Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 17 2008, 12:49
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
Din pozitia genunchi-umeri (eventual cu o pernuta sub poponeata ei) cea mai buna miscare e...niciuna. Dupa ce v-ati lansat in serii de penetrari mai mult sau mai putin lente, in pozitia aceasta e de preferat la un moment dat sa va opriti.
In mik aceasta pauza, incordati fesierii si impingeti cat mai adanc. Tinta voastra este sus si inainte Din aceasta pozitie, va puteti lasa pe fata, ii gustati sanii, sau o apucati de buci (o palmutza din cand in cand este apreciata) sau va lasati in lateral, aici efortul de penetrare e mai mik, dar automat nu mai puteti executa miskari de rotatie (poate ea O alta pozitie care stimuleaza punctul G este din pozitia CAPRA -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Mar 19 2008, 06:17
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
Multe femei sunt reticente in privinta sexului anal sau nu au practicat niciodata asa ceva.
Multe cupluri insa il practica din dorinta de a diversifica, fiind complet satisfacute. Regulile de aur ale sexului anal sunt: lubrifierea si comunicarea. Lubrifierea...prefer lubrifiantul pe baza de apa(nu exista frecare si intrucat avem de a face cu piele delicata atat in zona sexului feminin cat si a anusului, pot aparea iritari daca este folosit orice alt fel de lubrifiant) de la Durex, e foarte bun !!! Am testat pe cateva fete care nu erau obisnuite cu asa ceva, iar daca nu este folosit lubrifiantul penetrarea poate provoca dureri groaznice. Durerile sunt cauzate din cauza muschiului din acea zona, care trebuie obisnuit cu penetrarea (deoarece aceea zona n-a fost proiectata de mama natura pentru asa ceva Este de sugerat a fii inserat un deget cu lubrfiant prima oara si comunicarea cu partenera cum se simte. Se insista cateva secunde cu un deget, dupa care introduceti altul (tot lubrifiat), se recoamanda a face exces de lubrifiant. La trei degete daca pe partenera nu o doare...sunteti IN La inceput incercati sa nu va retrageti si apoi sa o penetrati din nou, deoarece pot aparea dureri. Este de asemenea recomandat sa nu se treaca de la sexul anal la penetrare normala sau sex oral, deoarece oricat de bine ar fi spalata cavitatea exista micro-riduri pe peretele anal in care se pot gasi microbi. Tinand cont de toate aceste reguli sexul anal desi infricosator la prima vedere poate fi extrem de placut si interesant. Femeile care au facut sex anal declar ca intotdeauna este "altfel" si ca este o senzatie diferita. Se poate ajunge la orgasm de la sexul anal, deoarece vaginul si cavitatea anala este separata printr-o membrana foarte subtire. Experiment: Incercati sa introduceti un deget in vagin si unul in anus si sa va atingeti vf degetelor Climaxul se poate atinge de la senzatia de presiune, care poate fi extrem de placuta pentru o femeie. De asemenea in functie de pozitie, partenera poate stimula clitorisul, provocand senzatii de placere foarte diverse, putand ajunge la un orgasm "ascutit" dar totodata profund din cauza presiunii anale Sexul anal este respins pe cu totul alte motive care sunt mai degraba subiective decat obiective, cum ar fi: personalitatea partenerei, propriile principii, religia, educatia, samd. -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Mar 20 2008, 15:14
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 56 Inregistrat pe: 27-May 07 De la: bucuresti Membrul Nr.: 4.463 |
studii recente au descoperit ca nu toate femeile detin punctul G , nu stiu cat de adevarate sunt teoriile astea ,oricum adancimea difera de la femeie la femeie ( ma refer la punctul G )
-------------------- P.S. i love you
|
|
|
|
Mar 21 2008, 08:22
Trimis la
|
|
Diferentele nu sunt prea mari...+-1 cm. Este un punct slab pe peretele vaginului, un punct mostenit de fiecare femeie.
Acesta nu se deplaseaza cu timpul. Sunt unele femei mai insesnibile la stimularea acestui loc, dar toate il au. Orikm frumusetea nu consta intr-o cursa pentru atingerea orgasmului...Sexul e deosebit, e placut, si momentan vad ca nu sunt multi aceia care sa vb deschis despre sex sau sa se angajeze intr-o relatie strict sexuala. De exemplu...mie mi-ar placea sa vina o fata la mine si sa ceara doar o partida de sex fara viitoare angajamente. Doar sa ne simtim bine! Dar cum prea bine stim...doar 10% din fete sunt cele care intradevar merita sa investesti ( si intrucat eu n-am castigat la loto...inseamna ca trebuie sa mai caut Sunt persoane cu deschidere spirituala si mature din toate punctele de vedere. Postul urmator: sex in locuri publice. -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Mar 21 2008, 10:25
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 324 Inregistrat pe: 2-March 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 5.665 |
e misto topicul asta
-------------------- I might like u better if we slept together ;)
|
|
|
|
Mar 22 2008, 05:09
Trimis la
|
|
Parerea ta sascha, tu ai doar 17 anishori si ai trait toata viata in Romania...dar eu am calatorit mult si am cunoscut femei mult mai in varsta si mai mature ca tine.
Sunt femei care VOR doar sex, Sunt femei care TE abordeaza daca li se par atragator, Sunt femei care cand le conduci acasa TE cheama sus, sunt femei care ITI platesc consumatia si care te invata sa si dansezi salsa. Ar fi trebuit sa citesti posturile mele din State. Femei care ma conduceau acasa si eu nu trebuia sa fac altceva decat sa-mi deschid slitul. De exemplu...eu sunt originar din Palermo, Sicilia. Femeile de acolo sunt foarte frumoase si bogate in piept. Nu sunt asa de destinse si preiau initiativa, dar au grija sa fie in proximitatea ta tot timpul si oricand le poti propune o partida de sex. Fotomodelele sunt femei care sunt stabile emotional si financiar. Ele nu cauta un barbat care sa le sprijine emotional, ci doar moral Imi pare rau ca nu faci parte din aceiasi categorie, dar asta nu inseamna ca NU sunt femei care fac parte din aceasta categorie si am cu ce garanta (propria mea experienta). Sexul in public...cu tipa din america am facut-o intr-o camera libera care nu era a noastra si care nu avea incuietoare. Cu o prietena din Romania am facut-o in microbuz si in mare, cu multa aglomeratie. Cu o prietena din Franta am facut-o in parc, doamnele isi plimbau cainii si copii prin parc si era si o trupa de break-dance in apropiere. Dragi colegi in arta seductiei...nu va da-ti batuti. Frumusetea e comuna, scuturi un cocotier si cad 10 fete, trebuie doar sa gasiti pe cea care este cea mai matura. Aceleasi sfaturi vi le dau si DD (unde chiar mentioneaza ca fetele care merita sunt doar 10% din tot ce agatati) si Mystery, Ross Jeffries and so on. Astazi sex in public cu riscurile si placerile lui -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Mar 22 2008, 07:00
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 324 Inregistrat pe: 2-March 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 5.665 |
scumpete..de ce vorbesti fara sa ma cunosti?
-------------------- I might like u better if we slept together ;)
|
|
|
|
Mar 22 2008, 07:08
Trimis la
|
|
-------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Mar 22 2008, 07:55
Trimis la
|
|
Sex in apa...sau la mare!
Desi sexul in apa poate fi inconfortabil In Franta cel putin stiu ca ne-am ales cu ceva aschii in maini si zgarieturi pe spate (calaream copacul Amandoi a trebuit sa facem linishte si nici ca ne ptueam opri...se vedea dupa tipa ca era leoarca, pielea ii stralucea din cauza brobonelelor de transpiratie si scotea gemete incete. Park devenise din ce in ce mai salbatica cand venise femeia aia sa se aseze pe banca, isi misca soldurile si savura fiekr clipa cum n-a facut-o niciodata. In fine...ne-am tras repede blugii si am tulit-o...de nu radeam...lumea care ne privea zicea ca suntem drogati nu alta. In america...la fel. Eram intr-un hostel. Stateam 10 intr-o camera Femeile separate de barbati. Ce am facut? Simplu am cautat tot hostelul pentru o camera libera. Si camera nu avea incuietoare. M-am facut ca inchid usa...si aproape de orgasm i-am spus...cred ca ar trebui sa-ti spun ceva....ea: ceeee? eu: nu avem cheie la usa. S-o fi vazut ce rosie in obraji era si cu ce patos ma f**ea. Bineinteles riscam sa fiu prins si dat afara din hostel...dar a meritat. -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Mar 24 2008, 18:21
Trimis la
|
|
Sex pe ciclu...
Sexul pe ciclu este recomandat deoarece poate reduce crampele care intervin in perioada aceasta. Personal recomand sexul pe ciclu cand nu sunt dureri la burtica si in cea de a 2-a sau a treia zi cand scurgerile nu sunt atat de abundente. De asemenea prefer sa o fac cu prezervativ in timpul acesta, pur si simplu din precautie (ganditi-va totushi ca luati contact direct cu "sangele" ei). E deosebit de important sa comunicati cu partenera sa vedeti cum se simte si daca nu cumva este incomodata. Majoritatea partenerelor nu le place sa se observe murdare sau sa apara inaintea voastra cu o astfel de problema si cu atat mai mult nu le palce sa va vada murdari. Locuri potrivite pentru sex pe ciclu: recomand cada Later Edit: Sangele a fost pus in "" deoarece nu este sange este: menstra si faptul ca am spus cu prezervativ nu inseamana ca veti contracta boli cu transmitere sexuala...le contractati si daca o faceti normal, fara prezervativ, dar mite pe ciclu...deci daca stiti ca femeia voastra nu are BTS atunci pe ciclu ptutei sa o faceti si fara. Cuming up next...Preludiul -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Mar 25 2008, 10:55
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
Gabriel postez si eu o pozitie. Ce-i drept nu imi apartine, dar am lesinat de ras cand mi-a spus prietenul respectiv de ea.
Se ia un pat, 2 curele, si o fata in pozitia de "Capra". Care-i faza? Se unesc cele 2 curele si si la un capat legi fata de gat cu ele iar la celalat capat te legi pe tine de picior. O pui pe fata "capra" si incepi sa dai din picior ca sa o f**i in aceasta pozitie. Cum a denumit prietenul pozitia asta? Eh pai aici e partea amuzanta CAPRA CU PEDALA Ziceti si voi daca nu's nebuni romanii astia? ... Eu am lesinat de ras cand mi-a povestit P.S. Imi cer scuze ca am interferat cu posturile tale, daca te deranjeaza, il pot sterge |
|
|
|
Mar 25 2008, 10:58
Trimis la
|
|
Mishto...hmmm am sa o pun in practik. Sper sa nu o sugrum
-------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Apr 1 2008, 16:51
Trimis la
|
|
Ca sa ma tzin de promisiune...am sa va vorbesc despre preludiu din punctul meu de vedere, dar nu am sa va fac un eseu.
Preludiul din propria mea experienta este actul de a "incalzi cuptorul" Vedeti voi...cand o femeie va doreshte este mult mai minunat dekt cand voi o doritzi pe ea si o vreti cu dorintza in dintzi. Ca sa faci o femeie sa te doreasca animalic in pat, trebuie sa-i creezi imaginea de sex...a cea ce va urma...pentru asta ai nevoie de anticipatie. Ambianta conteaza foarte mult...vi se pare voua siropos...dar o femeie apreciaza nu numai faptul ca ai fost atent la ea si ca ti-a pasat.. De ex: Daca ai lumanari aromate prin camera cu esentza care ei ii place...ei bine e ca si cum ai atinge punctul G fara sa bagi painea in cuptor. La preludiu ar trebui sa se puna accent pe hot spoturi (par, lobul urechi, soapte ushoare si fierbintzi in ureche, mandibula, sub barbie, buzele, dintii, gatul, claviculele, umerii, spatele si ceafa, coastele, interiorul bratelor, bratele si mainile, mijlocul si funduletzul, coapsele si intre coapse, soldurile, sexul, sub genunchi, abdomenul, sanii...) Si cand ma refer la hot spoturi tzin sa evit locurile evidente...deoarece la atingerea directa nu starneshte acea dorintza de acare am eu nevoie. Sanii , ma concentrez asupra sfarcurilor, ii ling ushor cu vf limbii si ii las sa se usuce putzin dupa care ii suflu ushor aer cald peste Sau Luati un ulei de la sex shop si facetii masaj inainte pe tot corpul.Exista un ulei care itzi incinge toata pielea. Apoi...ca sa tachinati in continuare...luati o pana si cu vf acesteia (poate fi o petala de trandafir sau chiar vf degetelor) mergeti ushor peste tot corpul ei...pensula mai e buna...dupa ce ati starnit si excitat toata piele femeii cu ceva ushor, ati creat senzatia de fior ce ii face pielea de gaina...puteti incerca cu o pensula cu vf fin inmuiat in ciocolata(sau ceva fierbinte, prefer ciocolata pentru ca dupa...pot continua cu buzele ) si mergeti pe liniile principale...cum ar fi spatele, de jur imprejurul saniilor, linia coastei, claviculele. Sexul oral este foarte important in preludiu...dar...trebuie facut lent...si in timp ce faceti sex oral fiti atenti la miscariile partenerei dvs...la solduri, la contractia muschiilor, la tot. Sexul oral la fel...trebuie facut tot ca sa anuntze ce va urma...introduceti un deget partial in vagin...doar vf si in acelasi timp va jucati cu limba pe clitoris (de preferat vf limbii la inceput), treceti imprejurul acestuia si pe el, de jur imprejurul labiilor, pe interiorul labiilor si in interior. Nu stimulati rapid clitorsul femeii la inceput (asa obishnuiam sa procedez pana o tipa mi-a atras atentzia si mi-a spus ca mai mult o gadila de cat sa o excite cand actionez rapid), pe parcurs...e mult mai simplu De asemnea...sa tineti cont ca pe femei le excita doar prezenta voastra acolo dar mite sexul oral...deci daca sunteti acolo...profitati de orice ocazie de a crea o senzatie de puternica placere. Sexul este un joc fenomenal...este un jok al culoriilor si voi sunteti artistii. Preludiul este deschiderea drumurilor. Cand incepeti sa faceti sex, personalitatea partenerei dvs se manifesta...si voi veti sti in ce directie sa urmati si sa preluati controlul. Sexul e ca dansul, in dans barbatul conduce iar femeia alege sa-l urmeze. Preludiul sunt pasii de inceput, pasii care sunt necesari pentru acomodare si ce anuntza dansul ce va urma...aici ii da-ti de inteles ca veti matura practic tot ringul de dans cu ea, ca o veti purta in puf si nici nu va simti podeaua. Odata ce ati stimulato destul...puteti sa o f**eti ca si cum ar fi sfarsitul lumii si a doua zi nu ati mai da de alta p*zda...LE PLACE!! Folositi-va imaginatia si personalitatea la fel ca in seductie...Veti resuhi sa fermecati si sa captivati...si va veti simti mult mai bine dekt daca ati avea un act sexual simplu. Depinde de fiekr si de ashteptariile fiekruia akma...personal...imi place sa dau femeia care a ajuns in pat cu mine peste cap. Daca doriti sa completez pe alocuri, va ashtept cu sugestii si sunt oricand disponibil sa va raspund la intrebari. -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Apr 2 2008, 03:56
Trimis la
|
|
|
Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 160 Inregistrat pe: 3-September 06 Membrul Nr.: 3.075 |
Imi place foarte mult acest topic(in special ultimul post), avem ce invata de aici
Tine-o tot asha, shi.. multumim |
|
|
|
Apr 2 2008, 16:58
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
Quick Question :
Daca nu fac sex oral? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:39 |