de patroni de baruri …Ajungem la bar , coboram din taxi si tipa o ia inainte …merg langa ea , intram in local , iar cand ajungem in dreptul tejghelei barului , tipa intra pe sub tejghea si se duce sa-i salute pe barmani . Barmanii ii raspund la salut , dar nu o baga in seama prea mult , cum s-ar fi asteptat ea…Iese de acolo cam ofticata . Eu ii zic sa ne asezam la o masa , ea atunci are o reactie ciudata si zice ca nu , ca eu am vrut sa vin cu ei si uite ea asa vrea , sa nu stam la masa . O intreb daca asta este un motiv serios , ca “asa vrea ea “, ii atrag atentia ca a reactionat cam dur la o simpla propunere . Dupa asta sunt mai rece cu ea , merg si dau un tur al barului iar apoi revin , imi iau o bere dar stau mai departe de tipa , ca sa vada ca nu inghit atitudini de genul asta. Dupa un sfert de ora tipa vine la mine si imi face cinste cu un cocktail …Mai stau de vorba cu ea ….tipa bea destul de multe si amesteca bauturile …glumesc , creez atractie , fac ceva kino …Vine apoi frate-sau si inca un tip , discuta cu ea …dupa ce pleaca ei o intreb in gluma “ Ce mai zici tu ?” La care ea iar se crizeaza si spune “ Poarta o discutie normala !” , desi nu cred ca fusese nimic anormal in discutia mea cu ea si nici in ultima intrebare…O intreb cu un ton compatimitor daca pot face ceva pt ea ca sa nu mai fie asa nervoasa . Zice ca nu , apoi se duce la WC .
Cand se intoarce stau cu spatele la ea , motiv pt care isi ia lucrurile ( sticla de bere , pahar de cocktail , cafea ) si se duce un pic mai departe , tot la tejghea. Apoi o vad ca se urca cu curul pe tejgheaua barului . O priveam cu coada ochiului si stiam ca se oftica . La un moment dat o vad ca incepe sa socializeze cu diversi tipi , niste cheliosi , se apleaca , vorbeste cu ei la ureche 2-3 minute …apoi cu alta lume …apoi iar e singura cu curul pe tejghea , fumand si band bere . Din cand in cand se uita inspre mine . La un moment dat o vad ca se da jos de pe tejghea ofticata si …se indreapta spre iesirea din bar .Nu era nici tarziu era maxim ora 01 … nu si-a luat la revedere nici de la barmani …Il vad pe frate-sau ca o incearca sa o opreasca , sa o intoarca din drum , dar ea e nervoasa si gesticuleaza …in final nu reuseste sa o convinga si ea pleaca . Ramane fratele ( avea sa ramana pana dimineata).

Acum , daca voi vedeti vreo explicatie pt comportamentul tipei ziceti-mi …Nu imi dau seama daca am gresit cu ceva ,am incercat sa respect toate etapele … nu mi se pare sa ma fi miscat nici prea repede , nici prea incet , nici sa fi fost arogant , nici needy …Oare mai puteam face ceva ca sa schimb situatia ?

Aceasta fiind situatia hotarasc sa gasesc alta tipa cu care sa vorbesc …Ma plimb prin bar , fac eye contact cu cateva tipe care-mi par ok . Una dintre ele mentine contactul vizual. Merg la ea si ii zic : Buna ! apoi usor confuz : Am impresia ca te cunosc de undeva …Ea : Posibil . Cred ca de aici , din bar … Eu : S-ar putea …inseamna ca iti place atmosfera de aici…te simti ok ? Ea zice ca da ….apoi o intreb de ce-i place mai mult aici avand in vedere ca vine mai des ? Ea zice ca ii place atmosfera , oamenii , care sunt mai deschisi decat in alte cluburi , ii place modul in care este decorat barul . Imi spune apoi ca numele barului si modul in care este aranjat vine de la un film pe care ea l-a vazut , incepe sa-mi povesteasca . Profit de ocazia ce s-a ivit si o intreb daca are filmul . Imi zice ca da , asa ca ii spun ca sunt interesat sa-l vad si eu , daca poate sa mi-l dea pe un cd . Raspunsul este afirmativ asa ca profit de noua ocazie si ii cer numarul de telefon. Imi da numarul de telefon , il trec in agenda si ii dau beep de verificare.
Incep sa fac kino cu ea …intai sta , apoi zice ca o iau prea repede , ca de ce o tin in bratze si pun mana pe ea ? Eu spun : “Cine , eu ? poate ti s-a parut…” Ea rade …
Discut cu ea vreo doua ore , fac rapport pe diverse teme ….despre Vama veche , cum era si cum a ajuns , despre Costinesti , despre muzica….apoi despre relatii …ma apropii incet-incet…e de accord cu mine in majoritatea cazurilor …ii arat ca am pareri formate , clare …spun cum trebuie sa fie lucrurile , ea ma aproba…
La un moment dat vin prietenele ei si ne invita sa stam la masa la ele …eu nu zic nimic , astept sa vad reactia ei ea zice ca poate mai tarziu …tipele pleaca…
Mergem din nou la bar ii zic sa ne luam cate o bere…comandam , platim separat…
Ne asezam pe scaunele de la tejghea …mai stam ceva timp de vorba…rapport si kino…
Spre dimineatza se cam golise barul …la tejghea , unde eram noi, apare o tipa beata era un 8,5 dar cam prostuta , cu doi AFC-i dupa ea. Tipa voia validare , se urca pe tejgheaua barului si se intinde ca la plaja ..unul dintre AFC o tot pipaia pe picioare…Ea se simtea validata dar era intrigata ca eu o ignor…si se lasa pe spate astfel incat darama sticla cu ce mai ramasese din berea mea. Ii zic : “Imi cumperi alta bere “! Zambeste dar inca nu imi cumpara . Peste 5 minute scena se repeta , tipa iar se lasa pe spate si iar darama sticla ( era aceeasi sticla pe care o ridicasem , desi nu mai beam din ea) . Ii zic : “De data asta chiar imi cumperi berea “, ma prefac ofticat . Ea rade , dar tot nu cumpara . Peste alte 5 minute ma intreaba daca ma deranjaza prezenta ei acolo . Ii zic ca prezenta ei nu ma deranjaza , dar nu-mi place ca mi-a varsat berea si nu a cumparat alta. Atunci zice in sfarsit ca-mi cumpara berea. Eu ii zic ok , dar acum pt. ca e tarziu sa-mi ia un suc aceiasi bani cat costa berea . Imi ia un suc de portocale . Apoi zice “Zi-mi la multi ani pt suc , ca e ziua mea si de-asta ti l-am luat “ Eu ii zic razand ca mi l-a luat in contul berii varsate sis a fie alta data mai atenta. Facem cunostiinta. Apoi beau din suc si ii dau si tipei cu care eram sa bea. In fata ei am castigat cate ceva de pe urma fazei asteia pt a vazut ca mi-a dat atentie o tipa ok ca fizic si ca nu m-am lasat impresionat , ba chiar am facut-o sa-mi plateasca berea pe care o varsase .
In final plecam din bar . Tipa isi cheama un taxi . Ii zic ca o s-o caut cu o voce nu % convinsa ca sa o pun pe ganduri . Apoi o pup de la revedere pe un obraz , apoi pe celalalt , apoi pe gura –apoi ne sarutam , tipa ma saruta de mai multe ori ( ca o promisiune ca vom fi impreuna probabil).

--------------------
I am a social robot
Go to the top of the page

+Quote Post
Cocktail
mesaj Feb 18 2010, 16:10
Trimis la #2

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

Macar incearca sa repuna forumul pe picioare.

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
arnold
mesaj Feb 18 2010, 17:44
Trimis la #3

Sniffin' the Field
**

Postari: 63
Inregistrat pe: 4-July 06
Membrul Nr.: 3.012

CITAT(cosminutzu @ Feb 18 2010, 15:02) [snapback]35483[/snapback]
Oricum mi-a placut asta..ai sarutat una care se afla sub influenta bauturii.Pua dom'le wink.gif

Sub influenta bauturii, adica a unui suc ? De ce nu esti atent cand citesti ?

@ Coctail : Iti multumesc ca imi iei apararea , dar oricum FR-ul nu e scris sau postat numai pentru a ajuta forumul ...ma gandesc ca se poate invata cate ceva din el.

--------------------
I am a social robot

+Quote Post
altcineva
mesaj Feb 19 2010, 16:23
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Postari: 31
Inregistrat pe: 13-January 10
Membrul Nr.: 13.832

cosminutz tu ce vrei defapt? ca eu nu am inteles

+Quote Post
nashu
mesaj Feb 20 2010, 06:41
Trimis la #5

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

arnold, postul / field-u tau este bun. cine are rabdare sa citeasca, poate gasi cateva faze chiar ok, din care se poate invata. Partea de atitudine mi-a placut mie si a fost f ok din punctul meu de vedere ca erai constient de tipa/tipele de langa tine. Sa privesti obiectiv si sa iti dai seama cand una incearca sa se valideze sau cand alta vrea neaparat atentia ta, da o sansa in plus finalitatii, si evident te face sa te simti bine, ceea ce da un plus la atitudinea ta wink.gif

Is curios daca o mai dat vreun semn sora tipului, cea care a plecat, ofticata laugh.gif

Multa bafta!

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:35