Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| nothing |
Mar 3 2004, 15:20
Trimis la
|
|
Guests |
"Ai devenit vreodata constienta de pasii pe care trebuie sa-i parcurgi ca sa ... STII ca ... VREI SA FII SARUTATA [mica pauza ca sa priceapa si ca propozitia sa isi faca efectul]? ... ACUM, daca te-ai gandi putin la asta, cred ca ti-ai da seama ca mai intai trebuie sa ... STII si sa SIMTI ca ... ai cunoscut pe cineva [SP] cu care sa SIMTI conexiunea aceea speciala... ACUM cred ca urmatorul pas pe care ... IL CONSTIENTIZEZI este ca ... devii din ce in ce mai concentrata la ce SPUNE si la tonul vocii in timp ce vorbeste ... la cum respira atunci cand vorbeste ... devii constienta la cum clipeste aproape periodic ... si pe masura ce DEVII DIN CE IN CE MAI ATRASA de tonul cald al vocii sale [SP], ACUMA eu cred ca urmatorul pas pe care il urmezi este sa ... ii observi miscarile buzelor ... in sus si in jos ... si in adancul mintii tale se naste o intrebare.. Cred ca stii la ce intrebare ma refer... "Cum ar fi sa ii SIMT atingerea buzelor?... Sa simt pasiunea... magia [etc etc folosind trance-urile ei]" Si urmatorul pas este atunci cand ITI DAI SEAMA ca te gandesti la toate lucrurile astea si zambesti [zambesti si tu] constientizand ciudatul situatiei...
[sarut] Pareri, opinii, sugestii? nothing |
|
|
|
| AlcheMYSTIC |
Mar 3 2004, 15:42
Trimis la
|
|
Guests |
Sa ii zici ca scri o carte si asta e un citat din cartea aia...
|
|
|
|
| Interesant |
Mar 3 2004, 16:39
Trimis la
|
|
Guests |
Trebuia s-o pui in cadrul topicului : patterns.
Oricum e destul de reusit .... |
|
|
|
Mar 4 2004, 05:32
Trimis la
|
|
![]() -Pick`Up Pr0- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 607 Inregistrat pe: 26-June 03 De la: . Membrul Nr.: 553 |
mie mi-a placut ... banuiesc ca o sa aiba efect ... sa imi spui daca te-am determinat cu ceva sa faci chestia asta
-------------------- These Words That I Write Keep Me From Total Madness
|
|
|
|
Mar 4 2004, 13:26
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 645 Inregistrat pe: 10-December 03 De la: USA Membrul Nr.: 992 |
depinde de femeie---dar eu spun ca este destul de bun dar... t bsa il pun in practica 1st
Bye -------------------- Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA
|
|
|
|
| radokhan |
Mar 4 2004, 13:26
Trimis la
|
|
Guests |
Anyway...bv pt. initiativa si mi se pare reusit...insa daca cineva vrea sa-l foloseasca ar trebui sa-l adapteze si sa-l plaseze dupa/in cadrul unei discutii care sa devina tot mai intima. |
|
|
|
| aditd |
Sep 11 2005, 16:10
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(nothing @ Mar 3 2004, 15:20) "Ai devenit vreodata constienta de pasii pe care trebuie sa-i parcurgi ca sa ... STII ca ... VREI SA FII SARUTATA [mica pauza ca sa priceapa si ca propozitia sa isi faca efectul]? ... ACUM, daca te-ai gandi putin la asta, cred ca ti-ai da seama ca mai intai trebuie sa ... STII si sa SIMTI ca ... ai cunoscut pe cineva [SP] cu care sa SIMTI conexiunea aceea speciala... ACUM cred ca urmatorul pas pe care ... IL CONSTIENTIZEZI este ca ... devii din ce in ce mai concentrata la ce SPUNE si la tonul vocii in timp ce vorbeste ... la cum respira atunci cand vorbeste ... devii constienta la cum clipeste aproape periodic ... si pe masura ce DEVII DIN CE IN CE MAI ATRASA de tonul cald al vocii sale [SP], ACUMA eu cred ca urmatorul pas pe care il urmezi este sa ... ii observi miscarile buzelor ... in sus si in jos ... si in adancul mintii tale se naste o intrebare.. Cred ca stii la ce intrebare ma refer... "Cum ar fi sa ii SIMT atingerea buzelor?... Sa simt pasiunea... magia [etc etc folosind trance-urile ei]" Si urmatorul pas este atunci cand ITI DAI SEAMA ca te gandesti la toate lucrurile astea si zambesti [zambesti si tu] constientizand ciudatul situatiei... [sarut] Pareri, opinii, sugestii? nothing [snapback]11991[/snapback] modelul pare ok desi recunosc ca m-am pierdut in atata vrajeala. totusi tu te astepti sa retii toata treaba asta si sa o si aplici eficient? succes mult ca am impresia ca nu prea o sa mearga. |
|
|
|
Dec 10 2007, 07:57
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
mie mi se pare prea lung... eu zic ca in 20 de secunde dupa ce ai inceput sa zici faze de genu dak ai o apropiere constanta de fatza ei poti s-o pupi, dak ii zici doar textu asta s-ar putea sa rada cand termini
-------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Dec 11 2007, 17:27
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
Topicul e vechi...dar ca sa-mi aduc contributia tin sa precizez ca nu cred ca ai nevoie de nici un mijloc/tehnica pentru a o saruta. O saruti si gata
-------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Dec 12 2007, 10:23
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 210 Inregistrat pe: 13-February 07 De la: Sibiu Membrul Nr.: 3.933 |
da dar daca nu vrea sau cel putin nu inca si tu vrei deja de ceva vreme
-------------------- "Don't hate the player, hate the game!"
|
|
|
|
Mar 24 2008, 05:31
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 30 Inregistrat pe: 27-February 08 Membrul Nr.: 5.635 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:40 |