IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> La Biblioteca
Nota 5 V
(razvan)
mesaj Feb 7 2009, 03:09
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 3
Inregistrat pe: 31-January 09
Membrul Nr.: 8.983

si eu k tot studentu sunt in sesiune, asa k m am hotarat sa merg la biblioteca facultatii sa invat online2long.gif dar si sa gasesc ceva studente devil.gif . Am ajuns la sala de lectura mi am gasit un loc strategic in dreptul bibliotecii de la drept si m am apucat sa invat si sa astept. Fetele nu au intarziat sa apara asa k l em cerut parerea cu privire la ce invatam, am notat raspunsul lor k sa arat k mi au fst de un real folos(chiar dk unele habar nu aveau de nika rolleyes.gif ), nu am obtinut mare lucru de la ele dar toate au fst zambitoare cand le am cerut ajutoru.......
POSTATI SI VOI METODE PT A AGATA LA BIBLIOTECA (POATE GASITI UNELE MAI BUNE K A MEA)
Go to the top of the page

+Quote Post
(razvan)
mesaj Feb 7 2009, 04:05
Trimis la #2

NonTalkative FC
*

nu mah, eu is student la constructii in brasov, dar la drept sunt tipele de 9; 9,5, asea k de asta am mers acolo sa invat
da ti replici haioase
mi se pare k la biblioteca nu sa facut nici o abordare asea k sa vedem cine raspunde PROVOCARII
SI AR MERGE SI O COMPETITIE IN CADRU ASTA.....DAR MAI VEDEM

+Quote Post
Night Dreams
mesaj Feb 9 2009, 06:28
Trimis la #3

Captain Keyboard

Postari: 360
Inregistrat pe: 16-July 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 6.612

mi se pare ca primul contact il faci cu succes.
iti recomand sa analizezi intentia tipei (de a ramane sau nu in continuare la biblioteca).
daca observi ca e pe picior de plecare, dupa ce iti notezi ce ti-a spus, te uiti la ceas si te faci ca ai intarziat si ca trebuie sa pleci. evident, iesiti impreuna din biblioteca si pentru cele 2-3 minute pe care le mai ai la dispozitie, vorbeste putin pe tema pe care ai abordat-o. ii spui ca ti-a fost de un real succes si ca ti-ar prinde bine sa ai pe cineva cu care sa mai lamuresti detaliile astea. cere-i un contact. spune-i ca ti-ar placea sa mai stai, dar ca trebuie sa ajungi la xxx. salut-o si spune-i ca o vei contacta.

daca observi ca vrea sa ramana in continuare in biblioteca multumeste-i pentru raspunsul pe care ti l-a dat si afunda-te din nou in lectura. in felul asta eviti sa pari needy. dupa 5 - 10 minute te asezi langa ea si ii mai ceri parerea intr-un subiect. te interesezi ce citeste. iti dai cu parerea despre cartea respectiva. incepi o conversatie. ii spui ca iti place ca poate sa acopere subiecte dintr-o gama larga de domenii. ii spui ca trebuie sa pleci, dar ca ti-ar placea sa mai vorbiti, pentru ca vei mai avea nevoie de ajutor pe viitor si ea pare sa se priceapa. ii ceri un contact. mai completezi ceva la o idee anterioara. ii spui ca o vei contacta si te retragi.

bafta!

--------------------
i love this game

+Quote Post
radu1987
mesaj May 2 2009, 21:03
Trimis la #4

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

"Salut. Pri draguta si vreau sa te cunosc. Din pacate pentru TINE am treaba. Da-mi nr tau si poate iesim candva."
Spusa cu INCREDERE si cu un bodylanguage solid merge devil.gif

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
hitman23
mesaj May 3 2009, 04:41
Trimis la #5

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

uite citeam cartea asta si m-am plictisit ,hai sa plecam de aici smile.gif
urla !! ba da ce carti, toate fara poze ..atragi atentia asupra ta smile.gif
etc etc etc

+Quote Post
krka
mesaj May 3 2009, 07:26
Trimis la #6

Talkative Guy

Postari: 104
Inregistrat pe: 18-August 08
Membrul Nr.: 6.959

hitman23 si daca primesti un raspuns de genu:"Da ce iti trebuie poze esti copil mic si nu intelegi ce scrie??" ce raspuns dai??poate imi prinde bine vreodata

--------------------
Daca astepti momentul potrivit te intrec altii care nu il asteapta!
“Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te gandesti tot timpul ca vei face una”.

+Quote Post
(razvan)
mesaj May 3 2009, 08:24
Trimis la #7

NonTalkative FC
*

"ideea nu e k nu inteleg ce scrie, dar eu am mai dezvoltata memoria vizuala, si ma gandeam k..... poate ma ajuti tu sa vizualizez, sa pot simti, sa am un filling impreuna cu tine, babby" (femeile iau decizii pe baza sentimentelor asa k de ce sa nu invoc puterea lor)
dupa care raspunsul va fi death.gif
smile.gif smile.gif smile.gif

+Quote Post
el_bandolero
mesaj Jun 30 2009, 12:34
Trimis la #8

Forum Jockey

Postari: 331
Inregistrat pe: 9-April 07
De la: Prin zona
Membrul Nr.: 4.277

CITAT(krka @ May 3 2009, 15:26) [snapback]32516[/snapback]
hitman23 si daca primesti un raspuns de genu:"Da ce iti trebuie poze esti copil mic si nu intelegi ce scrie??" ce raspuns dai??poate imi prinde bine vreodata

Nu, am invatat de mult sa citesc dar nu pot intelege kamasutra fara poze.(pauza 1-2 sec) Crezi ca ai putea sa ma ajuti?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:41